Bra skit

Ja herregud. Kryssningen blev helt klart allt och lite till. Tänker inte gå in på detaljer alls, mest för att det hände mer än vad jag kommer ihåg. Jag lyckades dock få ryggen sönderriven så att det kommer bli svårt att tatuera på måndag, vilket kanske inte känns så stabilt.


Förhoppningsvis kan tatueraren göra lite jobb, även om rivmärkena längs upp till vänster är mycket i vägen.

I övrigt hånglade jag mest med killar, vilket var mysigt.

Here we go!

Och så var sista "hindret" för veckan över. Träningen gick riktigt bra, måste jag säga, bland annat för att jag fick till ett riktigt fint mål, där jag la upp bollen i luften till mig själv på en passning, och drog till på volley. Fina grejjer. Styrkan gick bra också, även om 100 armhävningar på tid inte riktigt passade mig just nu. Jag körde 40 i rad, sen blev det fem, sen tre, sen en åt gången. Ungefär. Men jag var inte sämst i alla fall, lite skönt.

Nu är jag helt slutkörd, vilket bådar gott för morgondagen. Med lite tur är jag extremt lättpåverkad och behöver inte dricka så mycket för att bli stupfull. Kommer ju börja dricka runt 2-3, så det blir nog bra...

Nej, nu blire nattmacka och lite TV tror jag... Uppdatering på lördag, antar jag, efter kryssningen. Massa smaskiga detaljer utlovas!

Toodles!


Nytt VISA-kort

Jag fick mitt nya VISA-kort idag, och jag måste säga att jag är mäkta stolt över mig själv. Snyggt som fan blev det!


Flogging Molly - Man With No Country

Mycket fin låt av Flogging Molly.



Spännande helg i antågande

Då var det dags för fyra dagars efterlängtad ledighet med massor av skoj som händer. Dagen på jobbet gick tacksamt snabbt, och nu sitter jag här och ska sätta in fiskgratängen i micron och avnjuta lite god mat. Sen är det träning, som jag ser fram emot skräckblandad förtjusning. Det var skönt att inte träna i lördags, men jag vill ju ändå träna, för min egen skull. Så det ska bli bra, ska försöka ta ut mig så absolut mycket som möjligt.

Imorgon är det så dags för kryssning, bokad sen i början på december. Framförhållning kallas det. Nu är dagen alltså här, och det ska bli grymt kul. Drar först till Malin som redan har besök av Erika, och sen drar vi ut i dimman (och förshoppningsvis till båten). Massor med roligt folk som ska åka, med garanterat spännande saker som kommer hända. Själv ska jag vara full, dum, dryg och alldeles alldeles underbar. Och dansa ska jag göra. I tid och otid. Som bara jag kan.

Sen på måndag är det tatueringsdags! Den tatuering som jag verkligen ser fram emot, även om den jag gjorde senast är riktigt fin den med. Övre delen av min rygg ska täckas av en ängel med lite text ovanför. Jag utlovar massor av bilder när den är klar.

Nej, matdags, eller vad säger ni?

Mediehora

Ännu en arbetsdag till ända! Wihoo! Vilket betyder bara två dagar kvar till kryssningen, och fem dagar till tatueringen. Vilket jag ser mest fram emot? Tatueringen så klart. Visst, galet roligt med kryssning, men tatueringen är fan det jag ser fram mest emot. Det ska bli så skönt att ha den gjord, och kunna planera ännu fler tatueringar. Jag ska smycka hela min kropp! Får se om jag fixar piercing på båten, kan nog bli bra, alkoholen har ju trots allt en dämpande effekt.

Annars händer det väl inget spännande just nu, förutom då att jag fått min distpedal (som så klart krånglar redan). Ska försöka få igång inspelningsutrustningen så ska det bli skön musik!

Sen tänkte jag ge mig in på mitt första samhällsinspekterande inlägg. Det har ju varit lite hallabalå angående Konstfackstudenten Anna Odell som lurade polis och vårdpersonal att tro att hon var psykiskt sjuk och självmordsbenägen. Tyckare har tyckt hit och dit, men det flesta verkar vara mest emot det. Det har diskuterats lite om vad som kan räknas som konst och inte, och jag är väl lite kluven i frågan. Just det här experimentet känns kanske inte helt stabilt, just eftersom hon gjorde sin karaktär så extrem. Det behövdes all tillgänglig personal för att ta hand om henne, vilket innebar att personer som behövde hjälp på riktigt kom i andra hand. Konst i alla ära, men att utsätta människor för direkt risk (människor som redan mår dåligt) känns kanske inte så genomtänkt. Och visst, konst ska vara provokativt, men jag tycker inte det ska vara på bekostnad av andra människors hälsa. Då handlar det inte längre om konst. Så nej, Anna, jag kan nog inte stödja dina insatser för den ädla konsten den här gången. Provokativt, ja, respektlöst, ja.

Det skönaste citatet idag står Anders Kleerup för: Och ge ett sista budskap att jag inte rekommenderar ungdomar att börja med knark! För jag har själv lidit mycket av det genom åren, även om jag också haft jävligt kul. I samma veva som han säger att man inte ska använda knark, säger han att han haft jävligt kul när han gjorde det. Bra skit, det fick säkert alla kids i Sverige att tänka om. Pundare.

tshirthell.com

Ett chockerande mail i brevlådan i natt! tshirthell.com ska lägga ner! Ujiamig! Jag var helt enkelt tvungen att beställa ett gäng tröjor därifrån!








Nu vet ni..

Mina fingrar ger mina öron orgasmer.

Jag vill bara säga det.

The Bronx - Notice Of Eviction

Jag såg i Aftonbladet idag att The Bronx ska spela i Sverige, närmare bestämt på Tyrol i Stockholm. Som jag vill se dem. Men drygt att gå själv... Måste ragga upp någon som vill se dem med mig. Intresserad?


Notice Of Eviction, riktigt bra låt.

Mario Paint - Through The Fire And Flames

Hittade det här klippet på YouTube, som någon sjuk nisse knåpat ihop. Låten Through The Fire And Flames gjord i Mario Paint. Vissa människor har för mycket tid över.

Okej, det gick inte att lägga upp direkt här, men ni får länken av mig:

http://www.youtube.com/watch?v=hil1F2T19GY

Dance like a black bitch

Dags för en större uppdatering, tror jag.

Idag har jag jobbet, sista arbetspasset efter sju i rad, så nu har jag eftermiddagen och morgondagen ledig, vilket är riktigt skönt. Jag fick avin till pakeket som innehåller min distpedal också, så jag ska försöka orka med en lite rask promenad efter middagen. Så vem vet, jag kanske skapar min första låt imorgon? Njae, kanske inte riktigt, men jag ska i alla fall försöka få igång inspelningsutrustningen ordentligt nu. Blir ju mycket lättare att komma ihåg bra grejjer man spelar om man lyckas få in de i datorn. Sen hoppas jag att det funkar smärtfritt med distpedalen och utrustningen, men det ska förhoppningsvis inte vara några problem. Men om jag känner mig själv så kommer det bli massa problem.

Annars leker livet, det gör det. Börjar mer och mer anpassa mig till singellivet, och gillar det. Och det kommer bara bli bättre med tiden, det vet jag, jag får helt enkelt se till att hålla ut. Bra skit, liksom!

För den uppmärksamme (eller nåt), har jag börjat lägga till några kategorier, nämligen Musik, Bilder och Video, för de gånger jag lägger upp sånt. Det betyder att ni snälla besökare kan se det ni vill av min blogg. Alltså om ni inte har något intresse för mitt liv kan ni bara kolla de grejjerna. Nu orkar jag uppenbarligen inte fixa till äldre inlägg, utan det börjar från och med nu (eller några dagar tillbaka).

Jag ser fram emot nästa vecka ordentlig mycket, måste jag säga. Kryssning på fredag, och tatuering på måndag, och bara två arbetspass kvar innan dess. Sweet! Ser väl nästan mest fram emot tatueringen, måste jag säga, den kommer bli grym!

Nej, nu ska jag slappa lite, och fixa mat snart. Toodles!

Hidey-ho

Jahapp, så är man hemkommen från jobbat, lyssnar på lite Dia Psalma och ska gå och lägga sig för att jobba morgonpass imorgon. Party party. Men det är fint, eller nåt.

Orkar inte riktigt uppdatera alla om mitt liv just nu, så vi skiter i't!

The T-Mobile Dance

De flesta har kanske sett videos där folksamlingar har slutat röra på sig på tågstationer runt om i världen (finns en på Centraltstationen i Stockholm). Jag gillade dock den här videon lite mer, då folk istället börjar dansa.


Hahahahahahahahahahahahaha x3

"Why did the chicken cross the road?"

"Who let out the chicken?"

"Mom, it's a joke!"

"It's no joke, you know how much I payed for that chicken?"

Hahahahahhahaha x2

It's the Fat & The Furious!


Hahahahahahahahahaha!

Me drive? Hell no, I'm fucked up!

Do what the fat guy say!

Gabriel Iglesias

Bara för att han är så JÄVLA UNDERBAR! Här har ni Gabriel Igelsias, i fyra delar.








Tattoo-ho!

Tatuering. Ska ta en bättre bild nu när sårskorpan är borta, vilken den inte är på den här bilden.


Ouch!

Dagens träning avklarad, och det var en tuff träning, i ordets rätta bemärkelse. Förutom styrkan och spelet då, så flög stackars Kristofer in i en ribbstol med ansiktet förut. Så förutom en fin käftsmäll, ser min hand så här fin ut:



Ett märke syns lite svagt till höger också. Mys! Men men, man är väl en riktig tuffing, va? Klart man är! Nej, men det är lugnt, helt ärligt, I'm fine. På riktigt. Faktiskt.

Aaaaaanyway, nu är det dags att tagga ner för att gå och lägga sig och sova lite, eftersom jag ska upp i morgon bitti. Myspys. Kanske ska ta och ringa Sofie, det var trots allt ett tag sen vi pratade med varandra... Nej, syns och hörs i morgon!

Pennywise - Perfect People

Det här är bra skit. Perfect People av Pennywise, från ett av deras bästa album About Time.


Bild #1

Hittade just den sötaste bilden. Ever!




We Are Scientists - Let's See It

För de som gillar The Killers så otroligt mycket, kan jag tipsa om ett bättre band, nämligen We Are Scientists. Här är låten Let's See It, från senaste albumet Brain Thrust Mastery.


Ja, videon är skit, men ändå!

Här var jag!

Dags för lite bloggande. Jag känner att jag prioriterat bort det, och annat, lite i onödan. Jag gillar ju trots allt att skriva av mig.

Igår blev mina skor alldeles för blöta på jobbet, kanske på grund av detta...


Kanske dags att skaffa nya? Dessa matchar inte vädret ute, med allt slask. Mina strumpor var dyngsura efter bara några timmar, inte okej. Därför valde jag moderiktiga stövlar idag, som jag bar nästan halva passet, då jag sprang mycket ute.


Jag menar det! Idag var en tung dag, måste jag säga. Var så sjukt trött, tröttare än jag varit på länge. Det beror mest på avsaknad av sömn i natt, då jag inte var trött när jag gick och la mig, plus att jag fått lite att tänka på, som surrade i skallen.

Vad jag tänkte på? Det behöver vi inte gå in på, men vi kan sammanfatta det med att det enda jag vill är att hon ska må bra, på vilket sätt det än är.

Snart är det dags för träning, och det kommer bli tokjobbigt, antar jag. Eller, jag kommer i alla fall att göra det jobbigt för mig, så att det ger något. Kan väl se fram emot lite armövningar i första hand, för att följa förra veckans mönster, eller kanske lite löpningar. I vilket fall som helst, blir det jobbigt. Men fan så skönt det kommer kännas efteråt.

Min tatuering är nu mer eller mindre helt läkt, och ser riktigt schysst ut. Jag är fortfarande riktigt glad och nöjd, och ser verkligen fram emot nästa, som bara är 1½ vecka bort. Den ska bli så bra, så bra!

Nästa vecka är det kryssning, med en hel massa människor, och det kommer bli en hel massa sjukt kul. Jag ska vara full och glad och äga båten. Satsa på fyllecell? Varför inte!? Nej, så full blir jag aldrig så det behöver vi inte oroa oss för.

Dagens iakttagelse: Påse med Polly Hazel & Coconut (hasselnöt), varningstext: Kan innehålla spår av hasselnötter [...] Tacka fan för det om det är hasselnötssmak!

AFK

Jag har varit lite inaktiv när det gäller bloggande, och det finns en anledning, som vi inte behöver gå in på. Inget farligt, bara någonting annat som tagit upp min tid. Det har ju dock inte hänt alltför många spännande saker just för tillfället, så inte så mycket att rapportera.

Jobb idag, och det gick bra, även om jag just nu inte riktigt känner mig taggad att göra speciellt mycket på jobbet. Plus att min högra arbetssko har en trasig sula, vilket inte riktigt passar klimatet. Snöslask har det varit hela dagen, så strumpan var ju lagom blöt.

Meh, nu ska jag idla lite, för att sedan jobba dagpass i morgon. Ska försöka vara lite mer produktiv, bland annat med inventering. Party!

Dagens thing

Dagens uppvaknande kan summeras med ett ord: Aj! Sådan träningsvärk som jag har i mina armar var det länge sen jag känt. I första hand är det armmusklerna, som inte riktigt klarade av armhävningsövningarna i torsdags, och som fick lite mer arbete i går, som inte mår så bra. Benen är faktiskt okej, trots flertalet benövningar igår. Det är först nu mot kvällen som armarna börjar vara någotsånär böjbara. Som tur är är jag ledig i dag, och i morgon. Det behövs verkligen.

Egentligen skulle jag ju till tandläkaren i morgon, men har bokat om tiden en månad fram. Jag vill inte! Jag vet hur många hål jag har, och det enda som "skrämmer" mig, är kostnaden för att laga allt. Resten är inga problem.

Jag ska dock lämna in bilen på service i morgon, vilket inte är en dag för tidigt. Ska försöka komma ihåg att ta med mig märket som ska sitta på huven, som jag råkade skotta bort när vi hade massa snö.

I övrigt har det varit en lugn dag, där jag mest tagit hand om mig själv. Och tvättat. I morgon ska vi försöka hitta på något. Kanske.

Toodles!

Alkohol nästa gång

Ja herregud, vilken fin dag det var igår. Jag gillar när det händer saker från början till slut, så att man slipper sitta hemma och häcka. Nu blev det lite bilkörning, men det är okej, jag gillar ju det, så!

Jag började med att vakna trött som fan efter torsdagens träning, göra mig i ordning, åka upp till jobbet och spola av bilen lite snabbt. Någorlunda presentabel måste man ju vara när man åker och besöker folk. Sen iväg till Eskilstuna för att träffa Lina, och lyckades bara åka lite fel, men det var mest för att trodde att den lilla vägsnutten som jag tyckte såg ut att vara runt 50 m på kartan var ungefär 10 m i verkligheten. Det var mycket mysigt hos henne: vi pratade, rökte (eller, hon rökte och jag frös), kollade på TV, åt mat och hade det allmänt härligt. Nu var jag bara där 5 timmar, så nästa gång får vi ta ett litet längre besök.

Efter Lina var det dags att bege sig in till stan och hitta till Erikas jobb för att hämta upp henne. Även där lyckades jag köra lite för långt, men det var heller ingen större fara. Nära jag plockat upp henne begav vi oss ut till Täby och irrade runt lite där för att hitta till Malin. Det lyckades efter ett tag, men det var fan tur att vi hade karta, annars hade det varit tokkört. Väl där lyckades jag med årets hittills sämsta parkering. Jag trodde jag var kung, men tydligen ställde jag mig åt helvete snett. Hur som helst äntrade vi Malins lägenhet, där damerna började med förfriskningar på en gång. Till min lilla förvåning blev jag bjuden på mat, något jag inte räknat med. Men det var tacksamt, helt klart. Sen fortsatte supandet och partandet, jag lekte lite DJ och satt och väntade när de gjorde i ordning sig. Enda nackdelen med att vara ensam kille, liksom.

Sen var det dags att bege sig till staden, strax efter 12. Jag lyckades med konsstycket att missa filen vid Sergels Torg helt och hållet, och kom ner i tunneln som leder till Gamla Stan. Jag lyckades dock efter mycket om och men att hitta vägen tillbaka, vilket kändes som en personlig triumf. Väl där hittade jag en parkering jag inte fick så på, men jag chansade, och klarade mig i slutändan utan böter. Success! Parkering ca 50 m från krogen, inte helt fel! Krogen i fråga var Harry B James, som helt klart är min nya favoritkrog. Jag menar, vad är bättre än rockmusik och rockbrudar? Inget, det är vad! Erika lyckades inte riktigt maskera sin fylla dock, så vakten som kollade leg ville inte släppa in henne. Hon tyckte dock att det var okej att jag och Malin gick in och han hon åkte hem, så det var vad vi gjorde. Självklart tog de inte kort i inträdet, vilket är något jag inte förstår. Det kan väl inte vara så svårt... Men men, Malin betalade åt mig, och i baren tog de, som tur var, kort.

Inne på krogen lyckades vi hitta sittplatser, och vi fick lite sällskap av några trevliga killar som vi spenderade resten av kvällen med. Det roliga är att jag såg två personer från Norrtälje där, vilket ju är lite rolig. Den ena, en tjej, kollade in mig typ hela tiden hon var där också. Jag pallade dock inte göra något åt det, mest för att jag visste att jag ganska säkert var tvungen att köra hem Malin, vilket ju kändes lite viktigare. Under andra omständigheter, dock!

Kvällen avslutades med att jag skjutsade hem en något full Malin, som först skulle ha cigg, och sen mat från McDonald's. Så klart. Men det lyckades skitbra, och hem till henne hittade jag också. Jag kom sen hem runt 04.10, och skulle upp kl 10 för att åka till träningen som började 11 idag. Känns det stabilt? You tell me.

En kul dag var det, icke desto mindre! Mer sånt, tack!

Stooooor dag imorgon, eller nåt

Såg Emma som jobbar på Coop i dag igen. Fan, det är nästan så att jag ska fråga om hon vill käka middag nästa gång jag ser henne. Jag gillar henne! Tror jag... Hon stod och pushade för MedMera-kort idag, vilket jag ju faktiskt inte har, så det är ju en perfekt start på en diskussion. Nåväl, vi får se hur det blir med det.

Nu är jag grymt trött, förresten. Har precis tränat årets första fyspass med laget, och det var inte nådigt. Eller, det hade kunnat vara jobbigare, men mina triceps känner av det i alla fall. Många jobba armhävningar blev det, men fan så givande. Jag testade också att dricka en Gainomax efteråt, och det kan nog funka. Ska se om det gör någon skillnad mot tidigare år... Inte för att jag kommer ihåg hur det gick då, men ändå!

Imorgon är det Eskilstuna, och sedan Stockholm. Ska först hälsa på Lina, och sen ut med Erika och bihang i stan. Nu blir det nykter utgång, eftersom jag helst kör bil till träningen på lördag, samt att jag inte gärna vill vara bakfull då... Men det funkar nog, jag är ju en kul person ändå, liksom!

Snart så är det sängen dock, toodles!

Here we go

Ujujuj... Gårnatten var väl ingen höjdare... Gick och la mig vid 23.30, läste lite, släckte sen lampan. Men kunde jag sova? Icke! Detta medförde inte många timmars sömn, och nu efter jobbet har jag försökt vila lite till Queens Of The Stone Age, vilket har gått sådär. Nu har jag dock ont i huvudet, vilket ju bådar gott inför träningen ikväll. Det blir en Alvedon (den sista jag hade!), så får vi se om jag lyckas tagga till.

Min tatuering har också börjat flaga, vilket ju betyder att sårskorpan börjar försvinna. Det ser riktigt bra ut på de ställen där det lossnat mycket, så det känns bra. Jag har alltså varit en duktig pojke! Men jag ser verkligen fram emot nästa tatuering, den ska bli riktigt rolig att göra.

Och jag erkänner, jag börjar gilla att handla kläder. Nu förstår jag helt klart fascinationen, även om jag kanske inte riktigt kommer bli en person som springer runt i affärer för att hitta saker. Men det är helt klart en skön känsla att köpa saker till sig själv som, förhoppningsvis, får en att se bättre ut också. Så mer sånt!

Snart blire mat, pasta med köttbullar!

Och ja, jag ska jobba på att göra bloggen mer intressant, men jag orkar inte ritktigt just nu.

Dags att bli intressant

Home at last! Arbetsdagen gick snabbt, japp japp. Jag hade ju som mål att inventera, men det sket sig. Började lite, men hamnade på sidospår, plus att jag stod ensam i kassan rätt mycket. Imorgon lär det väl inte bli så mycket heller, då det både kommer varor och ska beställas.

Imorgon ska jag träna fotboll igen, för första gången sen nyår. Jag missade ju träningen i lördags eftersom jag inte kände mig tip top i kroppen, men nu känns som att det ska funka. Det är väl mest när jag vänder för snabbt på kroppen som det kan göra ont.

Sen på fredag bär det av till Eskilstuna, för en snabb visit till Lina, så att jag får se hennes lägenhet. Och överräcka julklapp/inflyttningspresent. Måste bara komma ihåg att slå in den...

Sen har jag kommit på att jag måste göra min blogg lite mer intressant. Jag menar, jag rapporterar ju bara vad som händer i mitt rätt tråkiga liv, hur kul är det att läsa om? Visst, jag har skrivit två krönikor, men lite mer borde jag nog kunna få till. Det är väl mest att jag inte kommer ihåg att skriva om saker jag tänker på under dagen. Mitt minne är ju, som många vet, åt helvete dåligt. Inte bra men kort, utan dåligt och kort.

Fan, Väder-Tone är ju nästan bra på svenska. Nästan. Man tycker ju dock att hon borde vara det vid det här laget, för hur många år har hon inte rapporterat väder? Det borde sätta sig efter ett tag, liksom. Fast det är väl så med många nysvenskar, orkar inte lära sig språket, eller vill helt enkelt inte. Man måste ju vara lite kulturell, lite annorlunda, annars är det inget roligt. De enda som borde få behålla sin dialekt är ju finlandssvenskar, tjejer som pratar det är sjukt sexigt. Kanske för att jag är halvfinne... Sen kan vi avskaffa skånska och göteborgska när vi ändå håller på, skummare dialekter finns det inte många av.

Nej, nu ska jag snart sova, eftersom jag ska upp om sex timmar för att jobba igen. Toodles!

Här ska stylas pojke

Det blev en, som förväntat, hyfsat hektisk dag på jobbet, som började med att jag plockade med alla varor som kommit, vilket gick rätt smidigt. Insåg att jag missat att beställa lite grejjer, men det blir nog bra.

Under tiden kom killen från Sita, som skulle hämta upp våra sopor och wellpapp, som blivit liggande i cirka tre veckor, eftersom kommunen ändrat i upphämtningstiderna. Inte okej, men idag blev det i alla fall rensat.

Efter det var det inventering, som jag helt klart inte kände för, men jag lyckades få lite gjort i alla fall, så jag behöver inte skämmas.

Nu har jag bara tagit det lugnt, eftersom jag i ärlighetens namn inte orkat mer. Jag bestämde mig också för att handla lite mer kläder och grejs, och då kan jag ju lika gärna lägga upp lite bilder på vad jag beställt (eller ska beställa, eftersom jag inte har pengar på kortet och internetbanken är nere till 02.00).

Från H&M beställde jag detta.


Lite småsnyggt armband.


Och ett lite småsnyggt halsband. Har planer på att skrota mitt konfirmationshalsband, och lägga det på hyllan ett tag.


Ett par kalsonger. Mest för att jag var tvungen att komma upp över 190 kr för att beställa. Riktigt dålig regel, men men... Kalsonger kan man aldrig få för många av, eller hur?

Från Yesstyle köpte jag detta.


En riktigt skön (och rosa!) T-shirt.


En snygg tröja med polokrage, något som var riktigt länge sedan jag hade.


Därför var jag ju bara tvungen att beställa en till med polokrage. Som vanligt ska det bli intressant att se om dessa kläder passar. Jag hade ju tur senast, så vi får hålla tummarna!

Nej, nu ska jag vänta på att få föra över pengar så att jag kan genomföra betalningar, sen blir det sängen.

Musiken för kvällen står Sonic Syndicate för, ett band jag förhoppningsvis får se i sommar, om allting löser sig.

Toodles alla!

Och så har ännu en dag passerat i våra liv

Jadå, det gick bra på jobbet, tackar som frågar. Eller nåt. Nu är det dags att släcka julstjärnan, massera tutte, och gå och lägga sig. Kanske läsa lite gudomlig komedi, kanske? Om jag orkar... Imorgon blir en tuff dag, sanna mina ord. Varuleveranser och inventering och spring. Party party. Men jag är ju chefen på jobbet, så det klarar väl jag? Klart jag gör.

Nej, sova? Vad säger ni?

Jag ser bra ut

Stark inledning på dagen! Älskar när det inte är helg och man faktskt kan få saker och ting genomförda. Åkte först ner på stan och till det inbokade mötet hos optikern för att kolla linserna. Vi kom fram till att jag fått något sämre syn på höger, men att det inte var tillräckligt mycket för att justera. Optikern lyckades också pilla ut min vänstra lins, som hon själv satt tillbaka hur smidigt som helst. Lite bättre än när jag pular.

Sen åkte jag till jobbet, med tanken att tvätta bilen, men det var minst 30 min väntetid, så det orkade jag inte. Flashade bröstet så att folk fick se tatueringen, samt kollade så att jag är ledig de dagar jag behöver vara ledig den kommande tiden.

Efter det drog jag till Lundqvist Bil & Motor, där jag köpte min bil för två år sen. Jag bokade in en tid för service, och det var inte en dag för tidigt, och inte blir det speciellt dyrt heller, drygt 1500 kr.

Nu har jag tagit lite fina bilder på mig och min omgivning, till exempel på min nya gitarr.


Fin, va? Den kommer att följa med mig bra många år, tror jag. En LTD EC-256, vilket inte säger mig något egentligen, men skön som fan är den.

Sen min nya fina tröja, som jag hitta på Åhléns.


Så nice. Helt klart jag, liksom. Om jag någon gång blir en superskurk, vill jag vara som Jokern, så där härligt galen och skön.

Nu ska jag slappa lite innan jobbet, tjöta med lite folk, etc.

Now you've just been sold

Eftersom jag varit lite dålig med uppdateringar om vad som händer i mitt o så spännande liv, blir det lite musik av Strung Out.


No Voice Of Mine heter låten, och är från albumet Exile In Oblivion. Det roliga med den låten är att jag har hört den innan jag hörde resterande låtar på den skivan, men jag kan för min tid inte komma på i vilket sammanhang. Att jag skulle hört den på Bandit verkar lite otroligt, då den typen av musik inte spelas speciellt ofta där, men nåt annat kommer jag inte på.

Min kära mor tycker tydligen inte alls om tatueringar. Men jag får försöka övertyga henne eller farsan att hjälpa mig med ryggtatueringen. Jag känner inte riktigt för att vända in och ut på mig själv för att smörja in den.

Nu blir sängen snart, toodles!

Kung av lagom

Snart bär det av till föräldrarna för lite fikande och uppvisande av tatuering. Jag är fortfarande riktigt nöjd med den, så det känns ju bra. Jag kommer nog inte ångra den här, eller egentligen någon tatuering jag kommer göra, det känns helt klart som min grej. Det roliga var att tatueraren tyckte att jag hade bra hud för tatuering, i alla fall på bröstet. Det känns ju bra det i alla fall. Hoppas samma sak gäller för ryggen, men det känns väl som det, har väl ingen speciell hud där vad jag vet.

Igår åt jag tacos, idag tänkte jag äta pizza. Bra att man inte är så onyttig... Men det är fint ändå, fördelen med att vara singel är ju att man får äta precis det man vill vilken dag man vill. Härliga tider!

Snart är jag en rocker

Tja, den här dagen blev helt klart ett antiklimax jämfört med igår. Kim skulle ju komma, men det blev inte så eftersom hon blivit sjuk, och jag känner inte för att bli smittad. Så jag har mest tagit det lugnt, och så fortsätter det resten av helgen. Men det funkar det med.

Har börjat pula med inspelningsutrustningen jag köpte, men blir inte speciellt klok. Det är inte det enklaste, och utan någon som helst guide till hur man gör blir det knappast bättre. Men jag avvaktar lite till att jag får hem distpedalen jag beställde idag. Då jävlar blire musik i mitt hus!

All tattooed

Ja herregud, vilken jävla dag. Fylld med så mycket underbart, så att det inte är sant!

Den började rätt fint, med att jag satt klockan på 07.40, vaknar då, och inser att jag inte alls behöver gå upp då. Snoozar en gång, och ställer sen om den till 08.20. Jag går upp då, fixar till mig, tvättar håret, plockar på mig det jag behöver och beger mig till stationen.

Väl inne i stan smiter jag iväg till Åhléns eftersom Erika inte riktigt hunnit in. Jag tänkte leta efter lite accessoarer för män, och ser att det ska finnas på plan 3. Det visar sig dock att deras uppfattning om vad som är accessoar för män sträcker sig till slipsar och solglasögon. Ungefär. Jag tänkte mig mer armband och ringar, men kunde inte hitta något sådant. Vad jag dock hittade som jag inte letade efter (varför blir det alltid så?) var en asgrym t-shirt. Motivet var från Dark Night, med texten Why so serious? och en suddig bild på Jokern som ritar ett leende i blod. Ska ladda upp en bild senare, men tar det när det är bättre ljus. Jag väntade dock med att köpa den, och begav mig för att möta Erika.

Vi begav oss till Kungshallen, bara för att se att det nedre planet inte öppnade förren om en halvtimme, vilket skulle bli lite sent för oss, så det blev McDonald's istället. Vi satt och småpratade i ca 50 min, och det var bara jag som åt, eftersom Erika så klart hade ätit frukost och inte var hungrig. Sen var det dags att bege sig till Gamla Stan.

När vi kom dit hade de inte öppnat än, så jag och Erika stod utanför och rökte och pratade till att de öppnade. Jag var tydligen första kunden för dagen, tillsammans med en tjej. Jag fick se hur tatueraren hade tänkt sig tatueringen och jag var nöjd. Efter lite om och men satte vi igång, och det var helt klart en annorlunda upplevelse. Bröstet ska ju vara ett av de mer plågsamma ställena att tatuera på, mest för att det är på revbenen, men det var helt klart överkomligt. Det tog ungefär 40 min, och jag blev riktigt nöjd, måste jag säga. Så här blev det till slut:


Schnyggt! Nu tänker jag helt klart ta hand om den, så att det inte blir något skit. Efter att vi var klara, visade jag bilden för min nästa tatuering, och vi stod och pratade lite om hur den skulle se ut, bland annat tyckte han att jag skulle lägga till lite skuggor på ängeln för att ge den mer djup, vilket jag tyckte lät bra. Det ska bli intressant att se hur han har tänkt när jag kommer tillbaka, första veckan i februari.

Efter tatuerandet gick tillbaka till Åhléns för att köpa tröjan. Jag tog med mig en small och en medium till ett av omklädningsrummet. Tatueraren hade ju sagt att det kanske skulle blöda igenom lite, så att det syntes på tröjan jag hade på mig, men när jag fick se hur mycket det hade blött igenom fick jag ju en smärre chock.


Vad gör man inte för att bli snygg, liksom? Jag stoppade dock tröjan direkt i blöt när jag kom hem. Det blev ju heller inget ordentlig testande av tröjan, så jag drog på mig den som var small utanpå den jag hade, och det verkade funka. Så jag gick och betalade för den, och begav mig till Jam på Roslagsgatan. Dags för gitarrköp!

Jag snackade lite med en kille i gitarrshopen, som visade mig några gitarrer, och jag fastnade helt klart för en ganska basic variant, med träfinish. Riktigt snygg. Jag har ingen bild än, men den kommer. Sen köpte jag också utrustning för att kunna spela in i datorn, så det kommer bli bra skit. Nu behöver jag bara en distpedal så kan jag börja producera!

Efter detta var det dags att åka hem, och väl hemma såg jag att min tröja jag beställt kommit, så jag gav mig av ner på stan för att hämta ut den, köpa Bepanthen till tatueringen samt boka tid för linskontroll, något jag inte gjort på mycket länge. Efter det åkte jag upp till jobbet för att se om jag kunde hitta någon som kunde jobba för mig i helgen, så att jag kan träffa Kim. Hakar ställde som vanligt upp, så kan jag träffa henne, vilket ska bli intressant. Jag flashade också tutten för alla som jobbade, men det var lite fruktlöst, eftersom den var ganska utsmetad av överflödigt bläck.

Nu har jag fixat med tatueringen så att den är fin och insmord. Och ätit.

Vilken bra dag det har varit!

T - 12 timmar

Så var sista arbetspasset innan den magiska dagen avklarat. Eller ja, magisk och magisk, jag är fortfarande varken nervös eller uppspelt för att jag ska tatuera mig. Mest för att det känns så naturligt, som att jag borde gjort det för länge sen, liksom. Vilket jag ju borde, men jag har prioriterat spenderingar på annat sätt. Men men, nu är det dags, och jag ser så klart fram emot det, jag har allt förtroende att resultatet kommer bli klockrent.

Arbetsdagen har varit rätt lugn, måste jag säga. Jag har hunnit med upplock av varor, inventering och allmänt mys i kassan. Så klart hade vi två nissar i GDS-hallen till ungefär 22.15, eftersom de inte hann klart. Sen halv sex var de inne, stabil skit. Som tur är behövde inte Klas och jag vänta alltför länge efter att vi var klara med allt.

Nu har jag satt över 15 000 kr på kortet, utifall att det blir gitarrköp imorgon också. Ska väl försöka svänga förbi Jam och kolla vad de har i lager, men vi får se imorgon. Annars kanske jag köper lite mer kläder!

Nu ska jag in i duschen och raka av allt hår på bröstet. Spännande. Får väl ta ett förevigande på mitt otatuerade bröst, så att jag kan spara det för eftervärlden.

Am I just roadkill?

Det känns bätrre idag, i kroppen alltså. Fast jag blev tvungen att ta två Alvedon vid fyratiden i natt, eftersom det började bli irriterande jobbigt. Jag hade tänkt uthärda natten utan det, men det sket sig. Sen pratade jag med Kim, vilket var mysigt. Hade ju egentligen tänkt ringa Sofie, men kom på det lite för sent. Alltid trevligt att ha någon att prata med innan man ska sova, så det var tacksamt. Så nu får vi verkligen hoppas att all jävla värk försvinner. Jag hade ju tänkt att träna på lördag, men det börjar kännas allt mer avlägset. Jag lär nog åka dit i alla fall, och i bästa fall försöka göra något, men vi får se.

Och i morgon, goda vänner, ska herr Kristofer tatuera sig. Känns det som att det har gått drygt tre veckor sen jag var där och bokade? Inte direkt, det har gått alldeles för snabbt. Men nu är dagen antågandes, och det ska bli rikigt nice. Det kommer göra svinont, antagligen, men va fan, if it hurts, you know you're alive. Det är bara att köra på. Ska ta med teckningen på ryggtatueringen jag antagligen kommer boka in redan i morgon, så får vi se när det blir. När jag gör den, kommer jag nog pierca bröstvårtan också, sen jävlar! Eller nåt.

Det "jobbigaste" med hela tatueringsgrejjen på bröstet, är att jag måste raka mig där. Fast det ska bli lite intressant att se hur jag ser ut. Har tänkt ta bort håren runt bröstvårtan med pincett, och sen köra med rakhyvel på själva brösthåret. Funderar också på att raka armhålan när jag ändå håller på, jag vill ju vara snäll mot tatueraren, liksom. Men det blir nog bra, tror jag, att vara renrakad för en gångs skull.

Sen har jag ju börjat läsa Emmas blogg, och det kanske inte var det bästa jag kunde göra. Inte för de anledningar som det inte var bra förut, utan för att hon inte verkar må bra, och det får mig att inte må bra. Ungefär. Jag vill ju finnas där för henne, men vet inte om det är rätt läge att kontakta henne riktigt än. Så jag bestämmer mig för att hon får göra det om hon vill. Jag hoppas också att hon inser att hon inte är någon börda för mig, och att jag mer än gärna pratar med henne när hon har det jobbigt, annars skulle jag vara enbart taskig.

Och jag var alldeles för ömkansfull igår. I mitt skadade tillstånd åkte jag till Coop och köpte chips och dip. Och kakor. Fy Kristofer! Inte bra! Men jag hade ju ont, så det var okej. Eller nåt. Ska försöka hålla mig från att äta något av det nu på morgonen dock, men det är svårt. Det är ju så gott!

Give it a rest

Kul då. Jävlig kul. Vaknade flera gånger under natten idag med en grym värk i högra knäet. Mysigt värre. Det kändes ändå rikigt bra igår, men nu är det skit igen. Har gått hem tidigare från jobbet för att vila benet så att jag kan jobba ordentligt imorgon istället. Ont i armen har jag också fortfarande, så det ser ju sisådär ut inför träningen på lördag. Jag lär väl åka dit och försöka, men som det känns nu finns det inte mycket som talar för att jag ska kunna köra hundra procent.

Annars har jag staplat omkring på jobbet i tre och en halv timme, och försökt göra så mycket som möjligt. Vilket gick så där, det var väl inte den snabbaste Kristofer som OKQ8 skådat de senaste veckorna.

Nåja, nu ska jag tycka synd om mig själv resten av dagen, så får vi hoppas att det känns bättre imorgon.

Lite musik, avslutningsvis!



Skit i videon, det är musiken som är viktigast. The Bronx med låten Around The Horn, grymt bra.

Fashionst... e...?

Nu har jag jobbat första dagen efter min lilla ledighet. Det var en ganska lugn historia, men jag fick i alla fall lite gjort, främst lite inventering. Nu har jag precis kommit hem från mina föräldrar där jag ätit mat, och med mig har jag lite bilder på mina nya fina kläder. Så här kommer det!



Byxor #1, med skärpet och skorna.



Btxor #2, med skärpet och skorna. Nu vet jag att byxorna inte skiljer sig alltför mycket, men det positiva är att jag inte behöver köpa blåjeans på ett bra tag, troligtvis inte de kommande två åren. Så kan jag köpa lite andra typer av byxor som jag vill ha.



Skärpet. Fanns även i en röd variant (röd på baksidan med röda stygn), men jag tyckte nästan den här blev bättre, eftersom det är lite lättare att matcha.



Ja, jag vet, det är Lacoste. Men det får faktiskt funka, för jag tyckte de var snygga, plus att jag behöver ett par mörka skor, och det var fan inte lätt att hitta.

Sen var jag ju tvungen att ta lite egobilder också, men vad konstigt att bara en blev bra då...



Det är helt enkelt bara att inse, jag gör mig bäst i verkligheten. Ja, jag behöver nog klippa mig lite, ansa i alla fall.

Imorgon är det slappasset på jobbet. Eller, slappt och slappt, jag kommer att ha sjukt mycket att göra imorgon, men det är bra, för då går dagen snabbt. Jag menar, det är ju bara tre dagar (mindre, faktiskt) till att jag ska tatuera mig! Sweet! Det kommer bli bra skit, tror jag.

Nej, nu ska jag vara lite tråkig innan jag går och lägger mig. Toodles!


You're outdated news

En liten uppdatering ska vi väl köra idag, eller? Fick ju besök av Erika igår, och hon sov över till idag. Mycket mysigt har det varit, och vi har mest pratat och kollat på film, och varit allmänt mysiga. Vi kollade först på The Grand, som var helt klart sevärd, mycket rolig. Sen kollade vi på The Bank Job som också var bra, tycker jag. Och den är ju baserad på ett sann historia, och då ska den ju automatiskt vara några snäpp bättre.

Sen åkte hon hem och jag har förslösat tiden vid datorn med TV:n på i ögonvrån. Inte mycket mer att berätta, med andra ord.

Imorgon blir det jobb, och sedan hem till föräldrarna och äta lite mat. Jag ska ta med mig mina nyinköpta kläder och ta lite bilder med farsans systemkamera, tänkte jag. Måste ju visa upp mig själv lite.

Nej, sängen snart, läsa lite, det låter väl som en tipp-topp idé, right?


Funkare?

Tvätta tvätta tvätta, that's the shit. De har så klart inte fixat torkskåpet än, så det blir att hängtorka det mesta, igen. Drygt.

Sen får jag lite sällskap ikväll, då Erika kommer hit. Det ska bli mysigt!

Nu är det Apollo 13 på TV, kan det bli bättre?

Jahapp, så var vi där igen

Ja, igår var en mycket trevlig dag, det måste jag säga. Jag vaknade utan ont benen, eller snarare, väldigt väldigt lite, så jag skickade ett litet sms till Sofie om att vi kunde träffas i stan. Sagt och gjort åkte jag iväg och träffade henne, sen shoppade vi lite kläder till mig. Det blev, till slut, två par byxor och ett par skor, allt var mycket vackert. Sen fikade/åt vi på Café Gråmunken, varsin choklad och kycklingbaguette, vilket var mycket mysigt. Vi satt länge och pratade om ditt och datt, innan jag bestämde att det var dags att gå hem. En helt klart trevlig tripp till storstaden med trevligt sällskap. Det tackar vi för!

På kvällen var det ju så klart dags att festa, men starten på den lokala nattklubben var ju allt annat än poppig. Riktigt dött var det faktiskt, men jag spenderade första delen vid black jack-bordet, och det gick väl... åt helvete. Men kul som vanligt. Sen kom det i alla fall lite folk, och jag intog som vanligt scenen, och befann mig där mest hela tiden. Slutdansad, får man helt klart säga att jag är, och som tur var inte alltför bakfull, men det blir jag ju sällan, så.

Nu försöker jag få i mig lite vätska, sen måset jag till jobbet på något sätt för att få hem jobbkläderna som jag inte tog med mig i fredags; det är ju trots allt tvättdag idag!

Igår, i mitt onyktra tillstånd, bestämde jag mig för att läsa Emmas blogg, och insåg att jag har kommit över det värsta, och att jag kanske borde finnas där för henne, av någon anledning. Så nu har jag lagt till henne igen på diverse sidor etc. Vi får se vad som händer, om hon tycker att det är okej, i sådana fall är det ju bra.

Vi avslutar dagens första inlägg med lite musik!


Låten heter Pain och det är Tiger Army som spelar den. Från senaste albumet Music From Regions Beyond, som släpptes 2007. Mycket skön låt, med en refräng man gärna skulle vilja sjunga längst fram i folkvimlet på en konsert.

Ynk yyyyynk!

Kul dag idag då... Har haft ont hela natten, främst i vänster bäckenben, eller vad det nu är för sena som sitter där. Har knappt kunnat vända på mig, och har vaknat flera gånger. Sen när jag skulle gå upp kom jag knappt upp ur sängen för att det gjorde så ont. Jag satt sedan och drack lite mjölk i soffan, när jag skulle resa mig vred jag lite för mycket på överkroppen, och den smärtan klarar jag mig gärna utan.

Kom i alla fall till jobbet, haltandes, immobiliserad. Som tur var kunde Maria jobba från 11, så jag åkte och hämtade henne. Sen hem och sov i några timmar efter att ha tagit två Alvedon. Nu känns det i alla fall lite bättre, mer stelt än ont. Jag ringde vårdcentralen på jobbet, och hon jag pratade med trodde att det kanske kunde vara influensa, även om jag inte hade huvudvärk eller feber. Party party, liksom. Jag ska dock avvakta, eftersom det kan ta upp till 10 dagar innan det bryter ut, och det har gått sju. Så vi får se.

Ja, jag tycker synd om mig själv! Kom och ta hand om mig!

Ah men, durå!

Jag tänkte att jag också skulle göra en sån där "Årets" lista. Men jag är dålig på att komma ihåg saker, så det blir säkert inte bra.

Årets skiva: This War Is Ours av Escape The Fate
Årets bok: Den Gudomliga Komedin av Dante Alighieri
Årets film: The Dark Knight
Årets smiley: ^^,
Årets upplevelse: Peace & Love
Årest snedsteg: Snatteri

Meh, orkar inte mer. Kanske lägger till lite senare.

At the frontline of war

Arbetspass 10 av 11 i rad avklarade. Ett till, sen är jag ledig i hela tre dagar. Usch vad jag kommer sova, känner jag... Dagen var ju inte den lugnaste heller, direkt. Eller, det var ju inte alltför mycket kunder, men jag hade att göra med inleveranser, inventering, beställning etc. Kom PRECIS på att jag glömt beställa varor, så nu har jag ringt Camilla så hon för göra det. Men det blir nog bra ändå.

Känner mig jättepoppig och intressant när jag går och lägger mig 00:10 på nyårsnatten. Fast jag fick en innerlig lust att gå ut på balkongen och skrika "Men sluta smälla så jävligt, folk försöker sova!" till folket som stod på vägen utanför. Det hade varit fint. Men men, jag har kommit tillbaka till mitt vaknande några gånger under natten som jag hade förut, vilket ju är så där. Det kan i och för sig ha att göra med att jag har ont på runt fem ställen på kroppen, mest i högra ljumsken och högra armvecket. Det gör verkligen ont som fan. Imorgon när jag drar ner på stan efter jobbet ska jag svänga förbi Apoteket och köpa någon fin salva som hjälper, typ Reparil eller nåt.

Nu är också hela grejjen med mitt lilla missöde augusti över, i och med att jag betalat strafföreläggandet. Det känns riktigt skönt, även om det känns lite drygt att jag var tvungen att ta lån för att klara av det. Sen kanske jag ska berätta för föräldrarna, någon gång.