Take it like a man

Nej, lite blogga kanske? Bra skit.

I fredags var jag ute på krogen och hade det roligt. Träffade massa folk från laget, snackade skit, dansade och raggade... Inte speciellt mycket, så det blev ensam hemgång. Inte något jag direkt fann sorgligt. Det roliga var väl att jag kom hem, slog på datorn, tog av mig alla kläderna, la mig i sängen bara för att vila efter promenaden hem för att vakna runt 8-9, med betydligt ljusare rum, under täcket och datorn påslagen. Är jag inte söt?

Hur som helst firade jag bakfyllan med lite hamburgare från McDonald's innan jag drog iväg till Markim för att träffa Jaeger för lite meck på rallybilen. Det gick väl... Sådär. Efter att ha kollat på lite rallyfilm, med alldeles för få rullningar, drog vi ut till garaget där vi först lastade sommardäck som skulle till en lada några hundra meter bort. Inga konstigheter. Väl där skulle även folkracebilen köras in i ladan för att inte stå ivägen, men det var alldeles för halt under däcken (reservdäck) så det enda som hände var att det spann. På med bogserlina (utan hake, så det blev att knyta), och backa med jaegers Volvo. Det gick... Sådär. Han lyckades såklart backa in i en snödriva, och med bakhjulsdriven bil var inte det någon höjdade. Han satt fast. Bara för oss att knata tillbaka i kylan och hämta min bil för att dra loss hans bil.

Tillbaka med min bil, spendera runt 40-50 minuter för att dra loss hans bil, för att sedan inse att han knytit fast bogserlinan i lite plast, så att det inte gick att lossa på varken min eller hans bil. Vi fick dra åt varsitt håll med bilarna för att dra sönder linan. Vilket gick bra, men lämnade en liten stump hängandes på min bil. Efter detta struntade vi i folkracebilen, och begav oss tillbaka.

Sen pysslade vi lite med rallybilen, som bland annat har lite problem med tomgången, då den ligger på alldeles för höga varvtal, något som kan ha med termostaten att göra (?). Hur som helst hoppade vi in i bilen och tog den på en liten runda runt Markim för att få upp värmen, och när vi åkt fram till ladan och vänt, lyckades Jaeger sladda lite för långt ut till vänster så att  han körde en 20-30 meter i snövallen längs vägen. Massa med snö på rutan, och han trodde att han var alldeles för långt ut åt höger, och svängde därför vänster. Vilket gjorde att han tokfastnade i snödrivan. Jahapp, bara att hämta Volvon för att dra loss rallybilen. Fram med skyfflar och tålamod, något som till slut lyckades, efter kanske 10-15 minuter. Bra skit.

Efter det åkte jag hem, tappade upp ett varmt bad och njöt.

På söndagen var det tycka-synd-om-dag, av anledningar jag kanske skriver om imorgon. Rätt händelselös med andra ord, så pass att jag inte ens kollade på mobilen, vilket innebar ett antal missade telefonsamtal och sms.

Måndagen bestod av mer slapp, men sedan lite träning på kvällen, vilket var skönt och jobbigt. Vi var sju tappra som bedrev intervallträning utomhus, vilket var svårt i halkan, men helt klart genomförbart.

Idag jobb och träning, imorgon sovmorgon och jobb.

Och nu är det bara en vecka kvar till min operation, som är på tisdag nästa vecka. Jag har inte ens hunnit tänka speciellt mycket på det, eller snarare inte direkt brytt mig. Det enda jag måste komma ihåg är att köpa en bok till mig själv. Alternativ börjar om på Wheel of Time, vilken var länge sen jag läste. Vi får se. Ja just, en jävla massa glass ska jag köpa också, eftersom det kommer bli min primära föda de första 5-7 dagarna kanske. Plus lite soppor så klart. Men det ska nog gå bra det här, det är ju inte värre en halsfluss, vilket jag har haft otaliga av.

Nej, nu blir det nog fasiken sängen tror jag. Gonatt kissekatter!