Blindside - Roads


Melbourne Shuffle

Det här är det nya. Måste lära mig!


It's done!

Jahapp jahapp.

Så var man nytatuerad. Igen. Fast idag gick det snabbt, max en timme. Men det blev bra, riktigt bra till och med.




We like? We like! Riktigt nöjd även den här gången, är jag. Kalle Blom har lyckats igen! Vi snackade lite efteråt över nästa tatuering jag tänker göra. Jag har lite tankar och idéer men, inget specifikt. Jag ska dock ta med mig lite bilder och sånt så ska vi kolla på det när jag ska dit om ca tre veckor.

Efter tatuerandet träffade jag Samantha, och lite senare kom Katja, och vi fikade och snackade lite på samma fik som vanligt. Sen skulle Samantha iväg för att fixa med sina naglar, och jag begav mig hemåt. Sen har jag mest suttit hemma och slappat, och snackat med folk på msn och i telefon. Borde egentligen dragit ut och sprungit, men sket i det med tanke på tatueringarna.

Imorgon blir det dock träning, men inomhus, vilket är mycket skönt. Ska verkligen ta tag i mig själv och köra mer egen träning, eftersom jag tog slut alldeles för tidigt på matchen i söndags. Det var ju nästan pinsamt...

Nej, dags för sängen, och sova lite... Morgonpass imorgon!

Toodles!

Såååå vare!

Dags för lite riktig uppdatering.

I fredags hade jag ju som sagt besök av Niclas, och vi hade det lite mysigt hemma hos mig, med snack, musik och film. Sen blev det ju så ändå att vi tog oss till Mobergs och partade loss. Vi hade ju sett den här videon innan, så vi var ritkigt taggade för dansgolvet. Och som vi ägde dansgolvet, så pass att det bildades en liten ring runt oss. Party party liksom. Sen lyckades Niclas att inte komma in efter att ha varit utanför, men han tyckte det var okej att jag gick in igen, för han kunde snacka med någon tjej, så det var vad jag gjorde.

Och självklart hittade jag en helt underbar tjej... Karin (eller Carin), om du läser det här (fat chance), kontakta mig!! Så här i efterhand kan jag ha dissat henne. Jag vet inte riktigt vad som hände, men jag hade hämtat min jacka för att åka hem med Niclas som lyckats hitta på det mesta under tiden jag lämnade honom utanför klubben. För tillfället låg han då och sov i busskuren utanför, nerkletad med stearin, och två tjejer var lite oroliga för honom. Så jag tog det mogna beslutet att åka hem med honom. Men i det läget skulle Karin (eller Carin) hämta sin jacka som hon hängt på samma krok som en kompis (så hon fick eskort av en vakt in), men så fort jag lämnade henne till vakten stack jag iväg till bilen som skulle ta oss hem. Så jag kan ha dissat henne. Inte bra.

Dagen efter var Niclas och jag lagom mosiga, så vi kollade på rallyfilmer (mest kraschar, så klart), snackade och ojjade oss. Sen var det dags att bege sig till Märsta då hans band Gulsot skulle ha en liten spelning på rockbaren Garage. Först hämtade vi basisten Anton och sen Märsta. Sen spenderade vi tiden på baren fram till spelningen med att dels snacka med en skön southern rock-snubbe, som spenderade mycket tid att städa och testa en förstärkare. Tror nog mest han var lite sällskapssjuk, men han var rolig, så. Och sen hyfsat bra på att spela gitarr också... Inte så att man blev lite avundsjuk, nej då.

Spelningen måste jag säga blev riktigt bra, bättre än vad jag sett av tidigare spelningar på YouTube. Jag försökte spela in lite video, men det blev åt helvete dåligt, mest för att min mobil kanske inte direkt är optimal för liknande aktiviteter. Jag lyckades ta en bild i alla fall, precis innan de skulle börja spela.


Kunde kanske ha tagit fler bilder, men nu blev det inte så. Intresset för dem var dock tyvärr ganska svalt, men det var i alla fall två tjejer som applåderade och tjoade. Självklart satt vi med dem efteråt och snackade, och de var så trevliga så. Kommer inte riktigt ihåg vad de hette, men men. Från Upplands-Väsby var de i alla fall. Runt två-tiden drog vi oss sedan hem till Niclas där jag slocknade som en stock runt tre-tiden. Eller fyra-tiden eftersom jag ställde om klockan till sommartid.

Och idag var det fotbollsmatch i Riala. Första spelet på grus för oss, då vi bara tränat inomhus, och det gick ju som det gick. Torsk med 7-1, men gissa vem som gjorde det lilla målet? Jo jag!! Jag är ju bara SÅ bäst!

Nu ska jag spendera resten av kvällen med att tycka synd om min slutkörda kropp, och tagga lite inför tatuerandet imorgon. Det ska bli wonderful!

Toodles!

Weeee

Så det blev utgång i alla fall igår, med Niclas. Vi satt och drack lite hemma hos mig och hade det mysigt först, men sen beslöt vi oss i alla fall för att dra oss till Mobergs. Och det var faktiskt bra drag där, för en gångs skull.

Skriver lite mer sen!

Where The Wild Things Are

Fatta att jag måste se den här filmen! Barndomsminnen som aldrig förr... Vildingarnas land!


Baaaah

Kan jag snälla bli frisk? Har snörvlat hela kvällen, och det känns inte som att jag har blivit frisk alls, sen jag blev sjuk för runt fyra veckor sen... Eller var det tre? Jag kommer inte ihåg så noga...

Har bara suttit vid datorn idag, inte haft ork till något, och kom precis tillbaka från affären där jag impulshandlat kvällens middag, en fryst pizza.

Fan vad party jag är.

Jag har varken råd fysiskt eller ekonomisk att vara sjuk just nu, så det blir nog tidigt i säng... Kanske dra igång en film och kolla på, efter att jag ätit. Det skulle kunna vara en bra idé.

Meh.


Where are we now?

Hemma! Och fy fan vilken dag på jobbet. Visst, det är löning, men inte fan brukar det vara så mycket kunder? Visst, det är bara bra, men ändå! Lite jobbigt. Man får i alla fall göra skäl för lönen...

I övrigt inte mycket att orda om. Har börjat kolla lite på sommardäck... De jag har undanlagda på jobbet går på runt 3500 utan fälg, så jag ska försöka hitta några billiga fälgar, kanske på skroten. Det blir bra skit, det är ju trots allt snart dags för byte!

Nej, nu ska jag tjöta med folk, slappa och lyssna på musik. Najs times!

Mumma!

En helt klart lyckad dag, måste jag säga, även om den gått nästan lite för fort. Jag och farsan tog oss över till Åland, med siktet inställt på Tax Freen. Alkoholhaltiga drycker skulle inhandlas! Vi tog mest lugnt på vägen över, kollade lite på curling, spelade lite kort, snackade lite och fikade. Fint väder var det också ute på havet, annat än man kan säga om fastlandet... Snö och kallt.

På återvägen började vi med att äta buffé vilket var riktigt gott, måste jag säga. Jag blev så mätt att jag fortfarande är mätt. Mer eller mindre. Efter inhandlade vi våra synder, min skörd blev så här stor:


Nej, jag dricker fortfarande inte öl, och snuset är inte till mig. Jag frågade Niclas om jag skulle köpa något åt honom, så därför blev det lite extra. Men det känns bra att ha barskåpet (om jag nu hade ett barskåp) uppfyllt igen. Till flaskan Jägermeister fick jag en fräck lite fickplunta;


Snygg va? Pluntan, alltså.

Nu håller jag som bäst på att lyssna på musik, samt tvätta. Imorgon är det morgonpass som gäller, och då ska jag få träffa praoeleven vi har hos oss den här veckan. Ska bli skönt att ha någon att bossa runt med, lite. Kanske kan jag få lite andra saker gjorda också... Det känns behövligt.

Nu ska jag ladda ner massa ny musik, toodles!




Varför kvinnor inte kan parkera bilar

As seen on Late Night.


Kan det bli juni nu?

Fuck yeah!

10 951 kr tillbaka på skatten.

Så. Jävla. Nice.

Ge mig skatteåterbäring nu!

The way, you move, on the dancefloor

Jobbdag idag då. Jobbade med Klas, och som alltid när man jobbar med Klas avslutas dagen med ett intensivt ställningstagande. Vem ska göra rent grillarna? Ingen vill, ingen tänker, böja sig. Jag började med att göra saker runt omkring, Klas med att läsa tidningar. Jag diskade lite andra saker, Klas kollade YouTube. Klas gjorde misstaget att börja med tidningarna, vilket gav mig möjligheten att plocka in uteexponeringen. Success! Jag vann! Sen försökte Klas dra ut på rengöringen lite till, i hopp om att jag skulle ta över, men jag låtsades fundera över placering av godistorn i entrén i några minuter, success igen!

Do I know this shit, or do I know this shit?

Har idag suttit och filat lite på Takidas Handlake Village, som jag eventuellt ska spela på ett dop på söndag. Har försökt lista ut hur den ska spelas, och har väl fått till det mesta. Skickade ett exempel till Lina, som dock inte alls fick till sången, så vi får se hur vi gör med det. Det roliga var väl att jag nästan fick till sången, och inte hon.

Imorgon ska jag till Åland med farsgubben och inhandla sprit och andra saker. Kul kul. Sen tvätta på kvällen, så min lediga dag kommer bara flyga iväg! Men det är lugnt, det får gärna bli fredag och helg snabbt som tusan.

Nu ska jag slappa, kanske kolla lite Family Guy... Toodles!

That's the shizz

Jag ogillar drömmar om att jag blir tillsammans med Emma igen, även om det inte är lika "jobbigt" nu som förut. Plus att den här drömmen innehåll ett visst mått av komik, mer än det behöver vi inte gå in på. Sen drömde jag ju andra saker också, men ändå!

Nej, nu ska jag försöka tagga till för att jobba, sjätte arbetspasset i rad (ja, jag klagar). På tisdag ska jag och farsan spendera min lediga dag med att åka till Åland och köpa massa sprit. Fina tider!

Ser redan fram emot fredag, då det är party party som gäller. Riktigt fina tider!

Twitteroni

Ja, jag var tvungen att lägga till en Twitter på min sida. För att jag är så grymt mainstream. Och för att statusuppdatering is the shizz. Antar jag. Jag vet att alla kommer vara sååååååå intresserade av vad som händer varje vaken sekund i mitt liv. Mmm, verkligen.

It's a picture-o-rama!

Hemma dårå! Nu blire bilder! Eller nåt...

Var ju hemma hos föräldrarna i torsdags, och då passade jag på att fota min gamla katt som de tog över, nämligen Stjärna.


Är hon inte söt? Jo visst är hon det, och alldeles jättemysig. Lite blyg, men det är okej. Det får man vara.

Sen igår hittade jag en Yoggi Yalla på jobbet med utgångsdatum på min födelsedag. Det kändes nästan som ett tecken. Att den går ut, på min födelsedag. Den blir gammal på min födelsedag. Som jag. Jag blir gammal. Ångest!


I morse värmde jag upp med lite ren kärlek. En donut med jordgubbsglasyr. Kan det bli bättre?


En riktig Homer-donut, liksom. Jag försökte ta en bild som den som var på The Simpsons hemsida för ett tag sen, där Homer försöker fånga en likadan donut som sitter i ett snöre. Så här bra lyckades jag med det.


Bra skit, liksom...

Sen fick jag så klart ett nytt blåmärke på träningen idag, men det var inte så stort och gör inte ont, så det är väl okej. Resten av benet mår bättre och bättre, tackar som frågar.


Mina senaste dagar i bilder. Det bjuder jag på.

Nu är det snart sängen, tror jag... Fast först lite cola så att jag inte kan somna!

Atreyu - Falling Down


Kul på jobbet #1

Hyfsat trögt på jobbet, måste jag säga. Jag menar, jag bloggar ju, för tusan. Skitsnygg tjej inne alldeles nyss. Synd att hon har pojkvän, annars hade jag varit game. Nej, ny kund nu.

Meh...

Kul med drygt 13 000 i lön... Visste att jag skulle få lite, men inte SÅ lite...

Så vare

Nej, om man skulle ta och blogga lite. Inte för att det finns mycket att blogga om.

Fast något hände i natt, inget jag själv var med om, men tydligen tyckte någon att det var en bra idé att ta min solstol från balkongen under natten och lägga den i rabatten utanför. Spännande. Ännu mer spännande att någon från det att jag såg detta runt 10.20 till att jag skulle åka till träningen runt 10.35 tyckte att det var en bra idé att ställa den vid trädet utanför huset. Mycket spännande. Nu är den i alla fall återbördad till dess rätta plats.

Benet blir i alla fall bättre och bättre, även om jag fick lite ont efter allt bollsparkande idag. Ska verkligen försöka ta tag i mig själv och börja med spinningen i veckan som kommer, känns som att det kommer att behövas.

Igår kollade jag på den något spännande Eden Lake. Jag hade dock lite högre förväntningar på den, men den var sevärd. Väldigt många "men ååååh" situationer, och inget lyckligt slut. Sånt tycker vi om.

I övrigt var jag lite nedstämd efter lite skit som jag kanske orsakade (även om jag inte är ensam i "skulden"), men det går över. Ser mer fram emot nästa helg då det blir party party och lite annat med.

Nu ska jag jobba snart, vilket jag inte direkt ser fram emot... Men men!

You had my heart, at least for the most part

Jahapp, ännu en normal dag till ända. Jobba först, sen hem och lira gura och slappa, sen föräldrarna och äta mat, sen hem och slappa, sen träning, och nu här.

I ett nötskal.

Jag har satt upp ett nytt mål. Jag ska lära mig Green Days When I Come Around, alltså att spela och sjunga samtidigt. Helt jävla omöjligt just nu, men det är en enkel låt att spela, så det är helt klart överkomligt.

Och min nya favoritlåt är helt klart den av Avenged Sevenfold som jag postade lite tidigare, A Little Piece Of Heaven. Helt underbart Tim Burton, eller nåt. Och riktigt skön text. Alla borde älska den!

Nej, nu ska jag sova snart. Toodles!

Sofi Fahrman kan dra åt helvete

Vad bra att det inte börjar kännas som vår då? Underbart! Helt klart underbart! Nu är det bara 20 grader till som behövs för att allt ska kännas perfekt. Ett tydligt vårtecken är ju blommorna på min balkong.


Det ska vara lökar, men inte fan visste jag att lökar blommade så här mycket. Får ta ett snack med morsan imorgon, något står helt klart inte rätt till!

Det märks verkligen att jag har rört mycket på mig på jobbet de här två dagarna. Benet har känts okej igår, och idag, förutom till kvällen. Då började det göra ont igen. Men jag har ju trots allt rört mig mer på de här två dagarna än vad jag gjort under de fem dagar jag haft ledigt. Jag ska ändå ut och träna imorgon, så mycket jag kan i alla fall.

Jag har börjat få lite idéer på hur min nästa stora tatuering ska se ut. Eftersom mer eller mindre alla tatueringar jag gjort och kommer att göra har något med mina favoritband att göra, måste jag ju få till nåt av Pennywise, och hade då tänkt mig tonerna till Bro Hymn Tribute på en notrad. Tanken var då att jag gör två gitarrer, en på vardera arm, med lite krimskrams runtomkring, som sedan går över till notraden som spänner över bröstet, och som också har lite krimskrams runt. Det skulle kunna funka, så jag tänkte snacka med tatueraren om det. Men först blir det handlederna! Tror nog inte jag gör den tatueringen förren till hösten, eller slutet av sommaren i alla fall.

Är det inte urlöjligt att Rysslands ambassad har klagomål på Grotesco-gängets "bidrag" i Melodifestivalen? Jag menar, snacka om brist på självdistans... Skulle Sveriges ambassad i Ryssland agera på samma sätt om de hade ett inslag med massa svenska stereotyper? Knappast. Nej herregud, diktatorfasonerna är knappast smickrande.

Jag ska också köpa en mic nu, vilket förhoppningsvis gör inspelandet lite bättre. Men å andra sidan måste jag bli lite seriösare på att spela, sitter väldigt lite med gitarren. Har också insett att jag ska börja lära mig spela och sjunga andras låtar först, för att sedan börja fokusera mer på min egen musik.

Det blir nattens tanke. Nu blire sängen peeps, toodles!

Avenged Sevenfold - A Little Piece Of Heaven


Meh!

Pennywise ska spela på West Coast Riot. Fan! Nu måste jag ju åka. Men jag vet fortfarande inte!

Vad gillar vi frisyren?

Orkar inte blogga idag. Så ni får en bild på mig.


That's right, I'm THAT good-looking.


I Fucking Rock

Jag har fått ett pris! Eller är det omröstning? Jag vet inte!


http://curvie-delicious.blogspot.com/2009/03/mitt-award.html

A Wilhelm Scream - 5 To 9


Why the fuck so serious?

Jahapp, hemma var jag då, efter en underbar dag.

Började med att dra mig till Stockholm och min tatuerare runt 13-tiden, för att kolla på den nu färdigläkta ryggtatueringen. Efter godkännande frågade han självklart frågade lite slugt om jag hade något mer planerat. Vilket jag så klart har. Så jag tog beslutet att boka in två tatueringar till, de två som jag än så länge vet att jag vill ha. Det blir gubben som jag visade bild på tidigare på högra handleden, samt denna på vänstra:



Det ska bli najs. Redan om två veckor blir det, så den kommer vara färdigläkt till kryssningen den 7 maj, vilket också är najs. Runt 2000 kommer det att kosta, och eftersom det är efter löning är det ju inga problem.

Sen var det in till stan för att träffa Samantha, och hennes kompis Elin (även om det inte var planerat). Vi fikade/åt lunch på samma ställe som förra gången, och satt där i runt 2 timmar. Efter det tog vi oss till Samantha där jag fick träffa hennes mamma och hennes små voffsingar. De var pyttesmå, vill jag lova!

Vid sjutiden tog vi oss sedan till Katja för att käka mat och kolla på film. Tanken var att en kille som heter Fredrik skulle äta med dem (jag blev inte bjuden förrens på fiket), men han blev sen, så vi började äta utan honom. Han kom dock rätt snart efter det, sen satt vi och snackade en hel massa. Det blev inte filmdags förren efter kl 23, och då kände jag att det blev något sent, eftersom jag trots allt hade buss att passa. Fredrik kände sig lite sliten efter en knapp veckas konstant festande, så han kände också att det skulle vara skönt att åka hem, vilket var bra eftersom jag då fick skjuts till Roslags-Näsby där jag tog bussen hem.

Och nu är jag här, lyssnar på metalcore och ska snart gå och lägga mig. Nu är det sju arbetspass på rad som gäller, men det blir säkert bra.

Toodles!

Kristofer is the shit

Ja just! Jag har ju namnsdag idag! Och alla andra Kristofrar där ute!

Grattis på oss!

Asta Kask - Patriarkatet


Vad är skillnaden på en hög med stenar och en hög med spädbarn?

Ja jösses, ovant att inte suttit vid en dator (eller gjort något annat än lyssna på musik och YouTube:at lite, då) på runt två dygn. Ah men gud så ovanligt mig!

Och varför har jag nu inte gjort det? Jo serru! I fredags drog jag in till stan och träffade Samantha, Katja och Aline (jag fick så klart vänta jättelänge på dem, IGEN) och vi drog till Kellys och hade de trevligt. Jag blev bland annat kallad homosexuell, vilket ju nästan kom som en chock! Inte ser väl lilla jag så feminin ut. Kan ju kanske ha att göra med att jag hängde med tre snygga tjejer utan att göra något med dem. Men men, så det kan gå. Runt 1-tiden ringde Niclas och ville leka, då det häng som han och hans två kompisar var på stängde då, så jag begav mig till Fridhemsplan och mötte upp dem. Vi irrade oss ut till Gamla Stan, gick till ett ställe man kunde gå in (det var ju kö, i alla fall), när en av kompisarna insåg att han behövde ta sista nattbussen hem om en halvtimme. Stabil skit. Katja hade ju dock bäddat till mig hemma hos henne, och det var fortfarande okej att jag sov hos henne, så jag tänkte att det var ju trevligt. Vi låg och snackade ett tag, innan jag fick välbehövliga 3 timmars sömn innan jag begav mig hem igen.

Väl hemma var det bara att tagga till för att åka upp till jobbet och dra iväg på utbildning. Jag och Hakar hängde på varandra hela dagen, vilket var trevligt. Men jag hade dock inte alls någon lust med det vi höll på med, men gjorde det bästa jag kunde av situationen. Vi hamnade som tur är med ett rätt bra gäng, till skillnad från förra gången, vilket var skönt. En av tjejerna var riktigt härlig måste jag säga, and I know Hakar will agree.

Därifrån drog vi hem till macken igen, där jag plockade upp Camilla och vi drog hem till mig. Jag snabbduschade och fixade till mig, drog en grogg, och sen tog vi oss till restaurangen. De som träffades den här gången var, förutom jag och Camilla, David, Catta, Linda, Jocke och Hakar, alltså sju allt som allt. Kunde varit en bättre uppslutning, men fler är vi inte på hemmaplan just nu. Vi käkade god mat, och tog oss sedan till David och Catta för att kolla på Melodifestivalen och slappa och tagga för utgång.

Och varför, VARFÖR, vann inte Caroline af Ugglas? Hennes låt var ju bäst! Fast det är klart, La Voix kanske blir diskad, och då får ju Uglglas sjunga istället. Det skulle bli så klockrent.

Ja, det var drypande ironi. Det här är anledningen till att vi representativ demokrati i Sverige, för att landet är fullt av imbeciller.

Hur som drog vi upp till Mobergs (så klart), där yours truly hamnade på bild (så klart).


Ja, jag har glasögon! Värsta! Fan vad manlig jag ser ut med min Smirnoff Ice och en Cosmopolitan framför mig. Men den var faktiskt Cattas, så jag är off the hook på den. Än en gång ringde Niclas, och tydligen var han och Adam redan på väg till Norrtälje och tyckte att vi skulle hänga (eller, de ringde redan innan vi gick upp, men det var inte långt innan). Jag tyckte ju att de skulle hänga med oss inne på krogen, men tydligen hade de en 17-årig tjej med sig, så det sket sig ju. Plus att de inte är 20, de små gossarna. Adam försökte komma in, men hade behövt någon månad till i ålder. Jag drog ut och snackade lite med dem, och gick sen in och hämtade min jacka och tog med mig dem hem.

Väl hemma drack vi lite till, lyssnade på musik, spelade musik själva och sjöng, och hade allmänt roligt. Adam drog ett antal spädbarns- och Englaskämt, vilket ju helt klart förgyllde aftonen. Runt 5-tiden beslutade jag mig för att sova, men Adam, som fått i sig alldeles för mycket Red Bull satt kvar vid datorn och hade roligt. Tror han gick och la sig 7.30 eller nåt. Och som han snarkade. Det var fan inte nådigt.

Hur som vaknade jag och tjejen (Linda?) runt 10.30, och jag försöka väcka pojkarna små, med varierande resultat. Vi kom i alla fall iväg efter ett tag, och skjutsande henne till bussen, åkte och käkade pizza, för att sedan plocka upp en kompis till dem, Therese (?), och sedan dra till Niclas i Markim. Långt ut på vischan, nästan så att Norrtälje vintertid känns mer som en livlig metropol. Vi kollade på lite rallyfilm, innan vi drog till Vallentuna och lämande av Adam och Therese, och sen skjutsade Niclas mig till Brottby och jag tog bussen hem.

Och här sitter jag nu.

Helt slut. Runt 8 timmars sömn på två dygn nu. Suck. Men det har varit underbart ändå.

Och blåmärket och smärtan i mitt ben har faktiskt gått ner under natten! Fantastiskt! Inget ont som inte har något gott med sig, liksom.

Nej, nu ska jag slappa resten av kvällen, och sen kanske jag drar till stan imorgon, eller om det blir ett nytt försök att åka till Åland och handla sprit. Har inte bestämt mig än.

Tonight is partynight

Började dagen på bästa möjliga sätt genom att sätta hälen rakt på mitt blåmärke. Den smärtan kan jag gärna vara utan. Annars har jag försökt hålla benet i högläge hela kvällen och natten, med varierande resultat. Jag lär ju inte gjort det när jag sov, men den största delen fram tills det i alla fall.

Annars har jag städat idag. Började med disken, fortsatte med soffan och golvet. Nu ska jag försöka plocka ihop så mycket som möjligt innan jag tvättar, så att jag kan köra dammsugaren.

Enough of the boring shit now, though.

Ikväll är det party party som gäller. Ska till Stockholm och träffa Samantha och Kitty, sen skulle väl Aline vara där och tydligen någon till som jag inte vet vem det är. Vi ska på Kellys igen, en helkväll! Sen ska jag troligtvis sova hos Kitty, och ta mig därifrån direkt till utbildningen i Täby imorgon. Det blir så stabil skit att jag inte vet var jag ska ta vägen. Får se hur mycket jag lyckas dricka, men det blir nog bra.

Nej, nu måste jag plocka ut saker i förrådet.

^_^


KoRn - All In The Family

Nostalgi.


Snabb dag

Jag lyckades ju få ledigt idag, eftersom mitt ben började göra ordentligt ont igår efter jobbet, men den här dagen har gått riktigt fort ändå. Varför? Jag åkte till Stockholm. Lite dumt, jag vet, men jag gick inte så mycket på benet, utan åkte mest buss och tunnelbana, så jag bedömde det som okej. Jag har inte ansträngt mig i onödan, i alla fall.

Jag åkte in för att fika och snacka skit med Samantha, vilket var trevligt. Vi fick också sällskap av hennes kompis Elin, mysigt värre. Innan tog jag dock en tripp till min tatuerare för att visa upp mig, men så klart var han inte där. Dock var det en annan som kollade, och han tyckte det såg bra ut, även om det kanske var någonstans det behövdes fyllas i. Ska försöka ta mig dit på måndag igen, då han som tatuerade mig är där.

Jag har lite planer på om jag ska göra två tatueringar på handlederna innan jag gör den sista större tatueringen, eftersom jag inte vet vad jag vill göra där. Dels vill jag göra Why so serious? på vänsterarmen, och den här gubben på högerarmen:


Skulle vara najs, och troligtvis inte så dyrt heller. Sen kan jag lugna mig med den stora tatueringen till i höst. Ingen brådska, liksom.

Imorgon blir det ett städryck hemma, måste verkligen få rent till på lördag, eftersom Camilla ska svänga förbi. Jag kan inte ha så stökigt som jag har här då... Lite presentabel måste jag vara!

Och om benet fortfarande gör ont på måndag, får jag nog ta och kolla upp det, men jag tror inte det är så mycket mer än en bristning någonstans, något som ju går över efter ett tag.

Emma verkar tycka att jag är en "fel kille", känns ju kul... Nej, skämt åsido, hon menar säkert inte jag. Inte egentligen. Oh nej. Inte jag inte.

Well I guess we're gonna have ourselves a nuclear holocaust


Erik Vilde - Negerboll


Jag älskar att vara förkyld i Sundbyberg

O, du smärtfyllda dag, varför plågar du mig så?

Fan ta mitt ben. Måste jag alltid ha ont någonstans, som Camilla sa... Det känns som att något inte vill att jag ska spela fotboll, eller så har min kropp helt enkelt vant sig vid att vara slapp och onyttig och säger nu ifrån när jag försöker vara lite hurtig. Jag tänker åka till träningen imorgon, men det blir inte mycket rörelse, utan mer överkropp, typ armhävningar. Som att jag inte gjort tillräckligt många sådana redan...

Arbetsdagen gick ändå relativt snabbt. Eller, det gick trögt fram till runt 12.30, efter det började jag bygga om en hylla, och då gick klockan fort som fan, för fort, så fort att jag inte hann klart bygget. Ska bli intressant att se om det är klart till imorgon när jag ska jobba. Jag hoppas på det, men har väl inte alltför höga förhoppningar.

Läste lite roliga saker i Aftonbladet idag, bland annat att Malena Ernman som sjunger i Melodifestivalen nu har blivit anklagad för plagiat, med låten La Voix (av Fredrik Kempe). Den ska tydligen (har inte hört den själv) låta likt Nessun Dorma, vilket ju så klart inte är bra. Men jag tycker också detta är lite intressant, eftersom det ofta dyker upp liknande diskussioner, oftast just i samband med Melodifestivalen. Det verkar vara skottpengar på artister som lånar delar från andra låtar. Själv är jag av en annan uppfattning, och jag baserar den på något som någon sa (svensk komiker?) på TV för ett tag sen. Eftersom alla toner och alla längder på toner redan existerar, betyder det att låtskrivare inte "uppfinner" låtar, utan snarare upptäcker dem. Alla kombinationer existerar ju redan, även om de inte satts på pränt, eller spelats. Sen är det ju också så att alla artister inspireras av musik som de lyssnar på, och ofta lyssnar de på väldigt mycket musik. Att något då skulle slinka igenom filtret när artisten sedan skapar musik, så pass att artisten tror att han/hon skapat stycket själv, är långt ifrån ologiskt, och nästan aldrig medvetet.

Med det som grund tycker jag knappast att det är fel att låtar påminner om andra låtar, ens i tävlingssammanhang. Det går säkert att hitta liknande förhållanden med alla låtar som tävlar i årets Melodifestivalen.

En annan rolig artikel (eller, så roligt var det väl inte) handlade om någon kille som blivit skjuten i benet av en polis, efter att ha riktat en soft air gun mot dem (dumfan). Tydligen hade någon 18-årig tjej bevittnat det, till viss del, då de rört sig på gatan utanför hennes hus. Hennes kommentar om händelsen var dock klockren... "Jag kunde själv ha blivit skjuten eller något. Jag var precis på väg till skolan". Först, "skjuten eller något"... Right...  Och vilket oerhört förtroende hon har för den svenska polisens skicklighet i att använda eldvapen. Så bara för att hon skulle ha varit i närheten skulle hon blivit måltavla? Eller hade hon en egen leksakspistol hon hade tänkt vifta med? Smarta ungar...

Nej, nu ska jag beklaga mig för alla jag känner om mitt onda ben, och sen försöka motivera mig till att städa lite. Toodles!


Story Of The Year - Tell Me (P.A.C.)


P-p-p-protokoll!

Nej, om man skulle ta och skriva protokollet från förra mötet, som borde varit gjort för två veckor sen. Mmm... Okej då.

This is the voice of a revolution

Slapp dag idag, måste jag säga. Jobbet gick snabbt, mest för att jag gjorde massa saker. Fast jag var dum och åt McDonald'smat, vilket ju kostar en hel massa pengar, och jag måste ju försöka spara lite, i alla fall. Men men, imorgon blir det andra bullar på den fronten!

Har varit mest trött här hemma, sitter och kollar på South Park, slappar, spelar lite gitarr, kollar TV. Nu är dags för mat, sen ska jag försöka diska, tror jag. Ska ha hela lägenheten städad på fredag, är planen. Badrummet är ju gjort, och det var det värsta. Nu är det bara resten kvar, men det är inte alltför jobbigt, förutom att jag måste moppa.

Nu äre Simpons! Yay!

Jag har kommit rätt långt med min rocklåt också. Eller, långt och långt, jag har börjat få fason på trummorna, första versionen i alla fall. Jag gillar introt som fan, och ska bara försöka få resten av låten att bli lika bra.

Det händer saker

Det var då tusan vad svårt det ska vara att hitta motivation till att göra musik. Men men, lite har jag gjort i alla fall, lite trummor till min lugna låt. Den låt jag egentligen inte vill göra, eftersom jag vill göra den lite mer rockigare av de två jag har på gång. Men den är rätt lätt, så den kommer kunna bli klar rätt snart om jag bara kämpar lite. När det nu blir.

Och jag är sämst på att hålla TV-tider... Skulle ju kolla på 2½ män kl 21, men kom på det först nu, 40 minuter senare. Nåväl.

Får se hur jag gör med träningen imorgon, eftersom jag mer eller mindre listat ut att mitt blåmärke är en slitskada från träningen i torsdags. Det verkar ju konstigt annars, eftersom jag inte ens kommer ihåg att jag slog ihop med någon, och jag hade ont i benet när vi körde den sista styrkan. Plus att det ju har spridits till foten... Visst, spinning påverkar inte så mycket, men det kanske vore bäst att vila. Det suger, men va fan... Jag vill inte förstöra något.

Snart sängen! Wihoo.

Nämen, titta!

Wahey, ny design! Jag är inte jättenöjd, men det är någonting nytt, i alla fall.

Mums!

It's the bathroom from hell!




Ändrade planer

Åkte till Kapellskär för att åka båt, bara för att se att den gått innan utsatt tid. Yay.

Så nu blir det städdag istället. Efter att jag har surfat lite, lyssnat på lite musik, och fönstershoppat lite kläder.

Soon you will see

Arbetsdagen passerad, och det var ett skönt pass, som oftast när jag jobbar med Camilla. Nu sitter jag och smaskar chokladcookie och är allmänt seg och trött.

Imorgon hade jag tänkt mig en lite tripp till Åland för att införskaffa sprit, sprit och mera sprit. Det blir bra skit.

Det bästa som hänt mig på jobbet är att jag listat ut att man kan spela sitt mediebibliotek på lastfm.se, eller de låtar som sparats i alla fall, efter att man lyssnat på dem i Winamp (i mitt fall). Bra musik all the way utan att man behöver använda YouTube. Offantligt bra skit.

Nej, nu blire poppa musik och slappa. Toodles!


Jag är en sucker för party

Det blev, trots allt, en tuff dag igår, sanna mina ord... Det började ju med träningen på förmiddagen, där det visade sig att vi inte kunde vara i hallen eftersom det skulle gå en match knattebandy, så vi begav oss till en annan lokal för att köra en timme med styrketräning. Mums! Uppvärmningen hade nästan räckt, 100 burpees (för de som vet vad det är), men resten var lika jobbigt det. Jag fick faktiskt möjlighet att bidra med en övning när vi körde lite balans: stå så högt upp man kan på tå, och sen blunda och försöka stå stilla. Inte det lättaste, vill jag lova. Mitt blåmärke från i torsdags har blivit jättefint vid det här laget...


Smaskens, liksom. Jag funderar på att skippa träningen på tisdag, eftersom löpning kanske inte är det bästa just nu, men istället köra ett spinningpass, för att åtminstone göra något. Vi får se, helt enkelt.

Efter träningen åkte jag och handlade lite, på Systembolaget bland annat, för att förbereda för utången till kvällen. Ringde sen Erika innan jobbet, men det visade sig att hon var alldeles för trött för att festa, så vi bestämde oss för att skjuta upp det. Så jag slappade lite, och åkte sen till jobbet. På jobbet gjorde jag inte mycket nytta, förutom att tvätta bilar, vilket bara är trevligt. Sen vid åttasnåret skickar Erika ett sms och säger att hon och hennes kompis Lina sitter och dricker vin och tänker gå ut, och säger att jag gärna får hänga på. Fuck, tänkte jag lite snabbt. Fick ångest och kval och kunde inte bestämma mig, men beslutade till sist att jag inte skulle åka in. Erika lyckades dock övertyga mig, så jag tog 00.00 bussen till Stockholm (hade tänkt ta 23.30 bussen, men någon sådan fanns inte) och mötte upp dem runt 01.30. Jag var så här toksnygg, btw.


Vi drog till något litet hak för att gå på toa, tog oss sedan en drink, men beslutade sen att det inte var värt att stå i kö för att komma in på nattklubben, så vi drog till Linas lägenhet och snackade, slappade och lyssnade när hon spelade gitarr och sjöng. Något som hon för övrigt var tokgrym på. Jag lånade gitarren och spelade lite jag med, mest för att det var längesen jag spelade akustiskt med nylonsträngar. Sen kom hennes engelske pojkvän Gavin hem, varefter jag och Erika beslutade oss för att ta erbjudandet att sova hos dem, istället för att ta 35-minuters turen hem till Erika i Sollentuna.

Vaknade sedan på morgonen efter cirka 5 timmars sömn och var så där lagom mosig i huvudet. Lämnade av Erika på T-Centralen och tog mig sedan hem till Norrtälje. Har så där skönt ont i huvudet just nu, men ska ta en dusch för att piggna till lite.

Så här kan man se ut dagen efter...


Jag vet vad ni tycker, likadant som innan, men det kan jag lova att det inte är...

Det fina är också att jag nu käkade för första gången på runt 19 timmar. Om man inte räknar de få chips jag åt innan jag åkte igår kväll. Jag har ätit två mackor och ett glas cola, och sen en tallrik med gröt, och jag är fortfarande hungrig. Drygt. Får klämma i mig lite mat innan jag börjar jobba, helt enkelt.

Nej, dags att tagga till ännu mer!

Devil Eyes

Paul Robertson är en underbar animerare, och hans video Devil Eyes är något av det bättre han gjort.


The Prodigy - Invaders Must Die


Does it hurt?

Då var dagens arbetspass över, och det var med smärta jag genomled det. Eller, i början i alla fall. Hopslaget från träningen igår resulterade i följande blåmärke under dagen.


Jag gillar formingen efter strumpan. Very shexy. Ett tag under förmiddagen spände det som fan, så pass mycket att jag knappt kunde gå. Det gick dock över mer och mer, i takt med att det blev mer och mer färgat. Nu spänner det mer än gör ont.

Annars vaknade jag med sprängande huvudvärk i morse (förutom smärtorna i benet då), mest på grund av träningen igår, antar jag. Det sätter sina spår när man inte tränat på dryga veckan och sen kör ett så pass tungt pass som vi gjorde igår. Detta innebär att det endast och enbart blir slapp ikväll, kanske kolla på någon god film eller nåt.

Så här snygg ser man ut när man ska slappa.


Ah men gud vad snygg jag är!

Ja just, jag måste ju berätta om radarparet som var inne idag igen (tror det var i onsdags de var inne också). Vi snackar Sveriges fulaste transa (medelålders man med värsta basrösten och peruk, och ansiktspiercings), tillsammans med sin "partner", eller vad hon nu var, och ingen av dem verkade ju vara direkt normalt funtade. Som den underbara säljare man är, agerar man ju normalt, men inombords skrattar man. Jag menar, självdistans är ju guld värt, men någon jävla nivå av självrespekt måste också finnas, man kan inte gå ner sig så jävla mycket som de har gjort.

Jösses, säger jag bara. Nej, nu ska jag fortsätta lyssna på The Prodigys nya skiva Invaders Must Die. Riktigt bra, faktiskt, speciellt titelspåret.






Saker ser uppåt

Aj. Ont. Det här var sista träningen utan benskydd, helt klart. Har en fin bula på högra smalbenet, men förhoppningsvis slipper jag halta imorgon på jobbet. Träningen var helt klart det här årets jobbigaste för min egen del, mest för att jag missat fyra träningar i rad på grund av min förkylning. Men nu är det bara att pressa, har börjat fundera på att fixa spinningkort på Friskis & Svettis nu, och köra precis så ofta jag kan. Det blir väl baspasset till att börja med, men om jag märker att det är lite väl lätt, kör jag medelpasset.

I helgen blir det mycket troligtvis. Träning på lördag förmiddag, sen arbete. Eventuellt party med Erika efter det, sen jobb på söndag. Men va fan, man lever bara en gång, right? Sen nästa helg är det personalfest, om jag bara ser till att fixa med allt... Det är ju jag som är partyplannern. Kanske ska ringa David imorgon och stämma av lite, eftersom han hade restaurangplaner.

Den 7 maj är det så dags för nästa kryssning. En torsdag, vilket dock lär kunna funka, får helt enkelt se till att ta ledigt där. Det ska bli party party det också.

Lite småkul att ha mer eller mindre alla helger i framten uppbokade på ett eller annat sätt, mycket tillfredsställande.

Joråsåatteh

Nu mer än någonsin vill jag att jag och Emma ska kunna bli tillräckligt goda vänner igen för att jag ska kunna hänga med henne och hennes kompisar till Peace & Love i sommar. The Living End ska spela där också. Visst, de ska spela på West Coast Riot, men det måste till några fler bra band för att jag verkligen ska vilja åka dit.

Jaja, man får väl hoppas.

Dagens ord

Dagens ord: Kanalje.

Det har ju varit en fin dag i alla fall

Så har ännu en dag flytt i våra liv, och vad har vi gjort. Inte mycket, det vill jag lova. Jag satt mest och slappade framför datorn innan jobbet idag, och pratade lite med Pernilla i telefon. Hon är en mycket trevlig tjej, måste jag säga.

Jobbet gick smidigt, utan större problem. Jag jobbade med Gitte, som nu kommit tillbaka från sin långvariga sjukfrånvaro. Hon är dock långt ifrån frisk, så hon vill att vi ska fortsätta på samma stuk som jag kört, vilket betyder att jag kommer fortsätta få nära nog heltidslön, vilket känns skönt. Jag skulle klara mig med lägre lön, men vill ju gärna få ut minst 16 000 i månaden.

En lite rolig notis från utbildningen jag var på för några veckor sedan... Det togs ju ett gruppkort på alla som var där, som nu har publicerats i OKQ8s interntidning.


Vem står längst fram, i mitten, och brer på sitt finaste leende? Jo, Kristofer! Så klart. Pricken över i:et var ju Slavery Gets Shit Done tshirten. Talande, måste jag säga!

I Aftonbladet såg jag nog det sötaste djuret hittils. En Matschies, eller trädkänguru.


Jag menar, kolla! Är det inte helt underbart? Jo, det måste det vara. En sån vill jag ha! I sängen! Och gosa med. Ska fan skriva en låt om Matschies.

Nej, jag tror inte ni fattar. Det är en känguru. Som bor i träd. Och ser ut som en nallebjörn. Helt galet!

Ibland tycker jag om min nya frisyr. Det gör jag. Som idag.


Lagom schtekigt, eller vad säger vi? Nu var det inte den bästa bilden, men den andra blev så suddig, så den var inte lika rolig.

Nej, nu blir det sängen alldeles strax. Ska bara dricka upp min cola, ta lite c-vitamin och göra mig i ordning.


Bra skit där...

Rättning från igår: Jag kommer fortsätta läsa Emmas blogg. Meh, vilken sucker jag är...



Okej, det där lät fel... Anledningen till att jag kommer fortsätta läsa hennes blogg är för att jag inte tänker göra "fel" och "vända mig bort" från henne bara för att hon har det jobbigt. Nu vet jag ju att hon inte riktigt vill ha min hjälp för tillfället, och det är inte mycket jag kan eller tänker göra något åt, men jag kan åtminstone visa något form av stöd, hur litet det än är.

My day in pictures... And text...

Redogörelse för helgen!

Fredag: Jobbade på förmiddagen, mest för att fördriva tiden fram till att jag skulle ta mig till staden. Passet gick som tur är snabbt, och jag satt snart på bussen. Väl i Stockholm letade jag mig till Kungshallen för att äta lite, och det blev en maträtt som jag inte ätit på länge, vilket var trevligt. Efter det tog jag mig till Centralstationen för att leta efter tåget, samt vänta på dess avgång. Det var ju inga större problem, men jag hade stora problem att hitta min vagn och plats, kände mig klart som en redig nybörjare. Hade dock en rolig medpassagerare (eller, han var bara rolig i början):


Det roliga? Han sitter och spelar spel på mobilen, men använder fetaste hörlurarna. Och det var inte ens ett spel man behövde höra musiken. Det tyckte jag var roligt.

Hur som, jag kom helskinnad fram till Vänersborg, men så klart hade bussen gått som jag hade biljett till, men jag hade dock turen att en chaufför på en annan buss som skulle till Trollhättan släppte på mig. Det var dock tydligen en buss som tog en ordentlig omväg, men fram kom jag. Sofie kom sedan och hämtade mig, och vi begav oss till hennes lägenhet. Hennes hus var hyfsat modernt (nybyggt) med massa roliga finesser, som att man till exempel kunde se sin vatten- och elförbrukning på en pekskärm på entréplan. Spejsat! Vi gjorde inte så mycket på kvällen, eftersom jag kom så pass sent, utan käkade lite, kollade lite på TV, och gick och la oss.

Lördag: Vi vaknade relativt tidigt, och tog oss in till staden efter att vi ätit frukost. Sofie visade mig runt på alla sevärdheter (de var inte många), och sen åt vi lite lunch, på en av de kallaste pizzeriorna jag varit på, mest för att de hade ytterdörren öppen, vilket kanske inte var det smartaste de gjort. Pizzan var i alla fall god, och jag blev mätt. Efter det strosade vi runt lite mer på staden, innan vi handlade lite och drog oss hemåt. Vi hade eventuellt planer på att gå ut på kvällen, men bestämde oss för att kolla på film och käka godis istället, vilket var minst lika skönt. Vyn från Sofies fönster var rätt fin faktiskt, i alla fall åt höger.


Söndag: Vi var om möjlight ännu mer lata än på lördagen, och låg bara och slappade, snackade, kollade på film etc. Vi fick i alla fall besök av Sofies kompis Sofie (ja, det är lite roligt), och satt och pratade med henne en stund. Hon hade en liten finlandssvensk dialekt, vilket är ett stort plus i kanten. Henne gillade vi. Söndagen kändes i övrigt som en enda stor vilopaus, vilket var skönt och mysigt.

Måndag: Vi vaknade lite senare än de föregående dagarna, och så här snygg var jag efter några dagar utan att tvätta håret.


Vi tog oss in till Göteborg, där vi fönstershoppade lite, och käkade innan jag skulle ta tåget hem. Jag hittade massa saker jag ville ha på dels H&M, dels Åhlens, så jag måste nog helt klart handla lite om jag tar mig in till Stockholm på fredag. Sen tog vi farväl av varandra, och jag hoppade på tåget hem.

Väl hemma prickade jag tunnelbana och buss helt perfet, så jag var hemma innan halv elva på kvällen, vilket var mycket skönt. Helgen var helt klart lyckad, och det känns som något jag tänker göra om, även om det ju kostar lite att åka ner. Nästa gång lär jag försöka köra på sista minuten. Men vi får se när det blir, ska ju helst ha en ledig helg, vilket jag knappt har de kommande månaderna. Det blir bra skit!

Tack, Sofie!

Back from the Trollhead

Jaha, då var man så hemma från Trollhättan efter mitt besök hos Sofie. Det har varit väldigt trevligt, måste jag säga. Vi har besökt staden, och myst en hel massa. En klart värd helg. Ska försöka uppdatera lite mer imorgon, med hela en bild (jag suger på att ta bilder).

Och jag måste sluta läsa Emmas blogg. Jag mår inte bra själv av att veta att hon mår dåligt och att jag inte kan göra något åt det. Det gör mig ont helt i onödan.

Voodoo Glow Skulls - El Coo Cooi

Update från Trollhättan, liksom! Låten heter El Coo Cooi och bandet heter Voodoo Glow Skulls. Det är någon form av skapunk, eller skacore.