I'm sad, so very very sad

Ja jävlar. Det var ju ett tag sen jag var ute, och vad gör man då? Jo, två kvällar på rad! I och för sig var jag bara full på fredagen (hemmamatch), men att jobba kväll på lördagen, gå ut (gratis och nyktert), skjutsa Camilla och Andreas till Älmsta mitt i natten, hem och jobba morgonpass på söndagen, var något min kropp inte klarade av. Jag lyckades försova mig igår, men vaknade som tur är av mig själv 10 minuter efter öppning, så Christer behövde inte vänta alltför länge på mig. Ca 5 timmar sömn på två nätter är kanske inte optimalt, men va fan, är man party så är man. Men nej, att jobba toktrött, och med risig mage, är inte något jag gör alltför många gånger till.

Och vet ni vad? Den här veckan blir det samma veva. Julbord med jobbet på fredagen och rallyfest med Jaeger på lördagen. Hur ska jag orka!? Äh, jag är ledig på måndag, så det blir nog chill. Det tråkiga är att We Are Scientists spelar på fredag, men på något sätt kanske jag kan få mig min kära kollegor, trots allt finns det ju bar på Debaser, så de behöver ju inte känna att de måste vara nyktra. Jag tror inte ens att det är speciellt dyrt, och inträdet var bara en hundring. En spottstyver! Jag ska försöka mjuka upp kollegorna i veckan.

Igår kollade jag på Scott Pilgrim Vs. The World, en riktigt bra rulle (bästa soundtracket ever?), även om den var 15-20 minuter för lång. Och efter att ha sett den, bara måste jag fixa en tröja som dyker upp i filmen. Jag har beställt en tom svart tröja från Ellos, och fixat ett tryck själv. När jag fått tröjan blir det att kolla med ett tryckeri om storleken på bilden är okej, eller om den måste vara större. I vilket fall som helst kommer det bli bra skit.


You like? You like alot? Det kommer bli sweetcakes.

Nu blir det tagga inför att jobba kväll ikväll, sen imorgon är jag ledig, och då blir det tvättning. Det blir bra bra bra.

Tjipp!

Queens Of The Stone Age - Monster In The Parasol


Imperfect Harmonies


Jag fick för mig idag att kolla igenom mitt musikbibliotek, för att se om några av de band jag gillar släppt nytt på senaste tiden. Antalet band blev som följer:

All That Remains
As I Lay Dying
Atreyu
Bad Religion
Escape The Fate
From First To Last
Lostprophets
We Are Scientists
Story Of The Year
Skindred
Strike Anywhere
Sick Of It All
Serj Tankian
Our Last Night
It Dies Today
Priestess

Jag menar... Va fan? Har jag missat så jävla mycket? Nå, det är på väg att tas hand om, as we speak. Så blir det helt enkelt bara att lägga till en jävla massa fler album, och massa mer totaltid att lyssna igenom. Men det kommer bli najs!

Inget vidare har hänt idag, jobb som vanligt, och jobb imorgon. Sen ledig på fredag, kanske med utgång. Vi får se.

Tjipp!

Patience wasted on the dead

Frågan nu är: Ska jag skaffa flickvän, eller inte? Eller ja, ska börja anstränga mig för att hitta någon? Jag har det ju trots allt rätt bra som singel, men va fan, ibland skulle det vara riktigt trevligt med en flickvän. Sen är jag ju inte alls främmande för tanken på barn och såna saker heller, man är ju inte någon ungdom längre.

Jag har varit medlem på Mötesplatsen i runt två år nu (utan att betala dock), och har mest använt tiden till att kolla runt. Men nu börjar det nästan klia i fingrarna... Nej, jag kommer nog aldrig betala ett företag för förmånen att prata med folk på Internet, det borde vara så gratis som det kan vara, men det brukar finnas vägar att gå ändå. Jag har dock dragit på sånt eftersom jag inte varit säker på att jag innerst inne är beredd att skaffa flickvän. Men nu... Nu är jag egentligen lika osäker som innan, men det känns i alla fall inte fel.

Nåja, vi får se. I vilket fall som helst verkar det ju inte bli så mycket ändring på min sociala status med mitt jobb och mitt boende, och till viss del min vänkrets. Så jag behöver ju knappast känna mig pressad. Hähä.

Men jag har i alla fall något att tänka på! Men nu måste jag tänka på rakning, det är mycket viktigt. Och med tanke på klockan kommer jag inte hinna handla... Hoppas det blir lite avskrivningar ikväll, annars blir det fattigt med frukost imorgon. Det blir säkert bra.

Tjipp!

I've detached from you completely

Eftermiddagen igår spenderades med Samantha, och det kan ju inte annat än gå fel. Det var länge sen vi sågs, nästan lite för länge sen. Annars gjorde jag inte många knop igår, och inte idag heller. Förutom på jobbet då. Det är dock riktigt lugnt just nu, så det är rätt chill där med. Det var dock tur att jag ställde klockan på ringning vid 12 idag, eftersom jag nog säkert hade kunnat sova längre än så annars... Jag verkar ha gått tillbaka till mitt gamla jag för tillfället, då jag sover bra mycket längre än till 9-10 som det varit ett tag nu. Det kan ju ha att göra med att jag går och lägger mig lite senare än vanligt också, men ändå!

Nej, mera musik och mera internet. Eller nåt.

Tjipp!

666 - Amokk


I built my life on debts and booze

Helgen avklarad! Massa slapp har det varit, förutom idag då Jaeger och jag begav oss till Katrineholm för lite notkurs. Något som kändes hyfsat överflödigt, eftersom vi båda redan kände till, ja, allt? Det som var lite intressant för min del var genomkörningen på en grusväg med noter, även om det inte motsvarar verkligenheten, då det var krypfart som gällde. Men ändå en fingervisning på hur det kommer bli, vilket innebär hektiskt som tusan, och risken att jag kommer tappa bort mig några gånger känns rätt överhängande. Men det är sånt man lär sig av!

Imorgon är den stora planen Stockholm, och träffa Samantha, något som var alldeles för länge sen! Så det blir en liten middag på kvällen.

Sen ser jag fram emot helgen, då jag eventuellt ska dra ut på krogen på fredag, om jag fortfarande känner för det då. Det var ju sjukt länge sen, mest för att jag inte har haft pengar, men på torsdag, på torsdag är det lön, och då jävlar! Ska jag göra någonting, känns det som. Men vi får se, planer ska smidas i veckan.

Nu blire kakor och cola och kanske film? Vad sägs om det?

Soaked in red for what she saw

Tisdag och dags för konserrrrrT! Drog ju som sagt på Bullet For My Valentine med Erik igår, och det var ju helt klart värt besvär och pengar. På väg till Globen lyckades vi hamna i en grupp AIK:are, som vi hängde på (eftersom alla runt Globen skulle till Annexet), innan vi insåg att AIK ju spelade hockey samtidigt. Så vi tog oss till Annexet istället, och hängde av oss jackor och ställde oss i kö. Väl inne var det en timmes väntan innan Funeral For A Friend spelade i någon halvtimme. Och sen BFMV. Och det var bra, riktigt bra. Men som Aftonbladet skrev, de har inte riktigt så många bra låtar som ett band behöver för att fylla en ansenlig spelning. Men det de spelade, spelade de riktigt bra. Och vi hoppade och studsade och skrek, som alla andra. Även om jag var en av de som höjde medelåldern ett snäpp (men jag var inte äldst!).


Efteråt tog vi oss till McDonald's för att få oss livsviktig milkshake, men insåg rätt snabbt att vi inte skulle hinna sitta kvar om vi skulle hinna med 00.10-bussen hem, så vi skyndade till tunnelbanan... Och missade tåget med 5 sekunder. Då bestämde jag att vi skulle ta en taxi, vilket vi gjorde. Och sen var jag hemma. Schwoop!

Tydligen var jag så härligt slut i kroppen, efter att ha jobbat morgon och avslutat 19 timmar vaken med att studsa runt som en idiot, så jag lyckades sova till 14.20, vilket ju tyvärr var när jag skulle börja jobba. Inte trodde väl jag att jag skulle behöva ställa klockan för att gå upp till 14, när jag normalt vaknar innan 11. Nåja, det blir helt klart alarm i morgon, även om jag troligtvis inte kommer sova lika länge. Men bäst att ta det säkra före det osäkra.

Nu blire chill och teve.

Tjipp!

Today today today


When you leave me, know that nothing's lost

(Anything)
I'd tear out my eyes for you, my dear
(Anything)
To see everything that you do. I'd do
(Anything)
I'll tear out my soul for you, my dear. oh my dear
(Anything)
To feel everything as you do. I do
(Anything)

I'd tear out my eyes for you, my dear

(Anything)

To see everything that you do. I'd do

(Anything)

I'll tear out my soul for you, my dear. oh my dear

(Anything)

To feel everything as you do. I do

Muzak

Funderar på ny tatuering... Vad tycks?


Kapow!


Fullt på bilen i grejjor

Dagens kändisspaning: Lars Adaktusson. Bra skit. Trevlig prick. Plockade fram lite olja till honom. Och det summerar kvällens höjdpunkt. Ungefär. Slappt pass på jobbet i övrigt, orkade inte riktigt lyfta så många fingrar; det blir tillräckligt med sånt på dagspasset imorgon.

Sen Mats NileskärP3 när man åkte hem, kan inte bli bättre. Nu kanske inte amerikansk hip-hop är riktigt min grej, men för Mats lyssnar jag på vad som helst.

Annars inga större händelser idag, men jag lyckades i alla fall att sova länge, till hela 11.40! Stabilt.
>Sååå... Nu blir det lite chill, sen sängen, och jobba imorgon.

Tjipp!

Ja, jag erkänner, jag gillar Backstreet Boys

Hälften av mina arbetspass är avklarade, och jag är hur peppad som helst. Mest för att jag ska och se Bullet For My Valentine på tisdag, med Erik. Ska bli hur jävla smutt som helst. Fick dock ett mail från Globen idag, ett inför-mail, och där stod att Escape The Fate tyvärr fått förhinder... Jag visste inte ens att de skulle spela! Nu blev jag ju besviken, helt i onödan! Nåja, de skulle hitta något annat band, men att se båda de banden på en och samma kväll hade ju varit underbart.

Nåja, arbetet går som det går, hyfsat chill, inte mycket som händer, mest glassa runt och se bra ut. Ni vet, sånt jag gör bäst. Det enda som var lite spännande var väl att en lastbilschaffis backat ner en lyktstolpe, något jag polisanmälde. Vilket innebar att jag jobbade över, men det gör ju inget. Satt bara i telefonkö och ett slappt samtal med någon nisse på polisstationen i Norrtälje, vilket innebar att jag egentligen hade kunnat ringa dit på en gång, istället för att sitta en kvart i kö... Nåja, gjort var det i alla fall, så får vi se vad som händer.

Annars intet nytt. Men snart jävlar, då får jag ordentlig lön, och jag har varit hyfsat duktig och levt snålt, så med lite tur kan jag betala tillbaka det mesta jag är skyldig Jaeger, trots att jag ska betala trafikskatten på 1800 kr. Det blir nog bra skit.

Nej, mer film på tv, och kanske nåt annat. Vem vet?

Tjipp!

Fever, skateboarding, and fucked up shit

Ska inte ens skriva vad (vem) jag drömde om i natt... Enough!

När jag vaknade i morse låg jag riktigt länge och drog mig, tyckte jag. När jag väl gick upp, var klockan 09.37. Det är spännande att bli äldre. Men så länge man är utvilad är det väl lugnt?

Idag var nog första gången på länge som jag känt mig lite så där irriterat stressad på jobbet, så där att det känns lite i magen. Och egentligen var det ju helt onödigt, eftersom jag hann med allting utan att stressa i slutändan. Orationella tankar, mycket ovanligt av mig. Annars var det lugnt på jobbet, tackar som frågar.

Nu ska vi se om Mini Ninjas är något att ha, annars blir det Svarte OrmTV4+ alldeles strax. Bra skit.

Tjipp!

Vi säger så, och går vidare

Skulle kunna säga att det var en slapp dag idag på jobbet, men det var det inte riktigt. Det fanns tillräckligt att göra för att det skulle bli saker ogjorda. Eller, nu när jag tänker efter, fick jag nog det mesta klart. Sen kanske det inte blev det bästa resultatet, men det kan vi åtgärda imorgon. Två pass av tio avklarade. Det ser bra ut.

Drömde om Emma i natt, klarar mig helt klart från såna drömmar, men de verkar dyka upp lite då och då. Inte okej. Känns som att det behövs lite förändringar på det planet, det har börjat bli lite väl irriterande vid det här laget. Nej, ni fattar nog inte, och det behöver ni inte heller. Men! Ändå.

Sitter som bäst och lyssnar på Polysics, och det är ju helt klart ett av de bästa fynden i musikhimlen jag gjort på senasre tiden. New wave blandat med metal och lite andra genres. För att inte glömma tv-spelsinslag. Kan det bli bättre? Njae, inte riktigt. I och för sig verkar det mest vara senaste albumet som är bra, men jag har inte hunnit lyssna på resten. Ja, jag är helt betagen!

Nej, sängen snart tror jag. Läsa lite. Försöka sova lite. Med bättre drömmar.

Polysics - Shout Aloud!


I ate the machine

Så var den lediga dagen över, nu blir det till att jobba fram till nästa torsdag, och sen får jag vara lite ledig igen. Eller ja, ganska mycket ledig faktiskt, hela fyra dagar. Men det är rätt chill att jobba många pass i rad när man jobbar skift, eftersom det blir rätt mycket ledig tid ändå. Det är nästan så att man skulle kunna jobba varenda dag egentligen, men rätt skönt är det ändå att få vara lite ledig ibland.

Vad har jag lyckats hitta på då? Jo, det började med att jag skulle tvätta, men jag upptäckte att jag helt glömde igår att jag skulle ha handlat tvättmedel, så det var bara att ge sig av och handla. Jag passade då på att ta med de kroppkakor jag sparat till Loke, efter lördagens kroppkakemiddag.

Japp, den årliga. Familjen samlad för gemensamt kroppkakebak, med allt vad det innebär. Jag jobbade ju morgonpass, men lyckades ändå inte komma undan att arbeta även när jag kom hem. Men det är inte så jobbigt att hålla på med, så jag klagade inte alltför mycket. Som vanligt gjorde farsan den första kroppkakan för att visa hur stora de skulle vara, som vanligt gjorde vi lite större, som vanligt gjorde jag störst (till allas fasa), som vanligt tyckte alla att de ändå var rätt små när de var klara. Som vanligt. Det är inte bra att rubba på traditioner. Vissa saker ska vara på ett visst sätt, annars är det inte rätt och riktigt.

Nu har jag suttit och lagt in massa ny musik i Winamp, en mycket dålig idé, då jag arbetat för att lyssna på sån musik jag inte lyssnat på innan i mitt bibliotek (sen jag köpte den nya datorn). Jag var nere på 10 dagar dryg speltid, nu är jag uppe i 11 dagar igen. Suck. Men men, det är ju ett nöje att lyssna på musik, så varför misströsta? Bara dra på volymen och pressa.

Jobb imorgon bitti, och vi hoppas att kupévärmaren funkar.

Tjipp!

En affärsidé

Hemma från besök hos släkten i Finland, och det har varit en rätt lugn resa (som det brukar vara), men några roligheter hände det väl. Igår när vi åkte tillbaka till båten, fick vi rött ljus utanför byggnaden där Victoria och Daniel dagen innan hade stått framför massa människor och pratat. Nu när vi stod där vid rödljuset, öppnades bilporten till huset, och vilka kommer ut, om inte Victoria och Daniel! Så, närkontakt helt klart, men jag såg bara Daniel, eftersom han satt närmast i bilen.

På båten sen, fick vi prata med en "ståuppkomiker", som blandade svenska och engelska, var märkbart alkoholpåverkad, och tog min pappas svårighet att höra vad han sa, som att han inte gillade honom. Han var rätt lugn dock, men hade lite svårt att slita sig från oss. Spännande kille, helt enkelt.

I övrigt hade jag egentligen ingen lust att parta eller nåt, inte på söndagskvällen heller, trots att det då var en del folk i rörelse i alla fall. Men va fan, har man inga pengar blir man lite omotiverad.

Hämtade sen bilen i Solna, då Jaeger lagat lite, och servat lite. Bra skit. Får se om handbromsen klarar sig på fredag, annars får bilen stå till att jag kan fixa det. Inga problem för mig, lite promenader i helgen skadar väl inte? Eller, jag får säkert låna föräldrarnas bil om det känns jobbigt.

Nu blir det lite mer Ekdahl (med en kille med tokskönt halsband, ser ut som nåt huvornament från en Rolls Royce i guld på en fet guldkedja), sen blir det sängen, eftersom det är morgonpass imorgon.

Tjipp!