Boy, what the fudge are you doing?

Stör mig enormt på en av reklamerna för telefonnummer killar ska ringa för att få prata med tjejer, nämligen en med en ung tjej som sjunger en liten trudelutt. Den börjar: "Du gillar inte krogen, och du fattar inte Internet...", och jag undrar ju direkt... Vem vänder sig den här reklamen till, egentligen? Det är ju en ung tjej som ringer, så det känns som att det borde vara unga killar, men vilken ung kille "fattar inte Internet"? Känns snarare som att det är pensionärer den vänder sig till, och till och med de "fattar" nog Internet vid det här laget.

Nej usch, stackars de killar som faktiskt ringer de där numrena...

Allting som jag vill, kan jag göra

Happy påsk på er!

Bra väder som fan idag, vilket betydde shortspremiär. Och ja, det kanske har varit sånt väder innan, men det var först idag då det verkligen kändes som att solen stekte, och knappt någon kylande vind. Helt underbart, med andra ord. Firade det med att dra och träna, samt att byta torkarblad på bilen. Bra skit.

Det blev lite mat hos föräldrarna också, och sen fick jag ett litet ryck och beslutade mig för att rensa i förrådet. Sagt och gjort, nu är det fint och prydligt, till skillnad från båda av mina förrådsgrannar. Hö hö. Jag har verkligen en massa crap dock, men allt är, som tur är, nerpackat i lådor, så det är enkelt att leka tetris för att fixa. Som det ska va!

Hittade till och med lite kasettband när jag skrotade runt, med bland annat ett band jag funderat över var det har tagit vägen, nämligen Hold the line 6 (sponsrat av Televerket) från 1986, som jag fick som present för bra länge sen. Lite snabb sökning på Google så hittade jag den i mp3-format! Hur underbart är inte det?

http://radiogodis.se/RadioGodis/Ovrigt/On_The_Line_6_(Televerket)_1986.mp3

Reklamradio med gamla goda klassiker från mitten på 80-talet. Awesomecakes!

Ikväll kanske det blir att sitta hos David med Oskar och eventuellt Christer för lite male bonding. Annars blir det mest slapp.

Tjipp!

Have a nice life!

Gah, morgonpass imorgon, tråk tråk tråk. Glädjeämnet imorgon är kvällen, då jag nämligen ska in till stora staden för att lyssna och kolla på lite underbar musik. Konserrrrrt!

Ska se Dropkick Murphys (som spelar med Sick Of It All (!)) med några människor, bland annat Malin. Det ska bli riktigt röj, vill jag lova! Appropå det kom jag precis ihåg att jag måste skicka biljetten till jobbmailen. Får göra det ASAP. Skulle ju vara lite pinsamt annars, yo.

Inte mycket mer, nu blir det sova. Japp japp.

Tjipp!

This. Is. LESBOS!

Jahapp, första veckan med nya schemat avklarat, och känslan är väl sådär... Morgonpasset var riktigt tråkigt, till att de andra kom, och femtimmarspasset på kvällen strular till det med maten. Går man upp vid 10 och käkar, räcker det knappast resten av dagen, men det känns helt fel att käka middag vid fyra, och då är det ändå sex timmar till stängning, så man måste äta något på jobbet. Utan att faktiskt ha rast. Så det blir helt fel. Men men, inga femtimmarspass på nya jobbet, förutsätter jag.

Appropå nya jobbet ska jag dit imorgon och hälsa på, gå igenom schema, strosa runt och skaka händer. Rätt chill faktiskt. Efter det drar jag till Jaeger och sen hem till honom för lite male bonding. Eller nåt.

Annars inte mycket nytt. Så... Ja.

Tjipp!

We know

Premiärkörde att öppna ensam igår på jobbet, och det funkade ju alldeles utmärkt, faktiskt. Förutom att det är satan så tråkigt. Mycket roligare att ha någon att åtminstone prata lite med. Men men, det funkar ju, så tummen upp på det. Passade också på att träna lite, och det går nog bannemig framåt tror jag, sakta med säkert. Bra skit!

Efter jobbet svängde jag förbi tandläkaren för att betala notan från i torsdags, eftersom jag ju bara knallade därifrån efter att det var klart, vilket kändes lite dumt så här i efterhand. Men det var inga problem att betala nu, och jag fick till och med en glad överraskning, nämligen att det blev 1500 kr billigare än jag beräknat (baserat på kostnadsförslaget jag fått). Gratis pengar! Ja, tack.

Idag jobbar jag det andra flumpasset, nämligen 17.15-22.15. Hur dumt känns inte det? Men det ska nog funka det med. Det enda som känns dumt är att jag skulle vilja träna innan, men jag känner verkligen inte för det. Men jag borde, eller hur? Fast jag har inte käkat något ordentligt. Men tortellini går snabbt att laga till, så det borde funka. Men jag orkar verkligen inte! Verkligen. Så vi får se, jag har några minuter kvar att fundera på.

Äh, det här blir bra.

Tjipp!

Apparantly, working in Hawaii was a pleasure

Händelserik vecka, helt klart! Började ju i måndags med att jag fyllde år, så nu är man 29 bast. Lovely! Fick en borr och skruvdragare, som jag önskat mig, så nu slipper jag långa av föräldrarna varje gång något ska fixas här hemma.

Sen igår fick jag beskedet jag väntat på, nämligen att jag fick jobbet som biträdande säljchef i Bergshamra. Riktigt jävla awesome, faktiskt. Känslan har inte riktigt lagt sig än, tror jag dock, eller så ser jag det helt enkelt som en ny arbetsuppgift bara... Mitt undermedvetna är lite skumt ibland.

Och idag var det att gå upp i ottan och bege sig till tandläkaren för att dra ut två visdomständer. Det började med att jag fick lugnande medel, men jag tyckte inte direkt att det gav så speciellt mycket. Från början lät det som att jag knappt skulle kunna gå till operationssalen, och att jag skulle få minnesluckor, men det var inte ens i närheten. Jag kunde traska rätt obehindrat dit, och kommer minsann ihåg allt. Men tillsammans med lokalbedövningen kände jag vekrligen ingenting. Skitskönt. Det var också över på ett kick, max femton minuter tog det. Och här är dom!



Fina va? Eller inte... Ganska tydligt varför de var tvungna att ryka. Det enda jobbiga nu är att det inte slutat blöda från det övre "hålet". Lite irriterande. Men det ska väl lugna sig snart, hoppas vi.

Nu blir det mer slapp här hemma, kanske med lite glass!

Tjipp!

'Cause I'm a cruel mother fucker

Var ju på intervju i onsdags då, och det kändes riktigt bra. Så bra att det nästan kändes 100-procentigt. Dock inser jag att det kommer bli bra mycket jobb med personalen, men va fan, det är dags att börja bli lite bestämd, och vet man att man har ansvaret, så kommer resten rätt enkelt.

Chefen skulle ju dock ringa mig igår, men gjorde inte det. Vet inte vad det berodde på, men vi får väl se om det kommer något samtal i veckan istället. Det blir bra skit i vilket fall som helst!

Nu ska jag nog fan sova mig lite.