Pinned down and ready to go

Ja, det blev ju trots allt en rätt händelserik dag igår. Jag startade dagen med att sola på balkongen, vilket gick lite sådär. Jag brukar ju normalt sett ha med mig mobilen och sätta den på alarm för när jag ska vända på mig, men jag hade glömt lägga den på laddning under natten, så jag var tvungen att göra det, vilket betydde inget alarm. Jag fixade dock det så smart (tänkte jag) att jag lägger in ett kort ljudspår i låtlistan som jag skulle ha när jag låg där, som då meddelar mig att jag ska vända på mig. Jag valde spåret Ace Frehley från Millencolins album Life On A Plate, som är fem sekunder långt med lite skrik i slutet. Skitbra! Jag glömde dock bort att jag har överlappning i Winamp, vilket betyder att nästa spår startar någon sekund in på föregående spår, och eftersom ljudet i det klipper ligger precis i slutet och inte är speciellt långt, tillsammans med det faktum att det följande spåret börjande ganska abrupt, hörde jag inte ljudet. Så jag låg runt 15 minuter för länge på rygg, och orkade inte alls ligga lika länge på mage. Lite ojämnt solat, med andra ord.

Efter det kände jag mig, av någon anledning, hyperstressad, och kände att jag inte hade tid till något alls, fast att jag egentligen hade all tid i världen. Troligtvis för att jag skulle pierca mig, vilket kändes lite nervöst, helt klart. Piercing, ja! Det var ju det som var dagens första stora punkt på dagordningen. Jag begav mig till Stockholm runt halv två, och såg så här schtekig ut när jag snackade med Pernilla i telefon.


Och så hade jag målat naglarna för första gången i mitt liv, i alla fall med tanken att det faktiskt skulle vara så.


Jag tyckte det blev jättebra när jag gjorde det, men efter närmare inspektion var det ju kanske inte lika perfekt gjort. Men jag är ändå nöjd med resultatet, och som Samantha höll med om, det är jag.

Hur som, jag åkte ut till Gamla Stan och A'n'T (så klart) där Tyrone skulle få göra sitt jobb. Det var två tjejer som gjorde några dermal anchors innan mig, så det tog ett tag innan jag fick göra min. Det gick dock riktigt fort, gjorde ont som fan, men blev riktigt bra.


Jag hade ju tänkt guld eller silver till en början, men Tyrone tyckte, mycket riktigt, att svart ju är rätt smart, i och med att kaninerna runt andra bröstvårtan är svarta. Sen snackade jag lite med honom om min tanke på dermal anchors, och han tyckte det lät bra, samt att han tyckte att det skulle vara snyggt att sätta en lite sådan i ettt öga på en kaninerna, vilket jag helt klart ska fundera på. Men det får bli vid ett senare tillfälle.

Efter det tog jag mig hem till Kitty, och vi drog ganska omgående iväg och handlade inför kvällen, tillbaka hem till henne, plocka upp hennes cyklar, gå till Preem och pumpa däcken som var helt slut på båda och sen cykla till Rålambshovsparken. Vi hade satt 17.30 som tid för samling, och vi var där runt 17.15 tror jag, dock kom inte de första förrens 18.10 ungefär, vilket ju var lite sådär, men jag och Kitty hade det trevligt på tu man hand, och blev bland annat bjudna på gifflar från några som arbetade på Pågens, då de delade ut gratis till folk i parken igår. Vi snackade med en av dem också, som hade en rätt snygg och intressant tatuering på baksidan av benet, samt att jag visade upp mina.

Och vad var oddsen på att en av tjejerna som gjorde dermals innan mig på A'n'T satt i gruppering bredvid oss? Lite roligt, faktiskt.

Efter det rullade det in folk efter folk, och det blev helt klart en trevlig afton med massor av underbart folk. Fram mot 23-tiden, eller kanske var det lite senare, åkte jag och Malin till Harry B James för att parta lite, men vi var inte där så länge innan vi gav oss iväg till McDonald's, och sen vidare för att åka hem. Vi hamnade dock, så klart, på bild, och det blev ju helt underbart!


Schnygging!

Väl hemma däckade jag rätt omgående, och skulle ju egentligen åkt på folkrace idag, men var fortfarande full när jag vaknade, så det kändes inte som ett bra alternativ. Det verkade dock som att jag inte missade något, då Jäger inte lyckades vidare värst, med trasig styrled i första heatet och något annat fel i andra som jag inte kommer ihåg vad det var, men som tydligen innebar att hela motorn måste plockas ur.

Nu ska tvättar jag, ska snart iväg och kolla på spelning med Jägers band, sen blir det utgång (i Uppsala, antar jag), och sen jobb imorgon.

En mycket fin helg än så länge!

Unbelievably awesome!

Slapp dag idag, som jag började med att sova 12 timmar. Såg att jag fått sms av Pernilla runt halv sju, vilket inte fick mig att vakna för fem öre, men vi snackade lite efter jag vaknat. Erik skickade också, och det vaknade jag av, men det var runt 11, sen somnade jag om. Fina fiskar!

Hade ju hoppats att jag skulle få sola lite på förmiddagen, men vädret bjöd ju inte på vidare värst förutsättning för det, så jag tog det lugnt istället. Hade tänkt åka till Nautilus och solat (nu vet jag hur man gör), men sket i det. Tänkte kanske ta en sväng förbi där imorgon, när jag ska upp till jobbet och handla lite, men vi får se. Det ska ju bli bra väder under dagen, och jag ska ju sitta i en park och ha picnic, så då kanske man kan ta av sig på överkroppen och få lite sol där med.

Som sagt, picnic imorgon, med massa människor från K6, vilket ju kan bli riktigt trevligt. Jag har tackat nej till match med laget för att göra det, och det känns som rätt beslut. Självklart vill jag ju vara lojal mot klubben och inte missa matcher av sådana anledningar, men jag känner att jag behöver vara lite social, samt att jag ju kommer träna båda passen nästa vecka, samt vara med på matchen på helgen.

Sen ska jag antagligen pierca mig imorgon, om jag tar det beslutet, vilket jag troligtvis gör. Måste ringa och kolla först så att han som piercar faktiskt är där, annars känns det lite värdelöst att dyka upp och så är han inte det. Jag ska ju göra det på A'n'T, och Tyrone, som piercar, verkar ha sitt egna lilla schema för när han dyker upp, flextidernas kung kan vi kalla honom. Men det blir i sådana fall en i vänstra bröstvårtan, som tidigare sagt, med en guldring antagligen, eftersom jag känner att jag passar bäst i guld, men vi får se vad han säger.

Sen picnic i Rålambshovsparken, och sen vidare in i dimman, eventuellt. Jag kommer ju vara fett på att festa, så. Jag kommer dock troligtvis att behöva ta mig hem på natten, alternativt riktigt tidigt på morgonen på lördag, för då är det folkrace i Haninge som gäller, då Jäger ska visa vad han går för. Jag vet inte riktigt vilka tider som gäller, men det lär vara som vanligt, runt 10-11.

Så... En helg att se fram emot, helt klart!

Skumma nätter

Slitig dag på jobbet, men ganska najs. Jag fick äran att inte stå i kassan, då Gitte kom och jobbade ett annorlunda pass så att jag skulle få möjlighet att fixa med kampanjbytet, så det var skönt. I övrigt inga direkta incidenter att tala om, just another day.

Träning ikväll, och hoppas väl på lite mer tvåmål och lite mindre fys/styrka, även om jag behöver det också. Äh, det blir säkert en bra mix, hoppas bara vi slipper regn.

Funderar starkt på att pierca mig på fredag, innan picnicken. Dra in runt 13-14 snåret och ut till Gamla Stan (ja, jag tänker göra alla mina bodymods på A'n'T, för de är tokbra). Blir i sådana fall en i vänstra bröstvårtan, plus att jag ska fråga lite om dermal punching, som jag tänkt göra i bröstet ovanför bröstvårtan, men jag vet ju inte hur/om det funkar. Men det blir säkert bra.

Hade förresten en mycket spännande/weird dröm idag, då jag drömde att det var en av mitt ex kompisar som hade gjort så att det tog slut mellan mig och henne, för att hon egentligen ville ha mig. Jag minns att jag blev tokledsen, grät floder och sen gav henne en ordentlig avhyvling innan jag vaknade. Mycket... Intressant?

Nej, mat snart, sen träning.

Toodles!

Give me some sun!

Nej men hej! Där var ni! Jag måste ju blogga lite kom jag på, glömde alldeles av mig igår, inte bra!

Igår fick jag mina kepsar från Hong Kong, och tänkte ju då ta lite snygga bilder på mig själv i dem...


En idé vore ju då att faktiskt ta en bild så att man ser något att kepsen, men nej, det struntade jag i. Nåja, de är i alla fall snygga, och just den jag har på mig trodde jag skulle vara för liten först, men sen lyckades jag ställa in storleken. Den sitter dock relativt löst på huvudet, men det funkar ändå. Så länge det inte blåser för mycket. Ja, jag tror jag passar i keps, faktiskt.

På kvällen var det träning, och det var jobbigt så det förslår, men jag tycker jag höll ut bra. Jag käkade mat när jag kom hem, och tänkte ju att det skulle göra att jag slapp vara så hungrig på morgonen idag, men tji fick jag. Hungrig som en varg, nästan, men fick ändå bara i mig två mackor och juice. Jag har ju bestämt mig för att bli duktigare på att gå upp på morgonen när jag jobbar morgonpass, eftersom jag snoozat till att det är runt 10 minuter kvar innan jag måste åka, vilket ju inte håller i längden. Så det börjar nästan bra.

Jobb idag då, relativt lugnt, och det mesta gick smidigt. Förutom då att kassorna och hela datorsystemet tokdog strax innan jag skulle sluta, så pass att vi fick stänga ett tag. Det kom igång strax efter att jag slutat dock.

Jag tänkte sen sola på Nautilus efter jobbet (ja, jag vet att solen skiner och det är runt 26-27 grader ute, men det är skönt med solarium), men lyckas fan inte hitta till kassan. Jag måste fråga Lise imorgon hur man tar sig dit.

Jag avslutar detta inlägg med ytterligare en morgonfrisyrbild, och jag tror det kommer blir fler av den varan, med tanke på mitt allt längre hår.


Dagens dagens

H

Lite längre grej

Och så var det bloggande, ja...

Hade ju besök här i fredags, då Jäger hälsade på. Eller vänta, vi spelade ju match först! Bortaplan mot Knutby, och det gick ju faktiskt över förväntan, målmässigt tokkrossade vi dem med 4-0, även om det kanske var i översta laget. Vi var dock helt klart det bättre laget, men hade mycket flyt, något vi inte haft i tidigare matcher. Jag fick göra ett litet bejublat inhopp i andra halvlek, och det kanske var bra att jag inte var inne längre, för det kändes inte riktigt som att min koncentration var på topp, i alla fall i bollmottaget. Jag spelade dock fram till 3-0 målet, så något rätt gjorde jag i alla fall. Att jag tokbrände ett friläge håller vi tyst om.

Hur som kom Jäger och hämtade mig efter matchen, efter att ha irrat runt i skogarna söder om Knutby, vilket inte riktigt var meningen. Vi åkte i alla fall raka spåret hem till mig och började drick och kolla på rallyfilm. Runt halv tolv begav vi oss till busstationen och hämtade upp hans kompis Sandra, och vi fortsatte direkt till Trädgår'n. Där var det faktiskt rätt mycket folk, men också lite kallt med tanke på vädret. Vi satt där och snackade och kollade på folk i någon halvtimme, innan vi gick hem till mig för en snabb paus innan Mobergs. Det blev dock inget av med Mobergs, utan vi stannade hos mig till att vi la oss. Jag höll igång förvånansvärt länge, med tanke på att jag varit upp sen fem på morgonen, men det var najs ändå.

På lördagen lämnade vi Sandra i lägenheten och åkte iväg till Malsta bildemontering för att försöka hitta en framruta till hans SAAB 9000. Jag var lite ambivalent till att lämna lägenheten olåst, mest för att det ju faktiskt aldrig är någon som faktiskt försöker gå in i lägenheten, och jag tror inte att någon sitter och spanar på mig för att se om jag är hemma eller inte. På bildemonteringen strosade vi runt i duggregnet och letade, men hittade mest redan krossade rutor. Dock fick vi napp på en ruta som bara hade ett stenskott, vilket fick lov att funka, eftersom vi inte hittade något annat. Så vi började det mödosamma arbetet att plocka ut rutan, vilket involverade mejslar och gitarrsträngar. Det gick dock mindre bra, och vi fick se oss som besegrade efter ungefär en halvtimmes försök.

Efter det åkte vi runt lite och scoutade läget inför rallyt som kördes idag. Vi lyckades till slut att hita starten, och sedan även målgången. Väl vid målgången körde vi vägen som bilarna åker för att komma till serviceområdet (som var precis där LEIF spelar sina hemmamatcher), men var riktigt nära att köra fast. Vid ett parti var det en ordentlig nerförsbacke, som troligtvis var mycket svår att forcera uppför, så när vi kom till en bom med hänglås blev det helt klart lite svettigt. Dock hade vi tur, då Jäger kollade om låset var låst, vilket det inte var, så vi kom igenom och vidare.

Vi drog sen hem till mig och slappade lite innan Jäger begav sig av hemåt, och jag till mina föräldrar för att käka mat.

Idag var det så dags för rally i Lohärad, och Jäger väckte mig med ett telefonsamtal runt 9, och jag tyckte bestämt att han sa att han skulle åka hemifrån vid 10, men han menade tydligen något helt annat, och var här tillsammans med Mimmi och dunkade på balkongsrutorna 9.50. Vi åkte först till jobbet och McDonald's för att införskaffa lite mat, sen insåg vi att det ju var ganska onödigt att åka ut så tidigt, så vi slappade hemma hos mig och kollade på Tvins och spelade gitarr. Sen åkte vi och kollade på rally, och det var riktigt intressant. Vi fick inte bevittna några direkta avåkningar, och den enda riktigt ordentliga var en som var precis i början av banan, där vi så klart inte stod. Jag försökte ta en bild, men min underbara mobilkamera hänger ju inte riktigt med i svängarna, tyvärr...


Jag har en filmfil också, som jag tänkte visa, så fort den blir klar.

Nu är jag hemma och har bullat upp för en riktigt svullkväll, med chips, dip, cola och glass. Kan det bli bättre?

It's in the pipe

Satan vilken dag på jobbet. Fram till att jag käkade runt halv elva var det inte speciellt mycket, men sen brakade helvetet löst. Kö ut på motorvägen, och de flesta tog ju svängen förbi oss. Visst, det är trevligt, and good for business, när det är mycket folk i butiken, men när folk är dryga satan (som stockholmare brukar vara) och ska ha hjälp med än det ena, än det andra, och har klagomål etc, då blir det mindre roligt. För tre veckor sedan när jag och Hakar jobbade, var det mycket folk också, men då flöt det mesta på i god takt, idag var det helt annorlunda. Men men, nu sitter jag här och ser fram emot kvällen och helgen, eftersom jag är ledig.

Ikväll är det ju bortamatch mot Knutby, och det känns som att vi behöver inkassera första vinsten den här säsongen, eftersom det gått lite väl trögt på den fronten än så länge. Sen hämtar Jäger mig i Knutby, så ska vi åka hem till mig, och ta en sväng förbi lite grusvägar där det ska köras rally på söndag, då vi ska vara där och spana. Sen blir det i alla fall hem till mig och spela lite gitarr, insupa lite alkohol, kolla lite film, och sen festa gärnet. Någon tjej som Jäger känner ska tydligen svänga förbi, så vi får se hur det går.

Imorgon... Vet jag inte riktigt... Vi skulle tydligen till Malsta Bilskrot och försöka fixa en framruta till en SAAB 9000, vilket inte är alldeles helt lätt. Efter det får vi se vad som händer.

Nu ska jag försöka få i mig lite mat, och göra mig iordning för matchen.

Toodles!

Jag ska alldeles snart börja göra bloggen mer intressant, det kommer!

Drygt

Jag kom ju så smart på igår att det ju var röd dag idag, vilket innebär 8.00-22.00 öppettid på jobbet, vilket skulle innebär ljuv sovmorgon. Men vem lyckas sätta larmet på 05.00 och snooza innan han inser runt 05.45 att han inte behöver gå upp förrens om en timme? Jo, jag! Inte fan blev det bättre av att jag vaknade ur en dröm 06.20 och trodde att jag försovit mig eftersom jag drömde att klockan ringde, och att jag sedan påbörjar en sexdröm, som jag i drömmen inser att jag inte kommer kunna avsluta eftersom jag snart kommer vakna direkt efter.

Nej, ingen höjdarstart på dagen. Att jag sen var trött sen gårdagens träning, som förvisso inte var speciellt jobbig, men ändå tröttsam eftersom måndagens träning fortfarande satt kvar i kroppen, gjorde ju inte saken bättre. Lägg till en riktigt tuff dag på jobbet med massor av kunder så inser de flesta att jag är rätt slut vid det här laget.

Jag hade egentligen tänkt åka till Jäger och umgåtts med honom och hans släkt när de grattar honom på 20-årsdagen (han fyllde i söndags, som sagt tidigare), men jag känner mig långt ifrån social just nu. Vi kommer ändå träffas imorgon, och hänga mesta delen av helgen ändå, så...

Började laga mat precis, och missade självklart att jag ju skulle ha ris till kycklingen, så det var bara att trä folie över stekpannan och börja med riset. Uschiamej!

När jag käkat tänker jag kanske kolla en film. Eller nåt. Nåt måste jag hitta på, för att underhålla mig själv resten av kvällen. Jag lär ju dock somna, eller nåt...

Nej, låt det bli nästa vecka, och gärna fredag, då jag nog tänkt att åka in till Stockholm och pierca mig. Fast det kanske inte är så bra med tanke på att jag ska spela fotboll på kvällen... I och för sig har jag tänkt skippa träningen för att hänga med roligt folk i just Stockholm, så vi får se.

Tillbaka till matlagningen!

Oh beautiful monday!

Kollade just min lön som jag får på måndag, och gissa om jag blev smått överaskad. Jag visste ju att det var tillägg för semester den här månaden, och jag tänkte att jag skulle få runt 3-4 000 före skatt extra, alltså runt 16-17 000 totalt. Döm om in förvåning när jag läser 20 900 på lönespecifikationen. Tjugoentusen! Det var nästan lite väl bra för att vara sant. Men det är också bra, för då kan jag verkligen börja lägga undan lite pengar, samt fixa piercingen jag tänkte göra om jag fick bra lön.

Med andra ord, ge mig måndag nu!

U-u-u-u-update!

 
Ja just! Blogg var det!

Har ju inte ens berättat om andra dagen av folkracet i söndags! Det gick väl både bra och dåligt för Jäger, mest dåligt kanske. I första heatet lyckades han helt ha bort en styrled, den gick alltså inte bara sönder, utan försvann helt och hållet.


Detta är alltså precis efter att hjulet är borttaget, och det saknas helt klart något. Jägers farsa sprang ut på banan i pausen och hämtade den trasiga, och sen fick de klippa och klistra för att få ihop en fungerande styrled, då den Jäger lånade ut på lördagen verkade ha... Kommit bort?

Men det löste sig i vilket fall som helst, dock var chanserna till en finalplats som bortblåsta, då han hade samlat alldeles för lite poäng för att gå vidare. Det gav ju dock utrymme för att flasha riktigt ordentligt i sista heatet, och som han gjorde det. Med en rullning. Ett helt varv.


Syns inte så bra, men främre delen av motorhuven är ganska ordentligt bucklad, och sen är ju rutan helt paj. Den är fixad vid det här laget, men just då såg det ju mindre bra ut. Annars var han ju bra och så, det var väl mest lite otur den här dagen.

Sen åkte jag i alla fall hem och sov, samma som på lördagen, och gjorde sen misstaget att inte ta ur linserna till att jag skulle jobba, vilket sög rätt hårt. Jag var riktigt grumlig i ögonen, och så kliade det mest hela tiden. Som tur är var det en rätt lugn dag på jobbet.

Hela passet igår (mer eller mindre) gick åt att bygga om en hyllsektion på jobbet, och det är verkligen inget jag gör alltför många gånger. Andra hyllsektioner är relativt lätta, men den här tar fan priset... Runt 5 timmar tog det, vilket betydde att vissa grejjer som jag hade tänkt ta tag i, inte blev gjorde. Men så är det ibland.

På kvällen var det sen fotbollsdags, och vi körde tvåmål hela träningen, med straff (burpees!) för det lag som släppte in mål. Tro på fan att mitt lag släppte in dubbelt så många mål som de andra... Men jag blev ju stark, så! Så idag är jag ju lite småslut, minst sagt.

Och idag... Har varit en mycket tråkig dag, med tvättning som största ljuspunkt än så länge. Ska käka pizza snart dock, och kanske baka lite kakor, hade jag tänkt. Det ska bli gott!

Så... Toodles!

Dagens dagens

Det blev tre dagens dagens idag, men det funkar det med.




Why if it isn't Mr. Red Hot Poker

Alltid lika roligt att jobba en kväll då det är något större TV-evenemang, och idag är ju evenemanget med stort E, nämligen ESC. Jag kunde inte bry mig mindre, men svenska folket har ju dålig musiksmak, så de sitter bänkade vid apparaterna och insuper kass europop i olika varianter. Själv kollar jag på Braveheart, vilket måste vara tio gånger bättre, alla gånger.

Annars var det ju folkrace på förmiddagen idag, och Jäger körde ömsom bra, ömsom mindre bra. Första heatet gick väl sådär, med lite halvkass start och lite brottning med två andra bilar, med kvaddad bakdel till följd, som synes här:


Inte alltför snyggt, men det blev utbucklat med diverse metoder, så att det såg riktigt presentabelt ut. Till andra heatet lyckades jag ta lite bilder också:




Framkörning, sekunden innan start (försökte ta på startögonblicket, men var för snabb) samt under heatet. Andra heatet blev också bättre, då han lyckades placera sig på en tredjeplats, vilket var bättre än femteplatsen från första heatet. Efter det andra heatet var jag tyvärr tvungen att åka hem, då jobb väntade och jag inte skulle hinna se det tredje heatet, vilket ju tydligen var synd då det var det bästa heatet. Han kom trea även där, men det hade tydligen varit massor av kamp och sånt, och det är ju det man vill se.

På vägen hem blev jag ordenligt trött, vilket blev trafikfarligt flera gånger, inte minst på motorvägen när jag blev omkörd och nästan kom ut i andra körfältet för att jag nickade till. Jag stannade först i Rimbo vid OKQ8 och vilade ögonen, men det hjälpte ju knappt... Väl hemma tog jag en powernap i en halvtimme, innan jag gjorde mig iordning för jobbet. Imorgon blir det nog en dusch innan jag åker till Skepptuna igen för mer folkrace. Linser ska jag nog ha också, så att jag kan ha solglasögon.

Förresten, vad tycker ni om det här ansiktsuttrycket?



Jag älskar den, på något konstigt sätt. Ser hon inte sjukt besvärad ut, men ändå lycklig? Jag tänkte länge och väl på vad hon vill förmedla med uttrycket, innan jag kom på det. Det är helt klart ett jag-fick-just-en-stör-uppkörd-i-röven-by-surprise-och-jag-gillar-det-uttryck, inte sant? Men jag älskar det!

Nej, nu ska jag fortsätta poppa metal så att jag stör grannarna i deras ESC-tittande, samt slökolla på filmen.

Toodles!

(Tänkte ta en dagens dagens, men det får bli imorgon)

Dags att slappa

Jahapp. Så var det med det.

Nej, inte så.

Tuff dag idag, tror jag... Började med postenansvarigmöte på hotellet, där jag bland annat fick ta emot pris för att vi vann en tävling för ett tag sen. Det var ju lite... trevligt? Jodå, det var det... En blomma och biobiljetter till personalen, ganska fint.

Efter åkte jag hem och powernappade i två timmar, sen upp till jobbet, där jag fick ta han om den andra nya den här sommaren, Magnus. Han verkade vara en reko kille, så det blir nog bra. Relativt jobbsugen verkade det också som, och det är ju såna vi behöver massor av. Trots att vi då var tre som "jobbade" (Magnus var ju inte med i kassan, eftersom han inte fått några kläder) så blev det ändå lite halvstressigt, och vi kom inte därifrån förren vid 22.25, vilket är runt 10 minuter senare än vanligt.

Men men, nu blir nog tusanimig sängen, för imorgon är det morgonpass som gäller, och sen fotbollsmatch på kvällen. Och sen är hela helgen fullbokad, så jag vet vad jag har att göra, helt enkelt...

Sååå... Toodles!

Dumdedidum

Ujujuj, tuff framtid framför mig, så sant som det var sagt. Har listat ut att första dagen som jag kommer få sova ut är nästa lördag. Känns det kul? Jo, förvisso, det betyder ju att jag har saker att göra. Förvisso ska jag bara tvätta nästa tisdag, så jag kommer ju slappa då, men fortfarande!

Annars inte mycket nytt under solen. Niclas har förvisso bestämt att vi ska starta ett band tillsammans, och det kan ju inte annat än bli klockrent. Sen ska jag eventuellt vara kartläsare åt honom när han väl börjar med rally, och det kan ju inte heller bli annat än klockrent. Jag tror verkligen på det här, faktiskt!

Imorgon är det postenansvarigmöte på hotellet, och efter det kanske jag drar hem för en powernap. Blir ju några timmar att döda mellan mötet och kvällspasset på jobbet.

Så... Blä, nu ska jag äta mackor!

It's done!

Right, jag kom till lite insikter igår kväll, som vanligt när jag har gått och lagt mig, och idag låter det fortfarande som en bra idé, så jag tänker köra på det.

Saken är den att... Emma verkar ju inte vilja veta av mig längre, och jag tänker inte försöka ändra på det, utan det får vara hennes beslut. Då är ju dock frågan varför jag har kvar henne och hennes vänner på Facebook, Bilddagboken och läser bloggar? Ganska onödigt, måste jag säga. Så idag tänker jag rensa bort allt, helt enkelt.

Så Emma, tack för en mycket fin tid tillsammans, troligtvis den bästa i mitt liv än så länge, men nu lämnar jag det bakom mig på obestämd framtid.


Ballar av stål

Jag säger bara det... FAN vad tråkigt att det inte var jag som var "offret" i Mansfällan! Jag hade ju så jävla lätt hängt med!

Jaja.

You'll be a corpse before your time

Nej men hejsan!

Inte mycket att rapportera idag, får jag väl säga. Vaknade runt 8 av att någon gör något i en lägenhet ovanför mig... Inte borrning, men något liknande, och mer ihållande, och det höll på fram och tillbaka ända till att jag gav upp strax efter 10. Blev avbruten ur två sexdrömmar, tackar som frågar, men det är klart, får jag inget i verkliga livet ska jag väl inte få något i drömmarna heller, right?

Nåja, jobbade i alla fall ett kort pass på jobbet, relativt smärtfritt, även om det känns svårt att komma igång när man bara jobbar 4½ timma, men jag fick lite nytta gjort i alla fall. Nu blir det ytterligare sex pass på rad den här veckan, så jag har och göra, vilket är skönt.

Tränade ju också, och det gick bra, försökte ta ut mig själv så mycket jag kunde, och jag var tokslut när träningen var klar, så det får ses som ett lyckat uppdrag. Imorgon får jag sova ut också, vilket jag hoppas att jag får göra. Förhoppningsvis är det soligt imorgon, så att jag kan sola på balkongen innan jobbet, första gången i år i såna fall.

Så nu blir det nattkorv, Ballar Av Stål, snacka på msn, och allmänt slappa resten av kvällen.

Toodles!

Kortare sak

En god natts sömn hjälper ibland, måste jag säga, har inte alls tänkt på saker och ting idag, och livet är ljust. Good shit. Annars är det bara slapp som gäller idag, återhämtning etc. Imorgon är det nya tag, med ett kortare arbetspass och träning på kvällen. Nu har jag knappt någonting att se fram emot förrrens Peace & Love i slutet på juni, så nu är det bara att glida fram, helt enkelt.

Toodles!

Konstifikt

Aaaaah, konstiga beslut av människor utan förklaring är konstigt! Och det får mig att tänka konstiga tankar!

Konstigt!

Inget ordentligt firande

Gårdagskvällen dårå. Hur gick i matchen? 1-1 efter ledning av oss till den 89:e minuten då de tilldöms straff och vi får en utvisning. Riktigt ordentligt surt, men vi förlorade i alla fall inte. Min egen insats? Relativt stabila 30+ minuter i andra halvlek, med ett skott mot mål (men tyvärr strumprullare utanför) samt en fin framspelning. Fast det kändes att jag varit sjuk och inte tränat på två veckor, det sög riktigt ordentligt i benen.

Efter matchen var det hem som gällde, eftersom Niclas tyckte att det var lite väl långt till Edsbro, vilket jag ju så klart förstod. Men jag fick å andra sidan lite möjlighet att fixa till mig etc vilket var skönt. Plockade sedan med mitt pick och pack och tog mig till Markim och Niclas, och därifrån drog vi direkt till tågstationen för att ta tåget till Vallentuna. Fixade lite grogg innan, och proppade ner allt i min påse från Systembolaget och iväg bar det!

Vi hängde så i Vallentuna i runt en timme och förkrökade utomhus (mysigt!) innan vi gick till M&G. Vi träffade en kille som jag träffade på Malins fest för två veckor sen, vilket ju var lite roligt, så med honom pratade vi också.

Väl på M&G träffade vi Kitty och Malin, och sen senare även Adam (och massa annat löst folk). Och så var det ju så klart karaoke, och Niclas körde Staten Och Kapitalet (vad annars?) och jag gav mig på Californication, och det gick riktigt bra måste jag säga. Sen att jag inte fick sjunga klart för att "det var andra som skulle sjunga och det var inte mycket tid kvar" sög ju helt klart. Jag hade ju planerat värsta luftgitarrsolot som jag inte fick genomföra.

Vi träffade lite folk som Vallentunagänget kände, bland annat en tjej som jag började hålla på med, retas först, hånglas sen. Men hon hade en irriterande vana att bitas i underläppen riktigt ordentligt hårt:


Kanske inte syns så bra nu då, men det är svullet och blodigt. Mums! Jag gav ju så klart tillbaka på henne, och drog henne i håret tills hon kved, men det fick hon fan ta. Det är helt klart skumt att jag alltid lyckas hitta tjejer som ska hålla på och göra illa en... Visst, nu tycker jag om det, men någon måtta får det vara! Det blev heller inget mer än third base, men det funkar det med. Det blev med andra ord inget riktigt tvåmånadersfirande för min del.

Vi sov sedan hos Adam (precis vid stationen där vi parkerade bilen), och åkte sedan därifrån runt 14 idag. Då drog vi till Markim för att måla folkracebil, och det gick riktigt bra måste jag säga.

Förebilden:


Efterbilden:


Svart som synden! Nu ska det målas en gång till, men det får Niclas fixa själv.

Nu är jag i alla fall hemma, har käkat sallad från pizzerian, och lyssnar på All That Remains. Bra tider!

Just det, märkte att Emma tagit bort och blockat mig på Messenger, intressant... Antar att hon vill komma över, eller nåt... Det blir säkert bra!

Kepsar!

Appropå kepsar, jag köpte just två från Yesstyle.com:




Helig knullande skit

Bryskt uppvaknande idag när Basse ringde runt halv nio och undrade om jag kunde tänka mig att hänga med och spela fotboll trots allt, och självklart ville jag det. Jag försökte somna om efter det, men det sket sig, så jag låg och kollade lite på TV innan jag gick upp. Innan jag tog tag i min lägenhet satt jag vid datorn och surfade lite, som alltid.

Men som sagt, städdag! Här har vi förebilderna:



Helt klart lite att ta tag i, plus att det var två påsar med tvätt, fast jag tror att den ena inte var ren, men jag plockade upp den ändå. Kanske ska tvätta sängkläderna för säkerhets skull nästa gång, ändå. Men men!

Just det! Innan jag började med städandet tog jag en promenad till staden för att köpa keps (!) och nagellack (!) på H&M (eller keps någon annanstans, om det inte fanns någon bra på H&M). Hittade ingen snygg keps på H&M, så jag tog en ytterligare liten promenad till JC för att kolla där, men de hade inget. Så tillbaka till H&M och köpa svart nagellack och remover, och efter det till Systembolaget för att köpa lite Smirnoff Ice inför kvällen.

Dagens dagens på staden:


Aint I pretty? Och på tal om pretty, måste bara visa den underbara bilden på mig från igår morse när jag vaknade, helt orört från att jag steg upp:


Söööööööööööööööt!

I alla fall, tillbaka hem efter staden, och påbörja städandet. Resultatet?



Funkish? Nu ska vi se hur länge jag kan hålla det så här rent och snyggt. Har i och för sig inte dammsugit, kanske tar det i helgen.

Som synes saknas det en liten TV i mitt hem, på grund av att jag åkte till tippen med den. Hade ju planer på att lägga upp en "skänkes" annons i Norrtelje Tidning, men jag ville bli av med den idag, så så fick det bli. Åkte sålunda upp till skroten att tippade av den, mycket skönt.

Efter det åkte till jobbet och glassade lite, käkade en korv och pratade med folket. Sen åkte jag ytterligare en sväng förbi H&M och köpte ett par solglasögon som jag kollade på första gången jag var där:


Unbelievably scthek, måste jag säga. Nej, jag gillar de mycket, och de är ett bra komplement till mina bruna solglasögon.

Så nu sitter jag här och laddar inför matchen, även om jag kommer börja på bänken. Har precis snackat med Niclas inför ikväll också, och han kommer hämta mig i Edsbro direkt efter matchen, vilket ju blir alldeles perfekt. Sen blir det M&G i Vallentuna med Malin, och kanske lite karaoke? Vi får se, i såna fall blir det Californication av Red Hot Chili Peppers, för den är bra.

Sååå... Lite mat? Kanske? Köttbullar och makaroner!

Toodles!

Hell yeas!

Hemma från Åland! Wihoo! Massa alkohol i bagaget!

Det var väl en helt okej tripp, men lite sur är jag att jag glömde boken jag tänkt ta med, annars hade det blivit ännu mer uthärdligt. Jag köpte dock en Aftonbladet på jobbet innan, så att jag hade något att läsa (men kom på att jag ju kunde köpt DN istället, eftersom det är ännu mer läsning i den), och sen var ju fyran påslagen på TV:n i cafét där jag satt, så det var inga problem egentligen. Så det blev den gamla vanliga ransonen: 1 Finlandia Lime Vodka, 1 Jägermeister, 1 Smirnoff Caipiroska och 1 DeKuyper Passionsfrukt. Bra skit! Jägermeister hade samma kampanj som förra gången jag köpte, vilket betyder att jag har en till fickplunta. Så här glad såg jag ut förra gången, och man kan väl säga att jag är lika glad den här gången:


Sen fick jag en present från Finlandia också, något som jag tror är en juice/lime press, en handhållen sådan, vilket ju kan vara... Bra att ha? Bild kommer!

Och så blev det lite choklad också, en Fazer med pepparmintcrisp, gott som tusan!

Nu har jag också köpt korv och bröd som jag ska äta idag, gottigottgott!

Hockey ikväll? Ja, det går väl inget bättre på TV...

Underlag för tatuering, det kommer bli ACE!


Only Crime - Take Me


Det här kan bli intressant!

Uppdatering (efter påtryckning)!

Börjar så smått bli frisk, känns det som, även om det är lite snuvigt fortfarande. Tänker försöka ta mig ut till träningen idag, fast utan att träna. Snacka lite inför matchen på fredag, liksom. Jag tänker nog hänga med, sen får vi se om jag kör från start (men med tanke på att jag missat fyra träningar i rad, känns det som att jag inte direkt blir uttagen till startelvan), annars hänger jag med som avbytare, vilket kanske är bäst.

Annars har jobbed idag gått bra, inga större incidenter att tala om, förutom att jag insåg att vi glömde beställa från Arla igår (igen) vilket betyder att vi inte har haft mjölk på hela veckan, eftersom det missades till i måndags också. Stabil skit. Nu är jag ledig i fyra dagar, så förhoppningsvis är jag frisk som en nötkärna nästa vecka.

Jag tog ju ledigt imorgon för att det skulle åkas på kryssning, men det blev ju inte av, så nu är jag långledig istället, som sagt. Har funderingar på att dra till Åland istället, och handla lite sprit där istället. Har ju helt torrt hemma, och så kan vi ju inte ha det, eller hur? Plus att jag har gratisbiljetter till Rosella, så det kommer inte kosta mycket. Så jag tar nog med mig en bok (The Dirt, om Mötley Crüe), och slappar lite. Kan bli skönt.

Nej, lite mat nu? Sen ut till Lohärad och kolla träning. Yes!



"Du kanske inte vet själv hur du låter när du utför samlag, men tro mig, det är inte vackert"


Borlänge here I come!

Jahapp, ledig dag idag, mycket skönt. Förhoppningvis är jag frisk till imorgon, men det känns lite hopplöst. Tänker absolut inte träna ikväll, utan satsar på att bli frisk istället.

Så vad har jag hittat på? Jag har installerat surroundsystemet som jag fått av föräldrarna, så nu är mitt hemmabiosystem komplett, med ny TV och allt. Måste bara få subwoofern att funka, men mina kära föräldrar glömde ju manualerna till allt, så jag får hämta dem idag.


Jag har också köpt biljett till Peace & Love, vilket ska bli grymt kul! Ska försöka hitta boende, om jag inte får crasha hos Camillas mamma (men det verkade kört), annars sover jag i bilen. Det blir bra skit. Annars kommer jag hänga med Camilla och hennes sambo och hans kompis, är väl tanken.


Jag kommer stå längst fram på följande spelningar:

The Living End
Blindside
Raised Fist


Sen ska jag ju så klart kolla på Dia Psalma, Turbonegro, Sonic Syndicate, Bring Me The Horizon och lite annat. Det blir alldeles underbart tror jag.

Kolla så glad jag blir!


Nej, nu ska jag... Dricka lite C-vitamin, och kanske... Göra något... Bli frisk? Ja!

Toodles!

Party HARD!

Vilken. Jävla. Dag.

Isch!

Jag är ju så klart sjuk fortfarande, och har snörvlat hela passet. Jätteroligt när jag och Hakar hade full kö från runt 9.00 till att jag slutade 14.20, med ytterst få tillfällen att gå ifrån. Som tur är flöt det på hela passet också, utan några jobbigare incidenter. Får hoppas att det flyter på på samma sätt imorgon.

Igår tog jag det kanske lite dåliga beslutet att åka in till Stockholm och träffa Kitty, men jag hade helt klart en kul kväll med henne och hennes kompis Daniela (som var från Holland). Först satt vi hemma hos Kitty och käkade lite mackor och kollade på TV. Efter det drog vi till Medborgarplatsen och krogen Snaps, som hade en fin uteservering. Det kanske var några grader för kallt för att sitta ute utan någon värmekälla i närheten, men det funkade. När vi gick märkte jag att en av tjejerna som satt bakom oss kollade in mig, men jag dissade henne så hårt.

Efter det gick vi till Eken vid Slussen, som hade en rätt schysst utsikt. Vi träffade några som Kitty jobbat med, och hade lite trevligt ett tag. Sen beslutade vi oss för att gå, strax innan tolv. Jag tänkte dock helt fel, och tänkte att jag skulle hinna med bussen alldeles perfekt. Synd bara att jag missade med en timme, och fick vänta ordentligt länge på bussen. Jag beslutade mig för att ta 625:an (eller Norrtälje Kommun runt, som den kan kallas), som kom fram strax innan 676:an skulle ha gjort, men den gick runt 30 min tidigare, vilket kändes värt det. Så jag satt och sov mest hela resan.

Summan av det blev att jag fick runt fyra timmars sömn igår natt, något som ska åtgärdas inatt, då jag tänker gå och lägga mig lite tidigare. Det blir bra skit.