Sawheet!

Jupp! Ny TV från och med idag, tack till Camilla som köpte en ny och ville bli av med sin gamla. 500 kr endast, vilket är billigt för en sådan TV. Nu ska jag bara få surroundsystemet från föräldrarna (med inspelningsbar DVD) så är mitt hemmabiosystem komplett!



Sweet!

Ny TV, yay!


Uss uss uss

Blä, skitdag, det är vad det här har varit. Eller, den började bra, eftersom jag inte jobbade på förmiddagen, och fick äta god baguette.


Men resten av dagen sög, eftersom jag var tvungen att jobba, eftersom det inte fanns någon som kunde. Och det blir samma sak imorgon, högst troligt. Tanken var ju lite att jag skulle röra mig i butiken, så att jag slapp stå i kassan så mycket. Hur gick det med det? Åt helvete, kan jag berätta. Kan räkna gångerna jag kom utanför kassan, utan att hjälpa kunder, på ett finger. Ungefär. I övrigt var jag fastlåst i kassan hela passet, vilket min hals inte tyckte om, vill jag lova.

Behöver nog ta mig till en läkare nu, det har helt klart gått för långt. Men det blir väl inte förrens på måndag, så...

I övrigt fick jag min beställda tröja idag, men eftersom jag är så underbart dålig på att ta kort med min underbart dåliga mobilkamerna, så får ni bara se trycket.


Tyvärr inte riktigt så rosa, utan snarare lite lila, men helt klart snygg ändå. Den nya partytröjan!

Nu ska jag tycka synd om mig själv, och troligtvis gå och lägga mig relativt omgående.

Toodles!






I'm a sick bastard!

Orkar egentligen inte blogga idag, men vad tusan.

Har varit hemma från jobbet idag, och det var behövligt. Hade inte pallat ett morgonpass, det är helt klart. Skulle väl egentligen behöva vara ledig imorgon också, men det verkar inte bli så. Å andra sidan jobbar jag ett kortare kvällspass, så det ska nog funka. Jag hoppade träningen igår också, kommer inte träna imorgon, och lär inte spela match i helgen.

Varför?

Jo, för jag är sjuk! Igen! Yay!

Funderar fan på att ta mig till en läkare snart, för det har pågått i mer än 1½ månad nu, det är inte okej. Men vi får se när det blir, ska ju jobba nu, fram till och med söndag, så kanske lyckas jag pricka in något på måndag nästa vecka.

Så här fin ser jag ut just nu.


Schmexy!

Orakad och med rufsigt hår, kan inte bli bättre. Äh, det blir lite skulptering imorgon, så det blir bra skit.

I övrigt kollade jag på filmen A Complete History Of My Sexual Failures idag. Den var väl kanske inte det bästa som producerats. Visst, det fanns några roliga sekvenser, men i övrigt aaaaaalldeles för uppenbar och inte tillräckligt bra gjord för att det skulle kännas "på riktigt".

Har ju laddat ner A Clockwork Orange också, kanske skulle ta och kolla på den innan jag går och lägger mig för natten? Eller så sitter jag bara här och degar, eller pratar med Pernilla.

Annars är det ju Barcelona - Chelsea på TV, kan nöja mig med det för tillfället.

Toodles!

I shaved my balls for this?

Bloggupdate! Wihoo!

I fredags spelades seriepremiären i division 6 östra, och vi åkte till Harg för att möta Harg/Östhammar, som tydligen är favorittippade till serieseger den här säsongen. Jag kände mig rätt på topp, trots ett tufft träningspass i onsdags och tre morgonpass i rad som uppladdning. Jag chockade i alla fall min kropp på morgonen och åt frukost, något som inte hänt innan ett morgonpass på riktigt länge. Tror min kropp inte tyckte om det, för jag var lite uschlig i magen hela dagen.

Men som sagt, taggad inför matchen, helt klart, och det kändes bra på uppvärmningen också. Jag spelade ju på den platsen som verkar passa mig bäst i vårt spelsystem, nämligen vänsterback (med offensiva uppgifter). Det var dock tyvärr inget som hjälpte när vi släppte markering på deras 1-0 mål, då de kom två fria på vår högerkant. Markus lyckades rädda bollen på första tillslaget, men tyvärr gick bollen direkt tillbaka till han som slog den, och han kunde tämligen enkelt nicka in den i mål. Några minuter senare gjorde så yours truly kvitteringsmålet till 1-1, då jag "täckte" bollen när en försvarare skulle rensa, och gjorde så så att bollen gick in i mål. Mycket påpassligt av mig!

Tyvärr så stod även jag för deras 2-1 mål, då jag tänkte att jag, som sista man, skulle dra en anfallande mittfältare när jag hade bollen. Inte bra! Han fick med sig bollen i steget, kom ensam med Markus i mål, och gjorde inga fel, utan satte enkelt dit den. Den bjudningen undanräknad hade jag absolut inte en bra dag på planen, med alldeles för många bortslagna bollar och mesiga ingripanden. Det blev dock bättre i andra halvlek, även om det blev ett antal snedsparkar då också. Det positiva är att jag helt klart känner att jag orkar en hel match utan att ta alltför slut.

De lyckades göra 3-1 innan matchen tog slut, men jag tycker inte resultatet speglade matchbilden. Vi styrde upp spelet mycket väl i andra halvlek, och kom till många farliga avslut, även om vi var lite väl tama i deras straffområde. En väl spelad premiär, med andra ord, och det bådar helt klart gott inför den fortsatta säsongen.

Igår (lördag) var det så dags för folkracepremiär för det här året, inte för mig personligen, men Niclas skulle ju köra, så jag var bara tvungen att kolla hur det skulle gå för honom. Han hade natten innan fixat klart sin SAAB 9000 CS som skulle göra jobbet. Och det fick väl så där... Jag och hans tjejkompis Mimmi fick bevittja en relativt usel start i första loppet, som han inte riktigt lyckades reparera, och han slutade på en fjärdeplats av fem. Tydligen var det dock något med ett styrdon (eller vad det hette) som strulade, så det byttes till andra loppet. Då gick det också bättre, och han lyckades sluta på andraplats efter fin aggressiv körning. Det skulle egentligen köras ytterligare ett lopp innan finalerna, men något nöt kom på att det var alldeles för dammigt för att köra de loppen, så finalerna skulle köras direkt. Niclas lyckades då med att ta sig till B-final, och i den körde han mycket förtjänstfullt och hamnade på en andraplats, vilket får ses som ett gott betyg.

Jag beslutade att åka hem ganska direkt efter att det var slut, eftersom jag kände mig lite hängig, och planen var ju att bege sig till Malin på kvällen för lite fest, så jag ville hem för att vila lite. Och fest blev det! Och som det blev fest!

Jag kom dit strax innan niotiden på kvällen, och började dricka på en gång. Sen gick det helt klart undan. Jag minglade med allt folk som var där, och lyckades sedan däcka runt 1-2 (?). Jag vaknade igen vid 3-tiden, och titta! Då var det helt plötsligt helt andra människor där än innan jag däckade, samt att både Malin och Natascha (som Malin bor med) hade däckat båda två. Jag kände mig lite off med den nya folkskaran, så jag gick och la mig, och sov till efter 11. Sen slappade jag till runt 13, och åkte sen hem.

Nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra med mig själv. Är törstig som satan, så jag ska nog hälla upp en kanna vatten, och tycka synd om mig själv.

Toodles!

It's that 00's show!

Helt okej träning av mig igår, tror jag tog i ungefär så mycket som jag orkade. Vi körde ju 100 armhävningar på tid som avslutning, och det var min sämsta tid den här säsongen. Förvisso var jag helt slut i kroppen samt körde på knogarna (på grund av min ömmande handled), men ändå. Jag kom sist... Inte bra! Imorgon är det i allafall seriepremiär, i Harg (av alla ställen), och det ska helt klart bli intressant att se vad vi kan prestera. Jag tror helt klart på seger, men å andra sidan vet jag inte om motståndarlaget, så...

Idag var en lugn dag på jobbet, som var över relativt snabbt och utan större händelser. Eller ja, vi fick nya pinpads (som kunder knappar sina koder på), vilket förde OKQ8 in i 2000-talet, då kunder nu får dra sina kort själva. Vi är tydligen andra stationen i Sverige som provar de nya pinpadsen, troligtvis för att en av kvinnorna som håller på med IT på OKQ8 jobbade hos oss under en längre tid. Jag har redan lite åsikter (så klart) om dem, saker som skulle behöva förbättras, men det kommer, det har ju precis körts igång, liksom.

Annars är det endast och enbart slappdag idag, ska försöka vara så taggad inför matchen (och resten av helgen) som möjligt imorgon. Jag hade ju egentligen tänkt gå upp tidigt idag, för ovanlighetens skull, men det sket sig totalt. 05.58 gick jag upp, till skillnad från tänkta 05.00. Imorgon är det dock andra bullar, då jag behöver en stabil frukost inför kvällen. Så fy på mig om jag inte går upp!

Som avslutning, 70-talsfrilla är på väg tillbaka!


Nu blire nog mat, magen kurrar!

Toodles!

Pennywise - Fight Till You Die


Twitter!

Just det! Jag kommer börja med Twitter nu, eftersom jag fått till det med mobilen. Jag kommer inte uppdatera när jag är hemma, det är ju därför man har en blogg, men annars är det ju mycket smidigt att slänga iväg ett sms. Så följ mig! Eller kolla åtminstone rutan till vänster!

Härlig dag

Det blev allt en fin dag idag, ledig som jag var efter sju arbetspass i rad. Jag började dagen med att ta mig till Miller's för att byta ut en av tröjorna jag fick av Martin till en mindre storlek. Martin själv kunde tyvärr inte komma eftersom det hade kört ihop sig lite på jobbet, men det snälla flickorna i affären gick med på att jag fick byta utan kvitto (och de "kände igen" mig direkt när jag kom innanför dörren). Tyvärr hade de inte några exemplar kvar av den tröjan, så jag fick välja en annan, och fastnade för den här:


Det är relativt mycket pärlor och grejjer på den, vilket är mycket snyggt. Den fanns i en brun och en mörkare grå variant, men jag tyckte den här helt klart var snyggast (och i rätt storlek, så klart).

Efter det tog jag mig till Gamla Stan och A'n'T för att visa upp tatueringarna för Kalle. Han höll med om att det var lite blek närmast handlederna, men det var tydligen inget ovanligt (även hans egna tatueringar på samma ställe var sådana), men jag ska få det ifyllt när det har läkt. Troligtvis i slutet av sommaren när jag ska göra nästa gäng med tatueringar, som jag visade lite inspiration till för Kalle idag. Det blir två gitarrer (som tidigare nämnt), en på varje arm, som senare ska övergå i en tatuernig över bröstet. Har lite funderingar på vad jag verkligen vill ha, men det blir inte förren efter sommaren, som sagt, så det finns tid att tänka.

Efter det besöket var det hem till Samantha som gällde, där även hennes kompis Elin var. Vi snackade lite skit etc etc, och begav oss sedan till ett hundfik med Samanthas hund Råttan (chiauhuahhuhahahuhaha - en sån där liten hund). Väl där hälsade vi på alla hunder som var där, och det var helt klart en brokig skara, men alla mycket söta. Kitty kom senare och gjorde oss sällskap (Kitty, på ett hundfik, teehee) och käkade lite (jag åt en focaccia med kyckling och ost, mycket god).

Vi gick sedan tillbaka till Samantha, där hon fick hjälp med sin dator av en Johan, vilket lyckades alldeles utmärkt. Vi slappade mest, till runt åtta då jag bestämde mig för att dra mig hemåt. En mycket fin dag, med andra ord.

Kollade just min internetbank, och såg att lönebeskedet kommit in, och det blev en rätt väntad lön på 15 874 kr, vilket räcker gott och väl för mina behov. Nästa lön kommer ju semesterersättning, runt 3000 kr extra, och ytterligare nästa lön kommer samtidigt som skatteåterbäringen på runt 11 000 kr, så de kommande månaderna är helt klart under kontroll, vilket känns mycket skönt.

Så var det med det! Morgonpass imorgon, det första av tre i rad, sen blire fest till helgen, najs!

Toodles!

Stockholm, ho!

Slapp dag idag på jobbet, måste jag säga, men ändå en dag som gick snabbt. Förutom sista timman, där jag och Klas inte hade något att göra, eftersom vi varit så duktiga att vi hunnit med allt som behövde göras. Bra skit, liksom.

Jag har dock kommit till en (fasansfull) insikt idag, en insikt som kanske inte är så farlig just nu, men kommer att bli det i framtiden. Jag kommer att  ha mycket svårt att hitta en ny flickvän. Varför? För att Emma har allt jag vill ha i en flickvän, och alla framtida kvinnor som är intressanta som flickvänner kommer att jämföras med henne, och ytterst få kommer ens komma i närheten. Som sagt, det gör inte så mycket just nu, eftersom jag inte letar efter någon partner och singellivet är rätt schysst ändå, men sen... För att hålla det kort... Fan dig Emma, fan dig för att du är så underbar!

Imorgon blir det en tripp till storstaden, där jag först ska träffa Martin och fixa med tröjan, sen ska jag till tatueraren och sen träffa Samantha för lite fika. Till tatueraren ska jag ta med följande bilder, som jag skrivit ut idag:










Det är inget specifikt av det som ska tatueras, utan det är mest för att ge tatueraren en bild av vad jag vill ha. Jag har tänkt att han ska få lite fria händer, och i gengäld så betalar jag gärna lite extra. Sen ska jag inte göra den förren efter sommaren, runt augusti/september, så det är liksom ingen brådska. Sen ska jag ju visa upp mina senaste tatueringar, och jag tror nog att han kommer få fylla i lite på dem, bland annat på o:et på vänsterarmen. Men det blir nog bra det.

Nej, nu ska jag äta klart min chokladcookie och dricka klart min cola, sen blir det nog sängen, 10.30-bussen imorgon, liksom!

Toodles!

Insectosaurus!

Inte mycket att förtälja om den här helgen som inte redan sagts. Jobbade igår, efter att ha slappat i hemmet på förmiddagen. Relativt smärtfritt, måste jag säga, och jag kände mig i alla fall lite piggare än i lördags.

Idag har varit lite duktig på förmiddagen och handlat nya strumpor (InterSport så klart), lite mjölk och cola, satt in resten av pengarna från släkten (800 kr) på kortet samt skrivit ut en färgbild på föräldrarnas dator. Mycket produktivt av mig, måste jag säga, väldigt ovanligt att jag rör mig utanför lägenheten en dag jag jobbar kvällspass, och sen tar mig tillbaka till lägenheten. Men det behövs ibland!

Nu när jag kom hem bestämde jag mig för att ta lite bilder på Insectosaurusdockan som jag "hittade" på jobbet, sen någon unge (antagligen) glömt den. Tror det är någon Happy Meal-grej från McDonalds. Så här kul kan man ha med en sådan!


Insectosaurus i sitt nya hem.


Insectosaurus ser tuff ut i mina solglasögon.


Insectosaurus och Aprilpojken är mycket bra vänner, måste jag säga.


Insectosaurus äter en chokladcookie på min soffa. Fattar ni? Insectosaurus äter en cookie. En cookie. EN FREAKING COOKIE! På min soffa! Det är helt otroligt! Fantastiskt! Fantabulöst!


Insectosaurus gömmer sig i min brödlåda.


Insectosaurus gömmer sig i min rabatt. Den här gången gömmer han sig lite bättre. Och visst börjar växterna arta sig? Det kommer blir bra skit det här, till slut.

Nej, nu ska jag tagga till inför jobbet, käka lite frukost etc. It's the good shit, right there, pal!

Toodles!

It's been a rough couple of days

Piiiiiiiiinsamt! Så kan gårdagens fadäs i tvättstugan benämnas. Kom ju dit vid tiden jag bokat, kl 16, fixar med min tvätt och sätter igång alla maskiner. Beger mig därifrån och hem till föräldrarna för att få i mig lite mat tillsammans med släkten från Finland. Går sedan ganska omgående hem igen för att plocka ut kläder i tvättstugan, och möts av en tant i dörren till huset där tvättstugan. Efter lite dividerande, kommer vi till insikt att jag har tagit hennes tid. Jag hade ju inte alls bokat tid igår kl 16, utan imorgon kl 11, vilket hon påminde mig om en fem gånger medan jag ursäktade mig. Jag försökte i alla fall vara lite positiv, men hon var bara sur rakt igenom... Men men, alla kan inte vara underbara som jag, liksom. Jag hade ju som tur var inte så mycket tvätt, så nästan allt hann bli tvättat, plus att jag ju fortfarande har tiden i tvättstugan imorgon, så att jag kan få resten tvättat då.

Min finlänska släkt är som sagt på besök hos mig, och får använda min lägenhet om nätterna, eftersom de har med sig sin hund, vilken uppenbarligen inte är kompatibel med föräldrarnas katter. Själv sover jag då hos föräldrarna, men jag är glad ändå. Jag fick ju trots allt tusen kronor och lite choklad för besväret, vilket ju var allt annat än dåligt.

Igår var jag också lite wild and crazy när jag åkte in till stan med halv tio bussen för att gå på nattbio med Samantha. Hon hade inte hittat någon annan som ville gå, och frågade så klart mig. Jag försökte spela svårflörtad som vanligt, men självklart åkte jag in. Vi skulle ju se Monsters vs. Aliens som jag ju velat se. Min kära mor var inte alls förtjust i idén, eftersom hon tyckte att det var ju för att jag flängde runt så mycket som jag blev sjuk hela tiden. Men det slätade jag över lite fint, och hoppade på bussen till stan. Filmen var faktiskt riktigt rolig måste jag säga, och suget efter en Insectosaurusdocka är riktigt stort just nu. Den var ju  gullig! Helt klart sevärd, med andra ord. Efter bion satte vi oss på en pub/nattklubb precis i närheten av bion, mest eftersom Samantha kände vakterna och lite annat folk där sen tidigare, så vi fick gå in gratis. Ingen av oss var väl speciellt uppklädda, men vi satt ändå mest och pratade, så det var liksom ingen fara på taket. Sen tog jag mig hem med 2.20 bussen och hem till föräldrarna och sov.

Och så idag var det dags för sista träningsmatchen innan serien startar för säsongen, och vi spelade på bortaplan mot Roslagsbro, ett gammalt hederligt gäng. Vi var nästan matchen igenom det bättre laget (kanske inte med så mycket, men ändå), men förlorade ändå med 3-1. Vi röck upp oss i andra halvlek dock, som vi också vann med 1-0. Tydligen tyckte mina kära lagkamrater att jag gjorde en riktigt bra match, eftersom de tyckte jag var matchen lirare för dagen, och erbjöd mig lite salt lakrits, vilket ju kanske inte var vad jag ville ha, men det är ju trots allt tanken som räknas.

Sen jobb på det, och nu sitter jag helt slutkörd och ska få mig lite välbehövlig sömn.

Toodles!


It's a finnish invasion!

Hemma igen efter träningspasset, som gick ömsom bra, ömsom dåligt. Återigen känner jag att jag hade kunnat ge mer i slutet, att jag hade mycket energi kvar. Det är helt klart något jag måste jobba på. Jag bjöd annars på den snyggaste tunneln på träningen (på mig alltså, men jag tänkte att jag släpper till målvakten, men han var inte med på det), och troligtvis träningens snyggaste mål, en finfin stänkare i vänstra krysset.

Nu har jag laddat ner med lite cola och en chokladboll, och ska väl så småningom ta och lägga mig, eftersom det är arbetspass i gryningen.

Imorgon kommer också mina släktingar från Finland som ska låna min lägenhet två nätter. Det bästa med det är väl att jag får pengar för det, eller sprit kanske. I vilket fall som helst blir det bra skit. Och jag kommer ju inte spendera alltför mycket tid hos föräldrarna heller, eftersom jag spelar fotboll på lördag förmiddag samt jobbar på kvällen. Imorgon ska jag tvätta och fixa det sista med lägenheten efter jobbet.

Min kära mor har ju varit och totalsanerat lägenheten, vilket så klart var välkommet, men det finns massa pappkartonger i köket som måste göras av med, samt två lådor på balkongen som också ska slängas. Men det fixar sig, helt klart.

Nej, sängen snart, inte för sent idag, får jag lova mig.

Toodles!

Dumdedidum

Sådärja, sommardäcken monterade, bra skit! Lite irriterande att ena har en buckla, men jag tror inte det ska göra så mycket. Så här blev i alla fall resultatet.


Och här är lite bilder på tröjorna jag fick.




Den gula har lite randomtext på, och den röda har en dödskalle med lite silver runt, men den ska jag försöka byta till en mindre storlek. Det är också lite roligt med en gul tröja, eftersom jag faktiskt inte haft en sådan tidigare. Det är bra skit, serni!

Jobbpasset gick undan som bara den, med lite intressanta händelser för en gångs skull. Vi nekade en kund att hyra skåpbil, eftersom hon sade att hon skulle ha problem att backa på vår parkeringsplats (finns rätt mycket utrymme) samt att den andra som skulle köra också var spärrad i våra listor. Klas och Thomas blev med all rätt hyfsat oroliga när hon fäller en sådan kommentar, och det slutade med att vi nekade hyrningen, som sagt. Hon blev så klart inte glad, men är man så osmidig ska man inte ratta en relativt stor skåpbil. Lite glad var jag att jag slapp den kunden, eftersom jag inte är riktigt bra på såna där saker. Vill vara bra, men är inte det än så länge.

Sen fick jag hjälpa polisen med att spara ner videosekvenser från övervakningskamerorna för en smitning med falskreggad bil. Bra skit.

Nu ska jag försöka tagga till inför träningen ikväll, men det ska nog bli bra skit. Ska käka lite paj snart, så jag bjuder på en Kristofer med rufsigt hår som avslut på det här inlägget.


Enjoy!

John Cleese i sitt esse


Då var vi där igen

Ujujuj, lite småtrött efter dagens arbetspass faktiskt. Hyfsat mycket att göra, både i och utanför kassan. Finast var väl kunden som blev sur för att jag sa till honom att han skulle gå ut med sin hund (eftersom vi har djurförbud i butiken) när han skulle köpa ett (1) frimärke. Han fällde någon kommentar om att han skulle köpa frimärke i stan istället... För där finns ju massor av butiker som vill ha djur hos sig. Mmm, verkligen! Stockholmarna är här! Wihoo!

Annars har jag fixat med mina nya fälgar, eftersom jag fick hjälp att plocka bort gummit från dem. Gjorde rent dem i GDS-hallen, och det var väl inte det roligaste arbetet, men ändå viktigt. Och visst, de var lite repiga, men för 425 kr styck känns inte det så katastrofalt ändå. Den ena var helt nerskitad med bromsavlagringar och annat jox, vilket var någorlunda jobbigt att ta bort, men nu är alla tillräckligt presentabla och förhoppningsvis får jag på däcken imorgon.

Halsen känns... typ likadan som igår. Inte så mycket halsmandlarna som någon klump precis i mitten, vilket gör nog så ont. Får se om jag tränar imorgon, men troligtvis är jag dum som vanligt och gör det, men det blir nog bra skit.

Nästa vecka ska jag försöka komma in till stan, troligtvis tisdag, för att visa upp tatuering och snacka lite om den jag har planerad. Det blir inte tidigare eftersom jag jobbar fram till måndag från och med idag, eftersom jag fick Gittes pass på fredag. Det ser ut att kunna bli en respektabel lön även nästa månad (då får jag i och för sig semesterlönen, så då blir det ju lite extra).

Nej, nu måste jag hitta på något att äta, samt att jag måste plocka tvätt och diska det sista från igår (bara glas).

Boring update = complete.

So long, fuckfaces!

Hold me today, drop me tomorrow

Jahapp, ännu en dag till ända. Fick faktiskt lite disk gjord i morse, vilket ju var trevligt. Halsen känns sådär, fast nu är det inte halsmandlarna som är värst, utan någon annan liten klump som sitter och irriterar. Äh, inget som lite Alvedon inte kan klara av. Fick också upp de gamla sommardäcken till jobbet, och har bestämt mig för att försöka rengöra dem efter att gummit plockats bort, så att jag i bästa fall kan sälja dem. Förhoppnigsvis får jag också på sommardäcken imorgon utan problem, men tydligen måste jag ha någon navbricka, eller vad det hette, och kanske nya bultar, så vi får se hur det går med det.

Med tankar och sånt är det också bättre, känns som att det var en tillfällig svacka som drabbade mig, och som jag nog ska kunna ta mig ur rätt snart. Fast det är fortfarande lite onödiga tankar som surrar i skallen.

Jag försöker vara sur över att Kalmar FF förlorade hemmapremiären mot AIK igår, men jag bryr mig helt enkelt inte tillräckligt. Visst, lite tråkigt, men orka...

Annars då? Njae, inget särskilt, längtar till lite festande nästa helg, men det är ju också nästa helg, massa dagar kvar. Nu i helgen kommer mina finländska släktingar på besök och ska ockupera min lägenhet, men jag jobbar ju så det är la inga problem.

Jag fick två riktigt snygga tröjor av Martin (bror) i födelsedagspresent, en röd och en gul (bilder kommer). Måste dock kolla om det går att byta den röda, eftersom den var ett nummer för stor. Om den inte finns i mindre storlek behåller jag nog den dock, eftersom den fortfarande funkar. Från Millers i Stockholm, en butik jag helt klart måste kolla in själv.

Annars avslutar jag inlägget med den här bilden.


Nåt sånt jag känt för de senaste dagarna. Jag menar, är man död slippar man ju tänka, slipper ha ont, slipper oroa sig. Man är ju liksom död?

Meh, nu ska jag dricka klart mitt te, och göra något annat än grubbla.

Toodles!

Aldrig som man tänkt sig

Fan. Fan. Fan.

Jag som hade tankar och funderingar under kontroll. Jag som hade kommit över. Jag som hade gått vidare och älskade singellivet. Men nej nej, inte det inte. Så kul skulle vi inte ha det. Små saker kan verkligen få en hel dag att bli fulltankad med... tankar. Så onödigt! Jag vet ju fortfarande att det inte kommer bli något, så varför börja tänka de tankarna igen? Vad gör det för gott, liksom? Inte mycket, det är vad.

Sen är jag trött i kroppen efter träningsmatchen, så de två sakerna tillsammans gör att jag inte känner motivation att ens gå upp och hämta mer cola, än mindre plocka undan tvätt och diska. Förhoppningsvis gör en god natts sömn lite förändring på saker och ting, men med tanke på att jag troligtvis kommer att ligga och tänka på det till att jag somnar, blir det nog inte så bra.

Äh, dryg skit.

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Jaja, förlust med 5-1, men riktigt så farligt var det faktiskt inte. Vi var lite ineffektiva framför mål, och passade lite väl mycket fel, annars var vi bra med i matchen. Jag borde varit lite giftigare själv, främst på huvudet, men å andra sidan har jag aldrig varit en huvudspelare...

Halsen känns fortfarande bra, vilket är skönt. Har funderingar på att fixa lite här hemma, typ förrådet och diska och sånt, det behövs verkligen. Speciellt förrådet, då de gamla sommardäcken står där, och är mer eller mindre inklämda, vilket ju inte bådar gott inför däckbytet nu i veckan. Ska försöka se till att packa in dem i bilen innan jag åker till jobbet imorgon, så att det är fixat.

Och massa dumma tankar finns i mitt huvud just nu, bara så ni vet. Blä.

Nej, nu ska jag... Dricka lite C-vitamin tror jag.

It's the shizz

Inte okej! Jag behöver inte såna drömmar om Emma. Väldigt onödigt måste jag säga. Jag beskyller mina grannar som började såga och borra strax efter nio i morse så att jag vaknade och sen somnade om. Men men, jag är vaken nu i alla fall, och ska försöka att inte tänka på den.

Det blir nog fotboll trots allt idag, även fast jag kanske inte känner mig tipptopp. Men jag känner mig helt klart spelklar, så att säga. Och så är det ju på gräs, kan inte bli bättre!

Nej, nu ska jag försöka tagga till lite, käka lite gröt, lyssna på lite musik. Om två timmar åker jag!

Toodles!

A whole day of... nothing

Jag gick upp mycket tidigare än vad jag planerat idag. Visst, jag släckte lampan innan tolv igår, men ändå! Nåja, så mycket mer tid att göra... Ingenting på.

Och jag hade ju slutat tänka på Emma, eller nästan i alla fall, men nu är massa tankar tillbaka. Bleh. Det värsta är att det är förvirrade tankar. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra av dem. Så jag får väl försöka tränga undan dem (igen), och det tar väl några veckor och lite skriverier.

Kom också på en sak jag skulle skrivit om för någon vecka sen, när jag läste om det i Aftonbladet, nämligen diskussionen om homosexuella äktenskap som ska bli (eller har blivit?) tillåtet i kyrkan. Tror jag det var. Jag tycker hela den biten är rätt intressant, faktiskt. Min grundläggande åsikt är att homosexuella självklart ska få göra precis samma saker som heterosexuella, det är liksom inget snack om saken. Dock tycker jag det är lite intressant att homosexuella vill gifta sig i den kristna kyrkan. Jag drar mig till minnes någon komiker som sa en mycket smart sak, kan ha varit Magnus Betnér... Varför vill de det? Den kristna kyrkan, med påven i Rom i spetsen, har väl mer eller mindre bannlyst homosexuella, men ändå vill de gifta sig i den religionen. Borde de inte hellre hitta ett eget uttryck? Man tycker ju att de borde hålla sig borta från grupperingar som avskyr dem och tycker de är en anomalitet. Men nej, likförbannat ska de dit och gifta sig.

I slutändan är ju giftermål trots allt bara att ett bevis på ett papper, inget mer. Så varför göra en stor sak av det med de kristna?

Meh, det blir säkert bra, och egentligen spelar det ingen roll för mig, det är mest en lustig observation, tycker jag. Hade jag varit homosexuell hade jag hållit mig borta från kristendomen, helt klart. Buddhisterna kanske gillar homosexuella... Fast de gifter sig väl inte, så det är antagligen ointressant.

Nej, nu ska jag underhålla mig själv och min onda hals.

Toodles!

Our Last Night - Symptoms Of A Failing System


The revenge of the easter bunny

Hoho, det blev trots allt lite äventyr igår. Drog ju som skrivet in till Stockholm för att träffa Samantha, men blev överraskad av KittyCityterminalen. Spännande! Hon höll på att skrämma livet ur mig, kvinnan... Vi stod och snackade lite eftersom Samantha så klart var sen, men sen träffade vi henne och begav oss till ett ställe för att käka, Bolero tror jag det hetter. Jag åt en caesarsallad som var mycket god, vill jag lova. Vi satt och snackade lite skit, innan de bestämde sig för att gå och sola, men först gå hem till Samantha eftersom hon behövde duscha (så klart). Under tiden hade Niclas ringt och frågat om jag kunde skjutsa hem honom till Markim från Brottby, eftersom han var där med sina bandpolare Anton och Kekke. No problems för mig, liksom.

Efter att jag sagt hej då till Samantha och Kitty drog jag således till Brottby och mötte upp Niclas, och vi drog hem till Anton som bodde i krokarna. Vi satt hemma hos honom ett tag och lyssnade på punk, innan vi tydligen skulle till Vallentuna för ett besök på den lokala nattklubben M&G, mest för att det ju var karaokekväll, fredag som det var. Jag och Niclas stannade där till runt 1, och det var väl inget större drag, får jag säga. Men jag snackade lite med DJ'n som jag kände genom K6. Han tyckte också det var lite drygt eftersom det var så lite folk i farten.

Efter det drog vi hur som helst hem till Niclas, där han skulle försöka meka lite på sin 9000 folkracebil. Det gick kanske inte jättebra, så vi sket i det och satt och slösurfade på Internet och snackade skit med folk. Sen blev det i alla fall sängen, och vi vaknade glada och pigga strax efter 11 idag. Då var det mer meka som gällde (eller, vi kollade på Hot Shots 2 först), och det gick väl lite bättre än natten innan, men det behövdes lite mer rutin än vad jag kunde bistå med.

Så här fin såg jag förresten ut dagen efter:


Freeeeeeeeeeescht.

Niclas skjutsade sedan mig till Brottby (massa sladdar och race på vägen), och sen var jag hemma. Men bara ett litet tag, för jag drog mer eller mindre direkt till föräldrarna för att äta påskmiddag, vilket har varit mycket trevligt. Förutom god mat har jag fått följande:


Ett chokladägg ingjutet i ett riktigt äggskal, fett poppigt, måste jag säga.


Liksom, mums!

Jag fick ju så klart den givna påsen med påskharen också:


Sen var jag tvungen att posa lite också...


Det där var den minst fula bilden jag tog, så håll till godo.

Nu ska jag sitta och tycka synd om mig själv, kanske kolla på Monty Python, dricka saft, äta choklad och spela lite gitarr. Good times to be had by all!

Toodles!

Som en schtock

Fina fisken det här, va? Hade satt klockan på 10.00 för att ringa och säga att jag inte kunde spela fotboll, om det nu var så. Så jag vaknade då, och halsen var liksom inte okej för fem öre. Ringde och sa som det var, och somnade sedan om. När jag sedan gick upp, var klockan... 15.25. Bra skit. Fast halsen känns ju bättre, så det kanske var bra att sova lite extra. Eller, lite och lite... Mycket som fan, snarare.

Blev övertalad av Samantha att dra in till Stockholm och fika med henne, så jag är väl så illa tvungen, helt enkelt. Drar väl typ... Nu? Go go go!

Drattsingen!

Ändrade planer, igen. Jag stannar hemma, är alldeles för slut och har alldeles för ont för att känna mig det minsta social. Det blir tycka-synd-om-kväll ikväll, helt enkelt. Vilket ungefär innebär sängdags snart. Det ser mörkt ut för fotbollsspel imorgon också... Attans! Men men, som tur är är det bara träningsmatch, och i Hallstavik dessutom, så det är ju inte mycket man missar.

Nej, nu ska jag dricka upp mitt honungsvatten.

Toodles!

Sjukan nästa

Rätt dryg dag på jobbet, mest för att min hals gör så nedrans ont just nu. I don't like it! Blev ingen träning ikväll, och jag får se hur det blir imorgon med matchen. Känns det som idag är det kört, och annars lär jag inte vara på något vidare spelhumör. Så här fina är mina halsmandlar just nu, by the way.


Fina, va? Inte alls stora, eller nåt. Oh nej. Operation? Ja tack.

Fick en fin bild på jobbet också...


Fint, va? Lite fel station, grabben!!

Så kul hade jag på jobbet, ungefär.

Åkte också till metropolen Hillebola, öster om Tierp, för att hämta några fälgar jag visat intresse för på blocket.se. Han som sålde dem hade lagt ut dem för 2000, men eftersom ingen verkat visa intresse hade han nu sänkt dem till 1500, vilket innebär att det ibland är rätt bra att skjuta på saker, eftersom jag tänkt ringa på dem tidigare. De var hur som helst riktigt fina, och för den pengen kan det gärna vara repor och skit på dem. Nu ska jag bara fixa med allt detta... Suck!

Skulle egentligen dragit till Stockholm för att träffa massa folk idag, men det blev lite ändrade planer. Så om en liten stund sticker jag till Niclas istället, och spenderar aftonen där. Mysipys!

That's the plan, folks!

2007, what a fine year

En till bild!


"Hej, jag heter Lennart och är din träslöjdslärare."

Vad... hände?

Nej, länge sen det syntes bilder här, tycker jag. Så här kommer en på mig.


Vad gillar vi frisyren, glasögonen, minen, uttrycket?

2003, you've been better to me than this.


Corn-ho!

Jag är värsta tvättstugsabotören! Som jag skrev fungerar in torktumlaren i den tvättstuga (av två) som jag bokade. Lite smått irriterande, men det kanske löser sig. Det verkar som att den eventuella person som skulle ha den andra tvättstugan inte dök upp, så jag snodde helt sonika nyckeln till den, och innehar nu ensamrätt på hela tvättstugan hela kvällen.

Go me. Det blir med andra ord lite annat tvättat idag, eftersom torktumlaren fungerar där.

Sweet!

Nu ska jag äta lite majskolvar. Mumsimums.

Positiva tankar efterlyses

Okej, jag tänker ta ett litet kliv, säkerligen ett fel sådant, men jag går och tänker på det för mycket, så... Emma har skrivit något om någon på sin blogg, och mitt egoistiska sinne får mig att tro att det är mig hon skriver om. Har jag fel, är det inte mycket mer med det, utan jag kryper tillbaka under stenen jag kröp fram från. Men om jag har rätt...

Sluta tänka på mig! Nu! Fy! Om du ska tänka på mig, gör det med positiva tankar. Jag vill inte stå för något negativt i ditt liv, aldrig någonsin. Så göm undan bilder, ta för all del bort mig på Internet etc, om det är det som hjälper. Men jag vill inte att du ska må dåligt på grund av mig.

Och till sist, vet att jag alltid finns ett telefonsamtal bort.

Förhoppningvis är det inte mig hon menar, men nu har jag i alla fall skrivit av mig en liten snabbis.

Döda min hals, tack

Fy satan vad slut jag är idag. Har stått mestadelen av tiden i kassan på jobbet, vilket helt klart tröttar ut en. Det, plus träningen igår, plus att jag känner mig småhängig (typ förkylning) gör att jag knappast ligger på topp.

Och så är det ju tvättdag. Hade det upplagt för att tvätta det mesta i lägenheten förutom kläder. Sängkläder, handdukar och träningskläder, till exempel. Men tji fick jag, självklart var torktumlaren trasig, och jag pallar verkligen inte försöka få sängkläderna torra i torkskåpet. Vi får se, jag kanske ändrar mig, men troligtvis inte.

I övrigt... Inte mycket. Har inte direkt motivation till annat än att sitta vid datorn eller ligga i sängen just nu. Jag vill mest att min kropp ska sluta hata mig, och bara låta mig vara frisk. Det där med operation av halsmandlarna känns mycket intressant just nu.

Nej, nu ska jag... Göra nåt.

Just text

Halvdrygt arbetspass idag, eftersom jag gått runt och varit lite halvt om halvt illamående hela dagen. Inte så där så att det varit jobbigt, men tillräckligt för att det ska göra sig påminnt hela tiden. Plus att jag vaknade med en hint till halsont i morse, vilket ju inte gjorde saken bättre. Har verkligen börjat fundera på att operera bort halsmandlarna nu, de kan ju knappast vara bra för något, och jag har känningar i dem mest hela tiden, tycker jag. Vi får se hur det blir med det.

Fick också besök av fastighetsskötaren i morse (jag visste om jag orkade öppna, men kom på att jag hade dörren till balkongen öppen...). Han kom in och skulle kolla på ventilationen i badrummet, som tydligen fått underkänt när sotarna var här för någon månad sedan. "Badrumskanal ej ansluten till don - ger lågt flöde", blev domen. Jag ska tydligen bekosta detta själv, och eftersom jag inte har en aning vad som ens menas (det visste in fastighetsskötaren heller, verkade det som), kan det bli dyrt. Fan vad party. 31 juli ska det vara fixat...

Ujujuj, jag behöver lite pepp snart i mitt liv tror jag.

Nej, så farligt är det inte, jag mår faktiskt bra. Livet leker och saker börjar se positiva ut. Lite tight med pengar just den här månaden, men det kommer ordnas upp de kommande tre månaderna, förhoppningsvis. Måste ju fixa sommardäck nu också, ska försöka komma undan för mindre än 6000, vilket förhoppningsvis ska kunna ordnas.

Nåja, nu ska jag snart sova, upp igen om knappt 6 timmar.

Toodles!

Sommar och sol!

Right, måste uppdatera mig lite, tror jag.

Jag var ju hos föräldrarna i lördags efter att Niclas och Malin hade åkt hem, och bjöds på god mat och tårta.


Mycket gott, måste jag säga att det var. Och ja, det är en liten tårta, en minitårta liksom, runt 4-5 bitar. Så söt!

Sen igår var det jobb på morgonen och fotboll direkt efter det. Jag slutade 14.20, och matchen började 15.00, kanske lite tight, men det funkade. Jag kände mig också i mycket bättre form än förra helgen, vilket jag nog tror syntes också. I andra halvlek fick jag dock spela anfallande försvarare, och då lös min bristande kunskaper om markeringsspel igenom lite väl mycket. Men allt som allt gjorde jag bra ifrån mig, måste jag säga.

på kvällen slappade jag bara, och hade inte direkt ork att göra något mer. Försökte kolla på en film, men insåg att jag typ hade sett den, plus att den inte var något bra, så jag slutade kolla.

Tog på mig ett extrapass på jobbet idag, så dit ska jag om några timmar. Jag är dock ledig hela påskhelgen, vilket är både skönt och mindre skönt. Eller rättare sagt, jag hade ju velat jobba på grund av pengarna.

Appropå bra väder... Glass! Nostalgi!


1990 was the shit. Igloo! Calippo jordgubb! Joker! Alexandra! God glassar, vill jag lova.

Nej, nu ska jag försöka tagga för lite jobb. Imorgon blir det kanske Stockholm och träffa lite folk, vi får se.

Toodles!

And what have you done with your life?

Idaaaaaaaaaaaaaaaag fyller jag år. 27 år. Obönhörligen ett steg närmare döden. Eller nåt.

Faktum är att födelsedagar inte betyder mycket för mig längre. Det är inte direkt som att jag blir ett helt år äldre helt plötsligt, jag blir ju faktiskt bara en dag äldre, precis som alla andra 364 dagar om året. Det är bara på pappret som siffrorna ändras (eller vadå ändras, hur ofta skriver man ner sin ålder, egentligen?). Så nej, inte överdrivet exalterad, måste jag säga.

Igår festade jag helt sonika till det med Niclas och Malin, och det var party party.


Så party var det. Jorå, vi hade roligt, men det var dryga människor på krogen igår, så mycket mer än så blev det inte. Vi drog hem strax innan tre, och jag lagade nudlar och köttbullar till mig och Malin, medan Niclas somnade. Sen var jag på väg att somna på soffan, men låg mer eller mindre hälften utanför, vilket inte var direkt skönt, så jag flyttade mig till sängen och sov med Malin istället. Niclas älskar ju min soffa, så han fick ligga kvar där.

Idag har vi dragit till pizzerian, och sen strosat lite på staden, och nu sitter jag här. Ska till föräldrarna snart, och äta lite mat, och kanske tårta. Sweet.



It scares me the way you dance

Snart party när Niclas och Malin kommer!

Mmm... Pasta!

Nu blir det mat!

Så intressant är mitt liv idag, ungefär. Jobbet gick snabbt som tusan idag, vilket det troligtvis kommer göra alla morgonpass framöver. Man har att göra hela passet, med tanke på kundmängden. Det är både skönt och ändå inte. Det finns så mycket att göra, att allt inte hinns med, så då får man prioritera bort vissa saker. Men det är ju så det är, ibland.

Jag fick hem gitarrstämningsapparaten jag vann på auktion på Tradera, och den funkade alldeles ypperligt. 140 kr inklusive frakt får ses som klart godkänt pris, med tanke på att det är BOSS också.

Ikväll är det träning, och jag ser fram emot det med skräckblandad förtjusning. Det lär väl kanske inte bli riktigt lika mycket springa som i tisdags, eller så blir det precis lika mycket. Å andra sidan blev jag lite besviken på mig själv då, eftersom jag hade kunnat springa väsentligt mycket mer. Lite dåligt av mig.

Glömde förresten en rolig händelse när jag tatuerade mig i måndags, nämligen när han skulle göra pricken över i:et (hehe), så sa jag, nästan helt förskräckt, "Vad gör du?!". Han blir också förskräckt och tror att han gjort något fel, men jag upptäckte på en gång att det ju var just pricken han skulle tatuera. Det såg liksom inte ut som något som skulle fyllas i, men det var just därför han började med den, eftersom färgen från stencilen höll på att försvinna. Lite kul händelse, som kunde slutat illa.

Maten klar, strax tillbaka!

*gäsp*

Kort uppdatering, mest för att det inte finns mycket att uppdatera om.

Träning igår var riktigt jobbigt, med mycket spring och uttröttande styrka på slutet. Men känslan efteråt är ändå rätt skön, när man är mer fysiskt trött än psykiskt.

Hade planer på att sova riktigt länge idag, men det sket sig ju i och med att jag vaknade första gången strax efter åtta, och sen somnade och vaknade och somnade om vartannat fram till halv elva ungefär, när Pernilla tydligen vaknat och började sms:a. Sen snackade vi lite i telefon också, ett antal gånger. Nu har hon dock börjat jobba, tror jag, och jag börjar om 40 minuter, så det börjar allt bli dags att göra sig i ordning på allvar.

Inte alltför taggad på att jobba ikväll, mest för att jag vet att de kommande dagarna blir lite jobbiga, med morgonpass imorgon, träning på kvällen och morgonpass på fredag. Har seriösa planer på att ta ledigt på lördag (min födelsedag, förresten), och typ festa gärnet på fredag med Niclas. Något som kan spåra riktigt ordentligt. Ska tänka lite på det under dagen.

Men men, jobb idag. Wihoo!