Snart dags!

Tider nästa vecka:

Onsdag
14:45 - Jello Biafra: Spoken Word
20:45 - Jello Biafra And The Guantanom School Of Medicine

Torsdag
15:00 - Hoffmaestro & Chraa
16:15 - A Day To Remember
18:00 - NOFX
20:00 - Alice In Chains
21:45 - Torsten Flinck & Revolutionsorkestern

Fredag
16:00 - As I Lay Dying
17:15 - Nationalteaterns Rockorkester
19:00 - Hardcore Superstar
21:15 - The Hives
23:15 - Nikola Sarcevic

Lördag
18:15 - De Lyckliga Kompisarna
19:00 - Sick Of It All
21:00 - Mando Diao
21:45 - Adept

Sen får man ju se hur många det faktiskt blir. Det är dock klart att NOFX och Sick Of It All är viktigast, alltså kommer DLK få ursäkta sig lite.

Men fan vad kung det kommer bli!

Kuddsläng

Jahapp, semestern påbörjad, och det med buller och bång. Eller ja, buller i alla fall.

I fredags hade jag ju tagit ledigt, eftersom Christer på jobbet ville byte, men varken Camilla eller jag villa jobba kväll, så jag kollade om Magnus ville jobba kväll, vilket han kunde. Slappade mest hela dagen, för att sedan på kvällen åka till stan och gå på bio med Samantha. Det var planen. Vi skulle träffas runt åtta på kvällen, fixa med biljetter och dra och fika lite. Japp. Det var planen. Vid kvart över sju ringde Samantha för att kolla vad jag pysslade med, jag svarade lugnt att jag stod och fixade i ordning det sista innan jag skulle åka, varpå hon undrar om jag insåg att vi skulle träffas om ungefär 40 minuter. Attans bananer! Jag lade om planen på bråkdelen av en sekund och tog bilen till Mörby, och sedan tunnelbanan in till city. Resultatet blev ungefär en kvarts försening på den ursprungliga tiden, men över 35 minuters vinst om jag hade tagit bussen istället. Så det var rätt chill ändå. Parkeringen vid Mörby kostade heller inte mer än en tia, så det funkade.

Väl inne i stan träffade jag Samantha vid T-Centralen, vi kramades om, och skulle precis gå när Adam smyger förbi, helt utan att se oss. Vi haffade honom så klart, snackade lite, och drog sedan och fikade. Adam kommer ju bli min homie på Peace & Love, och hans camp-bygge låter helt klart intressant. Men jag överlåter arbetandet åt honom, så kan jag fokusera på alkoholen.

Efter bion (för övrigt var det Prince of Persia vi såg, en helt okej rulle, men med en helt osannolik rollbesättning med Jake Gyllenhaal i huvudrollen), drog jag tillbaka till Mörby och min bil, och sedan ut till Vallentuna för lite barhäng. Jaeger var ju i farten, och jag är ju kung på att gå ut på krogen nykter, så det blev bra skit. Efter krogen blev det efterfest, där vi hängde till vi inte fick längre. Sedan var planen att dra till Kårsta för att sova hos någon tjej, men hon vägrade svara när vi kom fram, så det var bara att åka de två milen tillbaka till Lindholmen och Jaegers säng. Detta var vid 5-tiden på morgonen.

Kl 8 var det uppstigning för att åka på rally utanför Södertälje, men inte före Jaeger blev uppsjasad ur sängen, inte en helt lätt bedrift kan jag säga. Men iväg kom vi, och efter att vi käkat på McDonald's (eller jag åt, han drack cola), skulle vi hämta upp en tjej, men hon orkade inte, så henne sket vi i. Ut till rallyt med andra ord, och vi hittade en riktigt fin kurva där det så småningom skulle samlas många bilar. En helt okej tävling att kolla på, med andra ord.

Tillbaka till Södertälje och hämta tjejen för att åka till Lindholmen och hämta en bil, hem till Jaeger för att kolla på lite rallyfilm, prova kläder, få papper påskrivna, dricka lite cola, skjutsa tjej och sedan hem. Enkelt förklarat. Väl hemma var så galet trött att jag inte orkade med mer än att slappa framför TV:n och fotbolls-VM. Men det funkade det med.

Jag har av någon anledning börjat sparka ner en av mina kuddar jag har i sängen, två kvällar i rad nu...


Skitskumt! Antagligen gillar jag väl inte antalet kuddar i sängen, men va fan.

It better not be me.

Capdown - Blood Sweat And Fears


Knäveck och tarmborstar

Jahapp, i måndags fick man lära sig att pressa bröstkorg och hångla med medvetslösa. Det var L-ABC-kurs i Solna, med lite inbakad HLR. Vi var tre tappra som på en docka först fick lära oss hjärtmassage och hur man frigör luftvägar. Sedan fick vi nära nog praktisera det på varandra, även om det inte blev något hångel den gången. Sedan kollade vi lite på film, samt gick igenom en del OH-bilder. Så nu är jag färdigutbildad kartläsare! Det enda som saknas innan licensen är i handen är lite signaturer och betalningar. Annars är det bara att ge sig ut i skogan och bredsladda i kurvor. Det roliga är att jag får "uppgradera" min licens till förarlicens efter endast tre tävlingar, oavsett placering. Tror dock att jag skippar det, utan satsar på Co-Driverlicensen när det finns tid.

Igår tog jag en liten tripp förbi sjukhuset för att kolla på mitt knä, och läkaren vred, vände, klämde, hummade, kände, pillade och masserade för att försöka lista ut vad det var. Tydligen var det dock inte så pass "stort" att hon kunde göra en exakt bedömning, men hon satsade på något form åderbråck. Vilket ju låter underbart. Jag menar, har du någonsin smakat på ordet? Åderbrock. Säg det gärna med skånsk dialiekt så blir det ännu mer underbart. Man håller ju helt klart på att bli gammal, det är klart det. Läkaren tyckte dock att jag säkert kunde fortsätta spela fotboll, men att jag skulle återkomma om det blev värre.

Och idag lyckades jag försova mig, men som tur är var det ju Camilla jag jobbade med, så hon ringde runt 06.20 för att kolla om jag var på väg (vilket jag absolut inte var). Jag skyller detta på alldeles för många kvällspass på senaste tiden, samt att jag inte hade mobilen på nattduksbordet, vilket jag började med just för att slippa försova mig (har jag den i sängen blir det lätt av jag stänger av den i sömnen). Så njae, ingen höjdarstart på dagen, men imorgon lär jag knappast försova mig.

Har också tagit ledigt på fredag, vilket betyder att semestern börjar en dag tidigare, vilket ju är allt annat än fel. Visst, lite dumt kanske att använda semesterdagar i onödan, men jag kommer verkligen tycka det är värt det på fredag, det är jag säker på.
Resten av dagen blir det ju mest fotbolls-VM, helt klart. Kanske lite vila när Honduras-Chile är färdigspelad.

NOFX - Green Corn


T minus 7 arbetspass

Nu är den här! Kostsam, men fan värt det!



Jag menar! Hur jävla fucking snygg är den inte! Lite taskig kvalité på trycket, men det blir bra ändå.

Nu blire kort natt innan jobb imorgon bitti, sen är det rallyutbildning på kvällen, den första av två innan jag får min kartläsarlicens. Sen är jag lite ledig, sen jobbar jag lite helg, spelar lite fotboll, och räknar ner dagarna till semestern. Det blir kanooooners.


Let's play

Snart semester, snart semester, snart semester!

Nämnde jag att jag snart har semester? Det börjar faktiskt bli så att jag ser fram emot det, faktiskt. Det ska bli riktigt skönt att ladda upp inför Peace & Love, och sen tagga ner när man kommer hem. Två veckor i Norrtälje med enbart slapp och glada dagar. Jag har ju så klart saker att göra, det är inga problem, men skönt att inte behöva bry sig om jobbet ett tag.

Spelade ju lite fotboll i helgen också, en bra insats från mig i den matchen får jag säga. Helt klart bättre än helgen dessförinnan. Och helgen ytterligare dessförinnan. Det positiva är ju också att jag orkar två halvlekar, nästan med lite ork kvar faktiskt. Fast det är klart, som ytterback blir det inte riktigt lika mycket spring som när man spelar yttermittfältare, eller inte riktigt samma hastighet i löpningarna.

Anywho, Fotbolls-VM på fredag! Funderar nästan om man ska satsa några hundralappar på några resultat, man kanske kan vinna några slantar trots allt. 26 gånger pengarna på Tyskland-Spanien i final? Vad säger ni? Jag lär nog kolla på matcherna med ungefär samma intresse som allt annat på TV, rätt svalt med andra ord. Men va fan, världens största idrottshändelse, som kommer vart fjärde år, kan man ju inte missa.

Tänker på Japan.

Toodles!


Snart är den min!


Las Palmas - Partytrix


Bump bump

Nej va fan, dags för blogg-inlägg! Jag har inte riktigt orkat med bloggen innan, men nu nedrans!

Har väl inte hänt så mycket sedan min piercing ploppade ur min kropp. Jag har jobbat, spelat fotboll, varit awesome och allt det där. Och mest av allt, njuter av sommaren! Den har kommit nu, känner ni det? Det är liksom varmt mest hela tiden, inte bara på dagen. Det börjar faktiskt bli så varmt att det lutar åt premiärsolningen på balkonen imorgon. Det är tillräckligt med sol, det gäller bara att det inte är så mycket moln imorgon. Men det tror jag nog inte. Så då jäklar!

Har ju också spelat en massa matcher, både i söndags och i måndags, nittio minuter i båda matcherna, så förståeligt nog var jag rätt slut både i tisdags och igår. Det hindrade dock inte Camilla från att släpa med mig ut på Trädgårn igår, för lite förlustelser. Trots att jag var riktigt trött, och hade stora problem med mina linser, så var det faktiskt riktigt mysigt. Det var ju mycket folk ute, så det kändes ju helt klart värt det.

Appropå fotboll så verkar något i samband med det har orsakat... Något... På mitt ben.



Ser ni? På insidan av vänstra benet vid knät? Det buktar ut, det är mjukt, och det är konstigt. Jag har hur som helst kontaktat sjukhuset och fått tid den 15:e juni för att kolla vad det kan vara, men hon jag pratade med trodde det kunde röra sig om någon inflammation i någon "säck", av något slag. Om det utvecklade sig till att jag skulle få problem med att stödja mig på benet fram tills dess får jag inte ens spela fotboll, enligt henne. Just nu får jag inte sitt på knä. Spännande!

Och annars då? Njae, inget direkt spännande. Tre veckor (eller ja, två och en halv) till semestern, och som vanligt är känslan just nu: "Njae, va fan ska jag ha semester för, jag kan lika gärna fortsätta jobba!". Det kommer dock bytas ut, lagom till att det är några få semesterdagar kvar, till: "Vafan, jag vill ha många fler veckor semester, det här var ju galet skönt!". I slutändan är jag rätt nöjd med tre veckors semester, mest eftersom man får några semesterdagar till över för att använda resten av året, utifall att man vill vara ledig någon dag. Att då få den betalad är ju inte helt fel.

Det verkar också gå bra för "ärret" efter piercingen, så det bör inte vara några problem att pierca om, så det blir nog till semestern att göra det, så att jag är "hel" till Peace & Love, som för övrigt snart är här.

Det har ju blivit lite ändrade planer med mitt boende, i och med att Jaeger meddelade att han och Adam skulle åka upp med några andra människor. Jag bokade genast om min biljett till en campingbiljett, och har redan börjat inhandla nödvändigheter för ändamålet. Jaeger har ju dock fått lära sig en vuxenläxa, nämligen att man måste se till att ta semester innan man planerar saker. Han fick följaktligen inte semester under veckan som P&L är, och kan inte åka med. Det blir med andra ord jag och Adam och några tjejer (?) som bygger camp. Det blir aaaalldeles lysande, tror jag. En helt galen vecka, med andra ord.

Nej, avskriven.