Nej men heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Orkar egentligen inte blogga speciellt mycket nuförtiden, mest eftersom det ju egentligen inte händer så mycket. Eller, det gör det ju, både för mig och för andra, men orka skriva om det. Kinda like.

Måste bara säga något om två händelser.

1. Anna Anka

Vem fan bryr sig?! Hon får väl ha sina åsikter... Det är ju bara för att hon är känd som alla blir så satans upprörda. Skulle en medelsvenssonkvinna säga något skulle alla rycka på axlarna. Det enda roliga med Anna är att när hennes barn får barn blir hon Farmor Anka. Förhoppningsvis har Paul en bror som heter Joachim, så att han kan vara Farbror JoachimDet skulle vara uppseendeväckande!

2. Värderånet hos G4S

A) Jävligt smart idé att pryda en bunker för pengahantering med ett glastak B) Jävligt smart att döpa sagda bunker till G4S Cash Center. Gör det lite mindre inbjudande, tack.

Anyway. På jobbet idag blev jag anklagad för brist på medmänsklighet när jag inte lånade ut 100 kr till diesel åt en kund, förvisso i gengäld att han lämnade sin mobil. Men ändå, det är väl för fan inte mitt jobb att se till att kunder har råd att tanka sina bilar, oavsett om de har glömt sin plånbok eller inte. Sen gav jag honom rådet att kolla om någon hade ett kort han kunde få uppgifter på, eftersom vi kan knappa in sådant manuellt. Men nej, det var dålig service och han skulle aldrig handla på OKQ8 igen. Good riddance, man. Vi klarar oss utan idioter som du.

Den andra roliga händelsen på jobbet var att en av enpelarlyftarna pajjade, med en bil på, så klart. Eftersom det är helg finns det absolut ingen hjälp att tillgå, förutom de underbara människorna på Assistancekåren. Den här gången kunde de tyvärr inte göra annat än att göra en kvalificerad gissning på varför lyften inte fungerar. Som tur är hade vi en hyrbil inne som kunderna kunde ta, men bilen står likförbannat kvar till på måndag, då vi kan få hjälp. Mycket rolig start på arbetspasset.

Fick ju dock en positiv kommentar om min tatuering "Why so serious?", vilket ju alltid är roligt. Har hört så mycket om att det ogillas att man har tatueringar i just min typ av arbete, men jag har än så länge endast fått positiva reaktioner, till och med av äldre människor (stod och pratade med en gubbe för ett tag sen, som pratade om tatueringar på hans tid, till exempel).

Appropå tatueringar vill jag verkligen få mina armtatueringar gjorda, men jag har inte kapitalet än. Dock funderar jag starkt på att ta ytterligare ett lån på 30 000 kr, dels för tatueringar, men även för ny dator och ny mobiltelefon. Det börjar bli dags att uppgradera de två, eftersom båda är runt 3 år gamla. Men vi får se, egentligen borde jag vara vuxen och mogen och vänta lite, till exempel till i mars då jag gör sista avbetalningen till föräldrarna. Då får jag 1000 kr extra varje månad att röra mig med. Kan vara riktigt skönt att börja ha möjlighet att lägga undan pengar.

Nåja. Imorgon är det dags för sista seriematchen för säsongen, då vi åker till Gimo för att spela. Vi får se om jag får en barmhärtighetsplats i startelvan, eller om det är helt kört med den varan den här säsongen. Jag lär nog spela kvar nästa år, och förhoppningsvis ska det bli bättre med en stabilare försäsong än i år. Troligtvis berodde det på att jag var så sjukt otränad då, så det ska nog bli bra.

Dags att slappa och sova snart! Toodles!

En liten kort sak

Ja, matchen igår blev väl ingen höjdare för varken laget eller mig. Den slutade 1-1, och jag fick inte spela en sekund, vilket känns lite skumt eftersom jag personligen anser mig vara bättre än minst två som fick spela. Men men, jag kanske får en sympatiplats i startelvan till sista matchen. Det är en match kvar på säsongen, bortamatch mot Gimo, vilket kanske inte är det mest intressanta, men ändå.

Annars blev kvällen lugn, med middag hos föräldrarna. Vi snackade lite minnen från tiden som jag inte kommer ihåg och jag fick bland annat veta att Leif GW Persson har fått skjuts i min pappas bil en gång i tiden. Och rökt cigarr i den, till på köpet. Spännande kuriosa!

Idag är väl det mest duktiga jag gjort att boka tid för besktning. 6:e oktober smäller det, då får vi se om bromsarna suger eller inte.

Nu är det snart dags för sängen och morgonpass imorgon.

Toodles!

Come play with me!

Hejsan kissekatter! Vad händer? Vad gör ni? Är det fest? Klart det är fest!

Eller, inte här då. Ska ju spela fotboll imorgon, så det blir inget partande ikväll, plus att jag är sjukligt trött.

I torsdags drog jag direkt efter träningen iväg till Lina i Eskilstuna, för att spendera lite quality-time med henne igår. Sagt och gjort åkte jag iväg, höll bra tempo och tänkte att jag säkert är framme redan till halv elva (tio i elva enligt Eniro, men fuck that). Vad hände då, strax efter Stockholm? Jo, kö! En lång jävla sådan också, eftersom två fält med bilar var tvungna att åka genom en spärr stor nog för en bil, men ändå! Fucking kvart över tio en torsdag kväll. Är det så många som ska till Södertälje då? Tydligen... Var ju tvungen att föreviga kön.


Så vackert! Eller snarare irriterande. Nåja, kom ju fram till slut, efter runt 20 minuter i kö. Vi hann inte göra speciellt mycket, innan vi kollade på CSI i sängen och somnade.

Dagen efter slappade vi mest, kollade på TV, var ute och rökte, och kollade på film. Jag kan med stolthet i rösten säga att jag nu har sett både The Shining och Twilight. Den första måste man ju ha sett, men jag måste säga att det enda som gjorde filmen bra var Jack Nicholson (sjukt sarkastisk filmen igenom), i övrigt var den ju så där. Visst, riktigt psykologisk och så, men aldrig skrämmande och mest "sjuttiotalig". Nåja, jag kan ju i alla fall säga att jag sett den. Twilight var väl ungefär som väntat, varken bra eller dålig, men inget jag känner något behov av att se igen.

Åkte i alla fall hem igår och kom en strax efter tolv, satt vid datorn, gick och la mig, upp idag för att jobba och nu sitter jag här. Var sjukt trött i slutet på arbetspasset av någon anledning, gick och verkligen tokgäspade, så där mycket att man tror att käken ska hoppa ur led.

Sitter med lastfm och försöker hitta lite ny musik, och det har gett resultat! Sundowner (sångaren i The Lawrence Arms) som gjort en soloplatta, en ackustisk sådan. Lät riktigt bra, så den testar vi.

Nu är det tagga inför bänknötande på matchen imorgon.

Toodles!


Dagens insikt


A complete history of my sexual failures

Efter helgen har jag kommit till två slutsatser: 1) Jag är inte bakiskåt 2) Varför händer det aldrig mig?

Vi behöver inte gå in närmre på vad jag menar, men så är det.

Angående min avvänjning av läsk... Det råkade ju såklart bli en till läsk på McDonald's i lördags, och återigen av den enkla anledningen att jag inte tänkte på att jag inte skulle beställt en. Det fortsätter alltså att gå bra när jag är hemma och på jobbet, men inte annars. Så, 2½ gång än så länge den här månaden, vi får se hur det fortsätter. Dock tycker jag redan att jag bevisat att jag faktiskt inte behöver Coca Cola eller liknande, utan att jag helt enkelt dricker det för att det är gott. Känner mig fortfarande lika pigg och fräsch som förut. Men det är en jävla tur att jag har lyckats tycka om att dricka vatten till mat, något jag absolut inte kunde när jag var mindre, då tyckte jag bara att det gjorde att allt smakade blask.

Jag har sjukt mycket bananflugor hemma, vilket i och för sig inte stör så himlans mycket, men det är ju lite ofräscht. Måste försöka blir lite bättre på att diska, och det tycker jag nog att jag är. Finns det inte något riktigt bra trick att använda mot dessa irriterande små kryp? Typ ställa ut en kopp med honung i? Det måste ju funka... Kanske ska prova idag då!

Måste komma ihåg att beställa biljetter till The Living Ends spelning i november, som Jaeger "lovat" att följa med på, även om jag självklart kan gå själv. Kan inte missa dem nu när de kommer ända från Australien för att förgylla en afton i kalla Sverige.

Nej, nu ska jag tagga till lite och plocka tvätt, sen göra mig iordning för jobb, som blir ett kvällspass idag och morgonpass imorgon. Sen blir det utflykt imorgon!

Miihihiihi!

Sjukt jobbigt avslut på träningen idag, men löpning avbrutet av utfallssteg och grodhopp. Men jag körde faktiskt på riktigt bra, men fick tyvärr lite irriterande håll i slutet. Men i övrigt en rätt bra träning, även om jag var lite slapp i spelmomenten till en början.

Nu är det alldeles strax Top Gear som inte får missas. Slå på nian alla, nu!

Hey hey hey!

Åh herregud! Hade jag en blogg! Satan i gatan!

Nej då, har inte skitit i det, har bara inte orkat riktigt.

Det intressantaste som hänt är väl att jag fick låneansökan godkänd för 115 000 kr. Känns det nice eller? Synd bara att Jaeger talade mig ur att faktiskt köpa bilen, så det blir ingen underskrift på papprena, men fatta om man är sugen. Har dock seriösa planer på att ta ett till lån på 30 000 för att köpa ny dator och mobiltelefon. Men jag väntar nog till nästa år med det, det är ju egentligen inte något jag faktiskt behöver, och man ska inte ta lån i onödan!

I lördags spelades det lite fotboll, och vi slog IF Fram med 8-2, vilket gav oss en total målskillnad mot dem på 20-2 den här säsongen. Inte helt fel. Jag fick ju så klart inte spela mer än en kvart, trots att jag känner jag är bättre än några av de som fick spela istället för mig. Jag gjorde i alla fall ett mål, och borde gjort ett till, men lyckades sikta lite fel.

På kvällen blev det sen fest hos Mats och Emma, med tillhörande Anna-Karin och Malin. Det var helt klart roligt, med mycket snack, dryckesspel och musiklyssnande. Hängde sen med Anna-Karin hem och snackade och sov. Jag blev faktiskt inte alls full den här helgen, trots att jag tyckte att jag drack relativt normal mängd, och var bara ytterst lite bakfull på söndagen. Dock desta tröttare, och kom inte från stan förrens vid fyratiden, tror jag det var. Väl hemma käkade jag tacos, men orkade inte plocka matlåda av det som blev kvar, vilket jag ångrade igår, eftersom jag faktiskt kunde tänkt mig äta det innan jobbet. Men jag är ju ganska bra på att inte vara ekonomisk jag.

Hur som, jobbade kväll igår, jobbade morgon idag och ikväll är det träning. Ser fram som satan emot oktoberlönen då jag lär få rätt bra med pengar. Förhoppningsvis så pass bra att jag kan fixa mina tatueringar.

Så... Mer pengar tack!

Toodles!

AFI - Crash Love

Första skivan jag köpt på bra länge, men är man ett riktigt fan, så...


AFI
's Crash Love. Det kommer bli bra skit.



Jamenvisst serru

Med ett ryck! Det var så jag vaknade i morse, för jag hade tydligen lyckats stänga av larmet i sömnen, så Camilla var snäll och ringde och väckte mig 06.25. Bara att rusa upp ur sängen, fixa håret och åka. Och sen vara trött resten av dagen. Det kommer bli klockrent imorgon. Annars fick det väl bra på jobbet, inga större konstigheter, liksom.

Jag kom på att jag bara tycker om äpplen när de är äpplen. Äppelpaj, äppelkräm och andra äppelprodukter är inte lika najs. Kanske äppelsaft, men då är päronsaft mycket godare. Nej, blåbärspaj, that's the shit, med massor av smuldeg. Ge mig det och jag är din!

Är inne på nionde dagen sedan mitt och Marias vad trädde i kraft, att jag ska sluta dricka läsk och hon sluta äta godis. Det har väl gott... Så där för mig. Drack lite "Äppeldryck med ciderkaraktär" hos föräldrarna i lördags, och så råkade det bli en cola på McDonald's idag, mest för att jag faktiskt glömde bort att jag inte skulle dricka läsk. Så månades undantag är härmed använt. Vet inte hur det går för Maria, eftersom vi... Liksom inte pratar med varandra. Jag har gjort ett litet försök att råda bot på det idag, som jag kanske får resultat av imorgon... Vi får se.

Anyway, åkte till Solna för att få min bromswire fixad, med hjälp av Jaeger, men jag lyckades komma 40 minuter för sent. Först lyckades jag glömma wiren på jobbet efter att jag varit där och betalat densamma, och lyckades komma på det precis efter att jag kört förbi Ledingeavfarten. Så jag fick vända vid Roslagsstoppet, åka tillbaka och hämta wiren, och sen tillbaka mot stan. Självklart var det massvis av kö i Solna, och självklart lyckades jag åka av för sent. Självklart trodde jag att jag åkte av för tidigt. Så det blev en jäkla massa hattande i köer i Solna innan jag hittade fram. Men till slut lyckades jag, och sen var det en biff att fixa wiren. För Jaeger alltså, jag kollade ju bara på. Vi åkte, som sagt, förbi McDonald's där jag syndade lite, och sen hem till honom och jag sen hem till mig.

Och nu... Ska jag slappa i någon timme till, innan det blir sängen och morgonpass imorgon. Funderar på att supa skallen i småbitar på lördag. Kan bli bra skit.

Bara för att det var så länge sen, en bild på mig!

Toodles!


Oooooorkar inte mer

Nej, en liten uppdatering kanske...

Jag har fått mina fälgar sålda, de jag hade innan jag bytte till 16". Hade från början tänkt lägga upp de på blocket för 2000, men sen skulle Anders göra rent dem eftersom en kund var intresserad, och då lossnade lacken. Inte helt okej. Så jag tänkte att jag blir glad för 1000, men jag fick 1200 i slutändan, så jag är mer än nöjd. Speciellt eftersom jag har lite dåligt med pengar den här månaden.

Annars så... Inget speciellt faktiskt. Sitter och plitar på ett brev. Eller, jag har skrivit "Hej", men jag är på väg, ska väl försöka posta det imorgon, när jag jobbar. Det blir säkert bra. Sen imorgon ska jag få min handbromswire fixad, vilket blir bra skit.

Men nu... Ska jag ringa Pernilla. Wihoo!

Toodles!

It's all fucked up

Läste i Aftonbladet idag om fotomodellen Lizzie Miller, som tydligen skapat lite uppståndelse på grund av en bild publicerad i Glamour, där hon visar upp sin kropp oretuscherat, vilket är lite ovanligt då hon är något mullig. Genast blir det en snackis och folk uttalar sig positivt och tycker att det är fantastiskt att en tidning publicerar bilder på kvinnor med ett litet "annorlunda" kroppsutseende, till skillnad från "vanliga" modeller. Det roliga med detta är ju att det är långt ifrån första gången något liknande har gjorts. I alla fall har det figurerat kvinnor med "riktiga" kroppar i flertalet svenska tidningar, och det kan så klart vara så att det inte händer lika ofta i USA.

Men till poängen: Det är inte tidningarnas jobb att ändra västvärldens uppfuckade skönhetsideal, det är modehusen som tar bilder och skapar kläder för kvinnor med sjukligt smala kroppar. Om inte tidningarna får några andra bilder att jobba med, eller fylligare kläder att ekipera med, då kommer ingenting någonsin att ändras.

Så bli inte så uppspelta för den bilden, den kommer inte ändra ett endaste dugg för alla tjejer som mår dåligt på grund av sitt utseende, trots att de ser normala ut.

Man löser inte problemen genom att attackera effekten, men måste gå till orsaken (eller hur man nu säger).

Månades samhällsinlägg avklarat.


Men HELVETE

Att det ska vara så satans jävla svårt. En dos mod och iniativförmåga den här vägen, tack! Håller på att hamna i en situation där jag inte bryr mig och bara låter det vara, vilket i slutändan innebär att allt går åt helvete och jag ångrar mig till slut. Men jag kommer ju inte göra något för att förhindra det ändå.

Varför i hela helvete ska man göra bort sig?

Så sjukt onödigt.

When we're apart whatever are you thinking of?

Jamen... Jodå. Hemma från jobbet, taggar inför träningen ikväll. Bästa på jobbet idag? Mannen som tyckte att det var "logiskt" att lyfta på handtaget och sedan trycka klar när det står "Väl pump 8/9 och tryck klar" på kort- och sedelautomaten. Jävligt logiskt att behöva slita med sig munstycket. Oh ja. Inte så att det är mer logiskt att klicka 8 eller 9 och sedan trycka klar för att se vad som händer. Men det är klart, människor är roliga, och att tanka bilen verkar ju vara det absolut svåraste som existerar i vår moderna värld.

Snackade lite med Klas i tisdags om bensinpriset också, nämligen att många klagar när det går upp, men inte verkar reagera på att det sjunker. Sen köper de nya däck med fälg till sin SUV för runt 15000 kr, men det verkar vara en okej kostnad att ta. Att bensinpriset ligger på över 12 kr litern, det är dock helt hutlöst.

Men men, människor är konstiga, så är det. Ja just det, bensin borde ju egentligen vara en samhällstjänst och inte en vara som alla andra, right? Right...

Annars är ångesten fortfarande kvar. Håller som bäst på att funderar ut vad jag ska hitta på för att liksom försöka rätta till något. Jag är ju alldeles för feg för att plocka upp telefonen, så någonting annat blir bra. Blommor? Maybe.

Nej, fortsätta lyssna på Owl City, som är det nya. Sen mat. Sen träning. Sen slapp. Sen morgonpass imorgon.

Toodles!

Owl City - On The Wing


Bahumbug!

Bah. Bah. BAH!

Plågorna från i helgen fortsätter. Maria är ju märkbart irriterad på mig fortfarande, även om det är lite andra grejjer (kanske större i sammanhanget) som spökar också. Jag är dock sjukt irriterad på mig själv, mest för att Maria och jag ändå hade börjat få till en rätt bra vänrelation (i mina ögon) samt att hennes mamma faktiskt verkade tycka om mig. Nu vete fan. Men det går nog över. Har nog planer på att försöka säga ett förlåt till hennes mamma personligen, känns som rätt sak att göra. Nåväl, vi får se vad som händer.

Annars har jag jobbat idag, och det har inventerats. Vilket är så sjukt roligt. Inte. Jag tror inte någon riktigt förstår hur underbart fantastiskt det är att försöka sortera tändstift och sedan inse att de inte finns med på lagerkoordinaten fast de faktiskt gör det, så att man istället måste leta i listan. Och sen alla tändstift som ligger utspridda på lagret. Och det faktum att jag var tvungen att spendera cirka kvarten på att sortera alla tändstift eftersom folk inte kan lägga tillbaka dem på rätt ställe.

SÅ FÖR GUDS SKULL, LÄGG TILLBAKA TÄNDSTIFTEN DÄR NI TOG DEM!

Riktat till alla kunder som tänker köpa tändstift på OKQ8 i Norrtälje. Kudos!

I övrigt en ganska lugn dag på jobbet, men jag borde nog invenerat lite till. Fast det är svårt när man bara är två i kassan, och den ena hela tiden måste fixa med saker som inte har med inventering att göra. Det blir svårt att göra något som tar en utanför kassan, liksom.

Och jag vill ha ny bil. Någon av dessa får någon gärna ge mig:

Honda Integra Type-R. Toksnygg.

SAAB 9-3 TS Coupé, 205 hk. Vill ha!

Peugeot RC. Zoom!

Nej, något roligt vill jag ha nästa år, det känns nästan som det. Fast det kan vara smart att köpa nu under vintern, eftersom liknande bilar oftast är lite billigare då, eftersom efterfrågan går ner. Vi får se, helt enkelt.

Men... Nu är det snart sängdags, eftersom det är morgonpass på jobbet imorgon, och lite sömn vill jag nog få i mig.

Toodles!

Joråsåatteh...

09-09-01 09-08-29  BIRKA PARADISE    -218,0009-09-01 09-08-29  BIRKA PARADISE    -63,0009-09-01 09-08-29  BIRKA PARADISE    -106,00  09-09-01 09-08-29  BIRKA PARADISE    -111,0009-09-01 09-08-29  BIRKA PARADISE    -160,0009-09-01 09-08-29  BIRKA PARADISE    -107,0009-09-01 09-08-29  BIRKA PARADISE    -101,00

Men jag hade väl kul, eller?