She's in until she screws up

Jajemän! Kryssning i onsdags, med lite sköna människor. Festade som en gud på onsdagen, och visade var skåpet ska stå i dans på torsdagen. Jovars, bakfull som var, blev jag så klart utvald av Tony Irving att lära mig att dansa. Wiendervals och jive stod på schemat, och den första var ju lätt, men den andra helt omöjligt. Ett, två, tre, fyr, och ett, två, tre fungerar alldeles utmärkt, även fem, sex, sju, åtta... Men inte ett, två, tre, fyr, fem, sex. Inte alls. Det blev jättefel. Jag gjorde i alla fall bra ifrån mig, och sen när jag och Sara ställde upp i tävlingen två timmar senare, sopade vi banan med alla. Förutom en kille med downs som ägde i breakdance, samt två söta åttaåringar. Men plats tre av elva, baserat på publikens jubel... Det ni!

Fast jag visste ju redan att jag var kung på att dansa, det visade jag på dansgolvet på onsdagen också, när jag virvlade runt som en dåre mest hela tiden.

Igår var det födelsedagsfest för Lina, som fyller imponerande 26 år. Lite förfest i Skarpnäck, sen in till Anchor, vilket var ett riktigt trevligt hak, gärna något jag besöker igen.

Och jobb idag, yummy. Och jobb imorgon, yummy.

Tjipp!

Enjoying the space

Dagen efter idag då, efter att ha festat vid en folkracebana samt sovit i bilen. Jävligt party, måste jag säga. Var alltså i Skepptuna med Jaeger, då han ställde upp. Hans deltagande behöver vi inte säga så mycket om, men det blev i alla fall fest på kvällen. Jajemän!

Så nu sitter jag här och förstår inte att klockan inte är mer än vad den är. Men det är la rätt gött ändå. Det blir dock tidigt i säng ikväll, eftersom jag ska upp strax efter fem imorgon.

Har börjat se fram riktigt mycket mot att åka till Öland med föräldrarna, istället för att åka till Peace & Love (till exempel). Det känns faktiskt riktigt skönt. Att bara sitta och ta det lugnt i två veckor, åka runt till olika ställen, käka god mat och massa jordgubbar. Riktigt nice faktiskt. Sen är det ju en fördel att jag är äldre nu, och faktiskt kan uppskatta det mesta som föräldrarna brukar hitta på, till skillnad från när jag var mindre, då det mesta kändes drygt. Nej, riktigt underbart ska det bli. Riktigt!

Nu ska jag fortsätta på mina chips.

Tjipp(s)!

Depend on me

Oj, en vecka sen sist. Tiden går fort när man har roligt! Eller ja, när man jobbar i alla fall. För det har jag gjort! Två veckor nu, på nya jobbet, och det mesta går som smort. Idag är jag ledig, och imorgon börjar det riktiga allvaret, då kommer chefen i mig fram, det ska ni veta. Mest eftersom jag ju faktiskt ersätter chefen som ska på möte, så nu jeflar!

Jobbade första helgen igår, och såg fram emot två morgonpass med hyfsat bra rörelse i butiken. Så fel jag hade. Det var näst intill stendött (om jag jämför med hur det är att arbeta morgonpass i Norrtälje), och det som tog mest tid var det faktum att vi hade rätt bra rulle på uthyrningar. Och det är ju bra, men jösses vad lite folk! Förvisso dåligt väder, men det borde inte påverka mycket. Nåja, ibland är det skönt att slappa lite, även om låg kundström får i alla fall mig att bli ännu slappare. Det är bra mycket mer intressant att jobba när det är mycket kunder.

Hur som! Annars inte mycket nytt, så...

Tjipp!

We're the renegades

Första veckan på nya jobbet avklarat, och det har varit rätt spännande faktiskt. Med tanke på att de gör mer eller mindre allt annorlunda, har jag känt mig nästan som en nybörjare. Vilket gör att det ska bli intressant att öppna ensam imorgon. Men det ska nog gå bra, jag har koll på det väsentligaste, och så länge min kod till larmet fungerar som den ska, borde det inte vara några problem.

Annars har det blivit många intryck, och en hel del saker som jag har lite funderingar på. Och nu i veckan ska jag nog försöka börja motivera folk så att vi börjar sälja ännu mer. Jag är ju liksom ansvarig här, vet ni!

Firade med lite fest i fredags, ända ute i Fittja, och det var roligt. Jag blev som tur var inte lika full som förra helgen, så det var inga större problem att ta sig till Huddinge för att sova hos Malin.

Ska troligtvis till Jaeger idag och bygga på folkracebil, sen hem och sova. Och tagga inför imorgon.

Tjipp!

It's not the end of the world now, darling

Jahapp, helgen är över, och med den det sista arbetspasset på OKQ8 Norrtälje. Känns... Jävligt skönt, måste jag säga. Inte för att jag slutar, utan snarare för att jag börjar med någonting nytt. Även om det inte är "nytt" i den bemärkelsen, så känns det nästan som att det är ett helt annat jobb med helt andra arbetsuppgifter. Jag är fett taggad, och det kommer att bli helt underbart, det är jag säker på. Jag menar, det är ju jag vi pratar om!

Firade händelsen med lite fest i Uppsala, där jag var party som bara fan, med inkluderad skönsång till Singstar och djuplodande diskussioner om... Något jag inte direkt kommer ihåg. Något med tjocka personer och amerikansk sjukvård. Tror jag.

Idag är jag ledig, och kommer då hälsa på min gamla arbetsplats, rensa ut skåpet, lämna in tjänstevapnet (nycklarna) och brickan (överfallslarmet) samt fixa till min cykel så att den är startklar inför sträckan hem-busstation-hem. Måste appropå det komma ihåg att köpa busskortet också, även om jag nu har all tid att göra det imorgon, men varför vänta? Sen drar jag till Jaeger på kvällen för lite lackering (kanske?) och, om allt är som vanligt, lite rallyfilm.

Nu satsar jag på att tvätta klart, sen tar jag min cykel och drar!

Tjipp!