I walked the streets flirting death

Ja, som förväntat gick dagen snabbt, hade att göra mest hela tiden. Fick väl det mesta gjort som skulle göras, mycket skönt. Och i helgen kommer jag att ha ännu mer att göra, då jag ska bygga om hyllor så att rätt varor finns på rätt plats. Eftersom det är massa småpryttlar som ska flyttas om, kommer det troligen att ta lång tid, men det ska nog gå bra ändå. Försöker komma på om något spännande hände på jobbet idag, men det var nog business as usual hela dagen faktiskt, inga direkt jobbiga kunder eller intressant händelse. Samma lika, liksom.

Ikväll blir det nog party party. Det är ju Halloween, så man måste ju nästan ut. Inte för att jag behöver en ursäkt för att dricka, men... Känner mig helt klart på hugget, även om ekonomin kanske inte är den stabilaste. Men va fan, ska man ligga på topp får man offra lite. Nu har vi ju bestämt att vi ska käka julbord på Viking Line den 22 november, så då måste man ju ha lite pengar att köpa sprit för. Och godis, kanske. Förhoppningvis blir vi 15 som åker, vilket ju i sådana fall skulle vara grymt kul. Det gäller bara att se till att alla som ska med får vara lediga, men det ska väl förhoppningvis inte vara några problem.

Nu sitter jag och lyssnar på Trivium, för de intresserade. Har helt klart åkt på en släng av metalcorefeber, och håller som bäst på att ladda ner ännu mer liknande musik, och även lite mathcore (som jag aldrig hört talas om förut, även om The Dillinger Escape Plan ringde en klocka). Måste bara börja kolla texterna, eftersom man som oftast inte hör vad som sjungs, vilket ju faktiskt skulle kunna vara lite kul att veta.

Men men, kanske skriver min lilla "krönika" om mode och modebloggar lite senare, när jag tänkt igenom lite mer noggrant vad jag ska skriva.

You look alot like me

[dramatisk röst] The day has come to an end! [/dramatisk röst]

Nu är jag hemma efter en arbetsdags som gått ordentlig snabbt, vilket är helt okej. Jag har fått lite saker gjorda, och har helt klart morgondagen utstakad med ett flertal saker som ska tas tag i. Nu sitter jag och äter OKQ8s nyhet i smörgåsväg, nämligen en tunnbrödsklämma med ost och skinka och honungssenap. Förbannat god, måste jag säga, och ett hett tips från mig till er, nästa gång ni är inne på en OKQ8-station.


Förbenat gott!

Har tänkt att blogga lite om mode imorgon, spännande, va? Jag läste ju i Aftonbladet idag att det finns ett knep att dra till sig läsare till sin blogg, nämligen att göra ett inlägg med enbart namn på B- och C-kändisar. Man behöver inte skriva något om dem, enbart skriva deras namn. Det är tydligen så, att dessa spännande människor sitter och googlar på sina namn, och de flesta bloggar är ju sökbara på Google, varför de då hittar just din blogg. Jag tänker dock vara lite mer seriös, och tänker faktiskt skriva saker om folk, det blir ju lite roligare då, tänk om man till och med kan få lite hatmail? Då skulle ju dagen vara ordnad.

Men men, det tar vi imorgon, orkar inte direkt göra det nu. Nu ska jag chilla, kolla lite TV, chatta lite. Såna kul grejjer, you know.

Hörs imorgon, eller nåt.

800 grader, my ass

Update! Sen omsider, eller nåt. Har precis lämnat Erika vid bussen, och ska nu försöka tagga till för att jobba. Hur nu det ska gå. Vaknade ett antal gångar i natt efter skumma drömmar, eller vad sägs om att flyga ovanför molnen (på väg till Las Vegas) och se gräsbevuxna kullar med får på, för att sedan bli uppäten av en drake varpå det blir Game Over? Men, det är ju såna drömmar vi tycker om.

Vi åt wok med kyckling och nudlar igår, vilket var länge sedan jag åt, och det var precis lika gott som vanligt. Helt klart en maträtt jag måste göra flera gånger. Måste dock komma ihåg att köpa soja, eftersom jag inte hade det hemma.

Och ja, jag hatar vädret. Jag vill att det ska vara sommar och varmt igen. Jag vill inte behöva oroa mig för vinterdäck, att man inte har tillräckligt med kläder på sig, och om man kommer att halka och dö bara för att man går utanför dörren. Ge mig 25+!!! Fan, kan vi inte flytta Sverige en, så där, 800 mil söderut? Det skulle vara riktigt najs. Jag vill nästan lära mig spanska och flytta till Spanien och jobba istället, skulle vara grymt mycket skönare än äckligt kalla Sverige. I pee on you! Men men, det är väl bara att acceptera läget och vänta de sex månaderna till att det blir varmt igen... Usch!

Dags att göra sig i ordning, tror jag. Baaaaaaaai!

Släpp in lite förbannat solsken

Äääääääääääännu en dag har grytt, kallt som fan är det, 0,5 grader plus, och dimmigt som bara den. Vilket betyder att jag nog, tyvärr, måste lägga på vinterdäck snart, utifall att det börjar snöa här nere. Drygt, eftersom jag har dubbdäck, och om det inte snöar, så slits dom ordentligt mycket. Nu har dom redan gjort det i två vintrar, så det här är helt klart sista vintern de får rulla på Sveriges vägar.

Sitter som bäst och äter min frukost, känner mig ändå ganska på topp, så det kommer nog bli en bra dag. Hade behövt gått och lagt mig tidigare, men men, sånt är livet.

Dusch snart, bai bai!

Cause I'm a rockstar, yes I am

Arbetspass ett av sju i rad avklarat, mycket skönt. Dagen gick faktiskt osedvanligt fort idag, mest för att det fanns att göra mest hela tiden, vilket är sweet. Hände väl inget extraordinärt, får jag väl lov att säga, förutom att vår kontaktperson hos Posten var på visitt, och vi pratade lite, eftersom yours truly är postenansvarig på OKQ8 Norrtälje (I know, fett respekt). Hakar svängde in en stund, och tydligen har jag dansat med någon rolig i helgen som hette Sara... Fick inte reda på vem det var, eftersom jag trots allt dansade med många tjejer i helgen, men men. Sen snackade David och jag skit om allt och alla (skämt åsido), men det brukar ju bli sånt, mycket har ju trots allt hänt på stationen.

Imorgon ska jag jobba dagspasset, och har gjort i ordning en fin liten lista på alla saker jag ska pyssla med, förutom att plocka varor då. Så morgondagen kommer troligtvis att gå fort, sen kommer ju Erika på eftermiddagen, så då har jag resten av dagen bokad. Det ska bli mys!

Satt och pysslade lite med en bild jag fick i huvudet på ett albumcover (jag ska ju bli rockstjärna) som faktiskt blev snyggt. Eller, det blev ju inte snyggt eftersom jag gjorde den, men konceptet var snyggt. En gitarr, lite dödskallar, en ros och stjärnor. Fräscht! Rockigt som fan, liksom.

Funderar på om jag ska diska nu, eller imorgon. Vet inte riktigt om jag orkar nu, men det är inte så mycket disk, så vi får se. Beslut, beslut, beslut!!!


I'm gonna vacuum your ass

Jahapp, vad ska man skriva en morgon som denna? Det har ju inte hänt speciellt mycket under natten, liksom (hehe). Idag måste jag dammsuga lägenheten, och sen när jag kommer hem blir det diska, så att det är fint och prydligt här hemma. Annars är det jobb, jobb och åter jobb som gäller, men det är trevligt.

Kollade på mangan Ghost In The Shell igår, eftersom jag inte förstod något den enda gången jag sett den förut, eftersom min engelska inte var bra då, och den var otextad. Nu gick det dock bättre, även om det är lite småsvårt att hänga med när de använder namn man inte känner igen. Den filmen borde folk se ändå, eftersom den ändå är lite tänkvärd, med livsfilosofiska funderingar etc.

Nej, nu ska jag kanske äta lite frukost (tunnbrödrulle med leverpastej och gurka, mums!), och sen börja dammsuga. Wihoo!


A refreshing run in the forest

Ja, det var faktiskt skönare efter en liten springtur, och en härlig dusch. Nu känns saker inte lika jobbiga, och jag ser helt klart fram emot resten av veckan. På onsdag får jag dambesök, så det är najs. Sen på fredag blir det väl troligtvis utgång, eftersom det är Halloween, det kan man ju inte missa.

Nehepp, nu ska jag fördriva tiden med saker, och sen gå och lägga mig.

Toodles!

En månad senare...

Nej, idag har inte varit någon bra dag. Alltför många tankar i huvudet, tankar jag ändå hoppats att jag skulle slippa ha igen. Jag tänker inte gå in närmare på vad, för då kommer jag bara förstöra ännu mer. Men jag är jävligt glad att jag ska jobba sju dagar i rad nu, för då har jag något annat att tänka på. Hade inte tänkt springa idag, men nu tänker jag göra det, förhoppningsvis blir det lite bättre då.

Fan, jag vill ju bara må bra och inte tänka allt... Å andra sidan har det bara gått en månad, det lär väl ta lite längre tid kanske...

Tatuering ho!

Åkte ju ner på stan idag med lite bilder på tatueringar, för att få något cirkapris på vad det skulle kosta. Upptäckte då att tatueraren jag skulle till hade upphört. Spännande. Den enda andra tatueraren i stan är en drop-in, vilket inte känns jätteseriöst. Funderar med andra ord på något i Stockholm, och det finns ju lite studios att välja mellan, även om det kanske kostar lite mer. Dock kan man ju nästan vara garanterat säker på ett bra resultat. Jag tror nog inte att jag kör ryggtatueringen först dock, utan kör de jag tänkt göra tidigare, vilket är kaninerna runt högra bröstvårtan, samt ett ansikte på högerarmen. Kan väl tänka mig att de två hamnar på 10 000, eller förhoppningsvis mindre.

Kanske laddar upp bilder senare, men just nu orkar jag inte. Jag borde istället ta tag i städningen av lägenheten, men det har mest blivit Family Guy som ockuperat min tid, samt slöchatt. Kan inte någon komma och sparka mig i röven så att jag sätter fart?

Today's the day, motherfucker

Gårdagen var kanske inte en höjdpunkt i mitt liv, efterspelet från två dagars festande kan verkligen ta ut sin rätt på kroppen. Jag känner för tusan fortfarande att det finns kvar i systemet. Men men, i dag, måndag, är jag ledig, och ska ta tag i lite saker, hade jag tänkt. Bland annat ska jag till jobbet och skriva ut bilder på de tatueringar jag vill göra, för att sedan åka till den lokala tatueraren och se ungefär vad prislappen kommer att hamna på. Kommer nog ta med mig bilder på fem tatueringar, sen får vi se hur många jag börjar med, blir väl inte alla på en gång, liksom.

Sen tänkte jag faktiskt städa hemma, jag har ju inte dammsugit på... Två månader? Eller nåt. Börjar se crap ut, helt enkelt, så något måste göras. Det gäller bara att bygga upp lite motivation att faktiskt komma igång med allt. Fast nu äter jag frukost, så jag är helt klart på gång.

Nej, vi får se om vi hörs lite senare, bloggen!

Omgshrooms

Fan, ibland skrämmer jag mig själv, så bra är jag. Har precis kollat klart på rysaren Shrooms. Den verkade ju lite småintressant, så jag laddade ner den.

Filmen handlar om sex personer (fem amerikaner och en irländare) som, i de irländska skogarna, ska dricka svampte, gjort på magiska svampar. Något som tydligen = the shit. Irländaren är så klart den som har rutinen och vet vilka svampar som är bra, och vilka som är mindre bra. En av personerna är en tjej (vi kan kalla henne huvudrollen), som tydligen har en grej för just irländaren eftersom de spenderade föregående sommaren tillsammans, en lite sommarflirt med andra ord. Hon är inte riktigt inne på svampgrejjen, men när de letar efter svamparna, beslutar hon ensam att äta en av dem. Så klart väljer hon en av de svamparna som irländaren innan förklarat kan ha dödlig utgång vid förtäring, information som tjejen inte hörde. Hon får världens trip, spasmer inkluderade. Dock "klarar" hon sig utan att dö, och alla sex förbered sig för den första natten.

Runt lägerelden berättar irländaren en historia om området, där det bland annat ligger ett övergivet hus, som tidigare inhuserat unga kriminella. Han bakar in lite andra kusligheter, som senare ligger till grund för vad som händer i filmen. Folk börjar dö, och tjejen som käkade svampen tidigare börjar se saker, både sånt som har hänt och sånt som kommer att hända. Spännande!

I alla fall, ett tag in i filmen insåg jag, eller nåt, att filmen egentligen inte kunde sluta på annat än två möjliga sätt. Det första, och tråkigaste, skulle varit att tjejen vaknar på ett sjukhus, eftersom hon blev så pass dålig av svampen, och att hon har inbillat sig allting. Det andra sättet är att det var hon som dödade alla i och med historien som irländaren berättade. Jag tänker inte avslöja slutet, om det nu är någon som vill se filmen, men jag är bra på att lista ut slut, så mycket kan jag säga.

Filmen var väl ingen höjdare, och producenten hade helt klart vunnit på att göra den ännu psykologisk än den var, nu blev det mest blasé. Den får 2/5, för det fanns ändå lite intressanta scener, som den talande kon, till exempel.

Mmmmmpizza

Så där ja, nu börjar kroppen lugna ner sig lite... Börjar bli lite småsugen på mat, och som alltid när man festat ska det vara så fett som möjligt, så det lutar åt en pizza. Måste bara känna mig lite mer nykter än jag gör nu, innan jag hoppar i bilen, för jag orkar verkligen inte gå eller cykla just nu.

Har, som sagt, tänkt svänga förbi jobbet också för lite underhållning, eller nåt.

Håller på att ladda ner Akira, som är en mycket bra anime. Har i och för sig sett den några gånger, så man kan ju tycka att jag borde ladda ner någon annan anime istället, men jag kände att jag ville se den, så det blir nog så lite senare.

Meh, får se om det blir några "intressanta" uppdateringar idag, känner mig ju inte så lite slö och oengagerad...

Min arma kropp, mitt huvud, min mage, mitt allt

Uj uj uj. Dagen efter två dagars festande... Inget jag vill göra om... Tror jag. Men jag hade kul igår, även om jag blev kanonfull utan att egentligen dricka speciellt mycket, troligtvis för att fyllan från fredagen fortfarande satt i. Kom väl upp lite tidigt, eftersom det inte var mycket folk ute just då, men det fylldes på ganska snabbt, och jag dansade som en gud (vilket jag ju alltid gör). Det fick då bieffekten att jag blev helt slut vid kl 2, och med tanke på omställningen till vintertid var det ju två timmar kvar på kvällen, men jag åkte hem ändå. Med taxi, vilket jag inte brukar göra. Fick inte med mig något ragg den här kvällen heller, men hade dock lite kul med en tjej på krogen (in the bathroom, if you know what I mean), så det var ju trevligt.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, eftersom jag fortfarande känner mig sliten som en jag vet inte vad. Jag lär väl kanske dra upp till jobbet lite senare och hälsa på Camilla och David, eftersom de troligtvis har jättetråkigt utan mig. Fram tills dess får vi se...

Shohohohopp!

Lite bilder på kläderna var det ja. Här kommer de!









Skjortan har ett standardtryck på baksidan, och den långärmade är bara mysig. Jag har länge behövt en tunnare långärmad, som man kan ha på sig när det är lite kall, men man fortfarande inte vill bylta på sig massor med kläder. You dig?

Pose signerad Kristofer

Kristofer var ju som sagt ute på krogen igår. Självklart skulle jag hamna på kort (varför inte, liksom?`), och självklart måste  jag dra till med ytterligare en klassisk pose.


Signerat Kristofer Dahlström, liksom. Nu äre utgång ikväll igen, bestämt! Måste bara få bakfyllan ur världen med några liter vatten.

Jag var jättesmart igår när jag började dricka. Jag inledde kvällen med en Smirnoff Ice, som jag ändå tycker är gott normalt sett. Igår smakade det helvete, och jag undrade tyst för mig själv varför jag dricker det egentligen. Så jag fortsatte med mina juicedrinkar och jäger/redbull. På krogen drack jag dock endast och enbart Smirnoff Ice, typ sju stycken. Min slutledning är att man måste vara full för att uppskatta den drycken. Helt klart.

Jag har varit och handlat kläder också! För ovanlighetens skull. Ska visa vad jag köpte om ett litet tag, när jag orkar,  men jag är helt klart nöjd med inköpen. En skjorta och en långärmad tröja blev det, plus en basic vit t-shirt. Bilder kommer strax, med andra ord!

Kan rummet sluta snurra?

Uj uj uj... Kan man ha ångest efter en utekväll så... Har inte jag det. Varför skulle jag? Hade skitkul på krogen, dansade med massa tjejer, hånglade och hade mig, träffade Camilla från jobbet, efter att ha blivit irriterad på att hon ringde hela tiden. Men... I slutändan blev det inget. Absolut ingenting. Tog mig i alla fall hem, där jag totaldäckade, med dator igång och lampor tända. Fina grejjer.

Nu är frågan, när ska jag orka äta något? Är väl inte alltför hungrig än, kanske beror på att jag fortfarande är full, så vi får se om några timmar.

Funderar också på om jag ska ut ikväll igen, men det får bli ett beslut som tas framåt kvällen.

Kom ihåg nu att jag spydde som en gris på krogen... PÅ toalocket, inte i toan... Men jag städade efter mig! Typ...

att vara full #1

Ja. jag är dum och full när jag är full. Yay. Fan ta mig, nyktra till för i helvete. Nej, nu ska vi spela black jack, du och jag. Och vinna pengar! Men om vi förlorar? Då har vi pengar på kortet! Men... Vi lever bara en gång! Det vet du väl? Men, morgondagen då? Skit i den! Nu ska vi fan parta, du och jag! Vem? Vi! Din jävel! Vi ska fan vända upp och ner på världen. Men jag vill ju bara ja närhet och kärlek. Fan ta dig, vi ska ha sex, du och jag. Men jag behöver nåt som betyder nåt. Nej, vi behöver fysisk njutning, inget annat.

Hatar inget, älskar allt. Fan ta mig, älskar dig.

oh snap

Jag ska supa skallen i bitar och dansa tills benen blöder!

Mitt nya motto, varje fredag!

supa, supa, däcka

Okej, min tänkta backslick fick inte så positiva reaktioner. Tur att jag är en person som inte lyssnar på andra. Haha!

Nu är jag hemma, efter jobb och ärenden. Jag var ju så underbar i morse, hade planerat att ta med mig massa saker till jobbet, förutom nya arbetskläder, då. Tror ni att jag kom ihåg ens en grej? Nej, just det. Inte ens min goda matlåda fick åka med mig. Så jag fick fint pallra mig hem efter jobbet för att hämta de grejjer jag behövde, sen ut igen. Nu är jag dock hemma igen, lyssnar på musik, och ska snart till föräldrarna för lite gratismat, vilket ju alltid är trevligt. Efter det är det party som gäller.

Ikväll ser planen ut ungefär så här: Smådricka, supa, supa, däcka, krogen, dansa, hångla, däcka, dansa, supa, ragga, däcka.

Sen hem, förhoppningvis inte ensam. Men men, det får vi se hur det går med. Jag tänker ju så jävla långt när jag är full. Även om jag har en tjej, som är snygg, på gång, kan jag banga för att jag vill ha korv, eller nåt... Så vi får se, det är ju det som är tjusningen med att supa skallen av sig och dansa på klubben.

Ste, ste, ste, ste, ste, ste, ste, stekarfrilla

Jo, det är ju så här. Jag ska bli rockstjärna (haha), nej, faktiskt! Och eftersom jag ska det, måste jag ju ändra mitt utseende lite. Första steget blir att spara ut håret (första och första, det lär ju ta något år...), sen lite tatueringar och piercings. Därför måste jag testa nya frisyrer som inte ser ut som crap när håret är så där lagom långt att man inte kan göra något med det. Testade backslick efter duschen nu, och tror fan att det kan funka. Jag menar, om farsan kan, kan väl jag?




Eller vad tror ni? Nu blir det ju bättre med lite gelé, detta är ju naturellt, liksom. Men fan, det kan funka!

Jag ska cykla till månen!

Nej fan, det där gick ju riktigt bra! Maten blev klockren, och nu har jag matlåda till imorgon, eller någon dag i framtiden, men antagligen imorgon. Håller som bäst på att diskar, och känner mig allmänt duktig, samtidigt som jag nostalgiar lite med Green Days skiva Nimrod. Länge sen som fan jag lyssnade på den. Det är bra skit, ytterligare skivtips från mig!

Nej, tillbaka till disken. Ska nog fan ta en lång runda efteråt. Känner mig nästan lite hurtig. Har faktiskt funderat på att köpa ett 6-månaderskort på Friskis&Svettis, spinning. Tror det kan vara bra för mig. Sen får man ju 400 kr från jobbet också i bidrag, så det blir 700 kr för 6 månader. Inte helt fel, och jag tror att spinning är bättre för mig än gym. Vill jag bygga lite muskler på överkroppen kan jag köra det hemma, inga konstigheter.

Disk var det.




Ser det inte bara FÖR gott ut? Fan, jag kan ju när jag vill, eller?

We're all on drugs

Happ happ, då har man börjat med matlagning... Ska koka ris, för första gången på länge, spännande! Får se om jag lyckas. Inte för att det är svårt, men ändå, kan något gå fel så kan man banne mig lita på att det gör det. Har skurit kyckling och ska snart sätta på plattan för att schteka den. Sen maaaaaaaaaaaaat! Yay!

Eller nåt. Lyssnar på Scars On Broadway, vilket innehåller System Of A Downs medlemmar, förutom lead singern då. Så det är den andra killen om sjunger på Hypnotize/Mesmerize som sjunger. Låter snarlikt SoaD, men ändå eget, plus att sångaren har en riktigt skön röst att lyssna på. Deras S/T album är ett klart tips från mig!



Vad var det jag sa? Kan något gå fel gör det det... Skulle ju ändra värmen på plattan med risen till lägsta, men ändrade på plattan med pannan. Så riset har kokat i fem minuter... Damnit! Får hoppas det blir bra ändå...

Chicken tonight!

Jag är nog liiiite workaholic just nu... Stannade ju kvar HELA 15 minuter extra efter att jag egentligen slutade och pysslade med saker. Det är ju bara det att man inte hinner med allt man vill på sin vanliga arbetstid, mest för att man måste hjälpa till i kassan och hjälpa kunder. Därför blir det lätt så att saker som man låtit ligga, blir gjorda efter arbetstid. Men men, det är ingen fara, jag har ju inget bättre för mig, eller hur?

Idag ska Kristofer laga god mat. Yummy! Kyckling Tikka Masala med ris blire, ser nästan lite fram emot det. Det jag INTE ser fram emot är att jag måste diska. Typ nu. Annars kan jag inte tillaga maten, vilket ju är lite tråkigt, istället. Och med tanke på att det är MASSOR med disk, känns det ju extra jobbigt. Men jag måste ta tag i det. Och kanske städa hela lägenheten, faktiskt. Man vet ju inte när man får besök, liksom.

Jag glömde ha i tillräckligt med hårgelé i håret idag, så efter ett tag började det sloka lite... Men det är priset man får betala om man ska låta håret växa ut så att man kan bli värsta rockern i framtiden. Har ju trots allt inte sparat mer än två månader... Kom tillbaka om ett år, liksom.



Sitter och lyssnar på metlacore-gruppen All That Remains. De är faktiskt bra, tycker jag. Kanske lite svaga melodier, men annars riktigt okej. Ett tips från mig! Snart ska jag lyssna på Dark Tranquillity, som jag har laddat ner musik av, men inte kommit igåg och lyssnat på. På TV är det bara skit...

Mmmmmmkalles

Ack! Vad jag har börjat sova bra om nätterna. Det är nästan lite jobbigt, är ju helt slut när jag vaknar. Annars brukar det bli mer powernaps än något annat. Visst, det är väl egentligen bra, men jag saknar att vakna tre-fyra gånger varje natt, nu måste jag ju faktiskt använda snoozen för att få samma effekt. Drygt, det är vad det är!

Oh well, te och kaviarmacka är fina grejjer på morgonen, det ni!

Blogg to the Ogg

Kom på att jag glömt blogga idag (förutom förra inlägget)! Ve och fasa! Men nu är jag här, igen. Måste ju leva upp till mina åtaganden. Eller nåt.

Idag var en slapp dag på jobbet. Plockade lite varor, som levererades igår, men det gick snabbt. Annars var det bara glassa i kassan och vara trevlig mot kunder, vilket ju också är najs. Var ju lagom dum i morse också... Hade ställt larmet på tio minuter tidigare, så att jag eventuellt skulle hinna med att duscha, men det gick ju åt fanders. Vaknade till larmet, fräste och svor, ändrade larmet till vanliga tiden och slumrade i tio minuter till. Men jag ska vara hurtig och dra ut och springa snart, så då duschar jag ikväll istället.

Hade min svulldag idag, vilket jag faktiskt inte haft på länge, vilket innebär mördegskakor och cola till middag. Köpte i och för sig två bananer att äta efter träningen (även om det inte är bra, enligt reklamen, men palla köpa annat), men annars svulla! Köpte också grejjer till maten imorgon, har tänkt mig kyckling, med Tikka Masala-"sås" och ris (ja, Kristofer har köpt ris!), vilket ska bli gott. Måste bara komma ihåg att plocka ut kycklingen ur frysen, annars blir det ju inge roligt att äta den. Förhoppningsvis blir det matlåda till jobbet på fredag. Sen på fredag äter jag hos föräldrarna på kvällen, så det är lugnt. Och sen party. Har planer på en riktig jävla karatefylla, däcka totalt... Vi får se vad för spännande som händer.

Fred ut!

A to the E

Jag har lagt mig till med en väldigt irriterande ovana när jag skriver... Jag ersätter a med e och vice versa. Riktigt irriterande, plus att jag inte märker det förrens efteråt. Vet inte riktigt varför det blir så heller, men irriterande är det, så jag måste bli lite mer nogrann när jag skriver.

Sen är jag ju så grymt bra på att skriva, jag behöver ju inte titta på tangenterna när jag skriver, även om jag kanske inte gör det helt rätt, enligt "standarden", som man blev upplärd i gymnasiet. Fast jag är bra ändå. Jag klarade ju faktiskt det provet utan att göra på rätt sätt. Tänk om jag bara kunde använda mina grymma skills till att faktiskt skriva någonting vettigt, som jag ju trots allt har tänkt göra. Har massa planer men ingen motivitation, kan ingen komma och ge mig en redig spark i röven så att jag tar tag i saker och ting. Jag har ju trots allt en jädra massa ledig tid nu som singel, så va fan...


Glass, någon?

Ännu en arbetsdag till ända, och här sitter man och slöchattar och lyssnar på Prodigy. Fina grejjer. Borde egentligen ta tag i mitt liv idag, men tänker kolla vad morgondagen har i sitt sköte först, så idag blir det slappa hemma. Får se vad jag kan hitta på, ska eventuellt snacka med Emma, men det kommer troligtvis inte ta så lång tid. Blir nog ett joggingpass ikväll igen, eftersom jag är så sanslöst hurtig av mig, nuförtiden. Ska försöka orka köra lite styrka när jag kommer hem också, så att det blir ännu mer effekt än bara löpning.

Beställde ju bromsbelägg till bilen igår, eftersom de på besiktning sa att det var nära att bilen blev underkänd på grund av dem, och de kom idag. Så jag frågade meckarna i verkstaden om de kunde byta. Fick då veta att mina bromsbelägg som sitter i, var i perfekt skick, och att det inte alls behöver bytas. Det kanske dock var något annat, men de tyckte inte att det var någon fara. Skumt! Jaja, jag hade ju inte betalt de nya beläggen, så jag skickar bara tillbaka dem.

Sms:ade med några tjejer igår som tydligen fått tag i mitt nummer eftersom de lånat en mobil av en kompis. Jag var tillagd som Eric Dahlström. Riktigt skumt! Fattar inte varför någon har mitt nummer med det namnet... Det enda jag kan komma på är att någon jag känner gav ut mitt nummer på skämt på krogen och då sa ett av mina mellannamn, men det skulle i såna fall hänt för lääääänge sen, så jag vet inte...

Dutti ponke

Fan, idag har jag ju faktiskt varit riktigt duktig. Besiktning, tvättning (som jag i och för sig inte är klar med än), lagad mat (och matlåda, första gången på... jag vet inte hur länge), och ska ut och springa. En hyfsat produktiv dag trots allt. Sen upp imorgon i ottan för att jobba, mys! Eftersom jag bytte mitt torsdagspass jobbar jag nu fyra morgonpass i rad. Lite slitigt, men jag är ju ledig i helgen, så det är lugnt.

Sitter och lyssnar på The Confession som är ett nytt band i min samling. Kanske lite mycket metal för min skull, men det är ganska bra ändå. Nej, nu ska jag fixa tvätten och tagga till för att dra ut och springa.

Toodles.

Norrtälje är alldeles för... dumt?

YES! Klarade min första besiktning ever utan anmärkning. I alla fall inte på papper, men besiktningsmannen sa att bromsarna var i värsta laget, vilket jag ju visste. Så nu har jag beställt nya på jobbet idag som då kommer imorgon, så får våra fina verkstadsnissar fixa det åt mig. Och nej, jag kan inte hålla mig borta från jobbet, men så är det när man är arbetsskadad... Jag var i och för sig och tankade, eftersom det är relativt billigt just nu, men sen kunde jag ju inte hålla mig från att gå in och fixa lite med min lön samt prata med chefen om massa grejjer. Bland annat en spännande händelse som inträffade i lördags:

Två tjejer kommer in i butiken strax efter nio, och säger att de behöver låna domkraft och fälgkors eftersom de har problem med en bil. Jag meddelar, så trevligt jag kan (jävligt trevligt, ska ni veta), att vi har domkraft, men inte fälgkors till utlåning. En tjejen säger än en gång att de behöver låna fälgkors, varpå jag meddelar att vi har fälgkors till försäljning. Tjejerna verkar inte veta vad de vill, men lånar domkraften.
En av de två, plus en ny tjej kommer tillbaka med domkraften ungefär 20 minuter senare. Den nya tjejen säger att de verkligen behöver låna ett fälgkors. Jag muttrar för mig själv och undrar om det är något fel på min röst eftersom de inte verkar fatta vad jag säger. Upprepar mig själv att vi inte har fälgkors till utlåning men till försäljning. Den nya tjejen frågar vad det skulle kosta att låna ett fälgkors. Förbannar allt tyst för mig själv, samtidigt som jag går och hämtar ett fälgkors på hyllan. Berättar priset för tjejerna, 57,50, den nya frågar om inte 50 räcker eftersom det var vad de hade på sig. Jag säger nej, så klart, eftersom det kostar 57,50. Tjejerna muttrar och går iväg för att hämta mer pengar.
De kommer tillbaka, betalar fälgkorset, varpå den nya frågar om de behöver lämna tillbaka fälgkorset. Vid det här laget undrar jag vad fan de har rökt på eftersom de inte verkar fatta konceptet med att OKQ8 är en butik som säljer varor. Säger i alla fall att de inte behöver det, varpå de lyser upp eftersom polletten verkar ha trillat ner, och den nya säger att det var ju bra, då kan man ju ha den i framtiden också. Jag nickar, och tackar gud för att de troligtvis inte kommer tillbaka mer.
Precis när vi stängt kommer det en kille och frågar efter mig, jag hade gått iväg så det var Camilla som pratade med honom, och hon trodde att det var någon jag kände. Kommer ut till nattluckan där han står, och han säger "Tack för att vi fick låna ett fälgkors", varpå jag är nära att säga ingen fara, men kommer på mig själv. Sen fortsätter killen med att säga att det var jävligt dålig stil att vi inte gjorde det, varpå jag, nästan desperat, försöker förklara (för döva öron) att VI INTE LÅNAR UT FÄLGKORS! Han tycker att det borde vi kanske börja göra, för de grejjer som han behövde fälgkorset för att fixa kostade ju flera hundra. Tror att det var en volvoraggare (så klart), så mycket mer kan man ju inte förvänta sig.

Aaaaah! Det finns såna jävla kompletta idioter i Norrtälje, så det är inte sant. Kan inte de bespara mig sina åsikter i framtiden? Och inse att OKQ8 faktiskt försöker tjäna lite pengar på sin verksamhet genom att sälja varor? Eller går de in på Elgiganten och frågor om de kan få låna en kamera för att de ska ta lite bilder? Cheesus.

Nu väntar jag i alla fall på att det ska bli klockan för tvättning, sen ska jag nog fan göra tacos idag. Det ska bli najs, känner för att laga lite ordentlig mat för en gångs skull.

Nattvaka

Nä, va fan gör man uppe egentligen... Slöchattar och lyssnar på Mondo Generator. Spännande. Borde egentligen gå upp tidigt imorgon och fixa med viktiga saker, men tror att jag skjuter på det. Fast att jag vet att jag måste ta tag i det. Måste hitta på något bra att göra imorgon, förutom det jag måste göra. Men vad? Tips? Ja, tack!

Nej, sova. Det är en bra idé. Blir väl om några timmar då?

Recensiontime!

Så där ja, då har man satt sig tillrätta i stolen, käkat lite sallad, druckit lite cola, och snackat med lite människor. Har letat efter ny musik att ladda ner på last.fm. Inte alltför mycket bra, men har nu fixat lite Killswitch Engage, som faktiskt är bra. Har inte lyssnat på dom innan, men det funkar riktigt bra. Laddat upp lite bilder på bilddagboken (ego-bilder, väldigt o-Kristofer), vilket ju börjar bli en vana, nu när man inte har så mycket att göra eftersom de flesta spel jag spelat tidigare blivit tråkiga.

Tänkte nu prata lite om The Living Ends nya album, White Noise (ja, jag sa ju att jag skulle det!).

Det är ett mycket bra album, helt klart i stil med tidigare alster, men tillräckligt fräscht för att inte vara tråkigt. Det finns många bra spår, både lugna och med tempo, och alla har Living Ends karakteristiska simplistiska skicklighet i riffen, och deras helt klart egna stil/genre. Första gången jag hörde första spåret, How Do We Know, tänkte jag på en gång att "den här skulle vara grym i Guitar Hero", vilket bara visar hur skadad man blir av att spela det spelet. Men faktum kvarstår, den skulle passa riktigt bra där.

Alla spår är kanske inte av samma höga kvalité som How Do We Know, White Noise, Loaded Gun och Kid, men albumet har klart en hög lägstanivå. Loaded Gun har ett grymt snyggt gitarrparti, nästan lite inspirerat av fiol. Vackert!

Betyget blir 4/5, men femman är inte långt bort.



Intressant update #1

Söndag morgon och jag är äntligen nykter! Eller nåt... Har sovit bra för en gångs skull, utan några ryckiga uppvakningar eller nåt, och gick precis upp, cirka 3 timmar senare än vad jag normal går upp. Riktigt skönt faktiskt. Också bra att slippa sitta och tråka tills att jag börjar jobba om ungefär 2 timmar. Ska kanske ta tag i lite grejjer idag, så som att faktiskt plocka upp tvätten, med tanke på att jag har ny tvättid imorgon.

Imorgon ska jag besikta bilen också, vilket förhoppningsvis ska gå bra... Är lite orolig för bromsarna, som har gnisslat lite på senaste tiden, men dom funkar ju, vilket är det viktigaste. Ska komma ihåg att kolla lampor etc idag innan jobbet, så att man inte åker på såna saker.

Just nu sitter jag och lyssnar på The Living Ends nya album, som jag tänkte skriva lite om, om ett tag. Men först blir det frukost tror jag.

Tjo!

Tatuering ho!

Så då har man väl egentligen bestämt sig. Jag ska tatuera mig. Så snart jag sparat ihop lite pengar så att jag inte behöver låna alltför mycket. Troligtvis på januarilönen, vilket då betyder att det skulle vara bra om jag jobbade jul- och nyårshelgen. Inspirationen kommer från Offsprings nya albums coverart, som jag tycker är helt gudomlig. Orginalet är ju med mycket rött, vilket jag kanske inte riktigt vill ha, så jag har pysslat lite med en egen version. Den kommer nog inte se snyggare ut än så här tills att jag tar den till en tatuerare, men det kommer nog bli bra. Hjärtat måste ju vara rött, så enkelt är det, i övrigt vill jag ha det i svart och vitt. Tänk er den här på min ryggtavla? Fett najs, jao!




What's all the hubbub?

Har varit en fin dag på jobbet, än så länge. Det roliga är att jag har varit full under stora delar. Lite vingligt med andra ord. Nu börjar det dock släppa lite, så nu är jag bara trött och har ont i fötterna. Jävligt lugnt också, vilket är varför jag har tid att blogga. Men det är najs.

Fucking fyra timmar kvar... Känns som att vi egentligen borde stänga när som helst. Jaja, imorgon ska jag sova länge, tror jag...

Better luck next time

Ett litet inlägg innan jag åker till jobbet ska jag väl hinna med.

Utgången igår slutade med skit. En riktigt dryg tjej var på mig ett bra jävla tag och ville något. Jag vet faktiskt inte, men hon var bara jobbig, och om jag träffar henne igen och hon gör samma sak, är inte käftsmällen långt borta, skit i om jag blir portad för livet... Annars var det en fin utekväll, med mycket dans. Synd bara att DJ'n inte ville spela Sandstorm, jag ville ju höra den.

Nu är jag färdig för jobbet, till vilket jag måste cykla... Ska käka lite på Mickey Dee först, så måste åka ganska så snart.

Toodles!

Atchoo!

Nysa åtta gånger i rad på fyllan = drygt.

Okej, där kom nummer nio. Älskar det. Fan bra att jag har inhalator.

Det här inlägget tog fem minuter att skriva, med spellcheck.

Jag kan ju!

Tillbaka från David, efter kakor, tårta och gott sällskap. Det var riktigt trevligt, även om det kändes lite skumt att vara den enda "utbölingen", eftersom det var familj i övrigt. Tyckte dock att det kändes bra ändå, och jag socialiserade bäst jag kunde, med gott resultat. Det gör jag helt klart om.

Nu äre fest tamejfaen. Juicedrink = the shit, så nu är jag på gång. Tre timmar cirkus till krogen, sen ska vi se om Kristofer kan använda sin grymma charm ännu en gång. Som tidigare nämnt är det ju helg innan löning, så vi får se hur det blir med draget, men något ska väl kunna hända, tycker man.


Ere fäst elle?

Hemma från jobbet, stressad fast att jag inte behöver vara det. Svängde förbi stan för att köpa hudcreme på Apoteket, och tänkte egentligen köpa en blomma, men bedömde det som för seriöst, så jag valde kort istället. Åkte till Coop för att köpa lite förnödenheter (toarulle, toarulle, tooooarulle), och sitter nu här. Ska ta tag i mig själv och fixa till mig, för att sedan åka till David och käka tårta och mingla ett litet tag. Sedan blir det nog troligtvis krogen. Jag menar, varför inte? Ska försöka göra det till en billig utekväll, men vi vet ju alla hur det kan gå...

Ananrs var det en rätt dryg dag på jobbet... Jag fixade mest det som behövde fixas, men inte mycket mer. Hade inte direkt motivation, kände jag, därför var det skönt att jobba det slappa passet.

Nej, duscha... Eller vad säger ni?

Kristofer ska få tårta!

Så var man hemma igen, efter ett tungt (haha) arbetspass på jobbet. Imorgon blir det slappt pass, då jag jobbar 9.30-17.30, vilket innebär sovmorgon och "tidigt" slut på dagen. Najs.

Ska hem till David och äta tårta på kvällen, då pojken fyller år, mys! Sen efter det har jag fortfarande inte bestämt mig för om jag ska festa eller ta det lugnt, jag bestämmer mig nog där och då. Det skulle vara kul att parta, men det är ju lite risk i och med helg före löning. Tror nog att det kan bli bra dag ändå, så vi får se.

That was it for today! Kanske.

And that makes it four!

Jahapp, då var man hemma efter två spännande dygn i Bollnäs. Det har varit riktigt mysigt, och helt klart värt bilfärden. Det enda jobbiga med just bilfärden är min dryga CD-spelare, som envisas med att inte funka efter att man spelat en skiva. Nej, då ska den vila i fyrtio minuter, så att man får sitta och köra i tystnad, vilket suger. Plus att min radio inte funkar eftersom antennen varit trasig i två år.

Men som sagt, två klart mysiga dagar, som jag på ett sätt behövde.

Nu ska jag snart göra mig i ordning för att jobba, och imorgon får jag se om jag går ut. Har inte riktigt bestämt mig än, men visst finns det möjlighet till det.

Har fått tillbaka lite tankar om Emma, vilket kanske inte var vad jag ville, och nu får jag helt enkelt se till att knuffa bort dom igen. Tänker inte prata mer med henne om det, eftersom det i slutändan inte ändrar något, samt att det inte är någonting nytt jag tänker på, egentligen. Det enda jag vill just nu är att gå vidare, och att hon och jag kan ha en schysst vänrelation. That's all I want. Jag är dock glad för hennes skull, eftersom det verkar som att hon får mer jobb på Rosella, skitkul!

Nähäpp, blogg-update för nu, klar.

Sista grejjen för dagen!

Så var dagens bestyr till ända. Det mesta jag skulle göra blev gjort. Nu ser jag fram emot morgondagen, i alla fall efter 18, tiden innan är ju bara en transportsträcka. Upp till Bollnäs och ha lite mysigt, jävligt ovanligt för att vara jag, men va fan, är man singel så är man. Jag ser det som en kul grej.

Pallade inte jogga, och vet inte om jag ska "fixa till mig" nu, eller imorgon bitti... Tror nog det blir imorgon, känner inte riktigt för det... Men men... Nu är det tagga som gäller! Eller vad säger du Erika? :P

Kristofer goes Hälsingland.

Så, då har man faktiskt varit lite duktig idag. Har tvättat, och faktiskt ätit riktig mat! Pyttipanna blev det, goda grejjer. Har kvar att hämta tvätten när det som är i torkskåpet är klart, sen får vi se om jag orkar ta tag i disken. Skulle behöva dra ut och jogga, men vi får se vad jag beslutar där.

Imorgon blir det lite andra planer än tidigare. Tanken var ju att jag skulle få besök på onsdag till torsdag, nu blir det istället jag som blir besöker redan imorgon och till på torsdag. Så efter jobbet drar jag till Bollnäs! Spännande!

Nu ska jag smälta maten med lite Pennywise.

Första grejjen för dagen!

Så har man klarat av dagens första bestyr. Emma sms:ade och sa att hon ska jobba en dag till på båten, vilket är jättekul för henne. Det innebar att jag tog tag i en sak jag hade tänkt vänta med, men det verkade som att det blir av imorgon istället... Sen åkte jag upp till jobbet för att hämta kläder och snacka lite skit och fixa bort arbetspass på onsdag, eftersom jag med stor sannolikhet får lite dambesök då ^_^ Då kan man ju inte jobba, ju!

Så, intresseklubben har gjort sina anteckningar och kan återgå till sitt vanliga jobb.

Kom på att mitt "itagande av liv" inte kommer igång idag, utan snarare imorgon, eftersom jag tvättar idag, vilket förstör lite... Men men, I will get going!

Rise And Fall, Rage And Grace

Recension-time!

Har lyssnat ganska mycket på The Offsprings senaste skiva, Rise And Fall, Rage And Grace, deras första album på fem år. Och fy fan. Fy faaaan.

Vad bra det är. Okej då, jag erkänner. ALLA låtar är inte bra, det är nästan så att det avtar ju längre skivan går, men de första sex spåren är något av det bästa dom skrivit. Alla kategorier. Half-Truism är nog en av deras bästa låtar, någonsin. Men som sagt, de senare låtarna på skivan är kanske inte riktigt lika bra, plus att en av låtarna har en refräng som påminner lite väl mycket om Sugarcults Daddy's Little Defect (Let's Hear It For Rock Bottom). Dock är det så här... Inledningen på skivan krossar så hårt att det är äckligt. Länge sen jag var lyrisk över något Offspring producerat, men det här är... Bra.

4/5 får den, eftersom det kanske inte var en riktigt lika stark avsluning.


Livet leker, eller vad säger du?

Jahapp, så var dagen till ända. Eller arbetsdelen av den i alla fall. Det hände inte så mycket på jobbet, förutom att jag ju fixade och styrde upp. I slutändan blev det som förväntat, lugnt. Jag och kollegan rockade loss till massa musik på Youtube, bland annat headbangade jag till Cloud Connected i kassan. Det var fint.

Nu ska jag sitta uppe och lyssna på musik, snacka med folk och sen gå och lägga mig i lämplig tid. Imorgon blir det så Kapellskär vid 11 för att hämta Emma, sen efter det är det tvätt på eftermiddagen, vilket påminner mig om att jag fortfarande inte tömt kassarna sen senaste tvätten ^_^ Jag är rätt fin ibland.

Resten av veckan gå i arbetets tecken, med minst sex pass i rad. Vilket är både skönt och jobbigt, men mest skönt. Bra att ha något att göra. Sen ska jag ju ta tag i mitt liv, med början i morgon, förhoppningsvis. Det blir najs!

Kristofer, saviour of the day!

Vem, om inte Kristofer, räddar dagen när man kommer till jobbet? Fixar lite med datorerna, kollar lite saker, inga konstigheter. Nu flyter allt på som det ska, och här står och bloggar, till och med. Najs.

Kristofer, saviour of the day!

Vem, om inte Kristofer, räddar dagen när man kommer till jobbet? Fixar lite med datorerna, kollar lite saker, inga konstigheter. Nu flyter allt på som det ska, och här står och bloggar, till och med. Najs.

Ujujuj, jobbig dag på jobbet i antågande?

Äntligen börjar dagen gå framåt. Tydligen är det massa problem på jobbet, vilket ju känns lovande... Har redan fått cirka åtta samtal därifrån, förvisso mest för att de som jobbar är lite nybörjare, men ändå. Ska bli intressant att se hur det ser ut när jag kommer upp, och om jag kan styra upp situationen lite.

Nu har jag kollat på massa Futurama, samt slöchattat med folk. Dricker lite cola och käkat lite mackor. Ser fram emot att träffa Emma imorgon, men också resten av veckan. Ska bli intressant att se hur min plan på att få rätsida på mitt liv kommer att arta sig. Jag tror på mig själv, jag gör det faktiskt!

10.30 on sunday morning

Jahapp. Morgon igen. Vad ska man hitta på idag då? Kristofer chockade omvärlden med att inte gå upp kl 8, utan faktiskt så sent som 10.30, pretty amazing måste jag säga själv. Nu väntar "underhållning" de kommande fem timmarna innan jag börjar. Någon som har något förslag? Inte det inte... Slöchatta som vanligt då.

Jag hoppas verkligen att arbetsdagen blir något mer intressant än igår, men det är ju knappast troligt.


Bah, tråk

Drygt slapp dag på jobbet. Hände knappt något. Knappt några kunder, inga roliga händelser, bara allmänt urbota tråkigt. Morgondagens pass lär förflyta på i samma takt, tyvärr. Och eftersom jag inte kan sova länge längre, kommer jag väl gå upp vid 8, oavsett när jag går och lägger mig...

Men men...

Hopp hopp

Det blev så klart inget solande igår, fast att jag tänkte det. Gick in och kollade på Norrtälje Badhus hemsida om det fanns priser. Visade sig att 15 min kostar 50 kr. 21 min 70 kr. Vet inte riktigt om det är dyrt eller billigt, men tänker avvakta till att jag kollat runt lite på andra alternativ, typ Nautilus.

Nu är det dags att göra sig i ordning för jobbet. Tar inte bilen idag, eftersom jag fan inte vågar. Igår var det ju poliser ute och kollade hastighet, och jag klarade mig galant, men känner att jag har nog inte så stor tur två dagar i rad. Alltså blir det gångtur till och från jobbet, och eftersom jag tänkt käka burgare måste jag pallra mig iväg snart.

Så nu blire dusch!!!


Så kan det gå!

Utgång igår var det, och tydligen var det Studio 54 kväll på krogen, vilket jag absolut missat. Det var dock inte många som märkt det, tror jag, för de flesta hade vanliga kläder på sig, men det var ändå lite roligt med allt glitter och inhyrda dansare. Jag dansade och hade kul, krossade på black jack (satsade 200, slutade med 600), och fick sedan med mig ragg hem. Helt klart en lyckad kväll och natt.

Igår satt jag och snackade med en tjej från Eskilstuna, både på msn och i telefon. Det var trevligt. Hon är trevlig.

Nu mår jag sisådär, och ska jobba om två timmar... Har planer på att dra upp lite tidigare och käka på Micky Dee, fast vi får se... Måste ju duscha och fixa iordning mig, och skulle egentligen behöva städa, eftersom jag fortfarande inte plockat undan kläderna sen jag tvätta förra fredan.

Polisskolan 4 på TV, vilken höjdare...

Och då kör vi!

Nehepp, om man inte skulle ta och ta tag i saker och ting. Jag ska, som planerat, sola, men jag måste också fixa lite i lägenheten. Har fortfarande tvätten från i lördags kvar att plocka upp >.< Ibland kan det vara fint att vara ungkarl, men... Tvätta är inte min starka sida...

Har hunnit kolla på några fler Futuramaavsnitt, så tiden har förflytit någorlunda snabbt ändå.

Men varför!

Alltså, ärligt, vad är det för fel på mig? Jag gick upp 5.30 igår, jag var uppe till 1.30 och jag var ute och joggade så jag var helt slut. Borde inte min kropp vilja ha mer än 7 timmars sömn? Tydligen inte... Här sitter jag, hyfsat pigg och känner att det är jättemånga timmar kvar till att jag kan göra något spännande.

Det som kommer att hända idag är att jag ska sola, ska bli intressant, sen blir det lite shopping, och sen vet jag inte... Kanske lite film och grejs :) Sen blir det party, hur som helst. Får försöka underhålla mig själv så gott det går fram tills dess.

Så var det slut (äntligen?)

Så var det med det. Samtalet jag hade tänkt skulle ta plats på måndag, tog plats idag, på msn istället för öga-mot-öga. Det är ändå bäst, för jag kan uttrycka mig mycket bättre i skrift, och det tror jag Emma kan hålla med om.

Så här i efterhand kan jag erkänna att jag varit något envis, och även blind. För det vill jag säga förlåt. Jag kan dock med glädje säga, att jag nu kan acceptera att det är över. En gång för alla. Och för alltid. Även om det är jobbigt, känns det bra. Det känns nu som att jag verkligen kan ta tag i mitt liv, och sluta älta det här i mitt huvud om och om igen. Jag kan gå vidare, och börja utveckla mig själv så att jag äntligen kan bli den person jag vet att jag kan bli, och få de erfarenheter jag så desperat saknar.

Det jag vill, mest av allt just nu, är att jag och Emma kan fortsätta vara väldigt goda vänner, och att det är en ömsesidig känsla. Jag kommer inte orka vara den som tar kontakt alltför länge. Dock kommer min framtid inte att kräva hennes närvaro lika mycket som den gjort tidigare, så det kommer förhoppningsvis inte att bli några problem.

Emma, du har betytt otroligt mycket för mig, och jag vill verkligen tacka dig för den tiden vi har haft tillsammans. Jag hoppas att du kan känna samma sak, och att du vill fortsätta vara min vän (jag vet att du vill det), och vi fortsätter prata på alla sätt, och även träffas någon gång då och då. Kanske ta en fika på Storken? ;) Även om jag har känt att du är den rätta för mig (det kommer att bli svårt att hitta någon som kan matcha dig), så vill jag att du ska få det liv du alltid velat ha, med allt vad det innebär. Jag har alltid stöttat dig (på samma sätt som du stöttat mig), och jag kommer fortsätta stötta dig, ända till du mår så pass bra att du kan bli den kvinna jag alltid trott att du kan bli. Jag hoppas verkligen att du accepterar min "hjälp", och att du förstår att du betyder väldigt mycket för mig, även om det aldrig mer blir du och jag.

Med risk för feltolkning: Emma, jag älskar dig.

Erase!

Okej. Stryk senaste inlägget. Glöm det. Det finns inte.

Kan det inte gå en dag, i alla fall?

Så klart så händer det igen. En liten, egentligen obetydlig händelse, som får min hjärna i spinn. Nu kan jag inte tänka på annat, och hatar mig själv för det, hatar min paranoida hjärna som ser saker som inte finns (även om det är jävligt konstigt).

Hatar att må så här. Jag hoppas så jävla mycket på att det ska kännas bättre efter att jag och Emma har träffats på måndag. Jag vill verkligen det. Jag vill att allt ska vara bra, att allt ska kännas okej, att jag kan gå vidare, att världen inte känns som skit. Jag vill verkligen det.

Men just nu... Jag vet inte... Kan du inte försöka göra det lite enklare för mig, i alla fall? Jag tror du vet vad jag menar...

Pannkakor, baby!

Har precis kollat på första avsnittet säsong 2 av Futurama. Jag har inte sett många avsnitt av serien, trots att jag tycker att den är bra. Nu har jag dock laddat ner alla säsonger (eller inte ettan, som verkar vara trög). Futurama är ju inte i samma klass som Simpsons, så klart, men klart kul ändå.

Åkte och handlade för ett litet tag sen, kommer på när jag ställer mig i kön att jag glömt föra över pengar till mitt konto, vilket innebar att jag inte riktigt visste hur mycket jag hade kvar. Testade dock ändå, men fick hoppa över bananerna. Drattans. Har tänkt käka pannkakor idag, faktiskt, eftersom det var ett bra tag sen jag gjorde det. Ska bli gott!

Vad händer med mig? :o

Uppbrottet med Emma har helt klart fått oanade konsekvenser för mitt liv. Inte minst på musikfronten. Helt plötsligt vill jag lyssna på musik som INTE är distat. Helt whack!

Jag har laddat ner Sias album (australiensk sångerska), med låten som är med i Lindex reklam, eftersom jag tyckte den var bra. Håller på att ladda ner ett album med John Mayer, som Emma "tipsade" om. Det verkade också "lovande".

Sia spelar för övrigt acid jazz (enligt Wikipedia), vilket helt klart verkar vara min nya genre. Jag gillar så klart fortfarande distat, men det här är bra skit det med.

Jahapp, så satt man här igen

Så var ännu en arbetsdag till ända. Faktiskt lite småskönt, även om jag inte riktigt vet vad jag ska orka med idag. Planen har varit att springa, men vädret är dåligt. Det blir dock ut och jogga om det fortsätter vara uppehåll. Måste åka till affären och handla också, orkade inte direkt efter jobbet :) Annars har jag en MASSA filmer att kolla på, smaskens!

Imorgon ska jag, som tidigare nämnt, kanske sola. Vi får se. Sen på kvällen är det ju fest som gäller. Jag tog ledigt imorgon eftersom Emma egentligen skulle komma, men så blev det inte, så jag får en helt ledig dag istället, vilket ju är najs :) Det verkar som att det blir att träffa Emma när hon går av båten på måndag istället, och då är jag ledig också, så det är bra.

Annars hände det inte mycket spännande på jobbet idag... Jag var mest underbar och fantastisk och fixade saker, som jag brukar. Käkade två McToast till frukost också ^_^

Imorgon vill ja ha hemmamatch! Eller bortamatch om det krisar. Snälla! Kan inte någon fixa nåt till mig? =/

Attans!

Så klart är min högra vad helt körd efter joggingen, och jag har stretchat som en gnu. Hoppas det blir bra till imorgon i alla fall...

Det var som fan :o

Jag har varit ute och joggat. Igen. Och tänker göra samma sak imorgon. Ganska fantastiskt faktiskt! Och på fredag har jag tänkt att sola, vilket jag nog tänker göra till en vana, kanske två gånger i veckan, eller nåt. Nu har jag också druckit ett stort glas mjölk, eftersom jag inte orkar laga mat. Blir kanske några hårda mackor sen också.

Imorgon är det nya tag med trisslotterna. Jag ska bli miljonär! JAG SKA! Sen ska jag köpa all lycka jag kan!

Wall-E

Jag har precis kollat klart på Wall-E, och tänkte därför försöka mig på en liten recension.

Filmen börjar med en 40 minuter lång sekvens utan riktig dialog (några människor uppträder i inspelat material), och man får följa städroboten Wall-E när han pysslar med det han gör. Pixar lyckas, så klart, att skapa ytterligare en älskvärd karaktär till armadan av tidigare sådana i andra filmer. Wall-E är en tänkande robot, varför man nu enträget skulle skapa såna, och lär sig saker om sin omgivning. I sitt arbete, som består i att rensa jorden på skräp eftersom planeten har blivit obebodd, plockar han på sig allt intressant han kan hitta, som han sedan förvarar i sin lya. Han är klumpig, osmidig och ensam (förutom sin kackerlacka, för dom överlever ju allt).

Vändningen kommer när en annan robot anländer till jorden. E.V.E. är en robot som sänts till jorden för att leta efter levande växter. Tidigare uppdrag har alla misslyckats, och så verkar det även gå den här gången. Wall-E blir så klart kär i E.V.E. (som så klart är en "kvinnlig" robot), och då han tidigare hittade just en planta, tänker han ge den till henne.

Det som sedan följer är en tur till människans sista resort, rymdfartyget Axiom, där alla människor (som så kart är amerikaner) har blivit feta av ett liv i lyx. Ingen rör sig någonstans utan sin svävande bädd, och vet således inte längre hur man ens går. E.V.E. och Wall-E får sedan kämpa mot robotar som begår myteri, eftersom dessa fortfarande tror att jorden är obeboelig. Och sedan är resten historia.

Jag tyckte helt klart att det var en intressant film, med ett klart greppande bildspråk. En mycket bra process att lära känna roboten Wall-E, och trots begränsade uttryck, kunde han och E.V.E. kommunicera mycket starka mänskliga känslor. Hade jag inte varit så känslokall, hade jag gråtit i slutscenen, trots att det var två robotar som deltog.

Betyget blir 4 av 5, och den nya favoriten är helt klart städroboten Mop, som är en manisk robot som bara MÅSTE städa upp överallt. Då alla robotar följer en upplyst bana, blir detta ett problem då det finns smuts utanför denna. Mop lyckats dock trotsa detta, och beger sig på en frenetisk städmanifest.


Pust!

Vaknade trött som fan idag, mest på grund av joggningen. Satte på datorn och gjorde lite illavarslande upptäckter som jag inte riktigt orkar gå in på. Troligtvis är jag bara paranoid, och det är säkert inget, men det ser onekligen... konstigt ut.

Hur som! På jobbet fixade jag med massa hyllor idag, vilket har fått till följd att jag är ÄNNU mer trött nu. Party party, liksom. Hade tänkt att dra ut och jogga, men vete fan nu.

Har lite planer på vilka människor jag ska börja kontakta om att börja "hänga". En av dom var på jobbet, idag och jag tänkte innan att jag skulle fråga, men ångrade mig. Så klart blev det en (hoppfullt) pinsam tystnad, där jag lätt hade kunnat fråga. Gjorde det dock inte, och ångrade mig igen direkt efteråt. Nåja, jag kanske försöker igen nästa vecka.

Nu blir slapp framför datorn, och kanske ladda ner några av de filmer jag började ladda ner igår.

Gissa vad jag har gjort?

Holy fuck! Kristofer har varit ute och joggat! Det var ett redigt bra tag sen. Nu är jag så klart helt jävla slutkörd, så man lär somna gott ikväll :)

"Kollar" på Layer Cake, men vet inte riktigt om jag orkar med TV just nu... Måste ju gå och lägga mig snart ;)

Springa, vettu.

Jahapp, så har man ätit och försöker tagga till sig att dra ut och springa. Snart blire...

Imorse var det frost på bilen, med andra ord, dags för säsongens första ipluggning av kupévärmaren inför imorgonbitti. Usch. Jag VILL INTE ha vinter, så enkelt är det. INTE. NEJ NEJ NEJ!

Snart springa... Snart... Jag ska!

Massa massa film!

Det håller jag just nu på att ladda ner. Hell Ride, Shrooms, The Shining (nej, jag har inte sett den än) etc. Och alla Futurama-säsonger. Här ska kollas film!

Sitter och lyssnar på Sugarcult också, som är ett lite småpoppigt punkband. Sköna låtar finns, även om många är lite väl poppiga.

Oj oj oj, news update!

Uppdateringen av kvällens händelser börjar som följer:

Lördag 4/10:

Vaknar efter nattens bestyr (krogen) med den vanliga magonten. Fick dock i mig panpizza efter krogen, så det var åtminstone lite bättre. Massa ångest för all skit jag spridit på internet efter att jag kom hem (som fortfarande orsakar ångest) och beredde mig för att tvätta. Farsan kommer över och planterar blommorna, och det kommer nog bli skitbra (och snyggt). Vi bestämmer att dom kommer runt halv tre för infart till Stockholm och båten till Finland.
Tvättningen gick hyfsat bra, med den liiiiilla lilla nackdelen att det jävla torkskåpet inte hade någon värme. Jag blev tvingad att lägga in alla saker i torktumlaren, saker som inte ska ligga där i vanliga fall. Vid halv tre kommer sen farsan och ringer på. Vem sitter fortfarande i t-shirt och mjukisbyxor med kläder i tvätten? Kristofer! Så klart. Raskt till tvättstugan, hämta tvätten (sket i att rengöra filtret... HAHA!!!), tillbaka till lägenheten (där farsan, av någon anledningen, sköljt min disk), plocka ihop ombyte, plocka ihop grejjer eftersom jag inte duschat och skulle göra det på båten, samt ilfart till bilen. Ungefär.
Vi kom dock safe and sound fram till fartyget, i god tid, så det var ingen större fara på taket.
I övrigt var min sinnestämning under dagen tämligen god, men på kvällen sket sig allt. Alldeles för mycket tankar på Emma och andra saker, gjorde att mina tidigare tanke att festa till det, ändrades till näranog gråt på väg tillbaka till hytten vid 21.30. Som tur är fanns det tidningar där som jag kunde läsa, vilket fick mig att sluta tänka dumma tanker.

Söndag 5/10:

Efter inte alltför mycket sömn under natten, av olika anledningar, steg vi upp för att käka frukost. Jag var dock inte särskilt hungrig eftersom jag åt ordentligt mycket på buffén kvällen innan. Vi blev sedan hämtade av morbror, och forlsade till deras hus. Vi var ju dagens överraskning åt min kusin (som fyllde 40 år, vilket var varför vi var där), och det lyckades helt klart. Han blev både förvånad och glad över vår närvaro. Sedan förflöt dagen som den brukar när vi är hos släktingarna i Finland, nämligen låååååångsamt. Dock fick vi god mat, och jag drack lite vin för omväxlingens skull.
Innan vi skulle åka tyckte min morbror att jag skulle betala taxin (eftersom ingen kunde köra på grund av alkoholen), och trycke 100 euro i min hand. Katching! Taxin kostade sedan 31,70 euro, vilket gav mig 65 euro, eftersom jag tippade taxichaffisen mellanskillnaden. Och vips! Så hade spriten jag tänkt köpa blivit betald. Så. Jävla. Nice.
Söndagskvällen blev helt klart mer lyckad än lördagkvällen, och jag var på ganska gott humör mest hela tiden. Det verkar vara så när jag inte kontaktat Emma på ett tag... Kanske ligger något i det? Jag spelade på maskiner, drack Smirnoff Ice, kollade på människorna som dansade till käck schlagermusik, spelade lite black jack (vilket gick bra i början, för att sedan totalt bomba, så klart). Gick och la mig vid 23.30, vilket kändes bättre.

Måndag 6/10:

Tanken var att båten skulle anlägga vid 9.40 i Stockholm, jag skulle åka hem och vara hemma innan 11.30, hämta Emma i Kapellskär så att hon kunde hämta grejjer hos mig, för att sedan åka till jobbet vid 14.50. HA! Fucking HA! Eftersom det stormade ganska ordentligt på hemresan, var fartyget försenat. Inte nån halvtimme eller så, nej, fyra timmar! Yay! Vi fick i alla fall lunchen gratis, vilket var trevligt. Men det innebar att jag inte kunde hämta Emma så hon fick åka hem, samt att jag blev försenad till jobbet. Inte riktigt som planerat, va?

I övrigt var det väl en lyckad helg, trots allt.

Idag har jag jobbat, och varit duktig. Har planer på att dra ut och jogga lite idag, eftersom det känns som att det är dags att ta tag i den delen av mitt liv igen. Innan det blir det pasta och köttfärssås, men så klart köpte jag fel köttfärssås, men det får väl funka ändå.

Jag fick också mina RAM-minnen sålde, så där fick jag 300 kr extra i kassan, inte helt fel!

Bloggtorka? Javisst!

Inget bloggande eftersom jag med all hast åkte till Finland i lördags, och nu ska jag till jobbet. En liten update kommer idag, perhaps.

Wiiieiieieeee!

Utgång igår alltså. Träffade lite folk, hånglade med lite tjejer, men fick jag nåt till slut? Nej. Börjar undra om alla tjejer i Norrtälje har avlagt kyskhetslöfte eller nåt. Någonting måste det ju fan vara.

Jag har varit en riktig player på Internet också, tydligen... Får se vad konsekvenserna av det blir ^_^

Jag och Emma hade ju vårat lilla samtal igår, och det kändes helt klart bra att få säga allt jag tänkt på. Svaren blev väl både som jag hoppats, och inte. Lite blandad kompott, med andra ord. Det känns trots allt bra mellan mig och Emma, och inför framtiden ser det inte helt omöjligt ut, även om det verkar som att hon tycker att vi är för olika. Jag försökte dock hävda att vi faktiskt inte är det, samt att den här perioden i våra liv som kommer, förhoppningsvis förändrar oss åt ett mer likställt håll.

Hon lät heller inte helt avigt inställt till att vi kan bli tillsammans igen, även om ingen av oss så klart vet när det eventuellt kan hända, samt att jag "bestämde" att om hon känner att hon vill ha en pojkvän, så ska inte vi automatiskt bli tillsammans igen om jag är singel, utan vi ska istället börja dejta igen, för att se om känslor finns kvar, och om det funkar då också.

Jag vet själv inte vad jag egentligen vill, och jag vet ju inte alls hur mina känslor för henne kommer att se ut om, säg, ett år, men eftersom jag vet att hon är en sån underbar människa och helt perfekt för mig på alla sätt, vet jag att om jag är singel kommer jag i alla fall att ta chansen.

Idag ska jag tvätta, sen kanske farsan kommer över och planterar blommorna, plus att vi åker till Finland. Yay! Eller nåt... Båtresan är ju okej, men släkten? Kanske inte lika mycket.

Fotnot: Jag är fortfarande full!

Och min mobil dog just...

Squek!

Squek is the word of the future!


Party on, bitches!

Nu har man släppt av Emma vid båten, kommit hem, insett att panpizzan man tänkte äta egentligen smakar skit, gjort sig i ordning och börjat dricka. Utgång om cirka 2½ timma blire, får se om man träffar något spännande folk på krogen, och om man kan dansa sig till ett ligg, eller nåt ^_^

Jag har varit duktig. Mmm.

Gud vad jag har varit duktig idag. Jag har varit med farsan och köpt blomster som ska planteras snart, maybe imorgon. Jag åkte och slängde tomglas och rensade lite övrigt i bilen (kollade oljan också, men jag har helt klart världens sämsta oljesticka, eftersom den är svart, vilket ju olja också är). Jag har varit på stan och handlat kläder (se nedan) samt varit på banken och kollat möjligheterna till att få belåna bilen eftersom jag behöver lämna in den på service, vilket jag inte har råd med. Det verkade dock vara en onödigt krånglig process, så jag får väl kolla med föräldrarna istället. Jag har ätit lunch OCH diskat och varit allmänt duktig.

Nu är det cirka 1½ timma tills Emma kommer (eftersom hon, som vanligt, vaknade sent och inte hann med bussen hon skulle med först), och då ska vi tydligen behandla oss mot skabb (yay!) eftersom en, eller flera, av hennes kompisar har fått bekräftat att de har det, och eftersom vi har samma symptom är det nog säkrast att behandla.

Fett party ju! Och party blir det ikväll. Ska fan se till att ragga ordentligt. Jag känner att jag behöver lite sällskap i min stora säng.

Amaaaaaa-zing!

Någonting makalöst har hänt! Jag har handlat kläder! Det är nästan så att jag inte kommer ihåg senaste gången det hände... Men nu med mitt analkande lustfyllda singelliv, är det helt klart värt att börja spendera lite pengar på kläder. Med min nästa lön tänker jag nog göra lite seriös shopping, tror jag.


Morgonpigga jag, liksom

Jag formligen ÄLSKAR att gå upp tidigt när man är ledig. INTE. Fattar inte riktigt varför jag är så extremt morgonpigg nu. Kan det vara åldern? Jag menar, Emma kan ju sova till fucking halv tre på eftermiddagen. Det kunde jag också förut, utan problem. Nu vaknar jag 07.30 och känner mig hur utvilad som helst. Myyys... Jag vill INTE bli gammal om det här är effekten av det.

Jag får nog helt enkelt ta en powernap efter att farsgubben och jag har varit och handlat blomster. Men det vet vi ju alla att jag inte kommer att göra, så... Det blir en intressant kväll på krogen. Jag kommer väl somna på dansgolvet eller nåt. Och sen ska jag ju tvätta vid elva imorgon, men eftersom jag är så morgonpigg är väl det inga problem.

Och så är det ju träffen med Emma idag... Fyra timmar prat? Jag ser fram emot det med skräckblandad förtjusning. Det blir nog bra i slutet, och vi kommer väl inte prata om allt jobbigt under hela tiden, förhoppningsvis.

Nu ska jag fixa frukost! Jag är faktiskt lite hungrig, för en gångs skull.

Jag har varit duktig!

Jag har varit duktig. Jag har städat lägenheten (inte dammsugit, dock), och diskat. Det är bra att jag motiverar mig att göra saker, eftersom jag inte tänker på Emma när jag gör saker. Och att inte tänka på Emma är vad jag har behövt idag. Nu är lägenheten fin igen!

Jag börjar dock bli lite hungrig. Funderar på om jag ska laga lite mat. Har köttbullar kvar som jag kan äta med makaroner.

Och sen kanske en glass till efterrätt ;)

Var jag tvungen?

Var jag verkligen tvungen att fråga? Och var jag verkligen tvungen att kolla på bilderna? Om jag ska ta mig ur det här måste jag sluta plåga mig själv. Men det är inte så jävla lätt alla gånger. Jag vill ju vara den oberoende vännen, och bilderna bara finns ju där. Men ändå...

Jag vet fan inte vad jag känner. Idag har jag ändå mått rätt bra, och framtiden känns okej, men så slutar jag jobba för dagen och all skit kommer tillbaka.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

Ack! Turen är inte med mig

Vann bara 25 kr på sex trisslotter... Bättre lycka nästa vecka, eller?

Hemma, at last!

Jahapp, hemma från jobbet... Dags för lägesrapportering!

Jag var på sjukhuset idag, eftersom det tydligen inte går att boka en dag i förväg, utan man måste komma PÅ EN GÅNG! Doktorn kollade lite på mig och ställde lite frågor, och kom fram till att jag eventuellt har skabb. Party party. Han kunde dock inte se några djur, så han ville inte ordinera en behandling än. Jag måste få Emma att bege sig till en läkare och se om de kan ställa en diagnos för henne. I såna fall får även jag behandling.

Jag har köpt glass på jobbet också, eftersom vi säljer ut Diplom-IS för 5 kr styck. Fett najs. Köpte glass för 80 kr ^___^

Funderar lite på vad jag ska göra idag. Planen är väl att jag ska ringa Emma och prata lite, efter det vet jag inte. Imorgon ska dock jag och farsgubben åka och köpa blommor (psnotgay). Jag har en tom blomlåda med tillhörande spaljé på balkongen som ska fyllas. Sen ska ju Emma komma på besök och vi ska prata allvarliga saker (och roliga saker också, förhoppningsvis).

TV = tråk

Ja, TV just nu är tråkigt. Fotboll ÄR INTE ROLIGT att kolla på. Skitkul att spela, döden att kolla på. Så är det, och du hörde det här först, eller not. Nu är det så småningom dags att gå och krypa till sängs. Imorgon blir det jobb i ottan med Camilla, och jag ska ringa sjukhuset på grund av avskedsgåvan jag fick från Emma, den där jävla klådan jag har över hela kroppen. Mys!

Ska lösa in trisslotter med vinst och köpa nya och hoppas på massa pengar. Pengar pengar pengar!

Zlatan ser ut som att han har sprungit in i en stolpe!

Mmm... Marabouy vad det känns bra

Har pratat med Emma på hennes väg från hemmet till tåget. Det kändes bra. Hon har läst mitt blogginlägg och vet vad jag tänker på, och det verkar fortfarande som att hon vill prata med mig. Så jag måste helt klart säga att saker i mitt hjärta känns ljusare. Jag börjar mer och mer tänka på min framtid, och hur jag ska göra med allt.

Jag har helt klart tänkt att berätta om min sociala situation för flertalet människor på mitt jobb, i "hopp" om att det kommer att bli en liten förändring på mitt stillasittande i hemmet utan kontakt med andra människor. Det kommer nog att lösa sig, ska ni se! Jag känner mig kanske inte riktigt beredd än, men det kommer, så sant som det är sagt. Detta betyder dock inte att jag har gett upp prospektet att jag och Emma faktiskt blir ett par igen i framtiden, men det känns trots allt bättre för mig, ändå.

Ska kanske ta och kolla lite fotboll nu, eller vad säger ni? Sladjan på TV!

Mitt i nyllet, bah!

Jag kollade på Mitt i nyllet igår, de två senaste avsnitten, eftersom jag så klart missat dem när de gick på TV. Båda två var fina, men jag gillade det på Aftonbladet mer. Fick till och med mig att skratta! Fantastiskt!

Den underbara kommentaren några inlägg nedanför kom dock från det andra avsnittet, och sades inte av Magnus, utan den andra jeppen. Riktigt klockrent måste jag säga. Den ska jag använda på någon kund, tror jag...

Nu måste jag laga mat! Måste!

Ja, vad ska man säga..?

Har gått nu i två dagar och funderat på allt jag tänker säga till Emma på fredag när vi ses. Jag vet inte om något egentligen kommer att ändra på något, men jag hoppas att det i slutändan åtminstone känns bättre än vad det gör nu. På ett sätt vill jag ju säga allt redan idag, men det blir ändå bättre att göra det med henne här. Jag får helt enkelt se fram emot en morgondag full av ytterligare tankar på allt som jag redan tänkt på. Men men, jag kommer ju vara grymt påläst när hon kommer!

Har för övrigt jobbat idag, vilket var skojs. Pysslade med saker ända fram tills att det var en halvtimme kvar, då jag mer eller mindre tappade lusten. Såg mest fram emot att få åka hem och ringa Emma, vilket blev en besvikelse först, då hon inte svarade. Dumma tankar poppade upp, men jag testade lite senare, och då hade hon tydligen solat, so no worries!

Nu ska jag försöka fixa ett ordentlig mål mat på några dagar, vilket dock innebär att jag måste diska stekpannor. Orkar inte!!!