Are you going to a rap performance?

Jahapp, arbetsdagen över, och här sitter jag och kollar på tavlor inför mitt nästa hem. Som typ Nighthawks, av en av mina (tydligen) favoritkonstnärer Edward Hopper.


Eller kanske lite cool steampunkinspirerad stil?


Kan bli hur jävla coolt som helst!

I övriga nyheter: Jag har precis beställt en bok. Vad? Att lära sig japanska! Japp. Det kommer bli mitt mål i år, vi kan kalla det nyårslöfte. Varför? Varför inte! Nej, jag har faktiskt alltid haft en viss förkärlek för Japan, och japansk kultur (som jag dock inte har så stort grepp om, men så klart kommer lära mig mer om), så därför har jag bestämt mig för att lära mig det. Om jag har något mål med det? Njae, egentligen inte. Men vem vet vad som händer i framtiden?

Nu ska jag ladda inför att käka mat, lyssna på mer musik, och vara allmänt awesome.

Tjipp!

Socker i håret, FÖ FAN!

Helgen avklarad, veckan påbörjad. Det blev både rally och sällskap i helgen, så helt klart värt det, även om det hade varit roligare att tävla i lördags, än att se på. Men men, man tar det man får. Det blir ju trots allt åka av nästa helg!

Jobba idag, inte mycket att snacka om. Ett gott dagsverke. Ledig imorgon, så då blir att se till att fixa i ordning kortet för körkortet, eftersom det inte riktigt gick bra att skriva ut på jobbet, då jag måste ha riktigt fotopapper. Sån tur att man har en farsa som är fotograf! Hos honom finns det resurser.

Och så är det ju löning imorgon, något som hade varit roligare om man hade fått lite mer lön, men jag ska nog klara mig!

Nu blir det chill.

Tjipp!

Revolutionary fairy

Nytt kort till nya körkortet. Vad tycks?


Hold me, won't you?

Så var det dags att jobba igen. Jag jobbade ju den sista av fyra helger i rad i helgen, riktigt skönt att bli av med det. Så att säga. Nästa helg var ju tanken att det skulle bli rally (därav helgbytet), och jag var hos Jaeger och försökte hjälpa till så mycket jag kunde (blev en hel del filande), men det ser inte ut som att det blir klart i tid. Vilket är både bra, och mindre roligt. Det är bra, eftersom slutresultatet förhoppningsvis blir ännu bättre om det inte jäktas fram, men lite tråkigt eftersom det ju skulle vara kul att åka, och börja med noter. Men det ser ut som att vi drar dit och kollar i alla fall, så att det inte var helt bortkastat att byta helg.

Men som sagt, tre korta arbetspass innan mera ledighet, sen är det inte långt kvar till att jag får svar på hur det gick på intervjun. Jag vill verkligen ha tjänsten. Jag menar, verkligen riktigt mycket, och det kändes faktiskt bra på intervjun, så nog borde jag ha rätt bra chans, faktiskt. Vi håller tummar och tår.

Hopp in i duschen, sen kör vi!

Just say it

Fick träffa Samantha igår, och vi kollade på Megamind (animerat, vad annars?), och snackade en hel massa. Filmen var ju faktiskt helt okej, helt klart sevärd. Och så var det ju trevligt att träffa Samantha igen.

Annars inte mycket, faktiskt... Jobbade kväll idag, och har varit riktigt trött hela dagen. Spendera sista halvtimmen innan jobbet med att sova, till exempel. Men jag har sovmorgon imorgon också, så det blir klockrent.

Nu ska jag nog fixa lite saft tror jag.

Tjipp!

Nice and stuffed, but I still can't get enough

Ja jävlar. Igår var det jobbintervju på huvudkontoret, och jag får väl säga att det kändes bra, faktiskt. Fick fram det jag ville ha sagt, och tycker nog att jag gav bra svar. Så förhoppningsvis... Men det lär vara några andra som också gör bra intervjuer, fast jag är ju snäppet vassare än alla andra, va? Va va va?

Annars har jag jobbat idag, och lyckades med konststycket att riva upp mitt en lillfinger rätt ordentligt. Typ, så här ordentligt.


Och från sidan.


Ser bra ut, va? Skiten blödde igenom tre omgångar plåster, men nu verkar det ha stabiliserats lite. Hoppas vi. Palla dra till akuten och sy, liksom?! Nej nej, här gör vi som riktiga män och uthärdar "smärtan".

Sen har jag klippt mig också! Fast efter tre försök orkade jag inte ta en bättre bild än den här.


Det är liksom... Som vanligt. Liksom.

Imorgon är det morgonpass igen som gäller, sen ska jag till stora staden och träffa Samantha! Been too fucking long!

Nu ska jag... Lyssna på mer musik, och kanske... Sjunga lite? Eller? Kanske kolla på TV? Nej, det låter tråkigt.

Tjipp!

Congratulations to you I guess

Jahapp, lördagkväll och jag är toktrött. Jobbet var ju inte mycket att hurra för idag, knappt något folk de första tre timmarna, sen lite människor i två timmar, sen två timmar utan folk igen. Gud va kul. Inte.

Försöker hitta på något att göra, men motivationen är lika med noll, pallar inte ens spela gitarr! Då är det inte bra, inte bra alls. Så det blir nog lite mer cola, sen sängen och läsa lite.

Tjipp!

We've achieved a love that we can see

Det var då ett jävla helvete, när fan ska det sluta? Drygt två år... Men nej nej, vi kör på som vanligt, det är väl bra skit? Jovars...


Our sweetest memory is gone

Nytt år var det, och jag lyckades hitta den här bilden i Aftonbladet.


Vad tror vi? Kanske? Vi lär ju hålla koll på turdagarna i alla fall! Eller ja, jag lär ju glömma bort det här, men det kan ju vara kul att se om något stämmer.

Svängde iväg till Jaeger igår efter jobbet och fortsatte slipandet på rallybilen. Det börjar närma sig nu, men att allt ska bli klart innan 22 januari känns... Tufft. Möjligt, absolut, men det blir mycket jobb, och jag har väl tyvärr inte möjlighet att åka ut så himla många gånger, på grund av pengaläget. Jag har ju en del utgifter, bland annat en skuld till just Jaeger, som måste klaras av.

Annars ser vi fram emot måndag nästa vecka, I'm going to dazzle them! Jobbet ska bli mitt! Jajamensan!

Men idag jobbar vi på macken.

Tjipp!

Hur mycket vill inte jag ha en sån här?


I'm sick and tired of waiting

Så var helg två av fyra i rad avklarad. Riktigt chill, får man säga, nyårshelgen har inte direkt erbjudit massor av kunder. Tyvärr påverkar det arbetsprestationen, då man gärna slappar lite extra då. Är det mycket kunder gör man mer saker man borde göra. Men jag och Oskar var nog rätt duktiga ändå, och gjorde det viktigaste. Lite inventering hanns det med också.

Imorgon blir det att dra till Stockholm för att försöka hitta en vinterjacka, eftersom jag fick det i julklapp av föräldrarna. Förhoppningsvis hittar jag något finfint.

Nu blir det lite mer musik, och lite annat.

Feeling used, or feeling left out

Så varför slet du dig fri

För att få leva ett liv i en värld där alla ändå beter sig som vi