Bleeding is a luxury

Ja jävlar, torsdagen på jobbet var helt enkelt inte okej. Strul, strul och åter strul. Det första som hände var att entrédörren strulade (som den gjort hyfsat kontinuerligt ett tag nu), redan innan vi öppnat, mer eller mindre; Christer öppnade butiken, jag kom inte in. Vi försökte ändå, men när vi var tvungna att manuellt slå igång den fler gånger än vi hade kunder, kändes det rätt surt. Så vi tog beslutet att koppla ur strömmen och låta dörren stå öppen. Vilket mot slutet av mitt arbetspass innebar att temperaturen i butiken låg på runt åtta grader. Inte helt okej. Sen var det uppdateringar av kassasystemet, av hyrbilsdatorn, något som orsakade härliga stopp i arbetet. Plus småsaker lite här och var. Men men, även den dagen hade ett slut.

Tränade sen på kvällen, och det var ju lika tokjobbigt som förra gången, så nu börjar det helt klart bli dags att börja träna upp kroppen igen. Vi börjar nästa vecka, va? Toppen!

Igår var det julbord med jobbet på Sjätte Tunnan i Gamla Stan, och det var väl trevligt. Men när man inte visste vad man åt, och fick spydiga kommentarer från ohjälpsam personal, kändes det kanske inte riktigt lika roligt. Men maten smakade överlag gott (trots ofärdig kyckling). Efter maten tänkte vi dra vidare (vi fem som var kvar), men när Camilla och David försvann i dimman drog jag, Oskar och Christer till "närmsta" hak med alkoholförsäljning. Det blev Engelen, där jag och Oskar drog ner medelåldern med runt 10 år, där det var trångt, och fullt med dryga människor. Men vi fick i alla fall höra lite livemusik, och det var ju helt klart trevligt. Efter det tänkte vi dansa, men det var nästan lite väl trångt, så vi stod och snackade istället, sen tänkte vi leta oss vidare, men insåg att det nog var ett hetare alternativ att ta 01.10-bussen hem, vilket var vad vi gjorde.

Och så idag, party igen. Ujujuj. Skulle egentligen ta kommunalt till Vallentuna, men känner nog att bilen är ett hetare alternativ. Jag var ju trots allt inte speciellt full någon gång igår, och drack sista droppen runt halv ett. Det känns faktiskt mest som att tröttheten är största faran för tillfället, men det kan man inte blåsa på. Så det blir lite dusch, kanske dra någonstans och käka nåt, och sen vidare, för ytterligare en blöt kväll. Kommer nog bli lite blötare än igår... Men va fan, that's how we roll.

Tagga nu.

Tjipp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0