Toooooooooomte

Då var julhelgen över (eller ja, annandagen är kvar) och vad har hänt? Jobb har hänt, mestadels. Och julafton var relativt hektisk, trots att vi var fyra som jobbad nästan hela passet, och jag var assexig i min tomteluva.



Schnyggve! Hur som helst jobbade jag även idag, och det var betydligt lugnare, på gränsen till tråkigt. Men jag försökte åtminstone sysselsätta mig med att plocka i ordning bakok kassan efter ombyggnationen, och det gjorde jag med bravur, vill jag lova! Nu börjar det nästan se tjänstedugligt ut!

Anywho, nu är jag hemma, trött, och måste städa lägenheten imorgon innan föräldrarna kommer. Man kan ju inte ha det hur som helst när man får finbesök. Annars är det jobb imorgonkväll som gäller också, så det blir fina fisken det, ser ni.

Undrar om tidningar kommer rapportera om chockväder imorgon också, nu när det är nästan 0 grader.


Turok macto!

Var ju då inne i stan igår och gick på bio med Samantha, och vi såg Avatar. Hade väl egentligen inga jätteförhoppningar, så jag blev positivt överaskad. En riktigt bra rulle, bra gjord, och med Sigourney Weaver i ytterligare en sci-fi-roll. Kan det bli bättre? Tja, den var som sagt riktigt bra, men mest för att det var på bio. Sen kan man ju fundera på varför infödingarna på den nya planeten spelades av "afrikanska" skådespelare med "afrikansk" brytning på engelska. Lite väl trångsynt kan tyckas. Annars var favoriten den lilla varelsen som flög genom någon sorts propeller, som gjorde att hela kroppen snurrade samtidigt. Snacka om onödigt påhitt av naturen. Hur som, den slutade som förväntat, och Michelle Rodriguez dog i sedvanlig ordning.


Efter fílmen kollade jag sl.se lite snabbt på mobilen, och insåg att jag inte skulle hinna med sista bussen hem (inte enligt den sidan i alla fall), så jag fick sova hos Samantha, vilket var snällt. Så vi tog us ut till Hässelby och jag fick titta på lägenheten som hon flyttade in i i söndags. Den var helt okej, men hon och Aline hade, av förklarliga skäl, inte hunnit göra speciellt mycket än. Vi låg och snackade lite ett tag, innan vi somnade. Sen upp strax efter tio idag, käka lite frukost, åka lite kommunalt, och sen hemma.

Kollade lite snabbt om min dator kommit, och det hade den ju, så jag drog iväg med bilen till posten och hämtade den, sen hem, fixade iordning mig, och iväg till en tokigt hektiskt dag på jobbet. Det är ju julhandel även hos oss, så det var bra mycket folk mest hela kvällen. Bra för försäljningen, mindre bra för stressen. Men jag fixar sånt jag, så det är lugnt.

Imorgon är det dagspass som gäller, eftersom Thomas tog lite semester, och sen, damer och herrar, är det julafton!

Whoopidoo.

Jobb och god mat, that's about it.

Nej, pilla med dator, sen sängen snart... Känns som att det behövs.

Nej men... Det här var ju trevligt

Gårdagen i ord då... Började bra, blev ännu bättre, men avslutades i kaos och dumma beslut.

Vi hade julbord med jobbet, även denna gång på Rosella, och det var helt okej, och jag var helt klart fullare än förra året, men maten var god sällskapet godare. Eller nåt.

Efter det åkte jag och Camilla till Andreas och hans kompisar där vi spelade lite Mario Bros Wii dryckesspel, kollade musikvideos och drack innan vi gick till Trädgår'n där vi drack mer (och jag beslutade mig för att bjuda folk på lakritsshots för över 600 kr, wihoo!).

Efter det tog Camilla och jag en svarttaxi till Moberg's eftersom Teatern inte kändes okej. Väl framme ansåg vakterna att Camilla var för full för att komma in, något jag inte direkt håller med om, men å andra sidan är jag awesome på att spela nykter när jag egentligen är full. Hur som helst åkte hon därifrån och jag gick in, och partade satan. Fick typ napp strax innan stängningen, men hon dissade mig efteråt.

Jag blev också tagen för att vara snowboardåkare etc, vilket kanske inte är helt far-fetched. Hur som helst gick jag svärande hem eftersom jag inte fick något, och väl hemma gick allt utför. Av någon väldigt dum anledning gick jag in på Emmas profil på Facebook och kollade bilder, något jag inte skulle ha gjort. Det resulterade i runt en halvtimmes tokgråt av saknad, och sedan ett ytterligare lika idiotiskt mail till henne, något jag helst av allt inte vill ha svar på. Inte ett negativt mail om någon trodde det, snarare positivt, men i sammanhanget inte smart alls av mig.

Idag är det bättre, men va fan... Kan hon inte bara försvinna? Hur kan en kvinna fucka upp ens hjärna så mycket? Det här funkar helt enkelt inte.

Sammanfattningsvis... Jag ska inte bli full mer, det går fan bara åt helvete.

Chock chock chock!

Jahapp, jobb idag då, och det börjar helt klart märkas lite julstress hos våra kära kunder. Bland annat på en kvinna som frispelade på en man som ställt sig i tvättkön utan att köpa en tvätt först. Hon blev skogstokig och fick honom att flytta på sig eftersom hon hade köpt tvätt först. Spänd stämning i kassan, men jag valde att inte bry mig värst vidare mycket.

Åkte ner på stan efter jobbet för att få hjälp med sin piercing, och eftersom jag bara vet om ett ställe just nu i stan som gör sånt, traskade jag dit. Som tur är var det ju en tjej som jag gått i samma klass som jobbade där, så hon var ju självklart snäll mot mig. När hon fixade med det, såg jag att hon ju så klart hade rätt verktug vilket jag inte hade, inte så konstigt att jag inte fick tillbaka den ordentligt. Nåja, vi får se hur jag gör inför operationen, eftersom jag tycker det verkar lite skumt om jag inte skulle kunna ha mina piercingar. Jag menar, jag förstår ju självklart att det är inte bra att ha piercing i munnen/tungan, men övriga delar av kroppen ska väl inte vara några problem. Ska höra mig för efter att jag fått papprena.

Ska snart iväg och käka och baka pepparkakor hos mina kära föräldrar, något som ska bli underbart. Kakor kan man aldrig få för mycket av, speciellt inte dessa.

Måste köpa julklappar till mina föräldrar också, men jag har absolut ingen aning om vad de kan tänkas vilja ha. Ska försöka luska reda på det idag. Eller, luska och luska, vi är rätt rättframma med sånt nuförtiden. Jag bryr mig inte om överaskningar, inte av föräldrarna i alla fall. Visst, det är trevligt, men inget jag direkt ser som en självklarhet. Jag kommer ju troligtvis få det jag vill ha, nämligen en ny arbetsyta eftersom mitt lilla sketna datorbord har gjort sitt. Det kommer bli klockrent till min nya dator, som tyvärr inte kom idag, men förhoppningsvis innan jul i alla fall. Annars måste jag vänta värsta länge!

Och kan tidningar sluta kalla snö för chocksnö och blåst + snö för chockstorm eller vilket annat ord på chock man nu kan använda. Det är snö, och ja, det blåser ibland. Det är inte chock för det. Det är en vanlig svensk jävla vinter som vi haft hundratals av i det här landet. Det är inte chockerande!

Nej, dricka upp cola och sen dra till föräldrarna. Bra plan!

Bling bling!

Ja just det, Tyrone har ju lagt upp bilden han tog på mig när jag gjorde mina dermals på A'n'T:s sida:

http://www.ant-bodyart.se/index.php?option=com_content&view=article&id=3&Itemid=5

Bilden med kaninerna (så klart).

Äh, va fan... Laddar upp den här också, men kolla alla andra bilderna, riktigt mycket schysst body art.


Nyheter!

Kollade precis på Aktuellt (ja, man kan kolla på det), och det var ett reportage från demonstrationerna i Köpenhamn i samband med FN:s klimatmöte. Poliserna hade motat tillbaka demonstranterna medelst slag, batonger och pepparsprej, och självklart var det några aktivister som tyckte att allt som polisen gjorde var obefogat. En person de intervjuade ansåg att demonstranterna var fredliga "även om de tryckte på" och att polisen hade kunnat lösa det på ett annat sätt. Det som syntes på bilderna var allt annat än fredligt, och i det här fallet håller jag på polisen. Idioter som inte kan sköta en demonstration på ett riktigt fredligt sätt ska smaka batong, och det ordentligt. Kan de inte bara stå stilla? Dansa lite? Sjunga? Sätta blommor i polisernas hjälmar? Sånt som riktiga aktivister gör. Nej, det ska bråka, skrika, försöka bryta sig in etc etc. Klart som fan att polisen surnar... Men det är klart, intelligens är väl inget man kan beskylla veganer för... (*badamtish*).

Sen var det ju lite snack om det här med dubbdäck vs dubbfritt, och min favorit Robert Collin var med i studion (samt en från Vägverket). Jag hade hoppats att Collin skulle krossa den andre, eftersom många av hans krönikor i Aftonbladet var riktigt bra, men han gör sig nog bättre i skrift än i tal. Mitt eget tycke är att jag aldrig kommer att byta bort dubbdäck, jag tänker inte äventya min och mina medtrafikanters säkerhet för att ett minimalt antal personer ska få någon halv promille bättre luft.

Annars lyckades jag pilla sönder min piercing idag, mest för att jag skulle lista ut hur fasiken man fick loss den. Och jag lyckades alldeles utmärkt, problemet är bara att jag fan inte får på den igen. Jag har tänkt att ta mig till en piercare i stan för att se om de kan vara snälla och hjälpa mig... Annars blir det två tänger på jobbet för att få till det.

Nej, nu ska jag slappa resten av kvällen, och se fram emot sovmorgon imorgon, något jag kommer utnyttja med besked.

Yes I'm here...

Nu börjar jag nästan känna mig lite taskig mot min, trots allt, trogna läsarskara. Dags att bli bättre på att blogga igen!

Nu har det hänt en del grejjer, så jag orkar inte skriva om allt, men jag har varit på mer kryssning, jobbat, åkt till Helsingsborg och hämtat hem Samantha, varit på folkrace och frysit fötterna av mig, och sen jobbat lite till.

Så det blir uppdateringen för den här gången. På lördag är det julbort med jobbet och party party, ska bli awesome!

Ja just, jag har varit hos läkare och kollat på mina halsmandlar, och nu ska de ryka. Så fort jag får tid!

Mera uppdateringar inom kort, kanske senare ikväll!

Kryssning ho!

Hörrni! Jag åker på kryssning idag! Ska det bli grymt? It's going to be mental!

Faktiskt, det kommer bli helt galet, jag behöver inte ens känna att det kan bli risk för annat, inte när man åker med såna idioter som jag ska åka med. Men va fan, det är så vi gillar det, besinningslöst och utan kontroll.

Första ska dock ett möte på jobbet avklaras, och sen åker jag troligtvis direkt därifrån, beroende på hur mycket klockan har blivit. Möten på jobbet har ju en tendens att vilja dra över på tiden, vilket inte är någon större fara, eftersom jag ändå kommer hinna in i tid. Så det blir bra skit.

"Kollar" på Oprah där Tonya Harding är med, hon som pajjade knät på sin motståndare i nåt OS i konståkning. Det var 15 år sen. Hon tyckte väl att hon inte varit i rampljuset på länge. Visst, det är väl en ärlig intervju, men hon är ju skyldig, det känns rätt meningslöst att komma i efterhand och säga att hon inte hade något med det utan att det var "inte så smarta" personer på ett vaktbolag som gjorde det.

Nåväl, det finns bättre att kolla på! Jag vet inte vad, men något finns det säkert.

Återkommer imorgon i ett mycket onyktrare tillstånd!

Party party

Va fan, ni måste ju påminna mig om att blogga lite! Eller i och för sig, det finns ju inte alltför mycket att blogga om, men ändå!

Vi var ett glatt gäng från jobbet som åkte på kryssning i onsdags förra veckan. En liten grej anordnad av OKQ8. Eller, liten och liten, det var väl runt 300 personer där från olika OKQ8-stationer runt om i landet. Riktigt roligt måste jag säga. Jag, Camilla, Oskar och Jocke tog bussen från Norrtälje, och de små orutinerade sakerna började dricka redan då, något jag så klart avböjde, i och med att jag vet hur man gör.

Det började fint med en stor bänk vid ingången, där vi fick våra namnbricker, en drinkbiljett (värd mesiga 52 kr) samt en påse med lite grejs (kortlek, godis etc). Vi fick sen vänta ett bra tag på att få gå ombord, och när vi väl fick gå ombord var det direkt till en samling som tog ett ordentligt bra tag på sig att avslutas. Närmare 3 timmar tror jag. Det var inte långt ifrån att man somnade, mest för att informationen var grymt tråkig, och för att man egentligen bara ville börja festa.

Nåväl, det var till slut över, och vi begav oss till våra hytter. Av någon anledningen hade jag blivit totalt utmobbad, och fick vara i en egen hytt medan Jocke och Oskar delade hytt. Nu hade jag förvisso inte några större planer på att spendera massa tid i hytten, men ändå. Jag lämnade mina grejjer i min hytt och hängde med Camilla till hennes hytt eftersom hon skulle byta om och sminka sig. Hennes hyttkamrat var faktiskt riktigt snygg, och vi pratade lite när jag var där, men det blev inte mycket mer med det under kvällen. Jag agerade i alla fall smakråd åt Camilla (något jag är tokbra på), och sen begav vi oss av till... Någonstans... Innan vi drog till buffén och matintag. Maten var väl sådär, men mätt blev man i alla fall.

Efter maten var det party party som gällde. Birka hade ju öppnat dansgolvet bara för att vi från OKQ8 var där, vilket ju var trevligt. Det blev inte så lite med alkohol och dans, bland annat lyckades jag bli tillsagd av en vakt två gånger att jag skulle ta på mig tröjan som jag så klart tyckte var en bra idé att ta av mig. Natten fortgick i alla fall i samma anda, med dans, snack, svajjande etc. En lyckad kväll helt klart!

Dagen efter var bara en enda lång väntan till att få komma hem och vila. Min rethosta sen förra lördagen var riktigt jobbig vid det laget, och bussresan hem var ingen höjdare. Lyckades sova kanske sista 10 minuterna, annars var det bara hosta som gällde. Idag först verkar det värsta av hostan vara över.

Inte någon höjdare att jobba i helgen alltså, men vad gör man inte för pengar. Jag jobbade längre pass också, så att jag får lite mer pengar på decemberlönen som kommer bli liten nog som det är.

Sen har jag fått kallelse till öronmottagningen på sjukhuset, för att kolla mina halsmandlar, vilket var grymt mycket tidigare än jag trodde att det skulle varar. Beskedet jag fick i augusti var ju sex månader, så de verkar ha skyndat på lite, vilket ju inte är helt fel. Så snart kan jag vara av med mina tokstora halsmandlar! Yay!

Och så har jag skickat in en låneansökan idag. 30 000 en gång till, den här gången till ny dator och grejjer till min begynnande rallykarriär i första hand. Sen lär det bli tatueringar också. Anledningen till att jag tar lånet nu och inte i mars efter att jag betalat av föräldrarna är att min dator håller på och kajkar ihop totalt. Eller, det har blivit lite bättre efter att jag installerade en mycket äldre grafikdrivrutin, men fortfarande. Så de pengarna lär jag kunna ha i handen på fredag, så jag kan skicka beställningen på datorn då, för att ha den nästa vecka. Bra skit!

Nej, nu ska jag... Göra något. Toodles!