Fucking six in a row

Ja herregud, ytterligare en utekväll avklarad. Igår var väl inte den mest spännande kvällen, även om det var roligt med många som klätt ut sig (pallade ju inte jag med, så klart). Snyggast var nog en av bartendrarna (vad fan är plural av bartender egentligen?), som hade en snygg outfit och två tofsar, helt klart min stil. Annars var väl det mest spännande att något hände strax innan två, som gjorde att de stängde av musiken och tände lamporna på stora dansgolvet. Då blev det tråkigt. Försökte få lite ragg då, men det lyckades ju så klart inte, så jag begav mig hemåt.

Väl hemma vet jag inte riktigt vad jag gjorde, annat än jag satte på Slipknots senaste skiva och somnade. Sen vet jag inte mer, vaknade senare med datorn fortfarande igång, solen inskinandes genom fönstret och lamporna tända. Hade dock stängt av musiken, tror jag. Lite grumlig i ögonen stängde jag av datorn, släckte lampor, drog för persienner och la mig igen.

Nu sitter jag här, fortfarande lite halvfull, och inväntar dagens arbetspass. Tyvärr måste jag gå/cykla, men det ska väl gå bra det med. Jag jobbar ju med Camilla, så jag skulle kunna gå upp så får hon skjutsa hem mig. Tänkte ju dra förbi pizzerian och köpa med mig en sallad upp och äta, eller så blir det Mickey Dee, har inte bestämt mig. Men måste bestämma mig eftersom det faktiskt inte är så långt till att jag i sådana fall måste gå.

Fan vad taggad jag är!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0