Årskrönika a la Kristofer

Jahapp, så var det väl dags att summera det här året. Mycket har hänt, det får man lov att säga, både bra saker och mindre bra saker.

Inte helt oväntat står Emma för den största portionen av alla minna minnesvärda stunder det här året, då hon varit med mig den största delen. Det jag dock tänker ta med mig till 2009 är de goda stunderna, för det är de som betyder något.

Mitt nyårslöfte är att bli mer intressant som person. Hur nu det ska gå till, det får vi se, men jag tänker inte tvinga fram något. Det kommer nog bli bra skit.

Dagen på jobbet var hyfsat hektiskt, men största delen ägnades åt omplock av varor, och jag är fortfarande inte klar. Och imorgon ska inventeringen av allt i hela butiken påbörjas, något jag ser fram emot med skräckblandad förtjusning. Det är aldrig roligt med inventering, men jag vill få allt inventerat så att lagersaldo stämmer. Ja, så tråkig är jag på jobbet.

Hur som, nu ska jag försöka lugna ner mig lite, så att jag kan få en god natts sömn (det kommer ju gå bra...), och sen jobba som en gnu imorgon.

Nej, Gott Nytt År på er, för tusan!

It's an exciting life

Spännande att Emma besöker mig på K6. Analys? Inget jävla aning. Men spännande är det.

Har funderat på att börja läsa hennes blogg igen, men det blir nog inget med det riktigt än. Slutet på januari, eller nåt.

Kan inte någon komma och laga mat åt mig? Jag orkar inte... Kan inte någon komma och plocka undan tvätten åt mig? Jag orkar inte... Kan inte någon komma och diska åt mig? Jag orkar inte...

Meh, vad lat jag är. Jag skyller på datorn och MSN. It's a fucking addiction, I tell you! Jag vill ha en bra gitarr så att jag kan göra annat än att sitta här och häcka, bli lite produktiv för tusan. Och sen skulle det vara trevligt med sommar också, motivationen är ju inte på topp när det är mörkt som i natten kl 16 liksom.

Aaaaaaanyway, sista tråkiga uppdateringen för idag. Vilket innebär att det inte blir några fler uppdateringar. Om jag inte lägger upp nåt fint YouTube-klipp, eller nåt.

Det känns bra nu

Vad är det med min kropp, egentligen? För några dagar sedan hade jag så ont i ryggen att hela arbetspasset var ett av de värsta i år. Nu har jag ont i nästan varje led, främst armarna, men även andra ställen. Jag tror nog att jag sover konstigt, eller något, eller så tycker min kropp att jag ska ta och fortsätta träna igen, vilket jag blivit lite dålig på... Joggandet, alltså. Men det är ju inte roligt, och det är ju kallt. Dagen idag har i alla fall gått bra, även om det gick lite långsamt. Fram till 9.30 hade jag att göra, men efter det var det väldans lugnt, inte så mycket kunder heller.

Imorgon börjar jag lite senare, eftersom Klas ville byta, vilket betyder lite sovmorgon, vilket är skönt. Sju morgonpass på rad var kanske inte så bra planerat av mig, även om jag gillar morgonpass.

Jag börjar fundera på om det inte faktiskt börjar kännas bra med Emma nu... Det känns bra, i alla fall. Men jag tänker inte börja ta någon direkt kontakt riktigt än, jag vill inte skynda något, mest för min egen skull. Jag tänker absolut inte falla ner i någon svacka igen, de dagarna vill jag inte ha tillbaka. Men bättre känns det, och det känns bra. Kanske kommer hon och jag att ha någon form av relation i framtiden trots allt, även om det känts långt bort nu ett tag. Jag vill verkligen det, egentligen, men har närmast räknat bort det de senaste månaderna.

Jag fick varken nagelsaxen eller boken jag beställt, inte igår och inte idag. Lite drygt faktiskt, trodde ju att de skulle komma idag. Lata jävlar måste de vara som jobbar där. Jag menar, jul och nyår är ingen ursäkt!

Bra skit, bra skit indeed

Jag märkte någonting riktigt skumt idag. Eftersom det kändes bra mellan mig och Maria på jobbet idag, kändes helt plötsligt "situationen" med Emma genast mycket bättre. Jag kan inte gå in närmare på varför, eftersom jag helt enkelt inte vet. Men bra är det i alla fall, och den här dagen har varit en bra dag, bra indeed.

Och på lördag ska jag antagligen parta lite, vilket ju blir ännu roligare!

Phew!

Så där ja, då var arbetspasset med förra exet över, och det gick bra. Ömsom lugnt, ömsom körigt as hell. Men det är så det ska vara. Jag pysslade med kampanjbyte mest hela passet, eller de första fem timmarna i alla fall, så Maria fick finna sig i att stå i kassan mest hela tiden. Det fick till följd att hon fick alla biluthyrningar idag, vilket kanske var lite tråkigt. Och det är inte kul att skrapa en reklamskylt täckt med is som är över två meter när man själv är runt 1,77. Fick nästan träningsvärk i armen efteråt...

Nåja. det var hur som helst en dag som gick ordentligt snabbt, vilket är skönt. Nu ska jag njuta av lite ledighet, och försöka tagga till så att jag tar min lata rumpa ut och springer idag. Någon som vill övertala mig?

Jag ska bli snygg!

Ja just! Jag köpte ju en tröja igår!


Snygg som fasiken, måste jag få säga.

Live a new life, I'm strong like this

Äntligen var den här helgen över. Sweet! Bara 12 dagar kvar till nästa... Det har varit en ganska lugn helg dock, som tur är, och relativt billig sett till matkostnader, vilket också är trevligt. Idag får jag mat av föräldrarna vilket ju drar ner omkostnaderna ytterligare. Nu fortsätter ju dock morgonpassen hela veckan, så jag måste fixa med mat varje dag, vilket ju är lite drygt. Sen måste man ju lyckas lyxa till det på nyårsafton, i min ensamhet. Det blir nog inget party party eftersom jag kommer vara trött och eftersom jag jobbar på morgonen dagen efter. Yeye, det blir fina fiskar det.

Imorgon ska jag jobba med mitt förra ex, ska bli spännande. Eller ja, det går väl bra, antar jag. Inga konstigheter, liksom.

Nu kastar jag lite No Fun At All på er!


Should Have Known, en mycket skön låt från deras antagligen bästa album.

Nej, nu ska jag slappa lite, ta det lite lugnt, och tagga inför att dra mig till föräldrarna och äta kyckling. Fint det, serru.

Här är jag!

Uppdatering, update, aggiornamento, αναπροσαρμογή!

Jag har haft dambesök, nämligen Sofie, hos mig igår och idag. Det har varit mycket trevligt, måste jag säga, och jag ser fram emot att vi träffas igen. Jag fick bjuda på en av mina kulinariska specialitéer, nämligen Saffranslax, för första gången med ris, och det blev jättebra. Blev till och med lite över till mig, kanske imorgon? Vi kollade lite på TV, kollade lite på film, pratade lite och hade det allmänt mysigt. Det tråkiga var att vi skulle kolla på en film, som jag trodde hette The List (eller, den heter det, men har ett annat namn egentligen), och jag trodde att jag hade laddat ner rätt version. Jag hade dock tydligen laddat ner en ett år gammal film med samma namn, så vi blev konfunderade när vi kollade på den. Den vi kollade på var inte bra alls, faktiskt. Sen kollade vi på Lucky Number Slevin, som var bra, men jag blev lite för trött på slutet och nickade till några gånger. Jag lyckades dock greppa vad filmen handlade om, trots alla svängningar i storyn.

Idag var det så jobb, och det var ett av de jobbigaste passen i år. Jag har ont i praktik hela kroppen, och jag vet inte varför. Mest har det gjort ont i ryggen, men även i armarna och benen. En teori är att jag har vant mig så mycket vid att sova ensam, att det blir konstigt när jag sover med någon. Hur som ska jag försöka få till en schysst natts sömn inatt, med lite tur.

Så nu ska jag dricka upp min julmust (Nygårda, inte Apotekarnes eftersom Coop bara hade light, och så desperat efter Apotekarnes är jag inte), lägga mig i sängen och läsa lite Alighieri. Jag hittade en lista på Internet med 1001 böcker man ska ha läst innan man dör, mestadels noveller. Jag märkte att jag läst 5-6 av dessa. Nu ska jag börja en läsexodus! Efter att jag läst Den Gudomliga Komedin (som så klart inte är med på listan) samt boken jag fick av föräldrarna i julklapp (Världens Mått, finns inte på listan heller), ska jag börja nerifrån (böcker från innan 1700-talet) med Aesops Fabler som första bok.

Som avslutning av den här uppdateringen blir det lite musik:



Fight For Your Life, av Pennywise, en grymt bra låt. Snabb, härligt, underbar. ALLT!

Snart en vecka kvar

Sedan jag lade upp 60% av NOFX här, har jag haft låten i huvudet konstant. Helvete! Det är ju jobbigt! Måste lyssna på den igen...

Annars har dagen varit fin. Jag började med att åka ner på stan och köpa julklapp till mamma, och sen till Coop för att handla mat till att Sofie kommer på torsdag. Sen degade jag lite innan jobbet, snackade med lite folk på msn etc. Jobbet gick fort som tusan, mest för att jag plockade massa varor. Den var 21 innan jag visste ordet av! Och imorgon är det julafton, och det kommer bli slappt. Eller så blir det inte det eftersom jag kommer göra massa saker medan de andra slappar, jag har inte riktigt bestämt mig än.

Nu har jag också fått pengarna från lånet, så... Nu är jag "rik". Har investerat i en nagelsax och en uppdatering av mitt virusskydd och spywareborttagare. Annars kommer jag inte göra några större inköp förren efter tatueringen. Då blir det nog lite klädinköp i första hand, sen så klart gitarr och tillbehör till den. Har faktiskt börjat längta lite till tatueringsdax, men mest för de andra tatueringarna jag tänker boka in då. Sen tänkar jag eventuellt pierca mig då också, vi får se. Snart så!

Imorgon får jag mat hos föräldrarna, wihoo!


Tvättstugemarodören

Nu fick jag ett nytt uppslag inför framtiden!


Riktigt klockrent, måste jag säga! *antecknar*

It's sad, but this is my life

Skickade så in låneansökan idag, så vi får se när de behandlar ärendet och jag får pengarna... Kanske gör 9:e januari till en heldag i Stockholm, med tatuering, gitarrinköp och jobbansökningar. Vi får se, helt enkelt.

Annars har den här dagen varit ganska lugn. Sov så länge som till 12.15, vilket var både oväntat men skönt. Sen åkte jag upp till jobbet runt tvåtiden och hämtade nycklar av Erik, samt snackade lite strunt med David. Det var fint.

Resten av kvällen, vet jag inte riktigt... Jag borde börja skriva på en novell som jag planerat lite. Borde.

Lite musik kanske?


Lite hederlig NOFX, med en fin text. Eller nåt. Men fin i alla fall.

Min skit är bättre än din skit

Ja, då blev det ju lite annorlunda den här helgen, än vad som tidigare var planerat. Inget Eskilstuna eftersom Lina är alltför hängig av feber etc, så jag försöker roa mig på annat sätt. Ska träffa Erik idag på jobbet, då vi ska lätta upp stämningen lite, få dit lite humor i vintermörkret. Fast det är INTE mörkt just nu, jävla sol och lysa rakt in i lägenheten. Visst, det är fint med söderläge, men fan inte den här tiden på året när solen är i precis rätt läge för att förblinda en om man inte drar för persiennerna.

Anyway, så ska jag få låna en GH-gitarr av Kaisa idag, som förhoppningsvis funkar bättre än den till PS3 som jag lånade av Erik. Kaisas är ju till XBOX360, vilket tydligen ska funka till PC. Hoppas det blir bra skit, börjar bli drygt att spela med tangentbord...

Sitter och lyssnar på Organism 12, som kanske inte riktigt är min grej. Endast och enbart trashtalk blir drygt i längden, det kanske funkar någon gång, men inte alltid hela tiden. Plus att musiken inte är speciellt bra, där finns det bättre artister. Men man måste ju ge allting en chans, right?

Nej, om man ska ta och posta lite bra musik snart? Det tror jag nog, men för nu, toodles!

Maybe next time?

Ja, nu blev det inte någon tripp till Eskilstuna för tillfället i alla fall. Lina har tydligen dragit på sig feber och är allmänt hängig, så vi ska se om hon är piggare i eftermiddag eller om jag åker imorgon. Vi får se, helt enkelt.

Så jag tog en liten tripp till mina föräldrar och hämtade pepparkakor och knäck, så här mycket:


Mycket gott, måste jag säga. Sen köpte jag lite cola, så nu är dagen räddad, liksom!

Så nu blir det kanske någon film eller något, jag har ju laddat ner en hel massa filmer, så...

Nämen vad trevligt!

Vad fint att jag fick jobba 13 timmar dag, all thanks to samma tjej som gjorde att jag fick jobba ensam igår. Bah! Men men, mer pengar till mig, antar jag. Det har ändå gått rätt bra, eftersom jag inte direkt ansträngt mig, men det var ju faktiskt några saker jag tänkt göra idag efter jobbet, som nu blev lidande.

Aaaaaanyway så åker jag till Eskilstuna för att hälsa på Lina imorgon och över helgen. Det ska bli riktigt trevligt, då jag helt klart är i behov av lite närhet, känner jag. Ska bli intressant att se om presenten blir väl emottagen.

Nej, man kanske skulle sova?

Comp detox

Jag har beslutat för att börja min datoravvänjning idag. Det började med att jag faktiskt inte satte på datorn i morse när jag gick upp, utan snarare satt och kolla på TV istället. Förvisso sitter jag vid datorn nu, men jag ska snart till föräldrarna, så det här är undantaget.

Den främsta anledningen är att jag känner att datorn tar min motivation att göra saker. Eller, jag tror att det är så, i alla  fall. Så jag ska testa detta. Begränsat med tid vid datorn, om den ens slås på. Istället sitter jag nog framför TV:n och spelar lite gitarr, vilket känns mer produktiv, med tanke på att jag ska utveckla mitt gitarrspelande.

Så ska det bli!

Customer service, please

Ja helvete vilken dag det har varit idag... Skönt som fan att den är över!

Det började med att telefonen ringde runt 06.20 när jag var på jobbet, jag kollade om numret tillhörde hon jag skulle jobba med, vilket det gjorde. Jag svarade, och fick veta att hon inte skulle dyka upp, eftersom hon hade migrän. Party party. Så jag ringde till Camilla som kunde börja så fort hon kom, men eftersom hon bor cirka 30 min bilfärd ifrån, var det ju ett tag till att hon skulle komma. Fram till dess jobbade jag alltså ensam, vilket dock gick bra, eftersom det inte var alltför mycket kunder, och jag fick faktiskt det mesta gjort.

Sen kom i alla fall Camilla, och i den svängen började jag försöka få tag på någon som ville jobba över dagen, men jag fick bara tag på Andreas som eventuellt kunde jobba två timmar, för att jag och Camilla skulle kunna äta. Detta sket sig dock, men i samma stund ringde Anna upp, och hon kunde jobba ett tag, i alla fall.

Runt 10-tiden var det så en kund som tvättade bilen. Han kom in efter ett tag och behövde hjälp med något som inte funkade, tror jag. Camilla gick ut, och jag fick veta sen att kunden hade backat bilen, men att Camilla sagt åt honom att köra klart programmet. En minut senare stormar kunden in i butiken och ropar att vi måste stanna tvätten för att den krossat hans bakruta. Med en hög suck inombords gick jag ut i tvätten, och mycket riktigt är det ett prydligt hål i kundens bakruta. I samma sekund hör jag ett "jävla gubbjävel!" bakom mig, följt av ett "dra åt helvete!" och lagerdörren som smälls igen och en fly förbannad kund som kommer in i hallen. Jag försöker stanna tvätten, lyckas med det, och forslar kunden till GDS-hallen för att göra rent bilen, vars bagageutrymme är fullt med glassplitter. Kunden är fortfarande ordentligt förbannad, och följer efter Camilla (som kom ut för att se hur det gick, men var tvungen att gå in i butiken igen eftersom det kom kunder) in i butiken, där de utbyter lite "ord" (vilket jag inte hör, eftersom jag håller på med bilen). Efter detta verkade dock kunden lugnat ner sig lite, och när jag går in för att hämta dammsugaren tar Camilla över och de reder ut det hela, och kunden åker till glaslagaren.

ALLTID när vi bara är två, ALLTID! Fan kan inte sånt hända när vi är bättre bemannade? Drygt!

Mycket spännande dag, med andra ord, men nu är arbetsdelen över. Om cirka två timmar drar jag till föräldrarna för mat och pepparkaksbak, vilket ska bli mysigt. Sen åker jag därifrån till träningen, vilket jag för en gångs skull hoppas blir ganska lugn, eftersom jag knappast känner mig taggad att träna fullt idag.

Ujujuj...

Jodu...

Jag märkte idag att jag nog vill till Peace & Love nästa år, eftersom senaste bandsläppet hade Blindside på listan. Tillsammans med Turbonegro och Sonic Syndicate (bland andra) kan det faktiskt bli kul. Det enda "jobbiga" är ju att det i sådana fall skulle vara med Emma och hennes vänner, om hon nu ska åka (en av hennes närmaste vänner ska, så det finns risk/chans att hon ska det), och i dagsläget känns ju det sådär. Men det är i slutet av juni nästa år vi snackar om, och fan mig om jag fortfarande ska ha svårt för det här då, då orkar jag verkligen inte med mig själv. Men men, jag får helt enkelt fortsätta avvakta.

Who ever told you that is your enemy

Vad ska man säga, dagen hade helt klart kunnat fortsätta bättre än vad den gjorde efter jobbet. Har kännt mig allmänt nere och asocial mest hela tiden, inte förrens nu som det börjar kännas lite bättre. Jag vill verkligen inte ha såna här dagar längre, men förhoppningvis kommer jag att kunna motivera mig bättre när jag köpt gitarr och tillbehör och känner att jag kan göra något med mitt liv, istället för att bara sitta och inte göra något när jag inte jobbar. Vi får hoppas det i alla fall.

Men men, vi får hoppas att morgondagen medför en något mer taggad Kristofer, som kanske göra något? Vad nu det skulle vara...

Nu har jag också ätit lite lulvörtsbröd med leverpastej, och druckit lite saft, så jag är helt klart på bättre humör. Kanske lite musik, eller vad säger ni?


Ett av mina absoluta favoritband Pennywise, skapade sitt hittills bästa album Land Of The Free? 2001, och det här är titelspåret med samma namn. Så underbart skön, och helt klart utan motsvarighet i musikvärlden.

Så, nu blire inge mer idag, sov gott på her, home dawgs!

SooOOooOoooOooppa!

Ja ni, gott folk. Ännu en dag har passerat, och vad fan har man gjort? Ganska mycket, faktiskt! På jobbet, i alla fall. Vi fick ju bland annat in en ny hyrbil, som jag så klart tog på mig att fixa iordning. Annars har jag varit underbar och trevlig som alltid. I övrigt har det väl inte hänt något extraordinärt att diskutera, utan en ganska vanlig dag. Imorgon blir det mer av samma vara, antagligen, men det är okej för mig.

Så nu gäller det bara att fördriva tiden till det blir sängdags, hur nu det ska gå till. Jag har köpt soppa till mat i alla fall, vilket var länge sen jag åt.

Nåt som är spännande, eller snarare deprimerande, är att jag fick strafföreläggandet idag. Jag tänkte dryga tusenlappen, kanske? Nej nej, 5600 ska de ha. Kändes det värt det? Kanske inte... Så nu har jag beslutat att ta det där lånet, så det kanske blir ny gitarr och lite annat smått och gott i början på nästa år, en lite försenad julklapp, liksom. Och självklart mer tatueringar!

Så... Ömsom vin, ömsom vatten idag, helt klart.

I'm a character!

Nej, om man skulle skriva lite.

Jag har varit ordentligt duktig idag på jobbet, och gjort massa jobb, båda viktiga och mindre viktiga, men inte mycket stillsittande har det blivit. Det fick jag erfara när jag käkade mat vid 14.35, och det kändes som att jag varit där i två timmar, när jag egentligen varit där i fem.

Så det jar varit en fin dag på jobbet, och nu är det två morgonpass och ett dagspass till på fredag innan det är helg och jag beger mig till Eeeeeeeskilstuna. Det ska bli trevligt som bara den! Måste komma ihåg att slå in presenten bara...

Sen har ju den officiella nedräkningen börjar till att jag ska tatuera mig, 24 dagar kvar, baby! Nej, jag är faktiskt inte speciellt uppspelt över att jag ska tatuera mig, det känns snarare naturligt. Många brukar ju bli så himla exalterade över det, men inte jag inte! Jag ser fram emot många fler tatueringar, och har fått ett litet uppslag på hur jag ska tatuera mitt ansikte (inte själva ansiktet alltså, utan motivett av ett ansikte). Så antingen gör jag den härnäst, eller så blir det ryggtatueringen.

Jag har ju också tänkt pierca vänstra bröstvårtan, men jag vet att det kommer göra fruktansvärt ont, eftersom jag är känslig där. Men jag vill verkligen göra det, så jag får antingen stålsätta mig, eller kanske preparera innan. Zon ska väl dämpa känslighet? Vi får se...

Life's looking good, people!

Snart så...

Jag har kommit fram till en sak. Vid 28 års ålder går allting utför. 26 är ändå en ganska bra ålder, jag är varken för gammal eller för ung. Vid 27 är man någonstans i gränslandet, men när man är 28 kan man lika gärna se livet som slut. Nej, det räcker inte med 30, redan vid 28 kan man tacka hem och se tillbaka på sitt liv.

Så den här pojken har knappa 1½ år kvar i ungdomens glada dagar. Sen är det bara nedförsbacke.

Nu nedrans

Japp, då var man på en lite tripp till storstaden idag då, för att boka tid för tatuering. Jag gick till stället jag kollat in som verkade bra, och det var så bra som det verkade. 1500 skulle de ha, vilket jag ansåg var mycket överkomligt. Det blir med andra ord den här tatueringen som blir min första ever:



Den kommer att sitta runt den högra bröstvårtan. Förhoppningsvis är det inte min sista tatuering, och med tanke på det låga priset, kommer jag nog boka tid för ytterligare en tatuering när jag gör den här.

9:e januari smäller det!

Tattoo ho!

Imorgon, kära vänner, ska jag (förhoppningvis) boka tid för tatuering. Jag ska ta en lite tripp till huvudstaden och besöka några studios (eller bara en, kanske) för att få lite konsultation. Om allt går väl, blir det bokning så fort som möjligt, sweet! Ser fram riktigt mycket mot det faktiskt. Jag tror det blir kaninerna runt högra bröstvårtan, men jag kommer ta med mig alla bilder jag har, bara för att visa upp, liksom.

Taggad som fan!

Mer kläder jag vill ha

Har kollat lite mer på yesstyle.com, och så klart hittat mer kläder jag vill ha, närmare bestämt tre jackor.






Galet snygga alla tre, om man bara hade liiiiiite mer pengar så skulle jag nog köpa alla tre, tror jag.

Jag trampar över allt som står i min väg

Nej, kanske en liten uppdatering, eller vad säger ni? Här får ni den!

Livet leker, eller vad man säger. Nej, men det känns bra faktiskt. Jobbet igår gick bra, alltid kul att jobba med David. Vi fick dock årets fråga av en kund.

Kund: Hej, är det här samma sak som Preem?
Vi (svårt att hålla sig för skratt): Nej.
Kund: Okej, då vet jag!

Jag menar, vad tänkte den mannen innan han klev in i butiken? Hade han ett Preemkort och visste inte riktigt var han var, eller var han helt enkelt så urbota dum att han faktiskt trodde att OKQ8 och Preem är samma sak? Jag kanske ska testa och gå in på H&M och fråga om det är samma sak som JC? Kul kille...

Sen var det ju en annan som sa till någon han pratade i telefon med att han var på Statoil. Det verkar vara svårt att veta att vi faktiskt är OKQ8, flaggorna och allt reklammaterial utanför och i butiken verkar inte vara tillräckligt. Själv skulle jag faktiskt tycka att det var pinsamt att inte ens veta i vilken butik man är, och gör definitivt klart för mig att jag vet det. Jag har fått den frågan alltför många gånger av kunder som ska betala bensin, till exempel. "Var är jag nu?" Jag menar, hur kan en person inte ha koll på det? Är de verkligen så insnöade i vad de gör för tillfället att de ignorerar precis allt runtomkring dem?

Aaaaaaaanyway, tog med mig massa lussekatter hem och satt och mumsade på dem med cola hela kvällen, och gick och la mig vid 2. En fin dag helt enkelt.

Le Parkour är helt klart nya favoritlåten med Afasi & Filthy, btw. Ge mig tips på svensk hip hop, för bövelen!

You wish that you meant something to somebody else

Hemkommen efter en otroligt jobbig arbetsdag. Eller inte. Har mest agerat DJ hela kvällen, och spelat massa schysst musik på YouTube, till allas uppskattning! Annars blev väl det som behövdes göra gjort, jag var ju bland annat tvungen att ta hand om några av de grejjer som inte blivit gjorda av de som jobbade morgonpass, mest för att det var idel nybörjare, förutom Klas då. Annars var det sweet.

Musik som spelats är till exempel Guillotine Part II av Escape The Fate.


Bra som fan, att få sjunga raderna

Yes, I will see you through the smoke and flames
On the front lines of war

I ett folkhav utan någon musik (ett parti i låten) skulle vara en så grym upplevelse. Måste fan kolla om de spelar i närheten någon gång så att man kan få se dem live. Sen spelade jag ju lite A.F.I. också, närmare bestämt The Prayer Position, en solklar favorit från ett av deras tidigare album.


Grymt skön låt med ett härligt tempo och snygga riff, en av mina favoritlåtar med dem, alla kategorier faktiskt. Så det är väl ett axplock av vad som strömmade ur högtalaren i kassan med mig vid rodret.

Annars har min dag förgyllts (?) av blod, i och med att jag strax efter halv två lyckades skära mig med rakbladet när jag rakade mig under näsan. Jag skar mig precis i näsvingen, och det ville verkligen inte sluta blöda. När jag var på jobbet cirka 50 minuter senare blödde som fan fortfarande, så jag fick skära till ett plåster, och så här snyggt blev det.


Vacker man! Jag var ju tvungen att posa lite när jag kom hem, i mina coola mjukisbyxor och roliga t-shirt!


Fett snygg man är, även om det kanske är lite orutinerat att kolla på kameran. Men min mobil har ju börjat strejka till och från, så man måste kolla att det faktiskt blir bilder tagna. Aaaaaaaanyway, snygg är jag.

Jag kollade lite filmer på jobbet som jag ska ladda ner, nämligen följande:

The Forbidden Kingdom
The Bank Job
Barnhemmet
Speed Racer
Arkiv X - I Want To Believe
The Grand
The List


Dom ska jag fixa, serru.

Nej, nu ska jag vara rolig på Internet!

Varje dag så jobbar jag

Morgon morgon morgon. Eller, morgon och morgon, det är väl redan eftermiddag. Som förväntat sov jag som en stock i natt. Pratade med Sofie till kanske runt 12-snåret? Sen när jag släckte lampan och stängde av TV:n kan det inte tagit många minuter innan jag somnade. Sen väckte så klart Erika mig med några sms vid nio, men sen kunde jag sova till 12. Så nu är jag äntligen någorlunda utvilad, men istället helt slut i kroppen. Fast jag kommer ju få sova ut tre mornar till nu, så det är lugnt.

Sitter och lyssnar på Afasi & Filthy (känns inte konstigt längre), och ska så småningom ta och raka mig. Känner mig halvt-om-halvt taggad att jobba, men det ska nog bli rätt lugnt och skönt tror jag. Kommer ju att jobba med Anna och Hakar till att börja med, så vi får se hur många lugna stunder jag får. Blir nog till att äta maten på kontoret, så att de slipper springa så långt om de ska fråga något.

Nej nej, fortsätta tagga lite, eller vad säger ni?

Rabbits Are Roadkill On Rt. 37

Så där ja, då blev det träning i alla fall, men vi var färre den här gången än förra veckan, men jag pallar inte åka fram och tillbaka två gånger i onödan, så jag hängde kvar. Så först spelade vi lite tre-mot-tre med små mål, och sen körde vi pricken. Jag är tydligen skitbra på pricken, för jag kom trea första omgången, och vann den andra. Stabil skit. Jag blev väl inte direkt sönderkörd, men lite tog det i alla fall. Sen drack jag ett glas mjölk när jag kom hem, så nu är jag fit for fight, liksom.

Nu blire dock musik! Flogging Molly är ju, som alla vet, asgrymma, och en fin låt på senare tid är What's Left Of The Flag. Ni får ursäkta Naruto-videon, men alla andra klipp var live-klipp, som jag inte gillar.


Mmm, som sagt, bra skit helt klart.

Imorgon blir det kvällspass på jobbet, och samma sak under helgen. Sen är jag ledig på måndag, och då har jag tänkt att ta mig till Stockholm för att boka tid för tatuering på någon studio, har inte riktigt bestämt mig för var, men East Street Tattoo verkar vara rediga, om än något dyra. Det blir i sådana fall kaninerna runt högra bröstet, alternativt ansiktet på högra armen. Sen om de piercar också, gör jag bröstvårtan. Jag kan ju i och för sig vara smart och vänta med piercingen till kryssningen i januari, då jag troligen kommer kunna få det snuskigt billigt.

Vi får se!

Uppåt neråt vänster höger

Och så var man hemma, i den mysiga lägenheten! Lyssnar lite på The Confession, och funderar på om jag ska göra jobbutbildningen nu, eller senare... Har ju träning (förhoppningsvis) ikväll, och efter det vet man ju inte hur pepp man är på att sitta en timme med den. Det är för övrigt en utbildning vi måste göra för att börja köra biluthyrning via Internet, något som vår station är sist ut med i Sverige, tror jag. Så det kan vara på tiden att vi kommer igång med det.

Annars var det en fin dag på jobbet idag. Andreas försökte vara überproduktiv och gjorde saker till höger och vänster och var superstolt för varje liten sak, men det var kul för honom. Han fick mig och Camilla att ha på oss tomteluvor också, och så här fin såg jag ut i min.


Äh men, fan vad snyggt liksom! Kanske inte bästa minen, men va fan, jag bjuder på den. Annars flöt det mesta på, som sagt, och jag var allmänt duktig och beställde varor och shit. Försökte lyssna lite på julmusik också, men vi hade bara förseglade skivor hemma, och lastfm.se var inte till mycket hjälp. Får nog fundera på att sprätta en skiva, och låtsas som ingenting när någon ska köpa en. Vi måste ju ha mer julstämning för tusan!

Vi lyssnade dock lite på musik på YouTube, och då hittade jag den är fina unpluggedversionen av The Killers låt When You Were Young. Sångarens röst kanske inte är klockren hela tiden, men i övrigt tycker jag det var en fin version.


Mycket skön, faktiskt, en lugnare version av orginalet, som ju är mer upbeat. Skulle inte ha något emot att lyssna på hela den konserten...

Nej, nu ska jag fortsätta lyssna på musik och slappa ett tag, till att det blir dags att fixa mat, och sen åka till träningen.

Benen på ryggen

Mysigt mysigt, tio timmars arbetsdag idag. Fast det är ju egentligen ingenting, så vem är jag att klaga? Det är dock skönt, för det innebär att min januarilön kommer bli mycket fin, vilket jag nästan längtar till. Förhoppningsvis blåser jag inte upp det alltför mycket, men jag kanske skulle dra ner förväntningarna lite i alla fall.

Annars har dagen flytit på bra, jag tog tillfället i akt och rensade arkivskåpet, som varit en veritabel krigszon, med en redig oordning överallt. Men nu, nu är det fan schnyggt, all thanks to me!

Precis vid stängning var det också en kund i GDS-hallen, som hade sönder slangen till dammsugaren, vilket jag påpekade att vi eventuellt kommer vilja ha ersättning för. Jag är ganska stolt över mig själv att jag inledde diskussionen, men det var fan lite stressigt innan. Men det är bra, jag behöver lite såna här saker för att träna, eftersom jag är dålig på det. Det är skitenkelt när kunder inleder diskussionen, men svårare om jag ska göra det. I alla fall så tyckte han så klart att han inte skulle ersätta något, för det var ju en förslitningsskada, även om slangen var helt avsliten. Och självklart skulle han åka till Venezuela i två veckor i natt, så meh... Men men, tar det med Camilla imorgon, så får vi väl se om det går att limma eller något.

Nu ska jag snart sova, eftersom det är jobb i ottan imorgon, myyyys. Så toodles alles!

Jobbå!

Så var det ny dag, och vad blir man väckt av? Camilla som undrar om jag börja, typ, när som helst. Fin fint, eller nåt. Fortsätter det så här kan jag få en myyyycket fin lön i januari, vilket helt klart ser ut att bli fallet. Mycket mysig, måste jag säga. Så nu sitter jag här och ska dricka mitt glas med C-vitamin, sen borsta tänderna och åka och handla, eftersom jag saknar pålägg till frukosten imorgon, samt att jag måste köpa lite andra saker också. Sen blir det jobba, så typ två timmar extra idag, runt 156 kr extra, lite snabbt uträknat.

Sawheet!

Inga fler uppdateringar förrens när jag kommer hem med andra ord, ni får försöka klara er utan mig, även om jag vet att det blir svårt.

Avoir, Adieu, Goodnight

Stoner rock i natten, det är fina grejjer det, det ska ni vet folks. Och när vi pratar stoner rock, pratar vi Queens Of The Stone Age, och så här bra kan de låta.


Sköna nissar, de där. Slappmusik nummer ett, eller som nu, sent på natten.

Spam, spam, spam, egg and spam

Okej, det blir inget musikklipp, men väl ett videoklipp. Monty Python är ju, som vi alla vet, helt underbara, men det här är en av deras mer flippade sketcher.


Så underbart skön liksom!

Inga problem, inga konstigheter

Nehej, det var som fan. Jag har varit någorlunda produktiv idag. Både lagat "riktig" mat OCH diskat, och plockat lite papper och sopor, och faktiskt slängt soporna! Det är ju nästa fantastiskt! Det känns bra faktiskt, jag är på lite gott humör, och det är ju alltid trevligt.

Så nu sitter jag och taggar för att dra ut och springa, vilket ska bli ännu skönare. Funderar på att köra ett riktigt monsterpass idag, faktiskt. Försöka pressa mig själv lite, så att det tar effekt. Jag har ju dock inga bananer hemma, vilket känns lite dumt, men det får funka ändå. Kan kanske dricka ett glas juice, det borde ju vara bra?

Annars har jag lyssnat på massa musik idag, men har inte hittat något direkt intressant nytt, så jag ska se vad jag kan hitta på att ladda upp... Något måste det ju finnas som kittlar era sinnen (tänkte skriva nerver, men det hade blivit lite fel).

Återkommer senare!

Live a little longer, die a little younger

Åååååååå hemma! Weeeee!

En fin dag på jobbet idag, utan större missöden, mycket jobb, och snabb klocka som räknade ner minuterna. Mycket trevligt, må jag säga. Och en bra hårdag hade jag också, illustrerat här:


Schtek, eller nåt. Så ja, jag är nöjd. Sen kom jag att tänka på att jag tänkte väldigt lite på Emma igår, och kanske i söndags också, vilket känns bra. Nu blev det lite idag, men jag kom på mig själv och sa fy fy!

Så allt är tipptopp i Kristoferhuset! Vad hitta på idag? Vet inte, faktiskt. Lyssna på lite acid jazz tror jag.

Pivot!!

Äntligen!

Aaaah, äntligen ny jobbvecka. Ja, jag sag äntligen och jobb i samma mening. Jag skulle ju i och för sig kunna sagt att jobbveckan äntligen var över, men nej, jag är glad. Det är lite smådrygt att vara ledig tre dagar i rad, speciellt om man inte har något att göra på två av dom. Så jag är glad att jag ska jobba sex dagar i rad nu, lite smått underbart faktiskt.

Igår pratade jag med Sofie innan jag somnade, vilket jag också gjorde i söndags, det har helt klart varit mysigt, mest eftersom hon är ganska lätt att prata med. Det kanske blir lite löjligt och utdraget ibland, men det är bara kul, så det får vi göra om!

Nu sitter jag och dricker juice och äter rostade mackor med dill & gräslök... gunk på. Är det mjukost eller smör? Ost kanske..

Syns sen!

Blä på re

Okej, lite taskigt med uppdatering här, men det är mest för att inget intressant har hänt. Verkligen ingenting. Så blä.

Kanske har något nästan intressant att skriva om imorgon.

I know this, shit is fucked up

Än en gång har jag lyckats. Jag har strulat till saker på fyllan, men det hör ju till, right? Lite ångest kan man inte vara utan, då har det inte varit en bra kväll. Eller nåt. Jag ångrar att jag ångade på och "hävde" ur mig massa saker, men jag vet inte, jag skulle kunna sagt samma saker när jag var nykter.

Nåväl, har man problem som jag har, och sen pratar om dem när man är full, får man kanske skylla sig själv. Jag mådde ju sisådär i fredags, tydligen, vilket jag nästan inte har något minne av dock. Kvällen blev ju ändå lyckad till slut så.

Jag är ledsen, är väl det enda jag kan säga.

Gårdagkvällen blev riktigt mysig, med middag på restaurangen Salt i Stockholm. Något så spännande som en restaurang drivna av invandrare (vet inte riktigt varifrån), men med fokus på svensk husmanskost, med älgen i fokus. Själv var jag dock lite småtråkig och åt pasta med kyckling, men jag kände inte för något tyngre och det var riktigt gott, så jag är nöjd. Det dök ju upp massa vackra damer också, så jag hade lite att kolla på, mellan diskussionerna.

Jag kom helt klart till insikt att det är i Stockholms uteliv man ska befinna sig, så nu blev helt klart viljan att flytta dit något större, så jag ska helt klart börja kolla runt efter schyssta jobb, så att jag åtminstone kan börja pendla dit, för att sedan flytta någon gång i framtiden.

Meh, nu ska jag fortsätta en tråkdag, men jag vet inte, jag känner inte för något just nu.

Är man party, så är man party

Ja, då har man blivit "utkastad" från krogen, första gången på ett bra tag. Eller, utkastad och utkastad, en vakt tyckte att jag druckit en Smirnoff Ice för mycket (för man blir ju aspackad på såna), och eskorterade mig ut. Jag hittade dock två tjejer utanför som jag pratade lite med, sen smörade jag lite för vakterna, vilket lyckades! De snackade med vakten som "sparkade ut" mig, och han gick med på att jag fick gå in igen om jag inte drack nåt mer, vilket jag inte gjorde. Helt klart en spännande natt i övrigt. Hamnade på kort gjorde jag också!


Fett osmickrande bild, men va fan. Vilka de andra två grabbarna är har jag ingen aning om, men fotografen ville ta ett kort på oss, så då måste man ju ställa upp. Sen spelade den underbara DJ'n Sandstorm! Som jag har önskat den, i flera veckor! Självklart poppade jag som en galning hela låten igenom.

Nej, det var en fin kväll, alla kategorier.

Ikväll blir det middag i Stockholm för att fira mitt brorsbarn som fyller 18, vilket ju så klart är värt lite party. Sen ska jag se om jag kan övertyga brorsan att de ska åka hem till Falun så att jag kan festa där ikväll. Hoppas hoppas, liksom.

I'm gonna rain on your parade

Jag skulle ju posta lite musik, kom jag på! I Am Ghost har ju gjort fler bra låtar än Killer Likes Candy. En av dem är Bone Garden, som är riktigt skön. Nu vet jag att alla kommer ropa emo åt mig, eftersom det kanske är lite åt det hållet. Men faktum är att jag skiter i det, för det här är bra skit.

 
Kan väl ladda upp lite mer musik som inte är så emo i framtiden, men fuck it, I like it.

Time to party

Mycket spännande dag på jobbet idag, eller, åtminstone när jag slutade mitt pass (när annars). Fram till cirka 14.10 var allt lugnt, jag och Thomas skulle gå igenom beställning inför nästa år (6 månader i förväg, wihoo), och det innan 14.20. Vad händer när vi kommit ungefär en femtedel på väg? Brandlarmet går. Vi börjar leta efter orsaken, men hittar inget, och det går inte att larma av, så det tjuter lite här och där. Vi utrymmer butiken på folk och fortsätter leta. Efter tag tröttnar Thomas och släpper in kunderna igen, cirka 30 minuter senare kommer en nisse från Bravida och tillsammans med Thomas hittar han orsaken, nämligen vattenläckage i pumprummet till automattvätten, där det tydligen blivit översvämning.

Ganska ironiskt, faktiskt. Brandlarmet utlöstes av vatten. Men men, jag kom iväg strax efter tre, så mycket älskar jag mitt jobb, liksom.

Annars har dagen gått smidigt, mest för att jag jobbade med Camilla. Då blir åtminstone saker gjorda, när jag jobbade med Lise igår blev fan inte mycket gjort, mest på grund av alla småpauser hon lyckas ta.

Nu ska jag piffa till mig inför kvällen och på börja drickandet. Tjohoo!

And then came the shot

Lite musik måste jag ju lägga upp, mest eftersom jag sitter och lyssnar på min feta playlist på 95 timmar. Just nu är det Audioslave med låten I Am The Highway, som är grymt skön.


Just det, där hör ni. Mycket fin låt, Chris Cornells röst kommer verkligen till sin rätta i den.

Liten update

Nej, om man skulle ta och blogga lite. Eller, jag vet inte, orkar jag? Meh, jag ska dra och träna om drygt två timmar, det ska bli skönt, riktigt skönt. Annars har dagen varit slow, men det är skönt det med.

Sova är inte bra

Vad fint att jag tappade balansen när jag skulle sätta på mig skorna och slog huvudet i hatthyllan. Jävligt smidigt... Sen försökte jag låsa lägenheten med nyckeln till tvättstugan. Stabilt som fan. Kanske hade att göra med att jag powernappade i kanske 10 minuter, och blev lite såsig i skallen. Men nu är tvätten klar i alla fall, men jag har tråkigt som fan.

Sen har jag ju så klart haft en dag med "jag vill ha tillbaka"-tankar, vilket jag inte tycker om. Vill bara att det ska vara över nu, men det ska tydligen gå långsamt, har någon bestämt... Har inte någon nåt bra tips på hur man blir av med onödiga tankar?

Snart ska jag ut och jogga, men funderar lite på att vara onyttig först. Fast det går ju emot varandra, så kanske inte... Nej, ingen chokladboll för mig.

Bah, underhåll mig!


Good hair day!

Jag fick i alla fall till min frisyr bra idag, måste jag säga. Nu vet jag inte om det syns så bra på bilden, men fan snyggt var det.


Tvätta bör man, annars... dör man?

Låååååång dag idag, har det känst som. Men nu är åtminstone arbetsdelen av den över, så nu kan jag slappa lite. Ska kanske vara lite produktiv idag, vad sägs om det? Vi får se, just nu håller jag hur som helst på att tvätta, och det är ju faktiskt lite småproduktivt. Sen ska jag ju ut och springa ikväll igen, nyttig och hurtig som jag är. Fast maten blir väl dagens bottennapp... Har köpt lite minipizza som jag ska äta, där hade jag ju kunnat vara nyttigare, men va fan...

Annars var det faktiskt ganska lugnt på jobbet idag, onsdagförmiddagar brukar ju vara det, imorgon blir det lite mer att göra, med både varubeställning och leverans. Fick ju dock lite nyttiga saker gjorda, i alla fall, så det var bra.

Det har inte hänt mycket spännande i övrigt idag, får jag lov att säga, ganska basic shit, liksom. Får se om jag hittar på något supermegaintressant att skriva om senare.

I like to move it, punk ass

Goooood morgon! Mitt alarm äger ditt alarm, bara så att du vet!


Nu sitter jag och äter rostade mackor med leverpastej på, och dricker tropisk juice. Mycket gott måste jag säga. Snart ska jag fixa håret och åka till jobbet. Wiiiieeee!!

Sova sova sova snart

Så där ja, nysprungen och nyduschad, mycket skönt. Började kolla på Street Kings lite tidigare idag, men höll på att somna efter ett tag så jag struntade i det, men blev dock riktigt trött. Nu är jag snarare pigg istället, men det är fortfarande skönt att komma ut och röra på sig. Jag har lyssnat på massa musik idag, men jag tänker bjuda på Whistles In The Wind av Flogging Molly, en härligt skön låt.

 
Just nu sitter jag dock och lyssnar på Afasi & Filthy, som gärna får släppa lite nytt material, tycker jag. Hotell Stress 2 var ju inte någon riktig höjdare, och nu börjar jag ju nästan slita ut Fläcken...

Nej, ett glas mjölk för att komplettera bananen, sen blir det nog snart sängen, och jobb i ottan.

Myyyyysigt om fossingarna

Jag åkte upp en snabbis till jobbet innan jag handlar, dels för att slänga trasiga lampor (jag glömde så klart en hemma), dels för att köpa dessa!


Fårskinnstofflor från OKQ8 = the shit. Helt klart. De är riktigt sköna, så nu behöver jag inte oroa mig för att frysa om fossingarna i vinter.

Build the bombs

Håller som bäst på att diska och vara duktig på min lediga dag, och så klart måste man lyssna på lite musik. För dagen är favoriten Ignition av bandet Trivium, som jag skrivit om tidigare. Lite taskig kvalité på det här klippet, men det funkar.


Skön dänga, helt klart. Nej, nu ska jag fortsätta med disken!

Jaja, ja ska! Bara lite till...

Uppvaken för någon timme sedan, och relativt pigg. Idag har jag dock en massa saker jag måste göra, typ. Eller, diska och handla mat, men det är fan mycket. Mycket för mig i alla fall. I övrigt vet jag inte. Känner inte för något just nu, och med det oerhört inspirerande vädret blir man ju inte direkt mer kreativ... Sitter och lyssnar på Still Remains, och hade tänkt lägga upp ett YouTube-klipp på deras låt Recovery som är bra, men hittade inget, förutom en cover av ett annat band.

Nej, man kanske skulle ta tag i disken, och sen åka lite roliga ärenden. Funderar också på att ringa till halvbrodern Magnus och se om de ska åka hem efter middagen på lördag, eftersom jag är bjuden på fest i Falun. Vi får se.

All of the days have passed us by

Hemma från jobbet, och det med blandade känslor. Idag var ju den dagen i månaden då alla kampanjvaror ska bytas ut mot nya, samt att reklammaterial ska bytas ut. Hade något av detta blivit gjort till att jag började 14.20? Nej, så klart inte, så jag fick göra det, med Thomas som tapper underhuggare. Jag hade ju hoppats att något skulle blivit gjort, men inte det. Faktum är att det verkade som att väldigt lite blev gjort, eftersom jag och Hakar fick slita som djur hela kvällen. Tror inte jag stått still en enda sekund, känns det som, men nog fan har trots det fått saker gjorda. Fördelen med det är att dagen gick fort som fasiken, vilket var riktigt skönt.

Fick med mig fem chokladbollar från jobbet också, mumsigt värre, så nu sitter jag och äter sådana med julmust, kan inte bli bättre! Fick också det glädjande beskedet att någon tydligen hittat min bilnyckel som jag tydligen tappade igår. Jag hittade den inte när jag skulle åka till jobbet, utan fick använda min andra nyckel, men blev ju så klart lite orolig. Men nu ska jag kolla om de är hemma något imorgon och se om det är min nyckel.

Det var ett tag sen jag lade upp något roligt musikklipp, så här kommer ett sådant. Det är Story Of The Year, som jag kom i kontakt med i spelet Need For Speed: Underground 2, där de har låten And The Hero Will Drown, som är grymt skön. Detta är dock en annan låt, dock från samma album, som är en lugnare låt. De är riktigt bra på dessa, även om de lite mer upbeatlåtarna är bättre. Låten heter hur som helst Sidewalks.

 
En riktigt fin lite trudelutt, måste jag säga.

I övrigt fick jag hem USB-kabeln till mobilen idag, och det funkar som en smäck. Nu kan jag börja ladda över bilder till datorn igen, wihoo!!

This time it's up to you

Usch, det här var årets längsta natt, tror jag. Fast på ett bra sätt antar jag, eftersom jag sov största delen av den. Nära nog 12 timmar, tror jag. Skönt på ett sätt, men nu är man ju drygt trött istället. Äh, en dusch fixar det tror jag. Mååååånga skumma drömmar blev det också, men jag orkar inte skriva ner allt.

Fan, alldeles för trött för att blogga... Får komma med någon riktigt ultraspännande uppdatering när jag kommer hem från jobbet ikväll.

Toodles!