The Cranberries - Zombie


Snipp, snapp...

Ja, då var den borta, men lilla piercing, det var väl tråkigt...



Nu får vi bara hoppas att huden orkar repa sig tillräckligt mycket för att det ska gå att göra om, annars får det bli någon tatuering, för det ser lite konstigt ut med bara en där, tycker jag. Men i alla fall lite kul att få se vad som suttit i min hud i snart ett år nu.



Trodde faktiskt att den var mindre, men nu blev man ju nästan fundersam på hur fan han fick in den under huden. Men men, vi hoppas på reparation!

Vilket bättre sätt att trösta sig själv än lite glass? Passade på att spendera lite av min fina lön på den nya glassen från Carte d'Or. Muffins!



Den hade börjat smälta när jag högg in, och needless to say, den smakade underbart! Tips till alla!

I övrigt inget matsug alls, fick bli någon paj innan träningen, vilket kanske inte är så bra, men va fan... Nej, toa nu!

Chipp!


Röda bröder

Gjorde precis en liten undersökning på SvD här. Handlar om vilket parti man troligtvis kommer att sympatisera med inför valet. Mitt resultat?



Vänsterpartist? Ja, det stämmer ju rätt bra överrens med en annan undersökning jag gjorde (eller ja, där hamnade jag mer i mitten, men ändå).



Så ja, jag är väl ungefär där jag trodde att jag skulle vara. Men det blir nog Miljöpartiet i slutändan ändå, den här gången. Men vi får se, Ohly kanske får mina sympatier ändå, när jag står där i valbåset? För jag ska rösta, det ska väl du med?

Eller hur?


Anchor away

Jahapp, det var den helgen det. Och vad fan har jag hittat på? Jo, rätt mycket faktiskt!

I fredags spelades det lite match, något som får ses som mitt bottennapp den här säsongen. Kände mig av någon anledning tokstressad i nästan alla situationer där jag fick boll under kontroll, så det var verkligen ingen höjdare. Matchen slutade 3-3, vilket i slutändan var skönt, men med tanke på att vi var bättre kändes det surt.

Igår var det först lite tvätt på schemat, sen kom föräldrarna och hämtade mig och vi drog till Bro och Fliesbergs, då farsan hade lite spekulationer på nya skor och ny sommarjacka, något som också införskaffades. Efter det bar det av till min ena bror, Martin, och en liten gathering då han fyllde 50 år igår. Det var dock inte den stora festen, utan den kommer att gå av stapeln i september.

Sen idag var tanken att jag skulle åka ut till Skepptuna och kolla på när Jaeger defilerade hem en ny pokal, men tydligen hade det inte gått så bra under gårdagen, så det blev inget mer för honom. Så det blev lite slappande hemma, och sedan B-lagsmatch, som jag precis kommit hem från. Torsk med 5-7 på hemmaplan, så det var ju helt klart en offensiv och rolig match, men kanske inte så briljant försvarsmässig. Jag lyckades göra ett mål, och även ha lite lekstuga i deras straffområde fram till ett annat mål, som jag dock inte gjorde själv.

Nu blire chill resten av kvällen, och sen är jag även ledig imorgon, vilket är riktigt skönt. Det blir att ladda batterierna inför sex arbetspass resten av veckan.

Mer nyheter! Vecka 24 kommer jag troligtvis att vara klar med min kartläsarlicens, så då kommer jag befinna mig på grusvägar runt om i Sverige med Jaeger som förare. Ska bara se till att vara ledig de två dagar som kurserna är, eller i alla fall jobba morgonpass.

Och ledsamma nyheter! Kolla...



En av mina dermals håller på att ploppa ur mitt bröst! Attans! Konstigt att det händer efter nära nog ett år, men det kan ha att göra med någon träff man fått på en fotbollsmatch, så jag får nog skylla mig själv. Förhoppningsvis kommer huden att vara så pass stabil där så att det går att göra om, för den lär knappast åka tillbaka in nu.

Nåja, chilla med mig, kissekattar! Cola!


Pengar pengar pengar

Skulle inte sitta helt fel med tisdag nu. Lönen hamnade på 24800 kronor ungefär. Med utgifter borträknade blir det ungefär 16800 i kassan.

Ge. Mig. Nu!

Eighteen Visions - Black And Bruised


Formidabel succés!

Redan efter några minuter (faktiskt!) efter att jag tillfört medel på två platser i hemmet där myrorna verkade vilja vara, tog det effekt. I vardagsrummet stannade de upp för en munsbit!



I köket var det nästan en ännu större festmåltid.



Någon timme senare hade de rackars krabaterna festat upp det mesta i behållaren i köket, och såg nästan desperata ut efter mer.



Så... Helt klart ett lyckat företag, och jag såg faktiskt bara en myra som irrade omkring på diskbänken, i övrigt en bunt med myrkadaver runt dosan i köket. Utplåningen har lyckats!


Ka-booom!

Igår när jag gick och la mig var det inga konstigheter i min lägenhet. All is well in the night, liksom. I morse, när man stiger upp, möts man av detta.




Massor av myror! Mysigt? Njae, inte riktigt. De verkade ta sig in genom ytterväggen i köket, där det verkar blivit något otrevligt hål, helt enkelt. Men! Jag svängde förbi Coop innan jobbet idag och införskaffade bekämpning.



Särskilt texten längs ner på baksidan tilltalade mig mest. "Utplånar hela myrsamhällen", står det. Väcks inte barnasinnet när man hör det? Eller egentligen... Jag kommer mer att tänka på en atombomb, som briserar några decimeter ovanför myrstacken med total utrotning som följd. Jag kan se mig själv stå ovanför med ett grymt tillfredställt leende och skratta mitt mest galna diktatorskratt. Men de små burkarna som myrorna ska krypa in i fungerar också.

I fredags kom Aline och förgyllde min kväll, natt och lördagsmorgon. Vi satt mest och kollade på film och snackade och skrattade, samt åt god mat (lagad av mig). Av någon anledning lyckades vi båda vakna vid halv nio på morgonen, men båda lyckades nog också somna om, tror jag. Mycket trevligt var det i vilket fall som helst.

Nu är arbetshelgen över, och gladare för det kan ingen vara än jag, nu är det bara massa mer jobb kvar. Men va fan, det är fem veckor till semestern! Kul!


Oooooooooooh hell yeahs!

Yay! Ny design!

It's spankerific!


Oh


"We all want to die like movie stars" you said,
as you jumped from the height of our cutting room floor.
While above us
glowing, exploding,
our dreams burst forth in light in death.
Hold me and tell me,
"We'll burn like stars.
We'll burn as we fall.
Watch as city lights
dance for us."


Yes baby, yes!

Hej hopp!

Nytt nytt nytt! Jag har klippt mig! Kort igen! Koooooooooooooooooooooolla kolla kolla.


We like? We like alot! Även om Samantha inte riktigt gillar det. Hon får helt enkelt vänja sig! Fick till och med kommentar från en kund idag att jag passar bättre i kort. Kul ju! Eller ja, det är lite jobbigt att kunder börjar kommentera ens utseende, men men... Är man snygg satan så är man.

Har hunnit spela lite fotboll sen sist, med varierande resultat. B-lagsmatchen igår gick väl knappast bra för min del, men å andra sidan är inte mittback riktigt mitt forte. Antingen missade jag djupledsbollar eller gick bort mig offensivt när jag ville pressa på spelare som mittfältarna släppte igenom. Nej, yttermittfält eller på sin höjd ytterback för mig.

Svängde också förbi Samantha i lördags och träffade henne, Tobbe och Aline en smula, vilket var trevligt. A-lagsmatchen sen på söndagen var dömd att misslyckas redan från första början, men vi stod upp rätt bra ändå, trots idel motgångar.

Var nere på stan i fredags och beställde nya linser, nämligen dag-och-natt-linser, som man har på sig i en månad innan man byter. Jag tog på mig dem i lördags och har inte behövt ta av mig dem än, så det verkar lovande. Känns lite sådär idag, men det är nog bara för att jag är så sablarns trött. Testade lite ögondroppar, men det har inte givit någon större effekt, så det är nog tröttheten som spökar mest.

Och nya solglasögon idag!


Holy fuck, Captain Batman! Kan man vara mindre snygg? Ja, troligtvis, eftersom jag är galet snygg (ego++).

Majskolvar idag!

Strung Out - All The Nations


Krasch, boom, bang

Så var den jobbhelgen över, och skönt var det. Lördagen var inte alltför jobbig, men söndagspasset var desto värre. Började vid 15.20, och kände att det var rätt lugnt med folk, vilket innebar att jag kunde koncentrera mig på att plocka ut lite varor i butiken. Topp!

Sen var klockan 19.20 och jag hade inte plockat fram någonting. Ungefär den nivån låg det på, med andra ord. Inte jättemycket kunder, men ändå tillräckligt många för att det blev svårt att göra något annat. Ungefär där slutade dock den värsta tillströmningen av kunder, men vid det laget var det dags att göra andra saker, så det blev inga varor upplockade.

Det roligaste var dock i fredags, då den här synen mötte mig:



Vad gillar vi lutningen? Tydligen har någon under torsdagnatten försökt sig på lite väl mycket sladdning från McDonald's (i en stulen bil, kanske ska tilläggas), och brakat rätt in i tre av släpen, förstört lyktorna på alla tre och knuffat till det ena samt en lyktstolpe. Bra skit. Bilen hittades på fredagen kraschad på en åker en bit bort. Spännande saker hände i Norrtälje!

Idag är det dagen D! Eller något. Men jag har massa saker som ska göras idag. Det börjar med att någon ska göra någonting med ventilationen (kommer inte riktigt ihåg vad det stod på lappen), sen ska jag fixa en utbildning inför morgondagen då vi börjar med hyrbilsuthyrning via dator på jobbet, sen ska jag klippa mig (kort igen, skönt!), sen till optikern för den årliga linskontrollen och sen sist ut till Björkhaga och spela seriepremiär mot Rimbo. Ujujuj. Det är tur att man är ledig ibland (obs! ironi).

Appropå ledighet så kommer nog min vilja att jobba så mycket som möjligt falera till helgen, då jag nästan ser fram emot att vara ledig fyra dagar i rad. Men vi får se, kanske tar jag mig i kragen och tar något extrapass i alla fall.


Rise Against - To Them These Streets Belong