When we're apart whatever are you thinking of?

Jamen... Jodå. Hemma från jobbet, taggar inför träningen ikväll. Bästa på jobbet idag? Mannen som tyckte att det var "logiskt" att lyfta på handtaget och sedan trycka klar när det står "Väl pump 8/9 och tryck klar" på kort- och sedelautomaten. Jävligt logiskt att behöva slita med sig munstycket. Oh ja. Inte så att det är mer logiskt att klicka 8 eller 9 och sedan trycka klar för att se vad som händer. Men det är klart, människor är roliga, och att tanka bilen verkar ju vara det absolut svåraste som existerar i vår moderna värld.

Snackade lite med Klas i tisdags om bensinpriset också, nämligen att många klagar när det går upp, men inte verkar reagera på att det sjunker. Sen köper de nya däck med fälg till sin SUV för runt 15000 kr, men det verkar vara en okej kostnad att ta. Att bensinpriset ligger på över 12 kr litern, det är dock helt hutlöst.

Men men, människor är konstiga, så är det. Ja just det, bensin borde ju egentligen vara en samhällstjänst och inte en vara som alla andra, right? Right...

Annars är ångesten fortfarande kvar. Håller som bäst på att funderar ut vad jag ska hitta på för att liksom försöka rätta till något. Jag är ju alldeles för feg för att plocka upp telefonen, så någonting annat blir bra. Blommor? Maybe.

Nej, fortsätta lyssna på Owl City, som är det nya. Sen mat. Sen träning. Sen slapp. Sen morgonpass imorgon.

Toodles!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0