I wipe my ass with showbiz

Idiotkundshelvete får avsluta det här årets bloggresa med mig. Fan bra att man kan hålla huvudet kallt ibland, viljan att skrika "MEN ÄR DU DUM I HUVUDET ELLER?!" är inte riktigt okej, och jag har ju inte fått jobbet jag sökt riktigt än...

Men men, nu ska jag fixa mig själv, sen blir det party party.

Vi ses nästa år!

Rock 'n' roll high school murder

En dag kvar på året. Schweet. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, annat än jag nästan försov mig i morse, men lyckades väcka mig själv, lite halvt mirakulöst, vid 06.20. Mitt i en dröm, till och med. Nu ska jag se till att tvätta lite, sen jobba imorgon bitti (sovmorgon!), sen festa, sen jobba i helgen (bakfull igen, vilket inte är nice, men va fan...).

Så... Hade de gött, peeps!

Tjipp!

And the rain will kill us all

Så, nu kan vi skriva lite. Julen är över, snart är det nyår, och SEN! Sen jävlar, då är det 2011. Wohoo. Eller nåt. Ja, man kan ju inte riktigt egga sig själv. Saker och ting kommer lunka på i samma goda stil som de alltid gör, oavsett vilket nummer det står på årtalet. Förhoppningsvis tillbringar jag nästa år på ett nytt jobb, kanske till och med i en "ny" stad, men ändå, lunket finns där. Det oundvikliga lunket.

Man kanske skulle skaffa sig en flickvän? Skulle ju vara lite spännande med en sån förändring. Men men, vi får se, inget jag har bråttom med i vilket fall som helst. Jag är ju fortfarande en ung, viril man i sina bästa år! Sånt kan man inte kasta bort hur som helst (hehe).

Men vi tar nya tag, det gör vi! Och nu hägrar sängen för mig, läsa lite, gnugga lite ögon, och så laddar vi för morgonpass imorgon, med kampanjbyte. Ska bli såååå kul.

Tjipp!

I said that sounds pretty good

Satan vad stressigt det blev innan stängning på jobbet idag, då... Det såg ju så bra ut vid halv nio, men sen blev det uthyrning på en bil som inte var tvättad, så där försvann en halvtimme, då man kunde ha gjort andra saker. Så jag och Hakar låg väl kanske en halvtimme efter i planeringen, men hann nog med allt, förutom att plocka fram bullar och grejs för de som jobbar morgon imorgon. Men de är fyra som jobbar från 8.20, så det är inte så synd om dom.

Tyvärr blev det inget jobb på julafton för mig, så jag får vara ledig och hälsa på föräldrarna lite tidigare. Och kolla på Kalle! Som jag har sett fram emot det. Eller nåt.

Efter föräldrarna blir det av till Jaeger för att slipa bil inför lackering, sen hem och sova och upp och jobba morgonpass på juldagen. Och sen jävlar, sen är det fest!

Men nu blire chill.

Tjipp!

In the distance, I hear them calling

Jobbet idag gick smooth som bara den, även om det blev stressigt på slutet, eftersom jag och Christer plockat varor nästan hela passet. Men vi fick det viktigaste gjort, så man kan inte klaga. En rolig sak som hände, var ju dock att de ringde från huvudkontoret, och sa att min ansökan såg spännande ut, så jag ska på intervju i början på januari. Jag har ju sökt en tjänst där, som kategorisupport, vilket jag inte pallar förklara vad det är, men det är bra skit. Riktigt bra skit. En chans att komma bort från Norrtälje, om inte annat.

Sen insåg jag också att jag var rätt nära på att göra bort mig angående juldagen. Jag trodde till 110% att jag jobbade morgon, och tänkte då försöka byta på söndagen, men insåg att jag ju jobbade kväll. Attans! Som tur var räddade Magnus mig, så nu jobbar jag som jag vill jobba. Något man kanske borde fixat lite tidigare. Men va fan, det blir bra skit!

Och nu är det dags att förnya körkortet, fick hem papprena idag. 150 kr kostar det, och nytt kort måste tas. Så det är bara att sätta sig framför kameran, och se snygg ut. Jag måste ju se bra ut, eftersom jag gjorde det på förra kortet, men det är lite dåligt att det måste vara rakt framifrån. Min vänstra sida är ju helt klart min bästa...

Men nej, nu blir det att lägga sig läsa tror jag... Mmm... Så tar vi nya tag imorgon!

Tjipp!

Sawheeet!

Bra lön på torsdag. Feels good, man.

Det var då fan...

Du känns sjukt långt bort.

Men ändå vill ja ha dig nära.

Flatter me, 'cause I don't trust you

Rätt chill idag, får jag säga. Svängde förbi Oskar för att långa lite pengar eftersom jag är såååå utfattig till på torsdag, och det kändes rätt bra att köpa biljetter inför juldagen nu. Så det är i alla fall fixat, det blir med andra ord Moberg's på juldagen, så nu får alla som ska dit se till att bjuda på party. För det tänker jag.

Ja just! Måste ju sätta i motorvärmaren, ska ju hämta föräldrarna om några timmar. Ut i snön med mig. Raska på. På en gång. Go go go!

Nej men ärligt. Imorgon är det jobb som gäller, då måste jag övertyga Christer om att vi ska byta pass på annandag jul, annars blir det lite kämpigt med festandet. Det går ju att jobba morgon, men det kommer blir rätt drygt. Äh, han går säkert med på det. Säkert.

Nej, motorvärmare. Nu!

I can't face the day, don't want to try

Jovars, trött satan. Orkar inte riktigt skriva egentligen. Såg att Jägarna går på TV4+ idag, det var ett tag sen. Det kollar vi på.

Tjipp!

The king is dead

Igår var ingen konst att jobba, även om jag var tvungen att "ryta" till lite när jag kom till jobbet, och hittar tre underbara kollegor som står och chillaxar i kassan, trots diverse grejjer som inte riktigt var som de skulle. Men men, som den chef man är (hell yeah), delegerade jag lite arbete (Oskar fick allt, så klart), beställde lite varor, fixade och trixade lite, sen var saken biff. Ett bra kvällspass. Med ett litet undantag för när jag skulle göra rent grillen. Tog flaskan vi använder för rengöring, sprutar på, kör på med borsten som vanligt, men märker att det inte skummar upp (som det brukar), samt att det luktar lite konstigt. Kollar på flaskan och ser att det är fel rengöringsmedel (grillrent istället för rullgrillsrent), så jag hämtar en ny flaska och kastar den felaktiga. Inga konstigheter. Förutom att Kaisa läste på etiketten för den felaktiga... Kan ju dra lite fina grejjer från säkerhetsdatabladet: Frätande, starkt frätande, skölj näsa och mun efter inandning, undvik kontakt med hud, använd skyddskläder etc. Hon kollade eftersom jag fick röda utslag på högerhanden. Bra skit! Och det gjorde jag rent rullgrillen med. Oh well... Förhoppningsvis gjorde rätt medel rent ordentligt.

Nu har jag fyra lediga dagar med start idag. Har varit så pass duktig och produktiv att jag har varit hos föräldrarna och bakat pepparkakor och kokat knäck. Helt galet underbart. Nu är julen räddad! Nu är det bara allt annat som farsan ska baka som saknas, men det får han fixa själv.

Imorgon är tanken att jag ska hjälpa Camilla och Andreas med flytt, så det blir att skrota iväg till stan för att konka saker. Det blir nog kanoners. Sen på söndag blir det fika hos brorsan i och med att vi inte kan träffa de över jul. Det blir också bra skit. På måndag har jag nog inget planerat som det ser ut, men med tanke på mitt oerhörda cash flow blir det nog att stanna hemma och fasta. Lön på onsdag! Hoppas på sexsiffrigt.

Nu blire lite mer chips och saft. Och, va fan, en pepparkaka också!

On a freezing note, I resonate

Så var ännu en jobbhelg över, and what the fuck have I done?. Nej då, det har varit sweet. Lite planer som sket sig i lördags, men det var rätt chill ändå. Jag slappade ju på jobbet igår (vilket innebar massa poäng!), så idag tog jag tag i saker och ting, mest städning och sånt. Så fick man känna att man i alla fall gjort någonting värt det.

Sen idag drog jag till Jaeger direkt efter jobbet, och vi drog därifrån raka spåret till Kungsör för att köpa delar till rally-Opeln. Det gick smidigt som fisken, med en bakfull Jaeger i högerstolen. Lite mat på McDonald's och sen hem igen.

Och nu sitter jag här. Och ska gå och lägga mig. Eller en nattmacka först? Jag är ju trots allt ledig imorgon, så det är ingen brådska i säng. Så ja, nattmacka. Lite musik. Bra skit.

Tjipp!

Nikola Sarcevic - Utan Dig


Det mesta talar nog för att vi kommer skiljas

Kan hon bara säga vem fan det är hon pratar om.

Javars, inte mycket att rapportera om för tillfället, det jobbas, och det chillas. Ledig imorgon, då blir det lite tvättande, sen får vi se vad som händer i helgen. Jobb blir det helt klart, kanske lite annat också. Men just nu är det mest sparlåga till lönen, då jag tydligen lyckats lägga ut tillräckligt småutgifter för att helt enkelt knappat ha några pengar kvar alls. Visst, trafikskatten gjorde ju sitt, men jag borde ändå ha haft runt 5000 kr till mat och andra utgifter. Nu har jag runt 1000 kr kvar till lön, vilket är lite... Lite, som vi säger så. Men det ska nog gå. Men fan, jag vill verkligen börja återställa mina finanser efter sjukskrivningen... Det går lite halvtaskigt med det, om vi säger så.

Anyway, chilla lite mer, lyssna lite musik, sen sova.

Tjipp!

Short notice

Så var även den helgen över, och sicken helg. Fredagen har vi redan klarat av, men lördagen var härlig den med. Fest anordnad av Stockholms Bilsportförbund, med lite prisutdelningar och mat. Min lilla Jaeger lyckades kamma hem kvällens första pris, för vad är lite oklart, men det var inte ett tröstpris. Som sagt, lite mat blev det också, och rätt mycket alkohol. Sen plankade vi till Märsta, gick ut på krogen (eller jag gjorde, Jaeger var för full för att komma in) i någon halvtimme, sen gick vi hem till hans kusin för att sova. Bakfull på söndagen, även om jag kände mig rätt schysst. Vi tog oss i alla fall hem, och jag kom väl hem till Norrtälje runt 18.30. Det var stabil skit.

Så nu har man klarat av två helger i rad med utgång både fredag och lördag. Det blir nog helt klart att ta det lugnt nu i helgen... Lite måste jag få vila upp mig, tycker jag allt.

Jag tänkte ju att jag minsann skulle sova ut idag, i och med att jag är ledig, men jag verkar helt klart ha kommit tillbaka till att vakna tidigt, för vid 9.30 var jag piggast i stan. Men det är rätt bra att gå upp tidigt, eftersom jag jobbar morgonpass imorgon; det blir helt klart lite lättare att sova.

Nu är det mest lite middag hos föräldrarna som väntar, sen chillaxa hemma och sen sova. Jag har tagit tag i disken (inte en dag för tidigt), så jag kan nog helt klart känna mig rätt nöjd med arbetsinsatsen.

Mer musik!

Tjipp!

Bleeding is a luxury

Ja jävlar, torsdagen på jobbet var helt enkelt inte okej. Strul, strul och åter strul. Det första som hände var att entrédörren strulade (som den gjort hyfsat kontinuerligt ett tag nu), redan innan vi öppnat, mer eller mindre; Christer öppnade butiken, jag kom inte in. Vi försökte ändå, men när vi var tvungna att manuellt slå igång den fler gånger än vi hade kunder, kändes det rätt surt. Så vi tog beslutet att koppla ur strömmen och låta dörren stå öppen. Vilket mot slutet av mitt arbetspass innebar att temperaturen i butiken låg på runt åtta grader. Inte helt okej. Sen var det uppdateringar av kassasystemet, av hyrbilsdatorn, något som orsakade härliga stopp i arbetet. Plus småsaker lite här och var. Men men, även den dagen hade ett slut.

Tränade sen på kvällen, och det var ju lika tokjobbigt som förra gången, så nu börjar det helt klart bli dags att börja träna upp kroppen igen. Vi börjar nästa vecka, va? Toppen!

Igår var det julbord med jobbet på Sjätte Tunnan i Gamla Stan, och det var väl trevligt. Men när man inte visste vad man åt, och fick spydiga kommentarer från ohjälpsam personal, kändes det kanske inte riktigt lika roligt. Men maten smakade överlag gott (trots ofärdig kyckling). Efter maten tänkte vi dra vidare (vi fem som var kvar), men när Camilla och David försvann i dimman drog jag, Oskar och Christer till "närmsta" hak med alkoholförsäljning. Det blev Engelen, där jag och Oskar drog ner medelåldern med runt 10 år, där det var trångt, och fullt med dryga människor. Men vi fick i alla fall höra lite livemusik, och det var ju helt klart trevligt. Efter det tänkte vi dansa, men det var nästan lite väl trångt, så vi stod och snackade istället, sen tänkte vi leta oss vidare, men insåg att det nog var ett hetare alternativ att ta 01.10-bussen hem, vilket var vad vi gjorde.

Och så idag, party igen. Ujujuj. Skulle egentligen ta kommunalt till Vallentuna, men känner nog att bilen är ett hetare alternativ. Jag var ju trots allt inte speciellt full någon gång igår, och drack sista droppen runt halv ett. Det känns faktiskt mest som att tröttheten är största faran för tillfället, men det kan man inte blåsa på. Så det blir lite dusch, kanske dra någonstans och käka nåt, och sen vidare, för ytterligare en blöt kväll. Kommer nog bli lite blötare än igår... Men va fan, that's how we roll.

Tagga nu.

Tjipp!