Tankar tankar tankar #2

Well, dagen blev ju inte helt värdelös i alla fall. Mår fortfarande skit på grund av helgen (psykiskt, inte fysiskt), och vete fan när det går över. Men det hör väl till när man gör bort sig. Har spenderat dagen med att kolla på filmer, i alla fall en helt och hållet, nämligen Crank 2. Det var helt klart en sjuk bra actionrulle, och jag gillade nästan bildspelet bäst, riktigt bra (men storyn var bra den med). Det kan ju inte gå fel med Statham, right? Försökte sen kolla på Fast And Furious, men det var ingen bra version, då ljudet sög riktigt hårt. Samma sak blev det med Ice Age 3, som blev osynkat efter halva filmen. Men det är priset man betalar när man envetet ska ladda ner skiten.

Efter det blev det att åka till Jaeger för att få lite hjälp med min antenn, och det gick ju... Sådär. Eller, det gick sådär till att vi åkte till en som han känner som tydligen var lite mer haj på saker. Efter lite problem gick det faktiskt vägen, och nu har jag äntligen en fungerande antenn, efter bara runt tre år. Toppen!

Imorgon är det jobb, och idag känner jag absolut inte för det, men det blir nog rätt bra att jag jobbar. Nackdelen med att vara ledig är att man får alldeles för mycket tid till att tänka på, och jag är fan bra att tänka så att jag blir alldeles uppfuckad i huvudet. Lika bra att jobba då, så att man slipper sånt. Ska försöka pressa massa arbetspass nu i september så att jag får lite välbehövlig cash.

Kom precis på att jag glömt gratta mamma på födelsedagen, fast att farsan ringde tidigare på dagen och påminde. Nåja, jag har 45 minuter kvar av dagen, bara skicka sms!

Nu blire... Nåt. Toodles!

Ångesten kommer över mig...

Jahapp, kanske ska skriva något om helgen som varit?

Fredagen började rätt abrupt med att jag vaknade vid 9.30 (en timma innan larmet) och kom på att jag glömt att göra den obligatoriska pajen till Lohärad/Estunas kräftskiva, som jag skulle gjort på torsdagen. Så det blev att dra igång datorn för att kolla recept, och sen åka till Coop och snabbhandla. Blev klar med pajen ganska precis i tid för att gå ner till bussen och träffa Maria (pajen blev bra, tror jag).

Vi drog så till Stockholm för att fixa mitt smycke till en av piercingarna jag gjorde, och för att hon skulle hitta skor till kryssningen. Tyrone var ju, så klart, inte inne när vi kom dit strax efter ett, men skulle komma in till två, så vi tog en liten promenad i Gamla Stan, innan vi gick tillbaka. Det var osedvanligt mycket folk där, så det tog ett litet tag innan jag fick göra mitt, men det gick sen riktigt snabbt, och jag blev sjukt nöjd. Det blev precis som jag tänkte att det skulle bli.

Red bling-bling! Nej, är riktigt nöjd faktiskt. Men nu blev man ju nästan sugen på att sätta stenar i de andra ögonen också... Nåja, det får bli långt in i framtiden i såna fall.

Efter det besökte vi Kungshallen för att käka lite, och sedan några skoaffärer. Maria lyckades dock inte hitta något hon gillade, så vi åkte till Tekniska där jag lämnade henne eftersom hon skulle träffa en kille.

Väl hemma var det bara att i rask takt bege sig hem för att plocka ihop packning och åka på match, då vi skulle spela mot Knutby på hemmaplan. Matchen gick tyvärr inte bra, men jag tyckte att mitt inhopp var klart godkänd. Var lite sen in i några bollmottagningar, men i överlag riktigt bra. Vi förlorade med 1-2, men hade klara bud på i alla fall tre mål, så vi hade lika gott kunnat vinna.

Igår lördag var det tvättning på förmiddagen och laddning inför kryssningen som gällde. Jag, Maria och mamma Monika åkte in strax efter tre, och mötte upp Janne som var vid terminalen redan då han åkt ner från Borlänge. Vi fixade biljetter och äntrade båten, men fick inte gå till hytten eftersom de behövde mer tid till att städa. Hur som helst kom vi efter ett tag till hytten, och då var det bara att vänta ännu längre på att Tax Freen skulle öppna. Vi tog oss lite förfriskningar och kollade på människor och satt och pratade, för att sedan gå och handla. Eller, jag handlade inte, utan provade mest damparfymer.

Sen upp till hytten, i med lite mer alkohol, sen käka mat (som var god, men kanske i det minsta laget), och sen tillbaka till hytten och mer alkohol. Sen till karaoken och ännu mer alkohol. För mycket alkohol skulle det visa sig. Någonstans runt 12-snåret på natten slog det nog slint i min stackars hjärna och kropp, och tiden som förflöt från att jag tog mig från baren, stapplandes in i hytten, slängde mig upp i sängen för att sedan spy som en räv är ganska oklar. Vad jag dock vet är att de andra tre hittade en ny hytt och lämnade mig ensam. Vilket jag inte klandrar dem för. Maria verkade dock inte kunna sova med dem, eftersom de snarkade, så hon fick ligga i hytten jag var i, vilket resulterade i alldeles för lite sömn för henne och en jävla massa ångest för mig. Planen var ju trots allt att jag skulle underhålla henne under kvällen, men det blev mest min lever som blev underhållen.

Så ja, ångesten är komplett idag, även om jag inte är alltför bakfull. Köpte nyss en hel pizza och fick i mig lite drygt en fjärdedel av den. Jag behöver nog mer vätska än fast föda tror jag...

Nu är det Sagan om ringen på TV, och sen sängen. Imorgon ska jag förhoppningsvis få min handbromskabel fixad av Jaeger. Så det blir bra skit.

Toodles!

Svajnflu

Appropå det här med svininfluensan. Jag vet inte om det är jag som är konstig eller inte, men jag känner så här: Blir jag smittad och dör... So what? I had a good run. Jag lär väl försöka söka hjälp, men va fan, jag är inte så fäst vid mitt liv.

Ja, jag är seriös.

En lite kortare grej

Orkar inte skriva så mycket, tränade idag och är trött i armarna. Bara en notis, jag har börjat spela in musik, eftersom jag nu införskaffat en mic som funkar mycket bättre än att lina gitarren. Nu har jag dock insett hur sjukt jobbigt det kommer bli med trummorna. Men det får gå ändå.

Tränade ju med Maria idag, och det var... Inte jättejobbigt, men det funkade. Kommer var mör och fin inför träningen imorgon, och sen ska jag kanske försöka träna och sola på torsdag också. Kanske. Vi får se.

Nu är det... Lyssna på musik och sen sova. Jajamensan.

I'm a wet kitten!

Vad har hänt sen senast, kanske ni undrar? Eller, det undrar ni nog troligtvis inte, men det skiter jag i, så jag skriver om det ändå!! Haha!!

I onsdags tränade jag med Maria, mest för att sparka igång henne. Körde mest arm- och bröstövningar, vilket kanske var... osmart. Har fortfarande träningsvärk i mina triceps, något så sjukt mycket faktiskt. Men jag är faktiskt lite småsugen på att fortsätta träna styrka på Nautilus, det var faktiskt helt okej.

Sen... Jobb jobb jobb, imorgon är det tionde morgonpasset på två veckor (av tolv pass totalt), vilket sliter lite. Jag får ju dock sova på måndag, så det är okej. Eller, jag vet inte om jag får det, eftersom jag kanske tänkte åka till Stockholm och min piercare för att fixa smycket till kaninens öga, men det har jag inte bestämt mig för än.

Igår spelades det fotboll, returmötet mot Blidö/Roslagens IF på min gamla kära hemmaplan Vargheden (gångavstånd, yay!). Det gick bra för oss, vi vann med 6-2 (efter att ha förlorat med 3-1 på hemmaplan), men för mig gick det skit, av flera anledningar. Dels att jag inte fick spela så mycket som jag trodde jag skulle få, då andra fick förtur (vilket kändes skit), samt att när jag väl spelade gick då åt helvete. Tror jag genomförde två ordentliga passar på 20 minuter, och fumlade resten. Det gick långsamt, var ostabilt och okoncentrerat. Jag var dock inte inblandad i något baklängesmål, vilket var skönt. Men men, det kommer fler chanser.

Sen jobb idag och jobb imorgon.

Lite roliga saker!



Disney förnekar sig aldrig. Kan inte tjejer vara annat än prinsessor? Tydligen inte.


Tillägnad Maria, förspel är dååååååååååligt!!


Liknar jag inte Javier Bardem lite på den här bilden? Ni vet, han från No Country For Old Men? Jag tycker det, faktiskt. Fast han har lite mer haka än vad jag har, men håret! Håret! Och sen hade han väl inte en rosa gris på tröjan heller, men ändå!

Och jag had massa blommor på min balkong när jag kom hem idag!


De var i och för sig där i morse också, men de var finare när jag kom hem.

Ja just, det var lite blött idag på jobbet...


Eller vad tycker vi?

Nej, nu blire... Någonting annat. Kanske ska skriva lite mer sen, men vi får se.

Toodles!

I'll just leave this here


Morgon morgon morgon

Igår blev ju trots allt en rätt okej dag, faktiskt. Jobbet gick smidigt, även om det var chockerande lite folk, och jag kände mig nästan lite dum som inte tog tag i fler saker än jag gjorde, men lite blev gjort i alla fall. Sen hade jag inga direkt planer på kvällen, men Erik skulle på streetrace, så då tänkte jag att det var ju roligt. Så vi tog en snabb tur förbi Micky Dee och fixade lite mat, och drog sen ut. Vi var kanske lite väl tidiga, men det var ingen större fara.

Det var några finare bilar där, och lite andra mindre fina, men kul ändå. Maria anslöt ett litet tag och snackade också, under tiden som Robban inte körde. Efter att stegen var avlsutad, skulle Nattracet köra en laglig final ("Den första i världshistorien"), med dels en B-final och en A-final. Han som vann B-finalen och gick vidare vann även A-finalen och körde runt sekunden snabbare än alla andra, vilket var rätt sjukt. Jag kom på lite väl sent att ta bilder, så det blev några mörka kort.





Lite fyrverkerier samt innan starten för sista finalrepan. Bilen närmast, en 940, var det som krossade allt motsånd.

Bästa citatet av speakern igår: De som kör ut först går vidare.

Bra skit! Och Erik lyckades öppna sin dörr på min sidoblinker så att det blev en spricka på den, men som tur är har han ju en SAAB han med, och de såg likadana ut, så jag fick hans.

Idag lyckades jag sova ända till halv tolv, vilket är skönt efter fem morgonpass i rad, men jag är fortfarande småtrött, vilket innebär en bra träning ikväll. Var förbi stan en sväng för att köpa en mickabel och plektrum, men de hade bara 10m kabel, vilket är lite för långt för mig. Ska förbi imorgon och kolla om de har fått in en kortare då.

Efter det var det väl egentligen bara hem och sova som gällde, snackade med lite folk på msn, men annars inget mer.

Och jag har fått en till blomma på balkongen!


So pretty!

Nej, nu ska jag snart fixa lite käk, sen träna, sen sova, för imorgon är det morgonpass igen!

...

Skitkväll.

Hej hej!

Mest trött, mest off, men hade en riktigt kul kväll med David, Catta och Erik igår.

Men först var det ju fotbollsmatch! Derby mot EdsbroBjörkhaga, och efter endast 1-0 i första halvlek kändes det allt anant än säkert inför andra. Matchen slutade dock 7-1 till oss, så det är väl inte mycket att orda om, va? Tyvärr var jag inbytt på baklängesmålet, men kommer inte riktigt ihåg om jag kan ställas fullt till svars för det, men jag tror att jag kanske kunde förändrat händelsen lite.

Sen var det som sagt hem, byta om, och åka till David och Catta för socialisering innan vi begav oss till Trädgårn för att mingla. Jag var nykter, men var party ändå, så det var roligt.

Kanske samma sak ikväll, men helt ärligt är jag inte lika taggad idag som igår. Kändes i morse som att jag hade behövt betydligt mer sömn än jag fick, och eftersom det är morgonpass imorgon precis som idag, känns det som att sömn kanske är en bra idé. Så det blir nog slappa hemma med något gott att äta och lite TV och dator. Fast vete fan vad det goda skule vara, eftersom jag precis käkat på kinarestaurangen med Maria, och är grymt mätt (fick i mig allting, vilket jag inte trodde jag skulle lyckas med).

Men men, det blir bra skit. Jag ska i alla fall inte tänka på Emma. Nej absolut inte.

Hmm...

It better not be about me, det är allt jag kan säga.

Early bird

Jobb idag dårå, och inte mycket att rapportera. Eller Atlas var ju inne (eller vad han nu heter på riktigt, han från Gladiatorerna). Askul att han är så kort i verkligheten, en riktig liten stoppkloss den mannen. Fick rätt mycket gjort, som vanligt, men det var rätt tungt att gå upp i morse, samt att jag fått träningsvärken från i måndags idag, vilket ju bådar gott inför kvällen. Det finaste var egentligen när jag skulle gå hemifrån: Jag hade satt på mig alla kläder utom tröjan, för att jag skulle "fixa" håret, och det hände sig så pass att jag var på väg ut ur lägenheten utan tröja. Tror jag börjar gilla min överkropp alldeles för mycket, och det lär ju bli värre när jag väl börjar göra tatueringar som syns...

Igår var jag förresten en snabbis på stan med Maria, och jag köpte ett par byxor på H&M som jag såg förra veckan. Röda! Jag tror det kan bli bra skit.


Maria påpekade också att jag borde fixa med växten som håller på att ta över en persienn, så jag ordnade upp kalaset idag, med goda resultat.



Se så fint det blir! Nu är bara frågan vad jag ska göra med den delen som har torkat... Jag ska nog försöka få liv i den, om möjligt, med en hel massa vatten.

Nu ska jag fixa mat alldeles strax, och sen åka och träna. Det lär bli mer spel idag, vilket är skönt, speciellt eftersom jag jobbar morgonpass imorgon också. Eller resten av veckan för den delen. Japp, jobbar ytterligare fyra morgonpass. Mums! Jag gillar de mer än kvällspass, men inte många i rad, det är bara drygt. Sen är det morgonpass på tisdag nästa vecka också, så fem morgonpass till. Och eftersom jag troligtvis ska försöka byta pass på onsdag nästa vecka för att träna, blir det sex morgonpass i rad. Sen kanske jag ska ta ett extrapass på fredag vilket i såna fall blir morgonpass, sen var det säkert morgonpass helgen som kommer. Med andra ord: ENBART MORGONPASS! Typ. Sweet!

Nej, göra saker.

Toodles!

Arma ben

Orkar inte skriva mer än att hela dagen har gått åt till att tycka synd om mig själv och min ömmande kropp efter monsterpasset (i min mening i alla fall) igår där det mesta, men mest benen, tog ordentligt med stryk. Förhoppningsvis blir det rätt lugnt på jobbet samt mer fotboll på träningen imorgon. Yes sir.

Ska bara försöka att inte glömma rengöra piercingarna... Blev lite dåligt med det idag. Men de känns bra, så det verkar gå bra med läkningen.

Anyway, lyssna musik, chatta, "kolla" på TV. That's the plan.

Toodles!

Skön helg må jag säga

First things first! Jag är piercad!


Dermals på bröstet.


Dermal i kaninens öga.

Långt inlägg i antågande:

Najs! Var ju med andra ord inne i stan för att göra detta, närmare bestämt på A'n'T, där jag gjort mina tatueringar och den andra piercingen. Jag är med andra ord en riktigt stamkund. Jag träffade först Samantha, innan vi begav oss dit. Efter utförd operation käkade vi mat, och sedan var jag tvungen att åka hem (efter att ha hälsat kortfattat på Angelica).

Jag åkte så hem för att spela fotboll, nämligen första matchen efter sommaruppehållet i serien, på bortaplan mot Grisslehamn. Vi hade ju förlorat hemmamatchen med 1-2 (tror jag det var, var ju inte med själv), men den här gången övertygade vi med en 2-5 seger. Bra skit! Jag glömde ju bort att plåstra om piercingarna innan (eftersom Maria ringde och störde mig) och tänkte att jag inte skulle få spela så mycket så jag gjorde inget innan matchen. Tro på fan att det första som händer när jag kommer in är att jag får en stenhård armbåge rakt på mina dermals på vänstra bröstet. Ont som fan och blod, men det verkar ha klarat sig relativt bra ändå.

Efter matchen var det bara att göra sig i ordning för att åka in till Stockholm igen, för att träffa Samantha och Angelica för lite festande. Jag hade ju tänkt supa satan på bussen in, men oddsen ville att Nick från laget hoppade på samma buss, så vi satt och pratade resan in, vilket innebar lite mindre drickande än tänkt, men trevligt ändå. Vi skulle varit på Kelly's, men tydligen var det några dryga killar där, så vi tog oss till Eken och partade loss där istället. Jag hade riktigt roligt måste jag säga.

Efter det drog jag och Samantha till Max och käkade, och sen hem till henne och sov. Jag var sen tvungen att ta en relativt tidig buss hem på lördagen eftersom jag var rätt säker på att jag hade tvättstugan (som jag glömde kolla innan jag åkte in), vilket innebar att jag kom med 10.10 bussen (efter att ha blivit "antastad" av några ordningsvakter på busstationen då jag låg och vilade på en av bänkarna, vilket man tydligen inte fick). Väl hemma insåg jag att jag faktiskt hade tvättstugan, så det var bara att sätta igång med den. Pratade lite med Maria, och vi insåg båda att vi var hungriga, så då blev det pizza, vilket var gott och nästan för mättande. Tvättade sedan klart, sov i en dryg timme, och åkte sedan och hämtade Maria eftersom vi skulle till Street Car Fest i Alvik (tredje gången till Stockholm på två dygn...).

Vi åkte in runt halv sex på eftermiddagen och kollade på massa fina bilar (bilder kommer, kanske), vilket så klart ökade suget på en egen bil rätt enormt. Sen kollade vi (så klart) på tjejerna som skulle vinna någon plats i en kalender, eller vad det var, och vi hade lite roligt åt kläder och uppföranden etc. Borde egentligen anmält Maria i smyg, men hon hade nog hatat mig resten av sitt liv om jag gjort det. Efter det skulle det köras race i Upplands-Väsby, men jag insåg att det skulle bli för sent, eftersom jag idag skulle dra till Film och kolla på folkrace. Så jag skjutsade Maria till Norrtälje, och åkte sen hem och sov.

Sen upp i morse för att åka till Uppsala och hämta Linnea för att åka norrut, och det var lite krångligt att hitta, även fast jag kollade instruktionerna så tidigt som imorse innan jag åkte. Väl där fick vi se Jaeger göra bra ifrån sig i två heat, men tyvärr inte tillräckligt bra för att det skulle räcka till final, men det var nog mest för att han hade lite oflyt i båda starterna, annars var han helt klart en av de bättre på banan. Vi kollade sedan klart på tävlingen, som var över förvånansvärt snabbt, och sen skjutsade jag hem Linnea och nu sitter jag här. Trött som fan och med ett morgonpass att se fram emot imorgon. Uschiamej! Men kul har det varit!

Nu blire slapp, slapp och mera slapp.

Apporå Apoliva

Appropå tjejen i Apolivareklamen... Tycker det är sanslöst underhållande att folk faktiskt blir rädda för henne. Fy satan att kolla på en skräckfilm med de människorna, man skulle ju inte få en lugn stund.

Men seriöst, det är inte ett dugg läskigt!

If it hurts, you know you're alive

Ett litet kort inlägg innan jag beger mig in till stora staden för att träffa Samantha.

Finns inte så mycket att berätta om, mer än att jag har jobbat och tränat om vartannat. Träningen i onsdags orsakade träningsvärk i bröst och triceps efter jag vet inte hur många armhävningar, vilket känns fortfarande idag. Arbetspasset igår var lugnt till en början, men vid 12 slog det till ordentligt. Inte bara med kunder, men med problem och småsaker som inte ville fungera, vilket gjorde att dagsplaneringen rök åt fanders. Jag var lagom slutkörd efter passet, och var även tvungen att jobba över en halvtimme för att hinna med varubeställningen, som av någon anledning blev sjukt mycket större än vanligt. Vet inte om det är för att vi säljer mycket mer, eller om det helt enkelt är dåligt beställt innan. I vilket fall som helst var jag tokslut efteråt.

Sen var ju tanken att Linnea skulle komma och besöka mig, varför jag städade och diskade (amazing!), men hon lyckades inte komma iväg hemifrån i tid, så vi körde en raincheck på det. Susade ner på stan och käkade mat med Maria och hennes mamma (som tyckte att jag som ut som Shaggy, fattar inte varför) på kinarestaurangen. Helt klart värt det. Sen åkte jag hem och satt vid datorn, kollade på TV, spelade gitarr, spelade spel och till sist kollade på film innan jag slocknade.

Nu är det så dags att åka in till stan, och varför mer än att träffa Samantha? Jo, jag ska pierca mig och boka tid för tatueringar, förutsatt att de två som jag ska prata med jobbar, och inte har semester eller något annat. Bilder på piercingarna kommer senare, i såna fall! Annars är det fika och prata och ha trevligt, för att sedan åka hem och dra iväg på fotbollsmatch i Grisslehamn, och efter det tillbaka till stan för att festa satan med Samantha. Det blir bra skit!

Toodles!

Hhehhehehhee!

Uppdatering imorgon, sova nu.

Toodles!

Helgen dårå

Rapport från helgen:

I fredags var det träningsmatch mot Roslagsbro i Roslagsbro, något som jag faktiskt såg fram emot. Blev satt på högerback, vilket var helt okej. Första halvlek ansåg jag själv vara en bra prestation av mig, även om kondition och styrka bevisligen inte ligger i topp än så länge. Hade lite skott på mål, några fina dragningar varvat med lite sämre ingripanden vid en-mot-en samt beslut att ta löpningar. Men i övrigt bra. Den andra halvleken var dock under all kritik, riktigt tokuselt från min sida. I första hand var det fotarbetet som inte fungerade, och sen kände jag mig stundtals helt borta i markeringsspelet (vilket är rätt vanligt för mig, i och för sig). Men i första hand var det bollkontakten som falerade totalt. Passningsspelet var helt okej, men mottagningarna gick käpprätt åt helvete nästan hela tiden, vilket kändes frustrerande. Nåväl, vi förlorade matchen med 6-2, och jag var väl egentligen inte direkt involverad i något av baklängesmålen, vilket kan kännas som en delat positiv känsla.

Sen var ju tanken att jag skulle svänga ut till Älmsta och supa satan, men eftersom Camilla inte hört av sig, och inte svarade när jag ringde, sket jag i det och fokuserade på två-dagars folkrace i Nynäshamn under lördag-söndag i stället. Jaeger skulle ju köra, så strax efter nio på lördagmorgonen åkte jag ner. När jag kollade på kartan på eniro trodde jag att det skulle vara runt 2,5-3 timmars körning, men jag kom dit på en timma och 25 minuter, vilket ju var bra, men nästan lite pinsamt. Hur som hann jag dit i god tid, eftersom han hade startnummer 177, och första omgången kördes i nummerordning, samt att juniorer och veteran/dam kördes innan. För Jaeger gick det dock bra, han kom på en andra- och en tredjeplats, vilket placerade honom i topp-78, som var nödvändigt för vidare avancemang till söndagen. Med det i åtanke förlustade vi oss lite på kvällen, jag med medhavd alkohol. Nu blev det inte så mycket eftersom vi började sent, på grund av att vi letade efter McDonald's i Nynäshamn i runt 1,5 timme, innan vi insåg att det inte fanns. Det blev då pizza istället (eller sallad för min del), innan vi åkte tillbaka.

Jag lyckades trots det bli lite skönt berusad i alla fall, och vi la oss för att sova i min bil runt halv ett. Det blev dock för min del en rätt lätt sömn, och jag vaknade av minsta lilla. Särskilt när de ringde från larmcentralen angående jobbet, där det tydligen blivit strömavbrott i natt. Så jag svarade, halvlullig, vid tvåsnåret, och kände mig jätteklar på vad som försiggick. Han ville dock bara veta om han skulle skicka upp någon från Securitas för att kolla om allt stod rätt till, vilket jag så klart accepterade. Sen på söndagen var det tydligen en hel jävla massa problem i och med strömavbrottet, med något larm, som jag inte varit med om att ha larmat, hade frispel på grund av begränsad stömrförsörjning eller vad det stod. Men jag kunde ju inte hjälpa alltför mycket från min plats i Nynäshamn, så jag sa åt Hakar att han fick ringa Kaisa istället, så att hon eventuellt kunde komma upp och hjälpa.

Jaegers insats på söndagen var ömsom bra, ömsom mindre bra, men mest fylld av oflyt. Det första heatet gick inte bilen bra alls, eftersom han hade ställt om tändningen så att bilen gav ett högre varvtal. Han slutade på en fjärdeplats, vilket ändå får ses som godkänt, även om chansen på A-final då var som bortblåst. Till de andra heaten fixade vi tändningen, och inför det sista heatet även vänstra bakhjulet som nära nog börjat lossna från fästet. De andra två heaten kantades av oturliga knuffar, vändningar och rätt bra motstånd. Det blev ytterligare två fjärdeplatser, vilket gjorde att Jaeger slutade på en 42:a plats av över 200 startande seniorer. Inte illa pinkat trots allt, men hade han haft en något bättre bill hade det kunnat bli flertalet placeringar uppåt i tabellen.

And that's that.

By the way, mina blommor är lite roliga, de har beslutat sig att ta över min persienn ute på balkongen.


Så sött, inte sant?

Dags att... Göra något.