Luddigt

Det går bra nu. Säger dom. Men jag vete fan. Eller, det är klart att det känns bra, men jag vete fan om det är det jag vill. Eller, jag vill ju må bra, men jag vet inte om jag vill det. Så jag tänker... Ingen aning, faktiskt.

Det borde finns en öppen manual för livet i största helhet, så att man slapp tänka och så att det inte fanns några överaskningar. Eller njae, det blir ju lite väl tråkigt då, men det skulle vara så grymt mycket enklare, och så skulle man slippa oroa sig, må dåligt, må bra om vartannat. Det tär ordentligt på psyket när man inte vet dag ut och dag in vad som gäller, om det känns bra eller inte.

Just nu? Tja, det är väl mittemellan, och jag tror att jag vill, men jag vet inte. Det är... Skumt. Så jag tror nog att jag avvaktar, tar det lugnt och njuter av det som är. För det är bra. Tror jag.

Ja just...

Appropå bränningen... Det gick ju så klart inte att få död på elden, så jag fick rusa in till köket och spola vatten på den. Resultat: Aska på golvet och en underbar lukt i lägenheten. Smaskens!

Burn!

Jahapp, ytterligare ett tungt morgonpass avklarat och imorgon kan jag se fram emot ett precis lika jobbigt pass. Fördelen är att dagen arbetspasset går riktigt fort, vilket är skönt. Mindre skönt är att man inte får tid att göra någonting alls, egentligen. Det blir att fokusera på saker tidigt på morgonen, eftersom man är nästan helt låst i kassan från kl 11 och framåt. Men jag och Catta jobbade på bra tycker jag, och fick nog till det mesta, förutom att tvätta pumpar, dock.

Anyway, efter jobbet åkte jag förbi Coop och köpte mig denna skönhet:


En blender! Och mycket fin sådan. Har velat ha en sån ett tag, och nu har jag en och kan börja... Blanda saker, eller hur man nu säger. Bra skit!

Och just, för några dagar sen såg jag att det låg någon sorts tidning i mitt brevfack, men jag orkade inte plocka ur den. När jag väl gjorde det, såg jag att det var någon form av nationalistisk propagandaskit...


Och vad gör man bäst med "litteratur" som denna?


Man bränner den till aska! Ta det! Hahahahahhahhhahhahhahhahahhaha!

Och så här glad blir man efteråt:


Awesome!

Nu har jag ätit lasagne (känns lite meningslöst att kasta drygt en fjärdedel av den, men å andra sidan blev jag tokmätt), och ska snart göra mig iordning för att åka iväg till träningen. Jag kommer sova så jävla gott på fredag, speciellt om jag kör träningspasset jag tänkt imorgon. Men det är bra skit!

Purty!

Ja, gårdagen blev ju både bra och uttröttande. Tänkte ju köra ett träningspass på kvällen med lite uppvärmning och sen styrka. Som tur är kom jag ihåg att kolla gästboken för när träningarna börjar igen, och det visade sig att det var ju igår. Så jag fick träna fotboll istället, vilket ju inte är helt fel, då det klart slår att träna själv. Jag har ändå tänkt köra styrkepass idag, eftersom jag helt klart behöver komma i form på de här två veckorna som är innan serien startar igen.

Annars var det jobb idag, inget spännande hände egentligen, utom att flera kunder inte verkar fatt konceptet att hyra släp (och bil). Hade en kund som lämnade tillbaka ett släp kl 9.00 han bokat mellan 8.00-8.00 (24 timmar), vilket han signerat på kontraktet. David informerade att han då var tvungen att lägga till för en timme, vilket kunden tyckte var mycket märkligt då han hämtade släpet kl 9.00 dagen innan och man hyrde ju alltid på 24 timmar. Och han var ju i resebranschen, så han visste ju hur sånt här sköttes. Att han skrivit på ett kontrakt för en hyresperiod som han inte hållit sig inom spelade tydligen mindre roll.

Själv hade jag en kund som frågade om det var okej att boka på ett dygn, men lämna tillbaka tidigare och få pengarna tillbaka. Kunder är inte alltid så speciellt smarta, och alltid ordentligt egoistiska. Inte mycket tanke på att det finns andra som vill hyra, och kanske till och med har hyrt , i närheten av deras tid.

Sen fick jag, av någon anledning, hjälpa killen som kom med gasol att lasta in det i skåpet, eftersom han bara skenade in och ut i butiken innan jag hann ge honom nyckeln till skåpet, plus att han inte gjorde en värst stor ansats att lasta in när jag väl var ute och öppnade åt honom. Nåja, fick ju lite extra styrketräning på köpet där, så jag klagar väl egentligen inte, men det blev ju lite svettigt.

Jag börjar också inse att jag måste ha ordentligt gröna fingrar, jag menar, kolla min kalebass!


Blomster! Sååå fint, och mina andra blommor växer så det knakar, det är inte för inte som man blir lite stolt över sig själv.

Nej, nu äre tagga inför lite styrketräning.

Toodles!

Fan fan fan

Åt helvete är väl vad man kan kalla timmarna innan jag somnade igår, det enda positiva är väl att ingen av tankarna hade med Emma att göra, men det betydde ju inte att det var positivt att jag vara toknära gråten. Fattar inte varför egentligen... Eller snarare, jag fattar inte varför jag blivit så sjukt känslig det senaste året. Vet inte om nattens sömn förändrade något, det får dagen utvisa, fast jag lär nog ta ett löp- och styrkepass på kvällen, så jag får något annat att tänka på.

Blä!

Sjukt irriterande

Jahapp, dags för sängen tror jag, ska ta och glutta lite film, närmare bestämt The Wild (Vilddjuren), vilket ska bli lite skön kvällsunderhållning.

Var på streetrace lite tidigare idag, vilket var första gången för mig, varför vet jag inte, men det var riktigt roligt. Som vanligt (precis som när jag är på folkrace och kollar) så vill man ju direkt ha en egen bil att köra med, och sen inser man att man inte alls har ekonomin för det, och så blir man bara deprimerad. Eller nåt. Sen har jag också insett att jag är en redig olycksfågel när det gäller att känna någon som kör. Jag har ju inte sett Jaeger köra klockrent en enda tävling (eller, det skulle väl vara första, men där var jag inte med till slutet, och det gick inget vidare för honom ändå), med rullningar och avåkningar, och idag var inte bättre. Marias kompis Robban som körde en 245:a, lyckads skjuta en oljeslang (av något slag), vilket innebar att all olja tömdes ut på backen, och dagen var över för hans del, och det i semfinalen (tror jag det var). Nej, jag ska sluta gå på race av olika slag och bringa otur till nära och kära. Kanske börja åka själv och ha otur istället? Bra skit.

Sen insåg jag (igen) hur urbota tråkig jag kan vara ibland. Eller så var jag inte det, men det kändes så. Jag hatar verkligen att inte kunna komma på något att säga, verkligen jättemycket, och det är ju ännu värre när jag verkligen sitter och försöker hitta på något, men inte klarar av det. Förbannat värdelöst. Och så har jag insett att det inte alls är smart att mysa med någon, eftersom jag nu inser hur mycket jag saknar den delen av ett förhållande. Så nej, kanske inte den bästa avslutningen på dagen för min del, men imorgon är det ledig morgon. Ny vecka och nya tag, med andra ord, plus att fotbollen börjar på tisdag, och så är det tokröja på fredag i Älmsta. Så det här ska nog bli bra.

Nu blire film

Toodles!

We like? We like!


Mys = the shit

Inte alltför mycket att rapportera, annat än att det blev myskväll med Maria igår istället för festande med Jaeger, mest för att han var trött efter att ha mekat till 2 på natten i spöregn, samt att han körde folkraceträning idag. Det var dock lugnt för mig, eftersom jag inte kände mig alltför partysugen. Det blir ju kröka satan nästa helg då det är Älmstanatta, vilket fan får räcka.

Annars vars det jobb idag, och det var riktigt slappt, med mer eller mindre inga incidenter och inte altlför många kunder. Tiden gick trots det snabbt, vilket är skönt, och eftersom jag jobbar morgon imorgon kommer jobbhelgen att vara över i ett nafs, vilket inte är helt fel.

Maria och jag kollade för övrigt på Gangs Of New York igår, en film som jag velat sett länge men inte kommit till skott att göra. Jag måste säga att det var en riktigt sevärd rulle, även om jag trodde det skulle vara lite mer fighting än vad det var. Men riktigt sköna karaktärer och bra story, helt klart. De som ännu inte sett den borde göra det på en gång!

Annars? Inget speciellt för tillfället, hoppas på bra väder i veckan så att jag kanske kan sola lite, annars blir det solarium igen. Måste försöka jämna ut brännan lite, eftersom den fokuserats alldeles för mycket i mitten, och så kan vi ju inte ha det.

Nu: Lyssna musik, kolla film, chatta, sova.

Nekromantix - Rot In Hell


Give me booze!

Helvete, blogga var det!

Vad har hänt sen senast? Jo, bland annat var jag ute på Yxlan i fredags, och träffade Maria (som jag var på "date" med), och vi hade det mysigt i solen. Eller rättare sagt, vi var dötrötta på lördagen eftersom vi inte sov så mycket som vi kanske borde, i och med att klockan ringde halv nio. Hon var hästvakt, och de behövde vatten på morgonen, och vi kollade på film till tre på natten, vilket kanske inte var det bästa som kunde hända. Men annars var det mycket trevligt.

Sen försökte jag göra så lite som möjligt på söndagen och måndagen, som ju var de sista dagarna på semestern för det här året. Det lyckades riktigt bra, kanske lite för bra, eftersom jag tänkt fixa balkongen, vilket ju så klart sket sig. Men måste hitta lite motivation och göra klart den den här sommaren, annars känns det riktigt ovärt.

Nu har dock jobbet börjat, och jag har hunnit med två pass, och det känns faktiskt riktigt bra. Mest för att ju är frisk nu, efter att ha haft halsont i runt 2½ vecka. Hatar verkligen att jobba med halsont, eftersom man går runt och tänker på det hela tiden. Så jag har styrt upp massa skit på jobbet som ingen annan tar tag i, eftersom jag verkar vara den enda som bryr mig om såna saker. Nej, skämt åsido, det är rätt vanligt faktiskt, jag gör så mycket jag kan och hinner med, vilket är det sista man kan förvänta sig av en stålman som jag själv.

I söndags var jag förresten ute och körde lite intervallträning i elljusspåret som finns en knapp kilometer bort. Det var jobbigt satan, och en massa myggbett fick jag på köpet. Men det var nog riktigt bra träning, hoppas jag. Sen hade jag tänkt att köra styrka igår, men det planen sket sig eftersom Jaeger tyckte att jag skulle komma ut och hänga, meka och dricka. Vilket jag så klart inte kunde banga på. Vi pysslade lite med hans SAAB 9000 folkracebil, men gav upp när en del inte ville komma loss ordentligt. Vi kollade lite på rallykrascher på Youtube också, samt på filmen Role Models, vilket var en helt okej rulle, även om jag inte gillar Sean William Scott så värst mycket. Sen började vi kolla på The Rocker, vilket också verkade vara en bra rulle, men tyvärr somnade vi båda innan den var klar. Han hade ju sett den innan, men jag skulle nog velat sett klart den.

Sen verkar det ju som att min lilla Jaeger gått och kärat ner sig, eller nåt. Det är lite oklart, men kanske. Och det är ju grymt kul, men mindre kul är att han överväger att flytta till Piteå. Inte okej! Eller, det är ju så klart okej på grund av anledningen bakom, men tråkigt för min del. Jag hade ju som mål att efter det tog slut med Emma skulle jag börja skaffa mig vänner som jag kunde börja umgås med. Till slut kom jag ju i kontakt med Samantha och Jaeger (och andra också så klart, men främst dem), och nu har ju Sam flyttat till Helsingborg, och så tänker Jaeger flytta till Piteå. Det är ju liksom inte direkt som att de städerna ligger precis bredvid Norrtälje, utan det är runt 60-70 mil i båda riktningarna. Jag unnar ju självklart dem det allra bästa, vilket är kärleken, men det är inte utan att man känner ett litet styng i hjärtat.

Anyhow, därför är det bra att jag träffat Maria, eftersom hon verkar vara (eller är) en riktigt skön tjej att vara med och snacka med. Och hon gillar mig också, vilket ju inte gör saken mycket sämre. Men det verkar vara dödfött att hitta någon jag kan umgås med som bor i Norrtälje stad, vilket ju hade varit klockrent. Det är drygt att behöva kuska landet runt för att kunna hänga med folk, även om det bara tar runt 40 min till Jaeger. Nåja, det kommer nog gå jättebra det här.

Jobb imorgon, ledig fredag, sen jobb i helgen. Ska troligtvis festa på fredag med Jaeger och andra, vilket ska bli skönt. Behöver lite alkohol i kroppen känns det som, speciellt med tanke på det här. Så, hutt hutt!

Sweet!

Ja just det, jag loggade precis in på mitt konto på cdon.com, och upptäckte att jag hade en sparad varukorg från tre år tillbaka. Döm om min förvåning när det var tre band som jag inte alls kommer ihåg att jag letat efter, som faktiskt var rätt bra, efter att ha kollat på Youtube. Så nu är funderingen om jag ska beställa grejjer därifrån för drygt 700 kr (jag ska beställa lite annat också), eller om jag ska hålla mig. Vi får se!

Banden var förresten:

Tokyo Dragons
High Speed Scene
Love Equals Death

Island ho!

Dags att blogga!

Jag har fått värsta söta kannan av mina föräldrar, som jag ska vattna mina blommor med:


Jag menar, den är röd! Kan det bli bättre? Självklart inte!

Min kära mor hjälpte mig att plantera lite mer grejjer på min balkong:


Pretty? Right? Sen har jag så klart redan fått fram en hel blomma!


Fint? Ja men självklart!

Anyway, igår åkte jag med mina föräldrar och min brorsdotter Fanny till Arholma för att chilla lite.


Det var helt klart en fin dag, väldigt slapp, och med lite god mat på köpet.

Jag ringde ju förresten till fastighetsskötaren angående nycklarna jag tappade bort i fredags för två veckor sedan. Det verkade typ inte vara några problem alls, och det verkar nästan som att jag får det betalat, i och med att jag har en reparationsfond i föreningen som jag tror täcker allt. Sweet! Så idag köpte jag en ny nyckelring och kapsylöppnare, eftersom jag troligtvis får den nya nyckeln imorgon. Jag har redan fått nya nycklar till postboxen och tvättstugan, vilket var riktigt positivt, då de är mycket bättre än de jag hade innan. Nästan så att det var bra att jag tappade nyckelknippan, med andra ord.

Ska snart iväg till föräldrarna och käka lite mat, och så ska jag se om jag vågar låta min mamma klippa topparna på mitt hår. Jag tycker ju liksom att de ser rätt bra ut faktiskt, inga "split-ends" här inte.

Så... Toodles!


Döden är ingenting för oss

Nej, om man skulle blogga lite, kanske...

Har dock inte hänt alltför mycket i mitt liv, förutom lite ålandsresa och festande i lördags. Det var ju American Car Show i stan, och Jaeger plus andra var inne och kollade. Jag åkte till Åland först och förfestade och handlade sprit, och drog sedan till stan för att kolla på bilar som burnade nere i hamnen. Det var rätt kul faktiskt, och det innefattade ju massa annat rolig också, som gräsbrottning. Inte brottning på gräs, utan brottning med inslag av kastade gräsmattor. Kul!

Efter det drog Jaeger, Adam och jag till Pub Hörnet, där vi träffade Ludvig (hette han väl?) som jag faktiskt träffat förut. Vi satt där ett tag, och Maria kom även förbi och hälsade på. Vi drog sedan till Trädgår'n och satt där ett tag. Efter det hem till mig för att supa, lyssna på musik och käka nudlar. Vi drog sedan till Moberg's, men det var kanske dagens sämsta beslut. Sjukt dryga människor och relativt sunkig stämning, upplevde i alla fall jag det som. Vi var inte kvar länge, utan tog oss hem till mig, där vi slaggade allihopa.

Sen... Har det inte hänt så mycket. Försöker bli verkligen frisk, och det känns bara lite i halsen idag, och ingen hosta, så det är definitivt på väg.

Har börjat läsa in mig lite på Epikuros som var en grekisk filosof. Han hade mycket sunda värderingar över hur vi bör leva våra liv. Man kanske ska bli epikurist? Bra idé!

Nej, nu ska jag försöka städa klart lägenheten och sen laga lite mat.

Toodles!

Date!

Ja, vad hände i helgen då? Knappt så jag ens kommer ihåg... Lördagen gick ju åt att sörja för mina tappade nycklar, och på söndagen var jag bara utslagen, så även på måndagen.

På tisdagen gick jag dock på dejt! Eller, jag träffade en tjej som jag snackat lite med på K6 och käkade middag. Det var mycket trevligt, måste jag säga. Vi pratade rätt mycket om jobb och så, vilket ju är brukligt. Självklart så påvisades devisen att Norrtälje är litet, då hon sa att hon hade slagit vad men en kille om att han skulle gå ner i vikt och hon bygga muskler. Tänkte inte mycket mer på det, förrän han stegade in på restaurangen, och det visade sig vara en stamkund på jobbet. Vad är oddsen liksom? Rätt små, faktiskt.

Igår så spenderade jag dagen i garaget med Jäger. Eller, garaget och garaget, det blev väl ömsom garage, ömsom film, ömsom spela som gällde. Men lite gjort fick vi i alla fall. Sen blev jag medlurad till Vallentuna och lite barhäng, med tillhörande karaoke. Tyvärr höll inte min hals för sång, så jag stod över den delen. Och jag stod över alkoholen också, så klart. Men jag hade kul ändå, och var mer party än vissa som drack, så det var helt okej ändå.

Vid ett skjutsade jag lite folk och åkte sedan hem till min lägenhet. Fick i mig två Alvedon, och sov sedan 12 timmar. INTE okej. Gick med andra ord upp runt 15 idag, vilket känns lite onödigt. Snacka om att sova bort större delen av dagen. Å andra sidan är ju vädret inte på topp, så det känns väl inte som att man missat så mycket.

Nu ska jag... Handla grejjer till pastasallad, tror jag. Mmm, så blir det.

It's a hard life, fuck yeah

Nehej, vad har hänt? Vad har hänt, vad har hänt, vad har hänt?

Inte mycket. Efter Peace & Love blev jag så klart sjuk, och är det fortfarande, så det är en vecka nu. Wihoo! Men jag har åtminstone varit hos doktorn den här gången, nämligen i torsdags. De kunde inte hitta några tecken på halsfluss då, men tog lite fler prov, som jag ska få svar på nu den här veckan. Sen ska jag till någon för att prata om mina halsmandlar för att se om det finns någon poäng med att plocka bort dem. Med tanke på att hon som kollade mig, nästan oroligt frågade "Har du svårt att andas?", så känns det kanske aktuellt. Men avdelningen som har hand om sånt har stängt över sommaren, så jag får vänta.

I övrigt var det tre arbetspass som skulle klaras av i veckan, och det gick väl kanske inte så bra för mig. Fast det är lite svårt att motivera sig när man vet att det just är tre pass innan semester, samt att man inte alls är i toppskick, utan går och hostar så att man får ont i huvudet, samt snyter sig konstant.

Hamnade också i lite dispyt med Thomas, först då jag prioriterade att plocka upp filmer istället för att plocka fram bullar för tining, samt att sätta upp skyltar. Det var dock mer brist på information som skapade aggretionerna, samt att han verkar vara sjukt stressad just då. Dock lyckades jag så klart att glömma beställa tobak samma dag, och eftersom jag var uppe dagen efter fick han veta det från mig, och blev ju knappast glad. Han gick direkt iväg för att hämta utskrifter, så jag passa på och smita iväg. Detta var i fredags, och jag var på väg till Täby Centrum med Camilla, och hon kom lägligt och hämtade upp mig precis då.

Det var en helt okej dag, att traska runt i butiker med henne. Jag hade inte direkt motivation att köpa något själv, men kollade i alla fall på skinnjackor på Carlings, utan att hitta någon snygg modell. Skulle verkligen behöva en ny vår/höst jacka, och eftersom jag vet att jag ser finger-licking-good ut i skinnjacka, så skulle jag vilja ha en sådan.

Efter det var det hem och göra sig i ordning för att åka in till stan och festa med Jäger och hans bandpolare, Anton och Kecke. Vi hade det mycket trevligt på Medusa, med allt vad det innebar av alkohol, och efter det fyllekäk på Falafelkungen (ingen höjdarupplevels dock, men helt okej), och sedan fyllepromenad genom stan till busstationen och hemfärd.


Väl i Norrtälje gjorde jag den mycket irriterande upptäckten att jag tappat mina hemnycklar i Stockholm. Någonstans. Party party. Ringde Medusa i lördags för att se om de hittat några nycklar, men tyvärr inte. Vet inte annars var jag skulle kunnat tappa dem utan att märka det, så... Borde ringt fastighetskötaren idag, men bangade. Ska försöka tagga till och göra det imorgon. Troligtvis är det inte så farligt som jag blåser upp det till, men vi får se.

Så nu försöker jag bli frisk, men det går åt helvete. Ska till föräldrarna och käka snart, men först en dusch, eftersom jag inte duschat sen i fredags.

Toodles.!

As I Lay Dying - The Sound Of Truth


It's the P&L thing!

Nej, vad säger ni? Dags för ett toklångt inlägg? Det var ju trots allt ett tag sedan...

Första notisen: Jag har haft en hel dag utan att tänka på Emma! Wihoo! Fast det räknas kanske inte, eftersom jag gjorde det på natten när jag var på väg hem till Camilla och Andreas, men ändå!

Peace & Love! Det måste jag ju liksom berätta om.

Det började på onsdagen, med att jag packade klart allt i bilen, åkte upp till jobbet och skrev ut biljetten, och sen drog iväg till härliga Dalarna. Ganska smärtfri resa måste jag säga, där jag tränade min underbara sångröst till No Fun At All, Millencolin och AFI. Bra skit liksom. Väl uppe installerade jag mig omgående hos Camillas mamma, och blev sedan bjuden på god grillad mat. Efter det åkte vi iväg till en av Camillas vänner, där vi hade det trevligt, med prat och kubbspel. Jag hade ju egentligen inte tänkt dricka på onsdagen, men hade med mig tillräckligt mycket alkohol dit för att bli lagom påverkad. Vi drog i alla fall sedan till biljettinlösningen och fixade banden, och sen till första bästa öltält på området. Drog några cider (eftersom det enda som fanns annars var öl, som jag ju inte dricker), och sen tyckte vi att det skulle vara kul att kolla när Hoffmaestro & Chraa spelade. Vi kom dit precis när de hade stängt av området för att de inte ville ha in fler människor på området framför scenen, men det struntade mer eller mindre alla i, så grindar och allt blev bortröjt, och manlig som jag är hjälpte jag till att pressa på för att komma in. Jag har ju aldrig hört något av Hoffmaestro, men jag poppade på som bara den ändå jag. Jag lyckades också få festiivalens mest "inpträntade" minne:


Två fina brännmärken från en cigarett, varsägare jag inte ens såg skymten av. Mycket mysigt, och jag gick med plåster resten av festivalen. I skrivande stund ser de helt okej ut (skorporna lossnade igår när jag var i Täby Centrum med Camilla), men då gjorde det ordentligt ont.

På torsdagen var det alkoholfrukost som gällde (och lite mackor också, så klart), sen buss in till stan för att kolla på No Fun At All. Jag lyckades så klart hoppa av långt bort satan från festivalområdet, så jag kom lite för sent till spelningen, men det var rätt folkfattigt, i och med speltiden, och att de kanske inte är det mest kända bandet, trots att de är svenska. Jag hade dock tokroligt, och bidrog till och med i lite moshpittande, vilket var spännande. 


Efter det kommer jag inte direkt ihåg vad jag gjorde, men jag tror att jag tog mig till Camillas syster som hade ett hus riktigt nära festivalområdet, och fick i mig ännu mer alkohol. Sen svängde jag i alla fall förbi Promoe en liten snabbis och gungade i takt, och efter det mötte jag upp ErikVolbeat, och vi öste så klart gärnet. Jag kan överhuvudtaget inga låtar, men det hindrade inte mig från att sjunga med. Efter Volbeat gungade vi lite till Lykke Li, för att sedan dra tillbaka till stora scenen och kolla på Mötley Crüe. Nu vet jag att de så klart är ett stort klassiskt band, med massa mer eller mindre kända artister, men fy satan vad dåligt det var. Och de videos som spelades samtidigt på skärmare runt scenen, och även bakom själva scenen, var under all kritik.


I runt mitten av spelningen avvekt Erik och hans kompisar till campet, och jag mötte upp Camilla och Andreas i öltältet, där vi satt och snackade innan vi tog en taxi hem till huset för att sova lite.

På fredagen var det mer alkohol och mackor till frukost, och sedan drog jag in till stan för att träffa Pernilla innan hon skulle dra till Eskilstuna. Det var ju faktiskt första gången jag träffade henne, trots att vi snackat ordentligt mycket i telefon den senaste tiden, så det var helt klart ett trevligt möte. Så vi snackade om lite allt möjligt innan hon hoppade på tåget. Hade tänkt hinna se lite av Bring Me The Horizon, men hann inte. Jag tog en liten chansning när jag kom tillbaka till festivalområdet, och hamnade på en ståupp-akt med Henry Rollins, som tydligen var sångare i Black Flag, och jag måste säga att han var riktigt roligt, så det var en fullträff av mig. Sen hörde jag något annat liknande från samma scen som Bring Me The Horizon spelat på, så jag gick dit för att se vad som föregick. Det var ett band som heter August Burns Red som spelade, och jag måste säga att det lät riktigt lovande. Nu var jag lite för nykter för att ryckas med i moshpittande etc, men de var riktigt bra.


Efter de gick jag en sväng förbi Pete Doherty och lyssnade på lite gitarrspel och sjönsång. Eller ja, så skönt var det väl inte, men han funkar som soloartist. Man fick ju se lite blottade bröst också, så det var ju trevligt.


Sen var det tillbaka till Camillas systers hus för lite stressdrickande innan kvällens höjdpunkt, The Living End. Självklart kom vi ifrån huset alldeles för sent, och gick så klart (på min inrådan) helt fel, så jag missade runt 10-15 minuter, vilket var tråkigt, men jag är glad för det jag fick se, för det var nog troligtvis en av festivalens bästa spelningar. Sjukt bra låtar, sjukt bra framträdande och allt. Mycket värt att se. Jag ska helt klart se dem när de kommer tillbaka i september (om sångaren nu hade rätt när jag pratade med honom).


Jag satt sedan med Camilla, Andreas och hennes syster och man på en krog som låg precis bakom scenen som The Living End hade spelat på, och där satt vi resten av natten och hade det mysigt. Både jag och Camilla hade tänkt se Mando Diao, men det blev nu inte så. Jag lyckades skrämma skiten ur en tjej vid krogen också, vilket var helt klart roligt. Hon stod och kastade frisbee med några småungar för att vara lite rolig, eller nåt. Sen vid något tillfälle hade hon lyckats kasta frisbeen på ett bord och vält ut lite dricka etc. Jag pekade så klart instinktivt på en av ungagrna, som alldeles förskrämd pekade på tjejen, varpå jag utbrister "Det där var väl väldigt onödigt, Sara?", vilket var hennes faktiska namn. Hon blev totalt chockad och sa att det var skitäckligt, men jag hade ju faktiskt hört hennes vänner, som stod vid sidan av, säga namnet till henne, så det var inte direkt några psykiska krafter från min sida. Roligt i vilket fall som helst! Vi lyckades i alla fall få skjuts med en snäll kvinna som skulle nästan samma väg, och med tanke på att hon fick mer än vad en vanlig taxi normalt tar så var hon nog inte alltför ledsen över det faktumet.

Lördagen och festivalens sista dag, inleddes med alkohol, men efter det blev jag sjukt otaggad på att dricka. Jag fick i mig en Smirnoff Ice på kvällen, men annars var det vatten som gällde. Hur som helst började jag dagen med att stå och digga till Dia Psalma i gassande solsken med svetten rinnandes längs benen och ryggen. Kanske inte så skönt, men det var ändå en bra spelning, så jag var nöjd.


Jag stannade kvar efter den spelningen i väntan på festivalens tredje höjdpunkt för mig, Blindside. Det blev lite väntan, men det var så sjukt värt det att stå längst fram och sjunga (skrika) med i sångerna och se Christians ös på scenen. Det var nästan så att de var bättre än The Living End, men tyvärr var inte ljudet speciellt bra, och räknar jag bort det faktum att micen inte ens var på de första låtarna, vilket kanske inte var helt okej. I övrigt dock, grymt bra, och jag var helt klart nöjd efter den spelningen. Efteråt strövade jag omkring, i väntan på att Camilla och Andreas skulle komma in till stan, då de var lite tråkiga på förmiddagen, och var hemma hos hennes mamma. Hur som helst kom de in efter ett tag, vi sammanstrålade, och drog ganska omgående för att käka lite, sen mötte jag upp Erik för att kolla på Moneybrother, vilket var ytterligare en artist jag inte hört något av, men det var trevligt ändå. Efter det var det dock dags för ytterligare höjdpunkter, då jag och Erik drog till Sonic Syndicate, och öste loss ordentligt, med wall of death och hela kittet. Varmt, blött, svettigt men alldeles underbart. Efter det funderade vi lite på vad vi skulle göra, men Erik drog tillbaka till campet och jag mötte upp Camilla och Andreas, och jag och Andreas drog till Raised Fist, vilket var en riktigt bra spelning, även om jag kan tycka att scenen var lite för stor för deras nummer. Vi satt sedan resten av kvällen i öltältet, till tonerna av Håkan Hellström som avslutade festivalen med en dryg tvåtimmarsspelning, men kidsen gillar det, så vad ska man göra?

Allt som allt, en riktigt minnesvärd vecka, även om jag så här i efterhand insåg misstaget att inte köpa biljett med campingpass, oavsett om jag skulle sova där eller inte. Det hade ju varit kul att hänga med folk där, faktiskt. Nåja, det blir en läxa till nästa år, antar jag!

Det blir den första uppdateringen för dagen, ska kanske skriva en till sak om vad som hänt den här veckan (och inte minst igår/inatt).

Toodles!

Wall of death på Sonic Syndicate

Innan jag skriver om P&L får ni ett klipp där jag faktiskt är med. Ljusblå tröja lite lite till höger i bortre gruppen. Bredvid Erik i mörkare blå tröja.


Do want! DOWANTDOWANTDOWANT!


Maximum The Hormone - Buiikikaesu