Hej hej!

Mest trött, mest off, men hade en riktigt kul kväll med David, Catta och Erik igår.

Men först var det ju fotbollsmatch! Derby mot EdsbroBjörkhaga, och efter endast 1-0 i första halvlek kändes det allt anant än säkert inför andra. Matchen slutade dock 7-1 till oss, så det är väl inte mycket att orda om, va? Tyvärr var jag inbytt på baklängesmålet, men kommer inte riktigt ihåg om jag kan ställas fullt till svars för det, men jag tror att jag kanske kunde förändrat händelsen lite.

Sen var det som sagt hem, byta om, och åka till David och Catta för socialisering innan vi begav oss till Trädgårn för att mingla. Jag var nykter, men var party ändå, så det var roligt.

Kanske samma sak ikväll, men helt ärligt är jag inte lika taggad idag som igår. Kändes i morse som att jag hade behövt betydligt mer sömn än jag fick, och eftersom det är morgonpass imorgon precis som idag, känns det som att sömn kanske är en bra idé. Så det blir nog slappa hemma med något gott att äta och lite TV och dator. Fast vete fan vad det goda skule vara, eftersom jag precis käkat på kinarestaurangen med Maria, och är grymt mätt (fick i mig allting, vilket jag inte trodde jag skulle lyckas med).

Men men, det blir bra skit. Jag ska i alla fall inte tänka på Emma. Nej absolut inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0