^_^

"Du utsåtrålar den där självsäkerheten man normalt ser hos snygga människor"

Varför blev det så här?

Eftersom det enda jag kan tänka på just nu, är varför det har tagit slut mellan mig och Emma, tänkte jag försöka sätta min tankar på pränt. Varför vet jag inte riktigt, men det kanske känns bättre, eller nåt.

Jag undrar varför Emma tröttnade på mig. Om det var att livet blev rutinartat, som jag vet att hon hatar, eller/och om det var för att hon inte kunde träffa sina vänner, förstår jag verkligen inte varför det tog slut. Den enkla lösningen var att hon flyttade tillbaka hem, vilket hon nu har gjort. Det får mig att fundera på om det inte finns någon annan bakomliggande faktor, till exempel att Emma behöver den nykära känslan man har när man precis har träffats, vilken kanske hade försvunnit något. Jag kan heller inte skaka av mig tanken om att det finns någon annan, även om Emma inte just nu tänker ha någon pojkvän.

Jag är besviken på det faktum att det aldrig öppnades någon diskussion för hur vi skulle kunna lösa problemet, det känns som att Emma bestämde sig redan tre veckor sedan för att det var slut. Jag förstår verkligen inte hur de starka känslor hon känt för mig som pojkvän bara kan ha försvunnit. Det får mig att tänka att det kanske aldrig fanns såna känslor, utan att det alltid endast varit vänkänslor. Vilket får mig att må ännu sämre.

Ju fler dagar som går, desto mer tänker jag på att ta livet av mig. Nu vet jag inte om jag kommer att genomföra det, men just nu känner jag mig extremt misslyckad och patetisk, och har absolut ingenting att se fram emot i min vardag, annat än mer tankar och mer gråt. Och det vet jag inte hur länge jag kommer att orka med.



Jag har mer eller mindre besämt mig för att inte kontakta Emma på ett tag, om hon inte gör det själv så klart. Jag vet inte om jag kommer att klara av det, men om jag någon gång ska kunna få tillbaka henne, måste jag ge henne den tid hon behöver att vara ifrån mig. Jag hoppas så klart fortfarande att vi kan prata med varandra och träffas, men det har blivit lite väl mycket från min sida just nu, och jag märker helt klart att hon inte egentligen vill prata med mig när vi väl gör det, och att hon inte vill träffa mig heller. Så så kommer det att bli!

More feelings

En update på mina känslor för allt. Tja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga just nu. Varenda sekund som jag inte har något specifikt för tankarna är det Emma jag tänker på. Jag analyserar, tänker, funderar på vad jag vill säga, vad jag vill ha svar på, klandrar mig själv, klandrar Emma, hatar situationen, försöker acceptera, kan inte acceptera, vill acceptera, hoppas på en lösning.

Allt är jävligt jobbigt, men när man jobbar så slipper man i alla fall de flesta av tankarna, även om den sista timmen idag var jobbig, då jag inte kunde tänka på annat... Jag verkar ju så klart ha tagit över Emmas plötsliga andnöd, även om det kanske inte är riktigt lika allvarligt som när hon får det.

Jag vill inte vara beroende av henne, men det är jag. Jag har mer eller mindre tagit beslutet att inte bry mig om andra tjejer förens mina känslor för Emma är ebbat ut. Eftersom jag inte vet hur lång tid det kommer tag, blir det en lång period av ensamhet för mig. Vilket suger. Men men, är man en förlorare så är man.

Meh

Den värsta depressionen under dagen har lagt sig, får vi hoppas. Har fortfarande inte ätit, förutom smågodisarna jag åt på jobbet när jag var där och tvättade bilen. Jag tänkte då att jag skulle köpa nåt på Micky Dee, men ansåg att det var för dyrt. Tänkte svänga in på Coop istället, men orkade inte, kände inte för nåt. Är fortfarande inte direkt hungrig, men kommer väl bli det framåt kvällen. Det finns å andra sidan mat i lägenheten så att jag slipper åka nånstans.

Nästa vecka ska jag jobba fyra pass, för att sedan vara ledig på fredagen, och sedan åka till Finland under helgen. Förhoppningsvis blir jag mindre och mindre beroende av Emma, men just nu känns det rätt otroligt.

Har kollat på mesta delen av No Country For Old Men, men orkade inte kolla klart slutet. Ska väl försöka tagga till mig och göra det snart.


Hata

Jag hatar att gråta.

Om man ändå inte skulle ta livet av sig...

Det enda jag vill

Är att Emma ska säga att hon vill bli tillsammans med mig igen.

Jag hatar att det inte kommer att hända...

Känsliga människor se hit

Jag hade tänkt ägna det här inlägget åt känslor. Vilken nyhet, va?


Jag mår ömsom skit, ömsom bra, just nu. Skit när jag tänker alltför mycket på de jobbiga delarna bakom att Emma har lämnat mig. Bra när jag tänker på det positiva som kan komma från det. Jag lever just nu på hoppet att hon och jag kommer att bli tillsammans igen, även om jag vet att det kan ta lång tid. Det finns dock saker bakom som gör mig grymt osäker på om det kommer att bli så, samtidigt som det finns sånt som jag tycker visar på att det finns en gnutta hopp.


Det enda jag vill, är att säga allt till Emma, nu, och laga det här på en gång. Att veta att det kan komma att ta lång tid är det som är jobbigast just nu. Dock så försöker jag intala mig själv att ge henne den tid hon behöver komma tillrätta med sig själv och sitt liv.


Jag kommer troligen inte att leta efter en ny flickvän just nu, av två anledningar. Dels det som nämnts tidigare, dels så vet jag verkligen inte om jag skulle klara av det just nu, ändå. Om möjligheten uppenbarar sig, och jag faktiskt tycker om tjejen, så tänker jag dock inte tveka bara för att jag tror att jag bli tillsammans med Emma igen.


Det finns så grymt mycket saker jag vill säga till Emma, saker jag vill ha svar på, och jag vill säga det nu. Men jag vet inte om jag borde det, eftersom det troligtvis kan påverka negativt på vår relation, vilket är det sista jag vill. Jag vill verkligen att vi ska kunna vara vänner, riktigt bra vänner, för att sedan ta saker därifrån.


Jag har pratat med henne om att jag tänker flytta till Uppsala för att komma närmare henne. Hon tycker inte att det är en bra idé, även om det knappast kommer att inträffa innan nyår. Jag vet att den tanken kommer ifrån mitt beroende av henne, oavsett om det är som vän eller flickvän. Jag vet dock att hennes tanke om att jag ska flytta någon annanstans, där ingen känner mig, är helt åt helvete, och att jag då kommer att bli ännu mer deprimerad än jag är nu. Så jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Så här några dagar senare känns även konceptet att flytta till Uppsala skrämmande, så jag vet verkligen verkligen inte.


Jag hoppas att jag och Emma kan träffas snart, så att jag får försöka säga allt jag vill säga, även om jag vet att jag inte kommer att göra det, då jag har lättare att säga saker i skrift än i tal.


Nu orkar jag inte tänka mer på det här (men det kommer jag göra). Kanske skulle man gå och lägga sig? Jag vet inte...


Fredagen som gick

Jahapp, första utekvällen som singel på sju år. Det ni! Och vad ska man säga? Den yttersta besvikelsen, typ... Visst, jag fick dansa lite, och tog på lite bröst, vilket är najs, men inget hångel och absolut ingen hemmamatch. LÅNGT ifrån. Jag hade i alla fall en fin kväll på krogen, om än lite dyr, med spyor och snubblande.

Idag ska jag jobba på grund av sjukdom. Känner jag för det? Nej. Är det bra med extra pengar? Ja. Jag kommer tacka mig själv i slutet av oktober då lönen kommer, men just nu känner jag mig knappast taggad. Magen är fortfarande ett virrvarr, och jag börjar om drygt en timme. Ska slänga mig i duschen och sen åka upp. Hade tänkt käka på Micky Dee först, men vet fan inte om jag pallar att trycka i mig burgare just nu.

Fredag fredag...

Jahapp, så var det första fredagen som singel sedan Emma. Spännande. Jag gick upp klockan 10:27, klockan är nu 15:25 och jag har ätit en hel cocosprick på jobbet. Ska väl kanske äta mat snart, men men...

Dagen har varit jättespännande! Eller nåt... Jag mailade lite grejjer för en jobbansökan som jag skulle skriva ut och skica från jobbet. Glömde dock att skicka CV:t, så det var bara att sticka hem igen. Innan det stannade jag dock först på stan för att ta ut pengar och inhandla alkohol inför kvällen, plus att jag åkte till Coop för att köpa groggvirke, chips och lite makaroner till maten ikväll. Sen hem och skicka CV, upp till jobbet igen, och sen tillbaka till Coop eftersom jag så klart glömde att köpa smör, vilket var 15 kr dyrare på jobbet.

Väl hemma har jag spelat Warhammer: Online, som är det nya. Känner dock inte riktigt att spelet är vad jag väntat, så det är tur att det är gratismånad just nu. Efter den får vi se om det blivit bättre, annars kanske jag drar tillbaka till WoW.

Snart dags för mat, med andra ord! Sedan börjar drickandet och glömmandet. Inte för att jag kommer att glömma, men whatever.

Aaaaaaaaaaah

Okej, jag måste sluta stressa upp mig själv så jävligt. Ja, det är slut mellan mig och Emma. Nej, det är inte end of the world as we know it. Jag vill ha tillbaka henne, det vill jag. Jag måste dock inse (vilket jag gör), på riktigt, att det kanske inte händer om en vecka, eller ens om en månad eller ett halvår.

Men likväl är det skitsvårt... Hon är mitt allt, fortfarande, och jag har svårt att klara mig utan henne. Dock är det här nog någonting som i slutändan kan stärka vår relation, även om det kanske känns skit just nu.

Jag hatar att det har hänt, men jag måste tänka positivt, och hoppas att det blir bra i slutändan.

Jag har sökt jobb idag i Uppsala, och ska troligen in dit för att söka mer jobb där, om jag bara kommer iväg. Känns drygt att lägga bensinpengar på två jobbansökningar, som inte ens är intervjuer. Ska kolla om det går bra att skicka som vanligt brev, tror den ena accepterade det. Annars blir det fest imorgon, ensam, men men... Ska ut och svänga mina lurviga och bli ratad ännu en gång, eller nåt. Vi får väl hoppas på annat, men don't hold your breath!

Jag hatar allt

Jag hatar att det har blivit så här. Med hela mitt hjärta. Fan ta livet.


Så var det med det

Då var det slut.

Orkar inte skriva mer just nu, orkar inte gråta mer.

Helgen som flydde

Har varit hos Emma i helgen, och spenderat lite tid med henne och hennes familj, då syster Sofia ska lämna landet för England i ett år. Det var helt klart kul, som vanligt, men det är ju svårt att fokusera sig just nu. Men jag försökte så gott det gick.

Idag åkte jag så hem för att jobba, vilket jag knappast kände mig taggad att göra, men det var ju ett kort pass, vilket fungerade trots allt. Nu väntar ytterligare fyra arbetspass innan en tredagarshelg, vilket jag ju ser fram emot med skräckblandad förtjusning. Förhoppningsvis åker jag till Emmas syster och festar, men vi får se vad som händer. Oavsett känner jag för att supa skallen av mig och glömma massa skit, och det finns alkohol i lägenheten så att det räcker och behöver för det ändamålet, plus att det är löningshelg.

Kiriosa! Vi hade två kändisar på jobbet idag. Först var Jan Emanuel Johansson inne (vilket kanske inte är så konstigt, då han bor i Norrtälje), men ändå. Han glömde sin växel, och jag visste inte vad jag skulle ropa efter honom, som tur var tog kunden efter honom hand om det åt mig. Efter det kom Robert Aschberg på besök och tankade sin monsterbil.

Lite kul att lilla Norrtälje ändå huserar lite kändisar, och att de besöker just OKQ8 gör ju inte saken sämre.

Andra kändisspaningar på OKQ8 Norrtälje:

Gert Fylking
Mats Sundin
Abgar Barsom
Hon som är Eva i Eva & Adam

Och säkert några fler.

Nu har jag skrivit massa saker på X11, och lyssnar på Rise Against. Ska kanske spela lite Spore eller nåt annat.

Dagens dricka: Fanta

ELIUW





All i want is for you to be happy and

take this moment to make you my family and

finally you have found something perfect


Saker ser ut som skit

Ja, vad ska man säga. Allting går inte alltid som man tänkt sig. Fast att det känns bra, så är det inte bra. Man tror att man kan hantera det, men det kan man inte. Man försöker acceptera, men det är svårt. Man vill att allting bara ska fungera, som i Tetris, när det går bra.

Vad ska jag hitta på nu då? Sitta ensam och inte göra något låter lockande. Inte. Men det är nog helt enkelt min framtid en kommande tiden. Jag vet att det suger, men jag orkar inte bry mig, orkar inte engagera mig socialt, det är inte min grej, hur mycket jag än försöker lura mig själv.

Men det kommer väl att bli bra till slut, eller? Jag hoppas det, jag längtar efter det, jag behöver det.

Vill inte jobba

Vill inte vill inte vill inte vill inte. Men jag måste. Så jag måste gå och fixa håret, så att man inte ser ut som crap.

Btw, jag är den tredje pricken i listan.

Jag är gammal! =(

Är han blåst, eller?

Namn på svenska landskap?

- Stockholm!

Ja, herregud...

Oh oh oh!

Btw, jag spelade lite Tetris Mania på toan. Intresseklubben antecknar!





Kan inte någon ge mig 9180 kr så att jag kan köpa nya fälger till min bil?


Mer tråk

Eftersom jag inte har något att göra, kan jag lika gärna berätta om mina spännande dagar på jobbet i slutet av veckan. I torsdags började jag bygga på en ny nöjesmodul, som innehåller DVD, musik, pocket- och ljudböcker. Efter huvudbry om hur den skulle byggas kom jag igång bra. Jag lyckades tappa en 20 kg tung metallplatta i golvet och skrämma slag på hela butiken. Phun thyme! Det blev lite kapande, lite svordomar men jag lyckades bli klar, och det blev skitbra.

Sen skulle vi flytta Postens modul till en annan gondol, vilket sket sig fullkomligt. Den gondolen hade hjul, vilket inte klaffade med Postens modul, så nu står den framför gondolen och tar upp plats tills att vi vet vad vi ska göra. Spannent!

Sitter och lyssnar på The Living Ends nya album, vilket är riktigt bra. Dock får min GH3-skadade hjärna för sig att det första spåret skrevs endast för att passa i GH. Den som hör det förstår vad jag menar, How Do We Know heter det, och skivan heter White Noise. Check it out!

Note to self, raka mig idag, tror jag...


Tråk tråk tråk

Jag har spenderat den första delen av dagen med att vänta på att Emma ska höra av sig, vilket inte har hänt än. Föroppningsvis kommer hon hem idag så att vi får vara lite med varandra den här helgen. Jag har kollat en del på South Park, efter att ha hittat en sida som visar alla avsnitt gratis. Gratis! Fett bra, liksom, yao.

Favoriten för dagen är, som alltid, Butters.
Kolla så söt han är!


Mitt första inlägg, på riktigt!

Mycket riktigt. Även jag tänker blogga. Jag menar, vad bättre kan man ha för sig på en lördagskväll, än att sitta och pula med designer och sedan skriva lite? Tja, inte mycket, det kan jag säga!


Största anledningen är väl att Emma inte är här och förgyller min helg, eftersom hon är i Uppsala med sina kompisar och har kul. Så här är jag, och bloggar, och kollar på TV, och lyssnar på Anti-Flag. Anti-Flag är för övrigt ett bra band, även om jag personligen inte skulle orka vara så politiska som de är. Jag hade gärna velat se de i somras, när de spelade på West Coast Riot tillsammans med en massa andra sköna punkrockband. Men jag var på Peace & Love, vilket var mysigt det med. Mitt bästa minne därifrån får väl vara Millencolin, som var bättre än vad jag trodde att de skulle vara. Jag fick till och med med mig ett plektrum med Millencolinlogga på. Det är blått.


Jag har tänkt skriva lite om spel, musik och andra saker i min blogg, det vill säga lite recensionvarning. Jag tänkte börja med det senaste inköpet, nämligen Spore.


Spore är ett intressant spel, där man får leka Gud, lite som man själv vill. Man börjar (om man vill, och om man inte gjort det först), som en amöba i urtidens gryta, där man tampas med andra amöbor. Man kan vara gräsätare eller köttätare, där köttätare är snäppet enklare, eftersom det finns andra amöbor överallt, vilket det inte gör av alger. När man avancerat från amöbastadiet, får man bygga sin första riktiga varelse, med ett begränsat antal kroppsdelar, vilket är betydligt roligare än att faktiskt spela spelet. I det andra stadiet antingen socialiserar man, eller dödar, andra varelser för att få herravälde. Det är tre ton enklare att socialisera, då man inte riskerar att dö, vilket man gör som köttätare. Ju mer man avancerar, desto mer överjävligt blir det att attackera andra arter, och man får räkna med att dö ett tiotal gånger innan man når till bystadiet.


I bystadiet kan man återigen socialisera (spela instrument) eller attackera andra byar. De tidigare arterna som inte hade samma tur som en själv får istället leva som boskap eller föda. Efter bystadiet är det dags för civilisationsstadiet. Här börjar krigen på allvar, och här kan det, om det vill sig illa, gå käpprätt och helvete. För att illustrera min senaste omgång, då en av mina motståndare, som så klart skulle bli arg på mig, snabbt lyckades ta över två städer, medan jag fortfarande hade en. Ingen match för honom att totalt krossa mig, då han kunde producera kanske dubbelt så många fordon som mig. Spelomgången innan spelade jag som allätare, vilka tydligen tar över städer genom att köpa dem. Vad spelet glömmer att säga är att det är omöjligt att försvara sig som allätare, eftersom ens fordon inte kan attackera, utan endast skapa handelsrutter, vilket inte går med civilisationer som inte tycker om en (duh). Jag har ännu inte kommit till rymdstadiet, men det kommer väl.


Mina egna reflektioner över spelet är dessa:


Jag har ett problem med den här typen av spel, ett problem som innehas av bland annat Sim City, Civilization och The Sims: Bristen på överhängande mål. Det finns ingen anledning för mig att spela spelet, annat än att det finns där. Det funkar bra för Civilization som jag kan spela i timmar, omgång efter omgång, men Spore har ännu inte riktigt lyckats fånga mig. Efter att ha spelat det i ungefär två dagar, har jag redan tröttnat. Väl använda pengar? Skulle inte tro det.


Det är ett bra spel, med många fina funktioner, och grymma möjligheter att skapa varelser, byggnader och farkoster, men det fångar inte mig. Jag kommer nog att fortsätta spela det, om inte annat så för att klara spelet, vilket jag antar går ut på herravälde i universum. Men sedan ställs spelet på hyllan, för att kanske plockas fram i nostalgisyfte om tio år.


Nu ska jag kanske sova, eller något. Jag vet inte. Jag hoppas Emma kommer hem någorlunda tidigt imorgon, och inte vid nio på kvällen som det kan bli ibland.


Toodles!


Välkommen till min nya blogg!

Yeye.