Eff I Te Te A

Jag hade tänkt skriva ett normallångt inlägg, men det blir inget av med det. Det blir istället något jag inte normalt brukar göra, nämligen några textrader, sådana där som bara stämmer så jävla väl.


It kills me not to know this
But I've all but just forgotten
What the colors of her eyes were
Or her scars and how she got them


Jag saknar dig.


Killing Joke - The Death and Resurrection Show


This savage freedom I love

Dags för bloggande så här innan sängen! Det gillas. Eller nåt.

Jobbade ju i helgen, och det var mycket att göra, men enligt Thomas inte riktigt rätt saker. Det är ju inventering på gång, och det måste ju gå föregå allt annat. Något man så klart kan har åsikter om, men det är la bara att gilla lalla läget. Jobb också i måndags, men på tisdagen var det ledighet som gällde, och då passade jag på att smita in till stan och träffa Samantha och fika lite och snacka skit. Mycket trevligt på min ära!

Sen hem för att träna, vilket inte egentligen inte var så jobbigt, men ändå jobbigt. Typ. Jag har mer eller mindre kommit fram till att om man är dåligt tränad så blir träningarna jobbiga, men eftersom man ändå inte orkar något blir man inte så trött efteråt. Lite skumt ja, men det verkar vara så för mig i alla fall. Förhoppningsvis blir det bättre ju mer tränad man blir, så det är bara att köra på. Tyvärr kommer jag ju ha ett avbrott igen på två veckor när jag ska operera mig, men det är bara att jobba hårdare efter det så blir det bra.

Jobbet idag gick lugnt till, och nu sitter jag här. Ser fram emot helgen med skräckblandad förtjusning, eftersom jag ska med Jaeger på rally i Kopparberg, vilket ju kan bli mycket spännande med tanke på vädret. Jag har inget emot kyla och snö, men om det ska blåsa satan vet jag inte om det är helt okej. Jag kommer helt klart preppa mig med massor av kläder i alla fall. Måste komma ihåg att kolla om mina kängor passar, och i såna fall köpa ordentliga sockar att ha i, något jag inte har för tillfället. Jag köpte i alla fall handskar idag, eftersom mina gamla gick sönder, så det ska nog bli bra. Sen är jag faktiskt lite småsugen på att festa på lördag, men vi får se hur det blir med det.

Nu ska jag nog ta och göra mig i ordning för att sova, det låter väl som en bra idé? Ja, det tycker vi!

Kryssning (igen)

Hemkommen från jobbet, och laddad för en intensiv kväll. Eller nåt.

Var ju som tidigare nämnt på en kryssning med trevliga människor, och hade det följaktligen mycket trevligt. Passade till och med på att sjunga lite karaoke, när jag testade att sjunga Balladen om Fredrik Åkare, och det gick väl... Sådär. Problem med att hitta tonläget inledningsvis och att hålla rösten senare. Men i överlag ett framträdande jag inte behöver skämmas för i alla fall. Runt tretiden, eller senare, det är lite osäkert, blev jag dock toktrött, och var i stort behov av sömn. Egentligen borde jag sovit på morgonen också, men den här gången tänkte jag inte missa frukosten, eftersom det tydligen ska vara så underbart.

Och nej, det är den inte. Inte på långa vägar. Middagen var grymt mycket godare, med krämig potatisgratäng, kött och bearnaisesås. Mumsigt! Inga pinsamheter att rapportera om dock, då det var ganska lugnt.

Firade hemkomsten med ett bad, som kunde varit snäppet varmare, men jag fyllde på med varmvatten så att jag kunde ligga lite längre. Riktigt skönt var det, och jag är helt klart glad att jag börjat utnyttja mitt badkar i större utsträckning. Med släckta lampor, Queens of the Stone Age i högtalarna och varmt vatten kan det ju inte bli bättre, liksom.

Sen hade jag lite planer på att fortsätta festandet även igår kväll, men efter badet och den efterföljande pizzan insåg jag att det inte riktigt var någon idé. Det blev istället en skön kväll hemma, som avslutades ganska tidigt. Sen fick jag nära tolv timmars sömn, innan jobbpasset idag. Skönt!

Mer jobb imorgon, och jobb på måndag, sen ska jag träffa Samantha på tisdag är det tänkt. Det blir bra skit det här!

Party imorgon, eller?

Nämen titta, flera blogginlägg flera dagar i rad! Eller ja, två dagar i rad än så länge, men det bådar gott. Imorgon blir det ju uppenbarligen ingen uppdatering, eftersom jag inte kommer att ha tid. Direkt efter jobbet blir det att åka hem med Camilla, fixa i ordning sig, och sen åka till Stockholm och Cinderella, för lite party på båten. Kanske skriver något på fredag, men risken är att jag är alldeles för bakfull för det. Men inte kommer jag vara ledsen för det inte!

Smooth dag på jobbet, även om jag borde jobbat lite hårdare. Det var inte så att jag gick runt sysslolös och slappade, men lite mer hade jag nog kunnat anstränga mig. Jag får piska mig själv imorgon dock!

Har lyckats hitta en bra nedladdnig med trumljud, något som gjort att jag varit lite avig till mitt musikinspelande. Tills vidare måste jag ju använda mig av ett trumprogram, eftersom jag inte direkt har haft tillgång till riktiga trummor, men de ljud som följde med programmet jag använder (leafdrums2) var inte riktigt vad jag ville ha, så det kändes lite småtråkigt. Men nu har jag som sagt hittat en bra nedladdning, men tokmånga olika inspelningar, några riktigt bra. Helt klart ett steg i rätt riktning (jag listade också ut ett bra sätt att göra en trumvirvel som inte lät så mekaniskt som det ju blir när man pysslar med ett program).

Träningen igår lämnade självklart spår i mina muskler idag, även om det inte blev så farligt som jag trodde att det skulle bli. Och det antagligen mest för att jag helt enkelt inte kunde ta i ordentligt igår, eftersom jag är så sjukt otränad. Men det kommer bli bättre med tiden, samtidigt som jag kommer börja träna på gym parallellt med fotbollen. Och kanske något pass med Tommy som kör utomhus på måndager för de som vill.

Som det kanske märks har det inte blivit mycket bilder på senaste tiden, mycket på grund av att bluetooth-grejen jag köpte för att föra över filer mellan datorn och telefonen så klart inte fungerar med Windows 7. Jag har helt klart seriösa planer på att skaffa mig en rätt schysst digitalkamera, som ju nuförtiden inte är alltför dyrt. En bra kamera ligger på drygt 3000 kr, ungefär vad min gamla digitalkamera kostade för... 6 år sen? Och den hade lägre megapixel än vad kameran på min telefon har. Så det blir nog helt klart ett sådant inköp när ekonomin tillåter det. Till dess får jag väl bjuda på något annat!



En söt bild, till exmpel?

Nej, nu blir det mera julmust, lite musik, kanske spela lite, sen raka mig och gå och lägga mig. Jobb imorgon bitti!

Toodles.


Hell yeahs

Japp, första träningen avklarad, och det var ju rätt hårt som väntat. Fast mest för att man är så sjukt otränad. Hade jag gjort som jag faktiskt tänkt och tränat ända fram till nu hade det ju inte varit några problem, men men. Nu är det som det är. Tricepsen fick i alla fall sig en rejäl genomkörare. Och så gjorde jag ju massa mål när vi spelade match också, vilket är bra av mig.

Jag fixade disken också! Inte så fräscht med mögliga matrester kanske. Men vafan, är man ungkarl så är man! Nu är det bara resten av disken kvar (några muggar och skålar, inga komplicerade saker, men det fick inte plats i diskstället), och sen resten av lägenheten då. Måste ju transportera bort det gamla datorbordet någon dag, när det nu blir. Kanske orkar jag imorgon? Vi får se. Jag har ju dock sovmorgon imorgon som jag tänker värdera högt, här ska inte gås upp i onödan. Kan man säga så förresten? Gås? Som jag gjorde? Äh, det lät som att det funkar.

Annars var det något jag tänkte, men inget jag kommer på just nu. Nu ska jag fortsätta dricka julmusten jag köpte för sju kronor (1,4 l), och fira att det sista av julen har passerat.

Tjipp!

Hey ho

Holy fuck, det är ju fan nästan två veckor sen jag bloggade sist. Beror det på att det inte finns mycket att blogga om? Nej, faktiskt inte, utan bara att jag inte känner för det. Livet pinnar i vilket fall på bäst det kan, med massa roliga händelser och massa jobb.

Ser mest fram emot torsdagen just nu, då jag drar på kryssning med massa roliga människor. Det ska bli skoj satan, kan jag lova.

Sen har jag fått tid för min halsmandeloperation. Nionde februari smäller det, då kommer jag bli nedsövd för första gången i mitt liv (och opererad då för första gången, så klart). Det ska bli... Spännande, antar jag. Jag ser dock inte fram emot att sova över (som jag måste), eftersom jag inte kan tänka mig att sängen är speciellt skön. Men men, det kommer säkert gå bra, och sen får jag ju vara sjukskriven ett bra tag också, massa tid att göra... Ingenting på alls. Och så får jag äta massa glass också. Eller, det är ju inte direkt som att jag inte får det nu heller; jag är faktiskt stor! Men det ska tydligen vara bra "mat" när man har gjort den operationen.

Idag väntar träning, den första för mig den här försäsongen, eftersom jag hade halsont (yay för att ta bort halsmandlarna) förra veckan, och inte ville förstöra något genom att anstränga mig i onödan. Men nu är det dags att ta tag i livet igen, något jag känner att jag försakat på sista tiden, av olika anledningar. Jag menar, den mesta av disken har legat i drygt en och en halv månad. Kanske inte helt okej? Det är något jag ska ta tag i, till exempel. Faktiskt på en gång! Även om jag behöver en ny diskborste. Och snart nytt diskmedel.

Så det blir musik, och det blir... Arbete!

Nej men, det var ju skoj

Arbetet fortskrider! Jag håller som bäst på att fixa med mitt nya datorbord, eller arbetsyta. Det ska lackas och grejjer så att det inte blir så vattenkänsligt etc. De första två skivorna gjorde jag ute på balkongen, vilket blev lite komplicerat med andra strykningen eftersom det var mörkt. Så jag testade att göra de andra inomhus (som jag undvek på grund av den förmodade lukten), och det var ju inga som helst problem. Lukten är som värst minimal. Så det blir nog helt klart ett litet bättre resultat på dem, även om det inte för det blev sämre på de två första.

I övrigt är det inte mycket att rapportera under himlen. Men jag såg en lite rolig sak på jobbet för några dagar sedan. En ny film, med en ny agent för alla oss (?) äventyrslystna filmtittare. Det som var bäst med den var taglinen på framsidan av dvdboxen. "Först kom James Bond, sedan Jason Bourne. Nu kommer..." Håller i er. "... Largo Winch!" Largo Winch är INTE ett bra namn på en agent. Nej nej och åter igen nej. Det låter snarare som en bärgningsfirma i någon avlägsen bergsort som heter Largo. Jag menar, vad tänkte de på? Satt de seriöst och funderade länge och väl på... Largo... Winch... Och sa till varandra att "det här rockar fet getpung!"? Nej, snarare ett fylleskämt draget lite för långt.

Annars är det kallt satan. Eller, det är inte så kallt längre faktiskt. Det var runt 16 minus när jag åkte till jobbet, och 10 när jag åkte hem. Hur som helst har jag varit duktig på att använda motorvärmare, så jag har haft det dräglit när jag åkt både till och från jobbet. Mycket skönt på min ära. Och bra för bilen, det får vi inte glömma, även om jag mest tänker på mig själv.

Nej, nu ska jag dricka upp det sista av colan, käka gott från jobbet, och kanske kolla lite TV eller nåt.

Toodles!

Yellow

Oj oj oj.... Nytt år var det. Inte mycket att se fram emot, men inget jobbigt heller, alltså business as usual.

Firade nyåret hos Samantha, efter att ha jobbat på förmiddagen. Det var riktigt mysigt, med härliga människor, alldeles lagom mycket alkohol (för min del, kanske inte för andras) och ett bra avslut på dagen. Det enda negativa var att jag var tvungen att gå upp på nyårsdagen för att jobba, vilket kanske inte kändes helt okej. Var helt förstörd på tåget och bussen hem, men lyckades i alla fall somna på bussen.

Arbetspasset på nyårsdagen var ingen större höjdare sett till antalet kunder, vilket ju så klart var skönt eftersom jag var allt annat än pigg på att jobba. Sen hade jag ju en ledig helg att se fram emot också.

I lördags fixade jag och föräldrarna materialet till min nya "datormöbel", eller vad man ska kalla det. Två skenor på väggen med hyllor och konsoler är det i alla fall, riktigt snyggt. Idag har jag fortsatt arbetet med att olja in de fyra skivorna samt plockat isär det gamla bordet för att forsla det till tippen. Fast jag insåg att jag måste ha en sexkantsnyckel först, så det blir att ta med sig det från jobbet imorgon.

Sen tvättade jag ju idag också, och kom ihåg att tvätta sängkläderna, något jag inte gjort på... Jag vet inte hur många månader. Kanske inte helt okej, men nu är det gjort i alla fall. Nu är frågan om man ska orka fixa någon mat, eller om... Jag ska... Göra något annat. Jag vet inte. Vi säger att det är tanken som räknas och fixar några mackor senare. Låter bra? Yessir!

Jag har insett att FPS-spel inte är min grej längre. Testade FarCry 2 (som jag laddat ner, ja), och jag dog på första fienden man mötte. Bra skit? Njae... Men jag lär väl försöka igen, för att bli lite bättre.

Annars vete tusan om det finns så mycket mer att berätta om, annat än att jag mår bra, jag lever, och jag har ett nyårslöfte, vad man nu än kan tycka om sådana. Mitt blev i alla fall att fokusera mer på att spela in lite musik. Jag har ju varit lite disträ på det området, mest för att jag inte känt att jag kunnat få till trummorna som jag vill ha dem, men nu är jag på gång att lösa det med, genom att plocka ljud från de låtar jag har på datorn. Bastrumman är i alla fall ordnad, men det kommer mer!

Nu blire mer slapp, och sen fortsätta med skivorna!

Toodles!